![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Witam,
po długich poszukiwaniach znalazłam DJ. DJTom Tomasz Tyrol. Może któraś w Was była na imprezie prowadzonej przez niego? Czekam na jakieś informację ![]() Cukiernię polecam w Kochłowicach "Szarlotka". Super ciasta i torty! |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Przyczajenie
|
witam
![]() doczekalam sie tej cudownej chwili,zdecydowalismy sie na slub, termin 30 lipiec 2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() załatwione juz mamy -sala (do wyboru mielismy 12 po dlugich zastanowieniach wybralismy ta jedyna) -orkiestra(polecana przez znajomych) -fotograf +kamera(znajomi) i na razie tyle bylam juz 2 razy odwiedzic salony sukien slubnych z 20 sukienek przymierzonych 1 tylko byla dla mnie idealna,mimo to nie kupilam nic poczekam do listopada na wyprzedaze jak nic nie znajde do stycznia to zdecyduje sie na szycie sukni |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ja już po
![]() wrzucam fotke tortu, ale narazie nie od fotografa był pyszny ![]() polecam Wam też dj Grzegorz Wojtala super facet, i dla starych i dla młodych ![]()
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torcik sliczny ![]() Juz jestem ciekawa fotek jak wygladalas i wogole calej relacji napisz nam cos wiecej ![]() Wybieracie sie gdzies w podroz poslubna?
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny juz wrzuciłam relacje na wrzesniówkach zaraz wam ją tu skopiuję
![]() tort był od dołu ![]() a z podróża to czekamy bo tz od razu pojechał w delegacje, i jutro juz będzie to robimy objazd po biurach. Marzy mi sie Rodos albo Gran Canaria. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- mi ten dzień bardzo zlecial, a najbardziej poranek... pobudka o 9, ale i tak się nie wyspałam, bo w piatek miałam problem żeby zasnąć ![]() ![]() ![]() na 10 pojechaliśmy z tż do fryzjera, pod salonem spotkałam mamuśkę, która już była uczesana. Oczywiście jej fryzurka nie pasowała ![]() ![]() Weszłam do fryzjera, tż już prawie gotowy :P Fryzjerka jak zobaczyła róże to aż podskoczyła z radochy że takie piekne i 1000% lepsze od storczyków. Podniosła mnie na duchu kobitka ![]() Po 2 h kręcenia włosów na lokówkę, osatecznie wpakowała mi te róże i trzymały się super przez całą noc. Do domu wróciłam już szybko taxówką, bo miałam 0,5 h poślizg. Makijażystka już czekała, była zachwycona fryzurą, suknią i bukietem i oczywiście miała inną wizję niż na próbnej ![]() ![]() Na koniec makijażu przyjechała świadkowa, wyglądała ślicznie. Potem przyjechał fotograf i przyszła pora na ubieranie ![]() ![]() A tam już byli pierwsi goście, ![]() ![]() No i przyszła pora na wejście. Świadkowie stali pod ołtarzem, a po nas wyszedł ksiądź. Odczekaliśmy chwilę, aż on odejdzie ( za radą wizazanek, żeby nas nie zasłaniał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- podczas siadania i wstawania w kościele czułam, że sukienka robi się jakaś taka luźniejsza ![]() ![]() Przyjechalismy na salę i co sie okazało, że w sama porę, bo akurat dotarli ostatni goście. Czyli nikt dlugo nie czekał. Weszliśmy na salę, szapan te sprawy a ja modliłam sie tylko, żeby ten suwak sie utrzymał. Goście zasiedli do obiadu, a ja oczywiście pozwoliłam zaszyć się na maxa świadkowej ![]() ![]() sukienka niby się trzymała, ale czułam luz przez cała noc w biuście. Po obiadku, który byl pyszny ![]() ![]() ![]() na szczęście miał internet i ściągnął nam szybko odpowiednią wersję ![]() Taniec wyszedł ponoć pięknie ![]() Wróciliśmy i o 19 podano tort, był taki jak na zdjęciu, i smaczny przede wszystkim ![]() No i zabawa fajnie sie rozkręciła. Wszyscy się bawili, może rodzina tż mniej, ale i tak dali radę ![]() Po tylu latach związku, myslałam że ślub niczego nie zmieni a tu dzieczyny atmosferka jak 10 lat temu ![]() ![]() Teraz tylko muszę cos zrobić z tym zapięciem przed sesją, może uda nam się wykorzystac jeszcze pogodę w tym tygodniu. A z początkiem października ruszamy gdzieś na urlopik. ps. dzisiaj z nudów sprawdzałam na wszystkich komputerach w domu tą płytkę dla dj i oczywiście jest tam wszystko nagrane ![]()
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze, ze mialas przeboje z ta suknia ale dobrze,ze wszystko sie jakos udalo ![]() ![]() A jakim autkiem jechaliscie ze mezus sie tak cieszyl? Super czyli przed wami jeszcze wyjazd my tu pewnie bedziemy marznac w pazdzierniku a Ty sie bedziesz wygrzewac jak ja Ci zazdroszcze ![]()
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
dobrze kojarzysz to torcik Grycowy ( mus z tej belgijskiej czekolady ), generalnie ciacho też i Wam powiem, że wogóle mi ciasta nie zostało po weselu kilka kawałków - wszytsko zjedli.
