![]() |
#4231 |
Mrs Mrau
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Nasteczka smigaj po miescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Canile a te baletki z deichmana to w tmy roku kupilas? Za ile? Sa jeszcze?
#4235 |
Zakorzenienie
|
canile, mow mi szybko skad ta fioletowa torba
![]() ![]() ![]() nasteczka,po ubraniu, ta spodnica juz nie wyglada tak "wioskowo" jak na zdjeciu gdzie lezy na ziemi ![]() ![]()
#4236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4240 | |||||||||||||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moobi,AsikL,,bloondyna,na steczka,paula07,maramara, praline,camilla,ungia,nai la
,paulinaa,ya,kociolek bardzo bardzo dziekuje dziewczyny ![]() ![]() Cytat:
![]() torba w grochy przyjechala do mnie z niemiec ![]() i dziekuje za porownanie- mam nadzieje ze to pozytywne porowanie,ale bardzoo czesto sie z nim spotykam wiec chyba cos w tym jest ![]() Cytat:
![]() a co do figury modelki to chyba sie zaliczam, te 174 wzrostu ![]() ale juz niedlugo chyba sprobuje w koncu sil jako modelka,moze sie uda. Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
najbardziej podoba mi sie drugi-fajne bolerko ![]() a co do butow ze szpicem to odradzalabym(zgadzam sie z dziewczynami) wydluzaja Ci noge co wyglada troszke nienaturalnie. Cytat:
oo to czekam na nowe zestawy ![]() znam ten bol- brak kasy i szkola-tez mnie to dopadlo teraz ![]() a sukienka z H&M - kiedys kupilam, i dopiero niedawno wyciagnelam i bardzo ja lubie ![]() a czerwony pasek musze sobie sprawic( a mialam nic nie kupowac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zapomnialam Ci powiedziec wtedy! zestawik Twoj bardzo fajny-prostota ,ale elegancja w jednym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzoo mi sie podoba tunika z szerokimi rekawami i sukienka/tunika z kieszonkami-ja ja chce!! szkoda ze nie u nas:/ Cytat:
![]() oczywiscie bylo ![]() bardzoo duza ,i takie lubie,bo chcoiaz raz wszystko sie zmiescilo. po raz kolejny porownanie do Magdy Schejbal ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
w koncu sie doczekalismy ![]() ![]() ![]() urzekl mnie tez ostatni-lubie takie polaczenie-czerwien-czarny i biel. skad ta spodniczka? Cytat:
Cytat:
![]() slicznie wygladasz!! jak Ci sie nie podoba spodnica,blzueczka i torba oddaj :P A tak przy okazji skad te rzeczy;>? wszystko z lumpa? bardzo wiosenny i optymistyczny zestaw ![]() --- i moj najzwyklejszy dzisiejszy- zakiet z satynowa kokardka,rury,wielka torba ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
![]() ![]() ![]() Co do pytań to odpowiem łącznie, torba jest z wymiany wiżażowej(watek ciuchlandia) bluzeczka, spódnica - lump, róg od Paulinki ![]() Cieszę się, że wam się podoba, teraz czekam TYLKO na ładną pogodę i w drogę !! ![]() Karo Karolina;- ) Ładniuki, fajny żakiecik ![]() Dziewczyny nie wiecie, jak naprawić wielo-cytowanie?? bo nie działa od dłuższego czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Wtajemniczenie
|
super_karo : spódnica z lumpa (zresztą jak wszystko z tych zdjęć prócz czerwonej tuniki i szarego sweterka
![]()
#4243 |
Zadomowienie
|
![]()
Oj dawno mnie tu nie było. Musze nadgonic co-nieco. Dziś chciałam tylko wkleic zestaw który bardzo polubiłam. Kiedyś radziłam się Was czy może być ale był wtedy bez paska i wyglądał nijako. A pasek kupiłam z a 1zł, i moim zdaniem pasuje przyzwoicie. Pozdrawiam Was serdecznie!
![]()
#4244 |
Zakorzenienie
|
Hey!
