|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
ja tez jestem za ta 18:00 czy 19:00 w okresie jesienno-zimowym
. Ewcia dziekuje za info. musze sobie zakodowac ta date w glowie . chodze jak wulkan. pewnie mnie nosi przed okresem (w sobote bede miec ). akurat wypadnie mi na inwenture w firmie . syfy zaczely mi wylazic jak opetane (po czesci to pewnie "zasluga" tego dymu papierosowego w kawiarniach). wszystko mnie wkurza nieprzecietnie. nie wszystko zrobilam co zaplanowalam, bo przeciez nie da sie kiedy ma sie dziecko. echhhh, brak humoru i tyle.
|
|
|
|
#4232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz jakis czas temu o tej 19 mowilam
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
oliwko tak ogólnie
Poza tym ja mam ogromną słabośc do torebek, od maja żadnej nie kupowałam ![]() Aniu ja też przed @ jestem. Kto wie czy mi sie nie spóźni, bo łykałan ostatnio antybiotyk na ŁZS, który niestety ze skutków ubocznych powoduje spóźnienie... |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
zeby tylko mnie te babki z pracy nie wkurzaly, bo nie wytrzymam
.
|
|
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
kupiłam kozaki, czarne oficerki
sweterek, biżuterię, bieliznę hmm chyba tak jak Kamila poprawiałam sobie humorek...
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Magdzia81 a przemowily do Ciebie te oficerki
? mi nowe zakupy tez potrafia poprawic humor . achhhh, my kobiety....
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
magdzia a gdzie i po ile kupiłaś. Mogłabys wstawić zdjęcie?
|
|
|
|
#4238 |
|
Rozeznanie
|
Aniu mówiły zaczęły już w zeszłym tygodniu tak trochę nieśmiało a dzisiaj jak je przymierzyłam to krzyczały weź nas
są bardzo klasyczne, ale właśnie takich szukałam, usłyszałam jeszcze od Tż mojej kuzynki że klasykę wybierają ludzie o dobrym guście )Kamilka zdjęcia nie zrobię bo nie mam tu aparatu Kozaki są ryłko http://www.rylko.pl/ model G3Z51 tylko ja mam czarne ![]() a cena mile zaskoczyła 320 zł (już przecenione )
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
magdzia bardzo ładne butki
Gratuluje zakupu
|
|
|
|
#4240 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
W pracy jestem ale czuje się fatalnie ![]() Ide dzisiaj popołudniu do lekarza. Jak mi powie ze mam iśc na L4 to je wezme, nie baczac na prosby prezesa. Nie chce byc potem w świeta chora. |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
Camilla masz racje - L4 i juz. ja ledwo co dzisiaj wstalam . kiepsko mi sie funkcjonuje .
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Zaliczyłam Po następnym spotkaniu poproszę jakieś fotki, bo Was dawno nie widziałam ![]() Magdzia, fajne buty |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Monika gratuluję
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu zuch studentka z Ciebie
.
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
Teraz czas się zabrać za pisanie pracy
|
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniś gratulacje!
Madzia ładne butki ja dziś w depresje wpadlam, to co zastalam rano po wejsciu do pracy to jakiś koszmar
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa czyzby ta dziewczyna na zastepstwie sie nie spisala?
ja wygladam i czuje sie do no i wrocila z urlopu ta kobieta, z ktora mam zostac od stycznia . wkurza mnie nieprzecietnie . dobrze, ze niedlugo wychodze z pracy. napisze tylko tyle, ze dzisiaj przyleciala z Anglii, wstala o 4:00 rano, ma jeszcze dzisiaj urlop, a ona z lotniska przyjechala do pracy . chora kobieta!i teraz znowu z mojej nauki bedzie wielka DU**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-12-10 o 14:36 |
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wstałam o 4.45, miałam dwa koła, z czego jedno było wg mnie tragedią
Dzień do dupy, kilka informacji na jakie czekam nadal do mnie nie napływają grrrr
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, dzięki
![]() Ania, cztli musisz pogadać z szefostwem Nati, nie derwuj się
|
|
|
|
#4251 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny
Moniko gratuluję ![]() a ja miałam nawet spokojny dzień Nasz prezes wygłaszał dzisiaj przemowę dla wszystkich pracowników, trwała godzinę zaprezentował w tym czasie milionowe autko, które zeszło od nas z produkcji zostało przekazane do szpitala na Polance, przerobione oczywiście na karetkę i będzie wozić wcześniaki...i dodatkowo zrobiono autko, na którym znajdują się imiona i nazwiska wszystkich aktualnych pracowników znalazłam siebie a po wystąpieniu prezesa było ciacho mniam ![]() Kozaczki wygodne i baaaardzo cieplutkie ![]()
