Panny MŁode Śląsk ;) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-12, 17:50   #4231
patula
Raczkowanie

GG do patula
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)

Witam,
po długich poszukiwaniach znalazłam DJ. DJTom Tomasz Tyrol.
Może któraś w Was była na imprezie prowadzonej przez niego?
Czekam na jakieś informację
Cukiernię polecam w Kochłowicach "Szarlotka". Super ciasta i torty!
patula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 08:57   #4232
beti9
Przyczajenie

witam

doczekalam sie tej cudownej chwili,zdecydowalismy sie na slub,
termin 30 lipiec 2011 : jupi:

załatwione juz mamy
-sala (do wyboru mielismy 12 po dlugich zastanowieniach wybralismy ta jedyna)
-orkiestra(polecana przez znajomych)
-fotograf +kamera(znajomi)

i na razie tyle
bylam juz 2 razy odwiedzic salony sukien slubnych
z 20 sukienek przymierzonych 1 tylko byla dla mnie idealna,mimo to nie kupilam nic poczekam do listopada na wyprzedaze jak nic nie znajde do stycznia to zdecyduje sie na szycie sukni
beti9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-15, 09:10   #4233
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beti9 Pokaż wiadomość
witam

doczekalam sie tej cudownej chwili,zdecydowalismy sie na slub,
termin 30 lipiec 2011 : jupi:

załatwione juz mamy
-sala (do wyboru mielismy 12 po dlugich zastanowieniach wybralismy ta jedyna)
-orkiestra(polecana przez znajomych)
-fotograf +kamera(znajomi)

i na razie tyle
bylam juz 2 razy odwiedzic salony sukien slubnych
z 20 sukienek przymierzonych 1 tylko byla dla mnie idealna,mimo to nie kupilam nic poczekam do listopada na wyprzedaze jak nic nie znajde do stycznia to zdecyduje sie na szycie sukni
Witaj

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 19:54   #4234
mafda
Zadomowienie

dziewczyny ja już po
wrzucam fotke tortu, ale narazie nie od fotografa
był pyszny
polecam Wam też dj Grzegorz Wojtala super facet, i dla starych i dla młodych
Stary 2010-09-22, 23:25   #4235
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już po
był pyszny
mafda moje serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia
Torcik sliczny a jaki mial smak?
Juz jestem ciekawa fotek jak wygladalas i wogole calej relacji napisz nam cos wiecej
Wybieracie sie gdzies w podroz poslubna?
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 23:55   #4236
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
dziewczyny ja już po
był pyszny
Gratuluję Wam serdecznieTort przepięknyTeraz tylko czekamy na resztę zdjęć

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 09:06   #4237
mafda
Zadomowienie

dzięki dziewczyny juz wrzuciłam relacje na wrzesniówkach zaraz wam ją tu skopiuję
tort był od dołu : ciemny bis0zkopt, ta masa czekoladowa, potem jasne biszkopty i krem orzechowy, lekko alkoholowy :P
a z podróża to czekamy bo tz od razu pojechał w delegacje, i jutro juz będzie to robimy objazd po biurach. Marzy mi sie Rodos albo Gran Canaria.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

