![]() |
#4231 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
tak cicho, popiłyście się chyba
![]() idę spać, humor dzięki wam mi się poprawił, ale głowa i gardło bolą nadal, niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Wiedźma
|
Alesz, szkondze... Czeźźźffe jesteśśśmy apsssolutnie! Hik!
#4236 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
gdzieście wszystkie uciekły
![]() ![]() wychodzi na to, że ja mam największe możliwości, nadal się trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Piękne i Pijane Czarowniczki,
melduję się na posterunku po chwilowym zamroczeniu denturatowym i posuzkiwaniach sztucznej szczęki, ktora utkwiła w spożywanych pzreze mnie buraczkach. Kochana St. Johhana reflektuje na Twoj kremik do klejenia ząbków, ostał mi sie bowiem tylko jeden. Kochane Maro, Sabbath i Niko, Taka Taka szaleństwo alkoholowe w Waszym towarzystwie zanmienitym to doprawdy pzryjemośc dla mojego ciała i ducha - cóż jak na zdeprawowany element społeczny przystało. Cóż jak ja powrociłam, to Wszystkie Amatorki Trunków Wykwintnych gdzies uciekly. Rozumiem , że będziecie nieprzyzwoicie degustować zupke z buraczków autorstwa naszej Nowej Przesympatycznej Koleżanki Johhany. Droga Johhano, posiadam co prawda tylko jeden kieł, ale na zupke sie zapisuję, propnuje dodatkowe atrakcje dla nas tak charakterystyczne - jak: klepanie sie po pupciach, ciucianie, spozywanie sobie z dzióbkówi inne perwersyjne brewerie, których ostatnimi czasy tak bardzo mi brakowało. A gdzie jest nasza Dorinka? Kochana, czyzbys gardziła towarzystwem zdegenerowanych alkoholiczek? Oczywiście nikogo nie ma. Domyślam się, że lezycie teraz pokotem w miejscach swojego pobytu - może w prywatnych pieleszach, a może w pracy. Oj Maruś Ty to już biedactwo chyba pod biurkiem usnęłaś, a pyszczek obtarłaś z niebieskawej otoczki, co Ci po denturaciuku została? Ekranik komputera z radioaktywnych wyziewow i jadowitej śliny wytrzec trzeba. Pobudka Baby. Kochana St. Johhana, co Ty tak długą tę zupkę pzryrządzasz? Chłopa swojego chcesz załatwić, czy co? Powiedz tylko slowo, a my się zjawimy jako zwarta ekipa w gumofilach i czapkach z nuasznikami - oczywiście - jak stroj wieczorowy najmodniejsze ponczo wdziejemy w postaci waciaka i koszulki flanelowej w kratę. Dla Ciebie specjalnie zastosujemy tez nasz wieczorowy makijaż. Chłop jak ujrzy owe zjawiska piękności nieznanej, padnie i już więcej nie wstanie - to murowane Edytowane przez switezianka Czas edycji: 2007-03-23 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Wtajemniczenie
|
zaczynam sie poważnie o Was niepokoić Laseczki.
Może potrzebna Wam jakaś pomoc doraźna? a mowiłam, prosiłam żeby tyle nie pić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Zawsze prosiłaś, żeby nie pić TYLE, tylko WIĘCEJ. I słusznie. ![]() Nie padłam, tylko moje klopotliwe Szczęście wróciło ze szkoły.
![]() |
#4241 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana, rozumiem, że przy Swoim Szcęściu pić Ci nie pzrystoi.
Ja zaś uwalona po korytarzach się zataczam, a zaraz u jako kierowca swoj własny włączę sie do ruchu drogowego - cóż to będzie za upojna podróż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zadomowienie
|
Popiły sie
![]() Nie ma nikogo ![]()
#4243 |
Wtajemniczenie
|
Całuję Was PIekne.