A samochodzik to cobra shelby, sorki że zamazana twarz ale tz nie chce się ujawnić ![]() Tz jest ogromnym fanem Hond i niczym nie chciał jechać tylko naszym, a ja nie chciałam ![]() ![]() mało miejsc na nogi - dobrze że miałam rybkę jakos się zmieściłam.
Laura ![]() Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-09-23 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Mafda pięknie wszystko napisałaś
![]() ![]() Ja się melduję na wątku ![]()
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mialam tez wielka mise roznych czekoladek to wyobraz sobie, ze nic nie zostalo taki mieli apetyt,ale to dobrze bo znaczy ze bylo dobre ![]() Samochodzik sliczny rewelacja ![]() Kiedy beda jakies fotki Ciebie w calosci?nie musza byc profesjonalne bo juz nie moge sie doczekac ![]()
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Ja też czekam na zdjęcia sukni!!! Sama myślę nad kilkoma, również rybką - są śliczne!
#4244 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A co dziewczyny sądzicie o barmanach robiących drinki na weselach? Może spotkałyście się już z taka usługą? |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
narazie jakoś ani jedno zdjęcie mnie nie zachwyciło
![]() albo jestem czepialska, ale albo widać mnie tylko z tyłu albo mam minę jak ![]() co to fotografa to mała porażka bo od poniedziałku nie moge się do niego dodzwonić ![]() i w tym tygodniu chyba tez nici z sesji, a w sobotę już wylatujemy. Najprawdopodobniej na Lanzarote, cenowo nawet ok i hotel chyba też ![]() ![]()
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki !
![]() Zwracam się do Was z pytaniem- czy któraś z was miała wesele bądź była gościem w Zajeździe Amazonka w Zawadzie Pilickiej. Cenna jest każda informacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie wiem gdzie to jest.
![]() |
#4250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() To i ja sie jeszcze dopisuje do listy oczekujacych heh 16.10.2010 !!!! ![]()
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 27 maj 2011 Dziękuję za uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
Możecie dać mi namiary na dobrego wodzireja?? W pierszy dzień chcemy orkiestre,ale drugi dzień bardziej na luzie ![]() za kilka dni lece do polski zamknac sprawe sali i mam nadzieje,ze juz termin bedzie ustalony na 100% takze trzymajcie kciuki ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Rozeznanie
|
heh ja się tam bardziej za Małopolskę uważam, ale granic województwa oszukać się nie da ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widzę że i tu zawitałaś ![]()
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4258 |
Rozeznanie
|
deb Ty mi się tu nie śmiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
no różnice widać w mentalności i wogóle np. na śląsku idzie się na dwór, a w jaworznie na pole
![]() sorki ale bawi mnie to do łez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
spoko spoko
![]() ![]() u nas jest takie wytłumaczenie na tą różnice między dworem a polem ale w tym wątku nie o to chodzi ![]() pozdrawiam zza granicy ![]() Edytowane przez paolkalo1 Czas edycji: 2010-10-15 o 07:25 Powód: błąd ortograficzny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.