mi ten dzień bardzo zlecial, a najbardziej poranek...
pobudka o 9, ale i tak się nie wyspałam, bo w piatek miałam problem żeby zasnąć Ogólnie od panieńskiego pozbyłam sie stresu rano jednak tak mnie przymuliło że nie miałam nawet jak kawy wypić
na 10 pojechaliśmy z tż do fryzjera, pod salonem spotkałam mamuśkę, która już była uczesana. Oczywiście jej fryzurka nie pasowała jak zwykle a wyglądała extra. Pokazałam jej moje kwiety do włosów, miały to być storczyki ale ostatecznie florystka przywiozła róże. Mamie się bardzo nie spodobały wyraziła opinie i tyle, a ja załamana!!!
Weszłam do fryzjera, tż już prawie gotowy :P Fryzjerka jak zobaczyła róże to aż podskoczyła z radochy że takie piekne i 1000% lepsze od storczyków. Podniosła mnie na duchu kobitka
Po 2 h kręcenia włosów na lokówkę, osatecznie wpakowała mi te róże i trzymały się super przez całą noc. Do domu wróciłam już szybko taxówką, bo miałam 0,5 h poślizg. Makijażystka już czekała, była zachwycona fryzurą, suknią i bukietem i oczywiście miała inną wizję niż na próbnej po 1h pozwoliła mi spojrzeć w lustro, byłam zachwycona, czułam się świeżo i o niebo lepiej niż po próbnym. W miłej atmosferze wypilyśmy jeszcze kawkę, którą w końcu przełkłam. zjadłam tez bułeczkę umyłam ząbki i dokończyliśmy usta.
Na koniec makijażu przyjechała świadkowa, wyglądała ślicznie. Potem przyjechał fotograf i przyszła pora na ubieranie masakra bo zerwało mi sie zapięcie w sukience, a dokałdnie haftka (czy jak to się nazywa). Generalnie wszytko się trzymało, coś tam świadkowa przyszyła - atrapę, żeby suwak się nie otwierał. Po dłuuuuugim czasie zakończylismy moje ubieranie. Tż ubierał się w pokoju obok. Oboje bylismy zachwyceni O 14 przyjechali rodzice, najpierw tż, potem moi. Po błogosławieństwie wyruszylismy do kościoła...
A tam już byli pierwsi goście, przez chwilę czułam się jak małpka w zoo. wszyscy podchodzili oglądali z kazdej strony dotykali
No i przyszła pora na wejście. Świadkowie stali pod ołtarzem, a po nas wyszedł ksiądź. Odczekaliśmy chwilę, aż on odejdzie ( za radą wizazanek, żeby nas nie zasłaniał ) i ruszyliśmy...a w naszą stronę ruszyła przerażona świadkowa co się okazało zapomniałyśmy odpiąć tren. Szybko go odpięła i ruszyliśmy dalej, ksiądź w tym czasie dotarl juz do ołtarza. Nigdy nie zapomnę jego miny, jak zobaczył że my dopiero w połowie jesteśmy. Przez cała mszę czułam mega spokój, ale jak tż rozpoczął przysięgę to myślałam że mi zaraz łzy popłynął. Potem ja, ale był luzik. Ogólnie wszyscy mówili że byliśmy bardzo wyluzowani...cdn

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

podczas siadania i wstawania w kościele czułam, że sukienka robi się jakaś taka luźniejsza ale ok po życzeniach świadkowa sprawdziła, że wszystko sie trzyma. Wsiadając do samochodu usłyszałam trzask i wiedziałam już że ta jej atrapa poszła w cholerę. Po wyjeździe z kościoła zrobilismy sobie małą rundkę samochodę po mieście. Tż byl zachwycony, że mógł sobie poprowadzić taki samochód. Szkoda że ja ledwo sie tam zmieściłam Ale fajny był.
Przyjechalismy na salę i co sie okazało, że w sama porę, bo akurat dotarli ostatni goście. Czyli nikt dlugo nie czekał. Weszliśmy na salę, szapan te sprawy a ja modliłam sie tylko, żeby ten suwak sie utrzymał. Goście zasiedli do obiadu, a ja oczywiście pozwoliłam zaszyć się na maxa świadkowej oh tż pół godziny odpruwał to wszytko rano
sukienka niby się trzymała, ale czułam luz przez cała noc w biuście.

