![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, a co to jest nr bankowy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
babka sie pytała czy kase chce do domu czy na konto bankowe ![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Konto usunięte
|
agusia i jak się czujesz jako bezrobotna na zasiłku?
![]() Ile się teraz dostaje kaski? Jest tego chociaż 600 zł.? No i to chyba można pobierać ileś tam m-cy no nie? Ja jednak pójdę na wychowawczy. Myślałam, że uda się wrócić do pracy na pół etatu ale jednak nie... Musielibyśmy się wymieniać z tz opieką nad I. a to nie jest takie proste, bo trzeba właśnie robić sporo rzeczy koło domu np. kosić trawę, zabrać psa na spacer no i trwa u nas ta cholerna budowa Igora pokoju, która zostałaby zatrzymana. Już się zaczynamy też rozglądać za drewnem na zimę do kominka, a jak kupimy to tz przez co najmniej 2 tygodnie będzie po pracy działał z piłą i siekierką... Może dla odstresowania będę mogła przyjeżdżać w wolnej chwili do pracy coś porobić dorywczo... Dziewczyny co Wy robicie z dziećmi na dworze jak jest tak ciepło jak dzisiaj? Mi się w słońcu nie chce spacerować, a cienia nigdzie nie ma. Plac zabaw też w pełnym słońcu. Mogę wziąć jedynie Ignasia na koc pod drzewo ale jemu się tam szybko nudzi... Chciałby raczkować po trawie a tam pełno pszczół jest... Pogoda piękna a my w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest niecałe 600 zł i to na pół roku.. szaleństwo ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
My dziś w domu, bo musiałam parę rzeczy porobić i nas spakować - jedziemy dziś do moich rodziców. Ale tak to pewnie będziemy wcześniej na spacery wychodziły, ok.9, kiedy nie będzie jeszcze aż tak gorąco.
Agusia, a Ty rozglądasz się za pracą czy na razie chcesz zostać z Kinią w domu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4239 |
Rozeznanie
|
Aaa a to jak na sezon to luzik: P myślałam że jakoś co dwa tygodnie albo co miesiąc nowe trzeba: P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Rozeznanie
|
Haha pewnie tak: P
Ale to przez koleżankę z pracy, która wiecznie narzekala ze musi nowe buty córce kupić bo tak szybko wyrasta: p I mi się zdawało ze ona tak ciągle gada i tak mi się w pamięć wbilo że te buty tak często się kupuje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śliweczko współczuję nocy ![]() ![]() ![]() ![]() Australia mnie ta trawa też wkurza, tym bardziej, że to ja ją u nas wykaszam. Ale z drugiej strony lubię zalożyć sluchawki na uszy i w towarzystwie Metallici zrzucić kilka kalorii ![]() Agusia jak się czujesz jako dumna bezrobotna? ![]() Lena jyż jesteście u "siebie"? Tż ma ten urlop w końcu?
#4243 |
Rozeznanie
|
Wiecie jak te przeprowadzki człowieka mecza?????
Padam na twarz a do wieczora daleko: p Zawiezlismy jedna część rzeczy - całego busa, i jeszcze druga czeka, wieczorem zaladujemy i jutro rano do nas przyjadą. No generalnie jakoś tak dużo tego, a niby nic nie mamy: P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Lena, tak to jest. Człowiek obrasta w rzeczy. Mnie tez szykuje się wyprowadzka juz na swoje mieszkanie
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4246 |
Konto usunięte
|
Honcia nie pojechałam na shopping bo jakoś mi się rano nie chciało. Znalazłam jedną koszulkę z krótkimi rękawkami
![]() A dzisiaj przyszły mi wczoraj kupione bodziaki EwaKlucze to chyba nie muszę jechać tym bardziej, że za ciuchami z pepco nie przepadam. Zawsze coś się z nimi stanie- albo dziura, albo się poobkręcają po praniu albo szef puści. Marcelka tak spokojnie siedzi w wózku sobie jak coś robisz? Mój szogun jest cicho dopóki wózek w ruchu. W trampolinie siedzi dosyć długo pod warunkiem że jestem z nim w środku ![]() Ja też lubiłam kosić trawnik (przy dźwiękach Pearl Jam lub Alice in Chains ![]() Tak sobie myślałam dlaczego dzisiaj w antyradiu cały czas Soundgarden, Audioslave i Temple of the dog a tu przed chwilą mówili że Chris Cornell nie żyje! Szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak czy inaczej to super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Moje drogie jeśli szukacie coś dla mam: http://www.rudymspojrzeniem.pl/2017/...ien-matki.html
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kinia kończy dziś roczek! Jestem taką dumna z mojej córci ![]() ![]() urodziny obchodzimy razem ![]()
#4251 |
Konto usunięte
|
agusia STO LAT DLA KINI!