Trzymajcie się ciepło i w pionie. Do pzreczytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() Zupke ja ugotowala,sobie moje dwa szczescia pojedli a teraz spia...... Ja znowu,sie w takiej blogiej ciszy wykapala(zeby wytrzezwiec),a troszku to teraz u mnie trwa z powodu tego chol........ gipsu..... ![]() Zupki jeszcze sie ostalo wiec zapraszam.... ![]() Nawet tego denaturatu nie poczuli,hm...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki kochane, denaturacik troszkę odparował z główki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
wItam
a co tu za zabawy i pijanstwa,,beze mnie??nic dla mnie nie zostało......wiec ....daje na zagryzkę własnie upieczone zeberka ze sliwkami....smacznego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Moje Szczęście pojechało do babci. Łezki mu ciekły jedna za drugą kiedy wychodził z domku... Biedulek...
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
mój mąz z córką poszli na koncert Tiersena, ja choruję i jest mi trochę smutno
nawet lubię takie chwile Sabbath, czemu Twój syn był smutny, aż tak bardzo nie lubi się z Tobą rozstawać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie chciałam Wam życzyć upojnego weekendu
![]() Dzisiaj miałam zamieszanie w pracy dlatego nie mogłam się z Wami smakować tych wyrafinowanych trunków, szkoda ale liczę że kiedyś to nadrobimy ![]() Sabbath to zapowiada się intymny weekend, tylko nie pij kochana zbyt dużo, żeby się kac nie zamęczył. W razie co to magnezik musujący polecam ![]() Jak się uda to zajrzę jeszcze. Piszcie, piszcie.... Buziaczki dla Wszystkich Pięknych Czarownic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laski!
Dotarłam ino do 139 strony, ale już śpieszę poinformować, że na szaleńśtwo się piszę, a jakże. Wprawdzie spokojna ze mnie dziewczynka, ale i ja poszaleć czasem muszę ![]() Natomiast jutro wsiadam w busa i zmierzam w kierunku Warszawki, coby spotkać się z Przyjaciółką, koleżankami i kolegą (nieznajomym) który to umówił się ze mną NA RANDKĘ!!! ![]() ![]() Buziaki! Idę do wyrka na regenerację ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyznaję, że ja też zaczynam tęsknić zanim jeszcze wyjdzie... ![]() Lewku - już normalnie sobie wyobrażam tego kota jak stado koni! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() chciałam się tylko przywitać, bo czuję się nadal fatalnie i idę się położyć zresztą i tak chyba Was nie ma miłego dnia ![]() Lewku, udanej randki życzę, a Tobie Sabbath metalowego szaleństwa edit: zrobiłm sobie wiosenny avatar (zdjęcie robiła moj córka) witam Cię sr.johanno, miłego dnia Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-03-24 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zadomowienie
|
Hallo dziewczyny!!!!
Tez chcialam tylko sie przywitac,pozdrowic was,usciskac i ![]() Ale sie podlizuje......beee Tak na serio,milego dnia zycze wam kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
siedziałam sobie dziś w łóżku pod kocem i czytałam wizaz, głównie wątki z perfum, potem recenzje zapachów na KWC, potem poczłapałam do łazienki i wyciągnęłam moje wszystkie perfumy
okazao się, że mam ich mnóstwo (nigdy żadnych nie wyrzuciłam) zaczęłam przypominać sobie zapachy i trochę mi się w głowie kręci moje ukochane Romeo di Gigli zgęstaniały, ale dalej cudnie pachną (prezent od mojego męża z okazji pierwszych urodzin naszej córki) cały dom pachnie Fragile JPG, szarpałm się z korkiem, coś się zepsuło, ale zawsze trudno się ich używało, aż spojrzałam do recenzji, to podobno zapach tuberozy, wstrętny (kiedyś tego używałam???) magiczne te zapachy, tyle rzeczy się przypomina...... znalazłam pudełko po Organzie z .. samym korkiem w środku, zbiłam kiedyś flakon, szkoda mi było wyrzucić, korek do dziś pachnie rozmarzyłam się |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj pojechaliśmy do Reala,mąż poszedł do Praktikera a ja buszowałam w Sepchorze. Wywąchałam chyba wszystkie zapachy ![]() ![]() Sa jednak zapachy to których nie moge sie przekonac sa dla mnie za intensywne zbyt korzenne lub waniliowe ![]() Kochane,jeśli któraś tu zajrzy dzisiaj to życze każdej z Was udanego po południa ,my wybieramy sie na działke. ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#4257 |
Zadomowienie
|
Pozdrawiam wszystkie amatorki'denatury',,u mnie dziś piekna pogoda,,,,Nika zazdroszcze tego wyjazdu na działeczke.Ja dziś będe kisic się w domu,,miałam jechac na zakupy do naszego centrum handlowego,,,aby coś kupic synowi,,,całkiem powyrastał z ciuchów,,,,ale zakupy z nim to tragedia,,,,nie wiem jaki ma gust,,a tak wogóle jest na etapie,,,ze nie dba niestety o swoj wygląd,,,chociaz ja ciągle o to walcze.