Po obiadku, który byl pyszny zatańczylismy pierwszy taniec. Oczywiście z małym opóźnieniem, bo co sie okazało zapomnieliśmy płytki hehehe tzn wzięłam ale pustą ale to też mnie nie zdenerwowało. Dj mówi do mnie że nie ma tam nic na tej płytce, a ja dalej jem obiad i się go pytam ze spokojem, co tu wymyślić
na szczęście miał internet i ściągnął nam szybko odpowiednią wersję
Taniec wyszedł ponoć pięknie Potem szybko wyskoczyliśmy przed salę zrobić kilka zdjęć, bo akurat sala ma w otoczeniu fajne pokopalniane budynki.
Wróciliśmy i o 19 podano tort, był taki jak na zdjęciu, i smaczny przede wszystkim Cała dekoracja sali, i winietki jabuszka zachwyciły gości.
No i zabawa fajnie sie rozkręciła. Wszyscy się bawili, może rodzina tż mniej, ale i tak dali radę
Po tylu latach związku, myslałam że ślub niczego nie zmieni a tu dzieczyny atmosferka jak 10 lat temu oby jak najdłużej się ten klimacik utrzymał. Tż tylko chodzi i nawija, że nie wiedział, że ma taka żonkę
Teraz tylko muszę cos zrobić z tym zapięciem przed sesją, może uda nam się wykorzystac jeszcze pogodę w tym tygodniu. A z początkiem października ruszamy gdzieś na urlopik.

ps. dzisiaj z nudów sprawdzałam na wszystkich komputerach w domu tą płytkę dla dj i oczywiście jest tam wszystko nagrane
Stary 2010-09-23, 09:46   #4238
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny juz wrzuciłam relacje na wrzesniówkach zaraz wam ją tu skopiuję
tort był od dołu : ciemny bis0zkopt, ta masa czekoladowa, potem jasne biszkopty i krem orzechowy, lekko alkoholowy :P
a z podróża to czekamy bo tz od razu pojechał w delegacje, i jutro juz będzie to robimy objazd po biurach. Marzy mi sie Rodos albo Gran Canaria.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

mi ten dzień bardzo zlecial, a najbardziej poranek...
pobudka o 9, ale i tak się nie wyspałam, bo w piatek miałam problem żeby zasnąć Ogólnie od panieńskiego pozbyłam sie stresu rano jednak tak mnie przymuliło że nie miałam nawet jak kawy wypić
na 10 pojechaliśmy z tż do fryzjera, pod salonem spotkałam mamuśkę, która już była uczesana. Oczywiście jej fryzurka nie pasowała jak zwykle a wyglądała extra. Pokazałam jej moje kwiety do włosów, miały to być storczyki ale ostatecznie florystka przywiozła róże. Mamie się bardzo nie spodobały wyraziła opinie i tyle, a ja załamana!!!
Weszłam do fryzjera, tż już prawie gotowy :P Fryzjerka jak zobaczyła róże to aż podskoczyła z radochy że takie piekne i 1000% lepsze od storczyków. Podniosła mnie na duchu kobitka
Po 2 h kręcenia włosów na lokówkę, osatecznie wpakowała mi te róże i trzymały się super przez całą noc. Do domu wróciłam już szybko taxówką, bo miałam 0,5 h poślizg. Makijażystka już czekała, była zachwycona fryzurą, suknią i bukietem i oczywiście miała inną wizję niż na próbnej po 1h pozwoliła mi spojrzeć w lustro, byłam zachwycona, czułam się świeżo i o niebo lepiej niż po próbnym. W miłej atmosferze wypilyśmy jeszcze kawkę, którą w końcu przełkłam. zjadłam tez bułeczkę umyłam ząbki i dokończyliśmy usta.
Na koniec makijażu przyjechała świadkowa, wyglądała ślicznie. Potem przyjechał fotograf i przyszła pora na ubieranie masakra bo zerwało mi sie zapięcie w sukience, a dokałdnie haftka (czy jak to się nazywa). Generalnie wszytko się trzymało, coś tam świadkowa przyszyła - atrapę, żeby suwak się nie otwierał. Po dłuuuuugim czasie zakończylismy moje ubieranie. Tż ubierał się w pokoju obok. Oboje bylismy zachwyceni O 14 przyjechali rodzice, najpierw tż, potem moi. Po błogosławieństwie wyruszylismy do kościoła...
A tam już byli pierwsi goście, przez chwilę czułam się jak małpka w zoo. wszyscy podchodzili oglądali z kazdej strony dotykali
No i przyszła pora na wejście. Świadkowie stali pod ołtarzem, a po nas wyszedł ksiądź. Odczekaliśmy chwilę, aż on odejdzie ( za radą wizazanek, żeby nas nie zasłaniał ) i ruszyliśmy...a w naszą stronę ruszyła przerażona świadkowa co się okazało zapomniałyśmy odpiąć tren. Szybko go odpięła i ruszyliśmy dalej, ksiądź w tym czasie dotarl juz do ołtarza. Nigdy nie zapomnę jego miny, jak zobaczył że my dopiero w połowie jesteśmy. Przez cała mszę czułam mega spokój, ale jak tż rozpoczął przysięgę to myślałam że mi zaraz łzy popłynął. Potem ja, ale był luzik. Ogólnie wszyscy mówili że byliśmy bardzo wyluzowani...cdn