To ja sie tez wkleje, bo mam problem ![]() Kupilam dzisiaj w lumpie, oto taka spodniczke, niby olowkowa, ale sie nie znam ![]() Chcialam sie was zapytac, jak sie w niej prezentuje i czy mi pasuje, robiac zdjecia wydawalo mi sie ze chyba mam za bardzo wystajacy brzuch by nosic cokolwiek zalozonego w okolicach pepka ![]() ![]() ![]() ![]()
#4245 |
Zakorzenienie
|
witam Paulinkoo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale z tym grzybkiem to jakoś nie bardzo mi pasuje ![]() ![]() ![]()
#4246 |
Rozeznanie
|
Paulinkoo-----------skomentuje jeszcze raz hihi bo widze ze masz tu jeszcze magicznego grzybka -sliczny !!!ale zgadzam sie że ze spodnica wyglada krzykliwie-nie to ze brzydko bo mi sie bardzo podoba jest super i orginalnie....napewno bys zwracala na siebie uwage....wiec jesli by ci to nie rzeszkadzalo.ale spodnica jest poprostu boska-ja tez taka chce
#4247 |
Przyczajenie
|
Nieopłacona reklama
JR DesigN - tuning odzieży jeansowej według wzorów i projektów firmy JR DesigN oraz indywidualnych pomysłów klienta. Edytowane przez BabciaWeatherwax Czas edycji: 2007-05-09 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A grzybka do zestawu juz nie zakladaj ![]()
![]() |
#4249 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do grzybka to fakt spodnica jest bardzo wyrazista i grzybek tez. Ale jesli tak tobie podoba to czemu nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Paula zostaw spodnice! Owszem jest krzykkliwa, ale do spokojnej gory wyglada wspaniale! Swietnie podkresla Twoja figurke ![]() ![]()
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ Spódnica cudna nawet nie myśl o tym żeby ją zwracać
![]() a co do grzybka to mam takie samo zdanie jak poprzedniczki takie polaczenie zbyt krzykliwe ![]()
#4252 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() ![]() ![]()
#4253 |
Raczkowanie
|
Ostatnio w programie na tvn style w tym cos "jak wygladac dobrze nago" stylista mowil, ze spodnice olowkowe sa zalecane dla pan z wystajacym brzuszkiem bo swietnie go maskuja wbrew pozorom. Takze Paulinaa zostawiaj spodniczke. Z ta czarna bluzeczka bardzo fajnie wyglada
![]()
![]() |
#4254 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Paulinaaa_ zostaw spodnice! ładna bardzo ![]() ![]() Iszsza Z paskiem bardzo ładnie, pasuje wszytko ![]() Super_Karo Przeglądalam wczesniejsze zestawy i wszystkie bardzo ladne! A zakiecik z ostatniego zestawu cud, miod i orzeszki ![]() Ja wklejam kilka swoich, coby odrobine zaleglosci nadrobic ![]() 1.Dziesiejszy- troche szary, ale ja lubie ![]() 2.dopóki zimno sie nie zrobilo to zdazylam wyskoczyc juz na miasto tak i ja w muchach ![]() 3. Jeszcze w zycie nie wcielony bo zimnica jak narazie na dworze! gdzie ta ladna pogoda? ![]() 4.Sweterek i spodniczka taki grzeczny ![]() ![]() 5. Letni patrz #2 ![]() 6. To samo pod spodem co w 5, tylko patencik z biala koszula na letni wieczor ![]() Zapraszam do komentowania i krytykowania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
A_K super zestawik 1 i 5
![]() ![]()
#4256 |
Zadomowienie
|
A_K oddaj baleriny z fotki 4
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super_karo a ty gdzie kupilas swoje balerinki i za ile??? tez bardzo mi sie podobaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Rozeznanie
|
Paulinaaa_ - kieca very good, magiczny grzyb kapelusznik też, ale razem BIG NO
A_K - 1. jest okej ![]() 2. bardzo ładnie ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. najs najs ![]() ![]() ![]() 6. ![]() Kupowałabym ciut dłuższe spódnice, wtedy kolano jest zasłonięte, a spódnica kończy się w najwęższym miejscu nogi. Korzystny tak dla mnie jak i dla Ciebie fason.
#4258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ładnie się prezentuje twoja figura w takim zestawie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
Paulinaa spódniczkę zostaw ! jest śliczna
![]() ![]() A_K Bardzo spodobał mi się zestaw nr 2 !! śliczne buty, skad?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zadomowienie
|
A ja dziś tak ide do klubu stąd ten odkryty brzuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.