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zapalenie gardła i musze brać antybiotyk
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Camilla
Nati moj dzien tez nie nalezal do najlepszych . co do rozmow z szefem to juz sama nie wiem. mowilam Dziewczynom na spotkaniu, ze on tak samo postepuje. mam dosc. nie bede sie prosic o prace. wiem, ze nie chca mnie zwolnic. jak widac, nie potrafia tego zgrac. ja ich nie bede uswiadamiac. moja mama mowi, ze jeszcze w zyciu sie narobie i zebym sie nie przejmowala. |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, pewnie, że się nie przejmuj, szkoda Twoich nerwów
Camilla, Ty się kuruj, bo choróbska jakoś Cię dopadły. Bierzesz jeszcze tamten antybiotyk na ŁZS? Żeby nie było interakcji... Monika, gratuluje Poza tym widzę dziewczyny, że nie tylko ja miałam dzisiaj dzień do d. Trudno, mam nadzieje, że jutro będzie lepiej. |
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Tav, Madzia, dzięki
Kamila, wzięłaś zwolnienie? Ania, postaw im jakieś ultimatum że albo będą współpracować albo koniec. No nie wiem, skoro masz się tam tak męczyć to to rzeczywiście jest do d... |
|
|
|
#4256 |
|
Rozeznanie
|
Kamila zdrówka
hmm czyżbym tylko ja miała dzisiaj dobry dzień ?? tulusiam mocno Was dziewczyny, jutro na pewno będzie lepiej ![]() zapomniałam dodać że ubieraliśmy dzisiaj choinkę jest piękna i ślicznie pachnie...tylko przez te ubieranie ja też wyglądałam jak choinka...cała w brokacie Aniu trzymam za Ciebie kciuki w walce z szefostwem Iga jak tam Kubuś, zapomina powoli?? |
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ubieralam choinke w pracy. nie lubie tego robic
ide umyc kuchenke, wywiesze pranie, szybka kapiel i spanie. mam nadzieje, ze o 21:00 juz bede w lozku. ja przed @ to potrzebuje ddduzzzzoooo snu. tak na mnie dziala ten okres .
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie wziełam L4. mam kupe roboty w pracy, ciągle mi coś nowego dowalają
![]() Szeryf liczy ze pod koniec roku wszysscy beda pracowac pełną para i zostawać po godzinach. Póki co łącznie ze mną są to 3 osoby. Reszta olewa i jak wybija punkt 15:00 te osoby są już w drodze do zegara zeby odbic karte ![]() Ja juz umyta i w łóżeczku sobie leze z laptopem na kolanach ![]() Mam dzisiaj stan podgorączkowy wiec jest lepiej niz wczoraj Nie dam sie choróbsku a co! |
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Moniu gratuluje i oby reszta egzaminow tez do przodu Eva nati Ania Kamila pewnie jutro bedzie lepiej i nie dajcie sie zwariowac. Nati bedzie dobrze i zaliczysz napewno ![]() Kamilka jak inni maja gdzies to ty tez 15 i wychodzisz tym bardziej ze jestes chora! i zycze szybkiego powrotu do zdrowka Aniu na twoim miejscu bym poszla i powiedziala co mysle tak nie moze byc a jesli niechca z toba wspolpracowac to pozniej niech nie maja pretensji jesli cos zle zrobisz bo to nie bedzie twoja wina a pozatym spytala bym sie dlaczego mnie zatrudnili skoro tak traktuja. Jak ja niecierpie takich ludzi wrrr a oni takich jak ja Madziu fajne buciki ![]() Taverney a mi sie przypomnialo ze prosilas zebym napisala ci tego sprzedawce na allegro wiec pisze www-sagana-pl kiedys Giaco A ja dzisiaj wstalam o 6 zeby dojechac do domu od tz o 7 mialam pociag o 8 mialam byc na miejscu 15 km przed domem szyna pekla i stalam ponad 2 godziny czekajac az naprawia mama akurat byla w pracy i niemogla podjechac po mnie wogule jedno wielkie dziadostwo poprstu bak slow na to pkp coraz gorzej zamast coraz lepiej. Pozniej bylam kupic prezenty mamie kupilam mikser z miska obrotowa bo juz miala stary i chciala kupic to ja uprzedzilam a przed swietami sie jej przyda wiec teraz dostala jako prezent imieninowo gwiazdkowy tz kupilam ta szczoteczek do zebow i jeszcze poluje na sweterek albo koszule jakas odrazu tacie kupie wiec juz troszku mam z glowy chociaz rodzenstwo jak zobaczylo szczotezke to kazde sobie taka zazyczylo wiec chyba w tym roku szybko mi pojdzie Milego wieczorku |
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka, jaką szczoteczkę kupiłaś?
Bo też planuję kupić elektr. tylko nie wiem jaką Kamcia, kuruj się i nie zostawaj po godzinach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

.
). akurat wypadnie mi na inwenture w firmie 

Poza tym ja mam ogromną słabośc do torebek, od maja żadnej nie kupowałam 

Kozaki są ryłko 

.
. chora kobieta!