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

podczas siadania i wstawania w kościele czułam, że sukienka robi się jakaś taka luźniejsza ale ok po życzeniach świadkowa sprawdziła, że wszystko sie trzyma. Wsiadając do samochodu usłyszałam trzask i wiedziałam już że ta jej atrapa poszła w cholerę. Po wyjeździe z kościoła zrobilismy sobie małą rundkę samochodę po mieście. Tż byl zachwycony, że mógł sobie poprowadzić taki samochód. Szkoda że ja ledwo sie tam zmieściłam Ale fajny był.
Przyjechalismy na salę i co sie okazało, że w sama porę, bo akurat dotarli ostatni goście. Czyli nikt dlugo nie czekał. Weszliśmy na salę, szapan te sprawy a ja modliłam sie tylko, żeby ten suwak sie utrzymał. Goście zasiedli do obiadu, a ja oczywiście pozwoliłam zaszyć się na maxa świadkowej oh tż pół godziny odpruwał to wszytko rano
sukienka niby się trzymała, ale czułam luz przez cała noc w biuście.

Po obiadku, który byl pyszny zatańczylismy pierwszy taniec. Oczywiście z małym opóźnieniem, bo co sie okazało zapomnieliśmy płytki hehehe tzn wzięłam ale pustą ale to też mnie nie zdenerwowało. Dj mówi do mnie że nie ma tam nic na tej płytce, a ja dalej jem obiad i się go pytam ze spokojem, co tu wymyślić
na szczęście miał internet i ściągnął nam szybko odpowiednią wersję
Taniec wyszedł ponoć pięknie Potem szybko wyskoczyliśmy przed salę zrobić kilka zdjęć, bo akurat sala ma w otoczeniu fajne pokopalniane budynki.
Wróciliśmy i o 19 podano tort, był taki jak na zdjęciu, i smaczny przede wszystkim Cała dekoracja sali, i winietki jabuszka zachwyciły gości.
No i zabawa fajnie sie rozkręciła. Wszyscy się bawili, może rodzina tż mniej, ale i tak dali radę
Po tylu latach związku, myslałam że ślub niczego nie zmieni a tu dzieczyny atmosferka jak 10 lat temu oby jak najdłużej się ten klimacik utrzymał. Tż tylko chodzi i nawija, że nie wiedział, że ma taka żonkę
Teraz tylko muszę cos zrobić z tym zapięciem przed sesją, może uda nam się wykorzystac jeszcze pogodę w tym tygodniu. A z początkiem października ruszamy gdzieś na urlopik.

ps. dzisiaj z nudów sprawdzałam na wszystkich komputerach w domu tą płytkę dla dj i oczywiście jest tam wszystko nagrane
Mafda a dobrze kojaze ze zamawialas ten tort w Grycu? bo tak ta masa czekoladowa cos mi przypomina