Pozdrawiam pamiętajcie o mnie chociaz troszkę w tygodniu,,,bo Ja nie moge tu bywać ,,strasznie długo siedzę w pracy,,,a potem to już nie mam siły na nic. A tu zostawiam może komuś się przyda ![]() Cztery etapy melanżu Przed piciem Jeden ze sposobów: najeść się słodyczy, zażyć tabletki z witaminą C, witaminy z grupy B też nie zaszkodzą. Napić się przed imprezą tłustej śmietany, zjeść solidny rosół albo połknąć łyżkę oleju. Na imprezie Poza samym piciem także spożywać posiłki. W miarę możliwości nie mieszać alkoholi, najgorsze jest łączenie piwa z wódką, lepsza czysta wódka niż drinki. Oprócz alkoholu pić dużo wody (koniecznie niegazowanej) lub soków owocowych. Przed pójściem spać Zjeść dwie łyżeczki cukru, popijając szklanką soku marchwiowego lub pomidorowego. Zażyć dwie tabletki leku na kaca, popić dużą ilością płynu. Koniecznie umyć zęby. Gdy kac zaatakuje Zjeść porządną porcję miodu pszczelego lub słodkich winogron. Dzięki zawartemu w nim cukrowi (fruktozie) aldehyd octowy jest łatwiej rozkładany przez enzymy herbata z co najmniej dwiema łyżeczkami cukru glukof - tabletki glukozy z kofeiną (bez recepty w aptece) dobrze zrobi nam żurek, rosół albo jajecznica na maśle (tłuszcz!!) przyda się kefir albo kwaśne mleko, w ostateczności woda z ogórków kilka tabletek kwasu foliowego kawa z cytryną i żółtko herbata rumiankowa koktajl z soku pomarańczowego i całych jajek (lub samych żółtek) puszka bogatego w jony napoju izotonicznego (np. izostar, redbull lub dynamic) dwie tabletki ibupromu, panadolu, aspiryny (uwaga na wrzody!) lub innego środka przeciwbólowego jeszcze trochę snu dla absolutnie zdeterminowanych - kroplówka z glukozą, klin lub po prostu praca Jednak tak naprawdę jedynym sposobem, by uniknąć dokuczliwych następstw szampańskiej zabawy, jest umiar w piciu alkoholu. Rozsądny człowiek uczy się na błędach, najlepiej jeśli umie wyciągnąć wnioski z cudzych. Zwłaszcza w przypadku kaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje piękne , jestem prawie pewna że nie nadrobię mzaległości w czytaniu tyle naprodukowałyłście
![]() ![]() Ja zaraz jadę na remont czyli znowu praca, ale cóz jak to Spiewał Kazik wyśpię się w piachu pod kombinatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubię Kazika, a szczególnie płyty Tata Kazika i Tata Kazika 2 Nesko, owocnego remontowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.