|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Shawtty mówisz o W?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Tak, minęło pół roku znajomości i trzeba to już powoli zacząć rozwiązywać w tę lub drugą stronę...
#4235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Nyana - gratylacje!
Szefowa - Tobie też gratulacje w sprawie pracy. Niestety muszę iść Waszym śladem i rzucić moją aktualną pracę w cholerę. Atmosfera jest już nie do wytrzymania w moim zespole:/ Shawtty - trzymam kciuki za rozmowę z W. Mam nadzieję, że pójdzie w dobrą dla Ciebie stronę ![]() A ja leżę na L4 u Fetysz-kolegi. Tak naprawdę dlatego, że nie wyrabiam psychicznie w pracy. I na to nałożyło się kombo moich byłych i niedoszłych. Najpierw mój stary romans sprzed dwóch lat sobie o mnie przypomniał i zaczął pisać maile. Ostatnio poprosił abym wysłała mu sexy foty ![]() Wczoraj pisał do mnie romans z nart/starej pracy. Kiedyś opowiadałam o chłopaku który nagle przestał się do mnie odzywać bez powodu. Później również mnie ze znajomych na fb usunął. A wczoraj wysłał mi zaproszenie do znajomych na fb oraz zaproponował abyśmy "może poszli do klubu i...". Tego odprawiłam dużo mniej grzecznie. A na wieczór już w ogóle opadła mi szczęka - napisał Pan z UK. Ten, który najpierw sam wszystko inicjował, a później w grudniu zniknął na wyspie tajemnic bez słowa. Od tamtej pory nie mieliśmy kontaktu i nagle się wyłonił. Jemu nie dałam rady napisać aby poszedł się gonić. Jemu nie odpisałam nic. Overkill. To był zdecydowanie overkill. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
O matko, Atavish! Wiem, co czujesz, gdyby książę teraz do mnie napisał to bym trupem padła. Niezle combo, co oni mają w tych głowach...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4238 |
Zakorzenienie
|
Omg Atavish.... jeszcze wszyscy naraz 😲 współczuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kryzysie w pracy też myślę o tym żeby wziąć L4 z powodu przeciążenia psychicznego... Tylko kurcze mi na L4 sporo kasy odciągają ![]() Pamiętam, że ten Pan z UK chyba dość mocno Ci się podobał. Nie ruszyło się nic w Tobie, jak napisał? Wróciłam właśnie z zakupów obładowana warzywami i owocami. Uwielbiam lato pod tym względem. Pół soboty spędzam dziś w kuchni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś od rana latam, sprzątam. Wykorzystuję chwilę, póki mi się chcę i jestem pozytywnie naładowana energią. Zobaczymy jak długo ![]()
![]() |
#4241 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Classic - no właśnie nie wiem czy ruszyło czy nie. Szok był tak duży, że przykrył wszystkie inne odczucia. Sądzę, że w jego przypadku będę potrzebowała kilku dni aby sobie to ułożyć. Bo on mnie ruszał zawsze dużo bardziej niż dwóch pozostałych. Ale nawet nie jestem pewna, bo jednak nie było to aż takie żeby np nie pozwalać mi w nocy spać. Pewnie póki z nim nie porozmawiam, to mogę tylko zgadywać. I też miałam dylemat przez kasę z L4, ale stwierdziłam, że komfort psychiczny jest dla mnie ważniejszy. Bo na myśl o pracy dostawałam migren i miałam ochotę ryczeć. Więc teraz mam chwilę wytchnienia. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Konto usunięte
|
O jednak ktoś mnie tu jeszcze pamięta.
![]() Sałati właśnie się miałam wypytywać co u ciebie, ale w sumie ogarniam to co napisałaś wczoraj po południu i życzę szczęśliwego rozwiązania. ![]() Hekate, jak ci zaczną na konto wpłacać to może banki w końcu cię zaczną traktować poważnie. A po angielsku to ja bym nigdy nie odeszła, bo po spotkaniu mam ochotę na więcej spotkań. ![]() Atavish ładna sraka. ![]() Co do L4 przez atmosferę w pracy to szczerze polecam, jeśli pamiętacie ja też tak robiłam i szukałam w tym czasie nowej. Lepiej odpocząć psychicznie, a za mniejszą wypłatę i tak sobie przecież poradzicie. ![]() Rukolka i Hekate czy dobrze zrozumiałam, że jedziecie razem na urlop? Jakie to dziwne uczucie, jak jestem nie na bieżąco z tym co u was (no za wyjątkiem Karci) ![]() Dinulka widzę jakiś romans, a ja nie wiem nawet o co chodzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Shawtty trzymam kciuki
![]() Atavish - niezle kombo. Szczerze wspolczuje. Pewnie ze sobie poradzicie z mniejszą wypłata. Spójrzcie na mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76046706]
Atavish ładna sraka. ![]() Jest top 1. I dzięki temu nie miałam zarwanej nocy z rozkminami "jejku, jejku co odpisać". Ale moje zauroczenie Panem z UK było tak silne i intensywne, że nie spływa to po mnie jak po kaczce. No i do tego najzwyczajniej w świecie jestem w szoku, bo od niego to kontsktu naprawdę się nie spodziewałam. Więc muszę to przetrawić. Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam problemy ze snem przez robotę... Nasiliły mi się. Czuję się wieczorami zmęczona, a nie mogę zasnąć, bo myślę, co mnie jutro czeka w pracy. Masakra. Też dziś mam w planie wysłać parę CV. [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76047106]No właśnie. Ja nawet na bezrobociu sobie poradziłam i to bez zasiłku. ![]() To jest ta lipa, że jak się samemu zwolnisz to zasiłek dopiero po 3 miesiącach wypłacają... A 3 miesiące bez pracy, to o ile finansowo bym sobie dała radę, to psychicznie gorzej, bo bym się dołowała, że nie mogę nic znaleźć. Nyana - odnośnie gotowania itd. Dziś będę próbowała robić lody z batata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Classic modny prysznic procentuje haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Eh mojej przyjaciółce spełniają się wszystkie marzenia które miałam ja. Takie to dobijajace jak widzisz jak komuś spełniają się Twoje plany a Ty jesteś w czarnej dupie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76046706]
Hekate, jak ci zaczną na konto wpłacać to może banki w końcu cię zaczną traktować poważnie. A po angielsku to ja bym nigdy nie odeszła, bo po spotkaniu mam ochotę na więcej spotkań. ![]() Dinulka widzę jakiś romans, a ja nie wiem nawet o co chodzi. ![]() To co robisz 19.08? ![]() właśnie romansu nie ma ![]() ![]() ![]() [1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76047106]No właśnie. Ja nawet na bezrobociu sobie poradziłam i to bez zasiłku. ![]() kurdę i tu do mnie dociera, że za mało oszczędzam, bo ja bym nie przeżyła ![]() czeko jakiego typu to marzenia? ![]() Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-05 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Dinulka - dziecko, ślub, kupuje mieszkanie, nawet kota którego w ogole nie chciała
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Każdy ma swoje wartości
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Staram się tego nie robić ale jakoś tak nie wiem. Do dupy sie z tym dzisiaj czuje
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o taaak... ja mogę czuć sie ok w danym okresie czasu, ale jak zacznę porównywania, to od razu całe zadowolenie znika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Classic a tak serio - rozwazasz zmiane miasta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bałabym się. Nie wiem, czy czuję się na tyle pewnie, żeby rezygnować z mojej jedynej stabilności - to znaczy miasta, które znam i lubię i przyjaciół/znajomych, których w nim mam. Księgowa 32 lata, a Ty do trumny się prawie kładziesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.