Powiem szczerze, ze mialas przeboje z ta suknia ale dobrze,ze wszystko sie jakos udalo Moja suknia tez sie zrobial troche luzna bo mi sie troszke schudlo zaraz przed wiec tez czulam taki luz w biuscie i ciagly strach zeby nic mi nie spadlo
A jakim autkiem jechaliscie ze mezus sie tak cieszyl?
Super czyli przed wami jeszcze wyjazd my tu pewnie bedziemy marznac w pazdzierniku a Ty sie bedziesz wygrzewac jak ja Ci zazdroszcze
Stary 2010-09-23, 10:07   #4239
mafda
Zadomowienie

dobrze kojarzysz to torcik Grycowy ( mus z tej belgijskiej czekolady ), generalnie ciacho też i Wam powiem, że wogóle mi ciasta nie zostało po weselu kilka kawałków - wszytsko zjedli.
A samochodzik to cobra shelby, sorki że zamazana twarz ale tz nie chce się ujawnić
Tz jest ogromnym fanem Hond i niczym nie chciał jechać tylko naszym, a ja nie chciałam no i tylko to mu się spodobało
mało miejsc na nogi - dobrze że miałam rybkę jakos się zmieściłam.

Edytowane przez mafda
Czas edycji: 2010-09-23 o 10:08
mafda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 10:11   #4240
deb
Zakorzenienie

Mafda pięknie wszystko napisałaś przeboje miałaś z tą suknią jak nic..ale najważniejsze że wszystko jakos wyszło i nic z Ciebie nie spadło !

Ja się melduję na wątku
Stary 2010-09-23, 10:15   #4241
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze kojarzysz to torcik Grycowy ( mus z tej belgijskiej czekolady ), generalnie ciacho też i Wam powiem, że wogóle mi ciasta nie zostało po weselu kilka kawałków - wszytsko zjedli.
A samochodzik to cobra shelby, sorki że zamazana twarz ale tz nie chce się ujawnić
Tz jest ogromnym fanem Hond i niczym nie chciał jechać tylko naszym, a ja nie chciałam no i tylko to mu się spodobało
fajne autko

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 10:29   #4242
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Moja droga to tak jak u mnie tez nam prawie nic nie zostalo i nawet nie wiem jak niektore smakowaly rozeszlo sie jak swieze buleczki nawet w pewnym momencie sie balam, ze zabraknie
Mialam tez wielka mise roznych czekoladek to wyobraz sobie, ze nic nie zostalo taki mieli apetyt,ale to dobrze bo znaczy ze bylo dobre
Samochodzik sliczny rewelacja
Kiedy beda jakies fotki Ciebie w calosci?nie musza byc profesjonalne bo juz nie moge sie doczekac
Stary 2010-09-23, 10:55   #4243
deb
Zakorzenienie

Ja też czekam na zdjęcia sukni!!! Sama myślę nad kilkoma, również rybką - są śliczne!
Stary 2010-09-24, 20:41   #4244
0kasia10
Raczkowanie

Hej

A co dziewczyny sądzicie o barmanach robiących drinki na weselach? Może spotkałyście się już z taka usługą?
0kasia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-24, 22:35   #4245
mafda
Zadomowienie

narazie jakoś ani jedno zdjęcie mnie nie zachwyciło
albo jestem czepialska, ale albo widać mnie tylko z tyłu albo mam minę jak
co to fotografa to mała porażka bo od poniedziałku nie moge się do niego dodzwonić
i w tym tygodniu chyba tez nici z sesji, a w sobotę już wylatujemy. Najprawdopodobniej na Lanzarote, cenowo nawet ok i hotel chyba też bo Gran Canaria i inne oferty jakie pozostały to cenowo powalają. Szkoda tylko że się tak późno zdecydowaliśmy szukać. Ale cóż nie ma co krakać
Stary 2010-09-25, 07:43   #4246
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
narazie jakoś ani jedno zdjęcie mnie nie zachwyciło
albo jestem czepialska, ale albo widać mnie tylko z tyłu albo mam minę jak
co to fotografa to mała porażka bo od poniedziałku nie moge się do niego dodzwonić
i w tym tygodniu chyba tez nici z sesji, a w sobotę już wylatujemy. Najprawdopodobniej na Lanzarote, cenowo nawet ok i hotel chyba też bo Gran Canaria i inne oferty jakie pozostały to cenowo powalają. Szkoda tylko że się tak późno zdecydowaliśmy szukać. Ale cóż nie ma co krakać
Udanej podróży poślubnej

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-09-25, 07:57   #4247
JennyAniolek
Zakorzenienie

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-12-29 o 20:44
Stary 2010-09-26, 22:56   #4248
alice_007
Raczkowanie

Drogie Wizażanki !