![]() ![]() ![]() ![]() I dla Ciebie również! Teraz mi się coś kojarzy, że rok temu była mowa, że dostałaś najpiękniejszy prezent urodzinowy ![]() Dużo zdrowia dla Was dziewczynki ![]() No i się wzruszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj roczek świętuje też haneczkowa Hania
![]() ![]() Sto lat również dla niej. Pochłonęło mnie, bo czytam co pisałyśmy rok temu ![]() Haneczka pisała tak: A u mnie w sumie tak srednio. Od przedwczoraj znowu bardzo puchne od wczoraj do dzis: ponad kilogram wiecej.. A jadlam normalnie.. Nie czuje swoich lydek sa tak nabrzmiale. Odstawili mi ten lek na puchniecie i sa efekty:/ mowilam o tym wczoraj lekarzowi, to zlecił badanie moczu-ktore juz wiem jest ok. No to dzis zapytam co i jak, bo kilogram w jeden Dzień (jestem na czczo i po dwojce) to troche nie tak, w takim tempie bede wygladac i czuc sie naprawde jak slonica A ogolnie odkąd tu przyszłam, teraz przeliczylam to jakies 5kg wiecej teraz to mi sie juz ryczec chce a jem naprawde mniej niz w domu szczerze mowiac... Cisnienie rano:160/105..po lekach, ktore jak widać srednio dzialaja, a biore juz 8 tabletek dopegytu, plus isoptin chyba z 8..... No nic wiecej dowiem sie po obchodzie. Na ogol nie czuje skokow ciśnienia, ale teraz boli mnie glowa i czuje że mi tak hmmm.. Duszno powiedzmy-a jest dosyc chłodno i caly czas sala wietrzona. Takze chyba dziś nie moj dzien bedzie A jednak to był JEJ dzień zapamietany do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy u rodziców i oczywiście pobudka o 6
![]() Wczorajsza podróż - masakra. Marysia zemściła się za to, że skróciliśmy jej popołudniową drzemkę w domu - całą drogę nie spała i praktycznie cały czas jęczała i płakała. Na postoju wypiła tylko 30 ml mleka... Tak więc po tych 4 godzinach w aucie miałam ochotę strzelić sobie w łeb ![]() A jeszcze nam w pewnym momencie łoś wyskoczył na jezdnię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak szybko zleciało! Dzielna dziewczyna dała radę ![]() Cytat:
![]() A to ja w dziczy mieszkam ![]() ![]()
![]() |
#4256 |
Konto usunięte
|
australia dobrze że się nic nie stało. W ogóle łoś? Nie pomyślałabym, że można takie zwierzę gdzieś na drodze spotkać.
A ja wczoraj siedziałam z Igą do północy na IP pediatrycznym. Po południu dzieci poojechały na rowerach na plac zabaw i po pewnym czasie przyjechał Igor poinformować że Iga się wywalił i nie umie teraz wstać na nogę. No to ja w auto i heja. Nie wyglądało to jakoś poważnie ale było widać, że ją boli. W domu stopa lekko napuchła, więc Iga poszła się umyć i pojechaliśmy. Kolejka mnie dobiła ![]() Na szczęście kości ma całe, więc pewnie za kilka dni już nie będzie śladu. No i okazało się jeszcze, że Ignaś, jak nie ma mamusi, to potrafi się nawet mm napić z butli ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- U mnie już 28 stopni w cieniu. Ta pogoda u nas jest nieźle porąbana. Tydzień temu rano mróz był przecież. |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zadomowienie
|
Honcia, temat wspolnego domu z tesciami umarł, bo jednak w naszej zdolnosci nie kupilibysmy tego co chcieliśmy. Zamiast tego sami kupujemy mieszkanie. Juz zostalo nam tylko podpisac umowe u notariusza. A samo mieszkanie w stanie "wniesc meble i mieszkać", ewentualnie zmiana koloru scian bo w tej chwili wszędzie sa białe.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#4258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja też byłam zszokowana tym łosiem! Sarnę, jeża, lisa czy nawet dzika na drodze widziałam, ale łosia pierwszy raz
![]() ![]() ![]() O rany, Śliweczko, dobrze, że z nogą Igi nic poważnego! I proszę, jaki cfany Ignaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Młoda i neesanek - dawno się dziewczyny nie odzywałyście - co u Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I brawo dla Ignacego ![]() Cytat:
![]() Teraz będziecie płacić za swoje a nie komuś nabijać kieszeń ![]()
![]() |
#4260 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale tak czy inaczej dobrze wiedzieć że w razie czego dziecko z tatą nie umrze z głodu i nie robi jakichś awantur ![]() Tz już mi dzisiaj z pracy dzwonił, że jak chcę to mogę sobie wieczorem gdzieś wyskoczyć ![]() ![]() Długo zostajecie u rodziców? ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Caryca to co się nie chwalisz przeprowadzką na swoje?! Jakie to mieszkanko? I pewnie będziecie zadowolenia- nie ma to jak samemu ![]() ![]() My mieszkamy w domu z moimi rodzicami. Niby mamy osobne piętra ale jednak to nie to samo. Jak gdzieś wyjeżdżają to jakoś tak luźniej nam się mieszka. Moja mama upierdliwa jeżeli chodzi o nieułożone buty w wiatrołapie, kubki po kawie w altance czy nieschowane na noc rowery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.