Zwracam się do Was z pytaniem- czy któraś z was miała wesele bądź była gościem w Zajeździe Amazonka w Zawadzie Pilickiej.

Cenna jest każda informacja
alice_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-26, 23:21   #4249
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez alice_007 Pokaż wiadomość
Drogie Wizażanki !

Zwracam się do Was z pytaniem- czy któraś z was miała wesele bądź była gościem w Zajeździe Amazonka w Zawadzie Pilickiej.

Cenna jest każda informacja
Przykro mi
Nawet nie wiem gdzie to jest.

- 25 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 19:40   #4250
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Kalendarz śląskich PM

Szczęśliwe Mężatki

<<< 2009 >>>

25.06 Katunia
30.06 kwiatuszekk88
01.08 anialaura, kitek_fm
17.08 zanetaa88
29.08 monia.ch, Strobiluska
05.09 aniaaa84
12.09 moniqac
19.09 anika222, ddaaiissyy
03.10 misia_25_26, SSR, LadySith
24.10 agatkasu

<<< 2010 >>>

27.04 blackrose4u
05.06 Esti10, wakiki, Prymulkaaa, >>anka<<
25.06 kamyszka1
26.06 pati1920
10.07 Ancik88
17.07 Susanna
24.07 Gizmiatko
02.08 19natka88
14.08 ultraradiola, snesha
28.08 nocka84
03.09 jassado
04.09 arnama
18.09 mafda, bezaczek7, nicolaaa
22.09 stokroteczka777

Oczekujące PM

<<< 2010 >>>

02.10 tomalinka
16.10 __Lara
23.10 beaciunia
11.11 Kuncia1986

<<< 2011 >>>

14.05 m_zlosnica
21.05 Anemeon
28.05 dottta, Mystiquee
04.06 Diana220, cynowa
09.06 Senseds
11.06 sosenka26
18.06 Aniusia1984, Hania207, Ariadna86
25.06 Anjouka
02.07 potterka
07.07 Diuczesa
09.07 Kasiek1987
16.07 deb
21.07 kajasia222
23.07 anonietka1984
30.07 buzka86, beti9
06.08 Stubbornme, dalenka8
13.08 the rock, Michiru, Stysik
20.08 JennyAniolek, zludzenie88, Feme21
21.08 sweetbe
27.08 niunia_32, butterfly20, TynkaG
03.09 Olcia_1983, Ciuciuratka
10.09 87_meg, lokata83, izabla
17.09 malenstfo. LadyWhisper
01.10 natlem

<<< 2012 >>>

09.04 gosza_m
23.06 pinkoosia
07.07 kotek6
21.07 Klaudia77
18.08 tusia_m, Dominika6

Jeśli którejś z Was nie ma w kalendarzu lub gdzieś pojawił się błąd - przepraszam - i proszę o info
jeszcze ja, jeszcze ja......... 23 październik :P
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 09:32   #4251
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Hejka

To i ja sie jeszcze dopisuje do listy oczekujacych heh

16.10.2010 !!!!

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-04, 11:02   #4252
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Hejka

To i ja sie jeszcze dopisuje do listy oczekujacych heh

16.10.2010 !!!!
Ojejku to już zaraz fajnie Ci
Stary 2010-10-07, 11:04   #4253
Jessiorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Kalendarz śląskich PM

Szczęśliwe Mężatki

<<< 2009 >>>

25.06 Katunia
30.06 kwiatuszekk88
01.08 anialaura, kitek_fm
17.08 zanetaa88
29.08 monia.ch, Strobiluska
05.09 aniaaa84
12.09 moniqac
19.09 anika222, ddaaiissyy
03.10 misia_25_26, SSR, LadySith
24.10 agatkasu

<<< 2010 >>>

27.04 blackrose4u
05.06 Esti10, wakiki, Prymulkaaa, >>anka<<
25.06 kamyszka1
26.06 pati1920
10.07 Ancik88
17.07 Susanna
24.07 Gizmiatko
02.08 19natka88
14.08 ultraradiola, snesha
28.08 nocka84
03.09 jassado
04.09 arnama
18.09 mafda, bezaczek7, nicolaaa
22.09 stokroteczka777

Oczekujące PM

<<< 2010 >>>

02.10 tomalinka
16.10 __Lara
23.10 beaciunia
11.11 Kuncia1986

<<< 2011 >>>

14.05 m_zlosnica
21.05 Anemeon
28.05 dottta, Mystiquee
04.06 Diana220, cynowa
09.06 Senseds
11.06 sosenka26
18.06 Aniusia1984, Hania207, Ariadna86
25.06 Anjouka
02.07 potterka
07.07 Diuczesa
09.07 Kasiek1987
16.07 deb
21.07 kajasia222
23.07 anonietka1984
30.07 buzka86, beti9
06.08 Stubbornme, dalenka8
13.08 the rock, Michiru, Stysik
20.08 JennyAniolek, zludzenie88, Feme21
21.08 sweetbe
27.08 niunia_32, butterfly20, TynkaG
03.09 Olcia_1983, Ciuciuratka
10.09 87_meg, lokata83, izabla
17.09 malenstfo. LadyWhisper
01.10 natlem

<<< 2012 >>>

09.04 gosza_m
23.06 pinkoosia
07.07 kotek6
21.07 Klaudia77
18.08 tusia_m, Dominika6

Jeśli którejś z Was nie ma w kalendarzu lub gdzieś pojawił się błąd - przepraszam - i proszę o info
I jeszcze jaaaa!
27 maj 2011

Dziękuję za uwagę
Jessiorek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-08, 15:03   #4254
sarin06
Przyczajenie

Witajcie,
Możecie dać mi namiary na dobrego wodzireja?? W pierszy dzień chcemy orkiestre,ale drugi dzień bardziej na luzie Mialam swietny namiar od przyjaciółki,ale neistety wszystkie terminy na 2011 zajete...nie dziwie się.
za kilka dni lece do polski zamknac sprawe sali i mam nadzieje,ze juz termin bedzie ustalony na 100% takze trzymajcie kciuki )
pozdrawiam
sarin06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:08   #4255
paolkalo1
Rozeznanie

heh ja się tam bardziej za Małopolskę uważam, ale granic województwa oszukać się nie da ;D
paolkalo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-13, 12:20   #4256
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Hej

Widzę że i tu zawitałaś

- 25 kg
Stary 2010-10-13, 13:38   #4257
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paolkalo1 Pokaż wiadomość
heh ja się tam bardziej za Małopolskę uważam, ale granic województwa oszukać się nie da ;D
Stary 2010-10-13, 14:23   #4258
paolkalo1
Rozeznanie

deb Ty mi się tu nie śmiej Jaworzno zawsze należało pod Kraków :P
Stary 2010-10-14, 20:54   #4259
moniczka1302
Wtajemniczenie

no różnice widać w mentalności i wogóle np. na śląsku idzie się na dwór, a w jaworznie na pole huehue
sorki ale bawi mnie to do łez
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-15, 07:24   #4260
paolkalo1
Rozeznanie

spoko spoko ważne że zabawnie jest
u nas jest takie wytłumaczenie na tą różnice między dworem a polem ale w tym wątku nie o to chodzi

pozdrawiam zza granicy

Edytowane przez paolkalo1
Czas edycji: 2010-10-15 o 07:25 Powód: błąd ortograficzny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości