![]() |
#4231 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Cytat:
![]() Bo wszyscy się Wiki chętnie zajmują, jak ja jestem w pobliżu. Dobre chociaż i to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zadomowienie
|
Jastin miłego wyjazdu i odpoczynku
![]() Niki kochana dobrą masz rodzinkę,a sprawdziła się jak byłaś na wczasach latem ![]() U nas dzisiaj szaro,buro i ponuro,ale grunt,że nie pada.Po południu jadę z tż jeszcze posprzątać groby,a jutro idziemy po cmentarzu do mamusi na obiadek,a potem młodsza siostra robi urodzinki synka,trochę głupio w ten dzień ale w swoje urodzinki on był chory.
#4233 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Wczoraj na szczęście zrobili mi ktg ale pani była niezadowolona że przyszłam pół godziny przed końcem bo przecież ona już chciała iść do domu ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2008-10-31 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia nogi w gore ![]() Zapomnilam Ci napisac ze moj ŚP tata sie urodzil 1 listopada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam młodsze rodzenstwo (siostrę 15- letnią), ale jej już chłopaki w głowie a nie bawienie dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() każdy ma swoje życie, swoje dzieci
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chciałam Was poinformować, że nasza Lenka już jest na świecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia urodziła dziś w nocy o godz. 1:50. Dzidzia waży 3670 i ma 56 cm długości ![]() ![]() ![]() ![]() Poród siłami natury Kasiu GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!! CZEKAMY NA WAS ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
Kasieńko gratulujemy! A jednak 1 listopada? No coż często w życiu właśnie tak jest, że jak czegoś nie chcemy to i tak to mamy.
Ale ważne, że masz już to za sobą... Ja na razie nie będę jednak w ciąży, albo staram się za mało, albo mój czas jeszcze nie nadszedł. Dostałam @ i dzisiaj się beznadziejnie czuję. Za to ode mnie koleżanka z pracy jest już w 9 tyg. jak się okazało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Iwonko nie tym razem, to innym się uda, jestem pewna
![]()
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Kasieńku dzielna kobitka,gratuluję narodzin Lenki i powrotu rychłego z dzidzą do domku i do nas
![]() A propo 1 listopada wśród moich znajomych już 2 osoby się tego dnia urodziły. Iwonka nadejdzie na Ciebie czas i na następną pociechę,u mnie tak było jak chciałam to nie wychodziło a jak o tym nie myślałam to pojawiła się Amelcia.
#4240 |
Zadomowienie
|
Czesc kobietki!
U mnie już od 7.30 "Świnka Peppa" leci. Już tak od kilku dni, normalnie oszaleć można. A na kazda próbę wyłączenia jest natychmiastowy wybuch płaczu. Ale kilka razy mi się wczoraj udało. Ja nadal się czuję tragicznie. Wczoraj było tak ładnie, a ja nawet nie wyszłam z Kasią na powietrze. Ale nie miałam siły. Ale może dzisiaj uda mi się wybrac, chociaż na kilka - kilkanaście minut. Chociaż każdy ruch to chlust. Trauma normalnie! Ale dzięki temu, że Kasia ogląda bajki - chociaż wiem, że to niezdrowe - mam chociaż możliwość poczytania książek. Właśnie wczoraj zaczęłam "Czerwonego Smoka", pierwszą część Trylogii o Hannibalu Lecterze. Nigdy nie mogłam dostać tej książki, a okazało się, że koleżanka z pracy ma i mi pożyczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Kasienko kochana gratuluje serdecznie
![]() ![]() ![]() Pewnie Julia i Oliwka oszaleją z radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
|
Kasiu tak się ciesze i gratuluje. Data narodzin troszkę mogła być inna, ale najważniejsze, że Lenka zdrowa, no i że w końcu sie doczekałaś.
![]() ![]() ![]() Jeszcze raz gratuluje. Całuski ode mnie i Wiki ![]() ![]() Iwonko ja też ostatnio jakaś osłabiona jestem, ale ja nie przez okres , a przeciwnie, przez jego brak. tak przynajmniej myslę. Ja biore tabletki anty. Ponieważ w zeszłym miesiącu, zapomniałam wziąć, to wyczytałam w ulotce, że powinnam w takim przypadku zacząć brać nastepne opakowanie bez przerwy. Więc biorę, ale mam straszne humory i ogólnie złe samopoczucie. jestem strasznie nerwowa, wrażliwa na dotyk, wszystko mnie boli. Wczoraj byliśmy na spacerku w lesie. zrobiłam kilka fotek. Była tez siostra z synkiem. Wiki bardzo ładnie sie z nim bawiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Raczkowanie
|
Gratulacje dla Kasi!!!
Strasznie mnie wiadomość o narodzinach dzidzi ucieszyła aż sama się nad sobą zastanowiłam, bo aż się popłakałam ale jak byłam w pierwszej ciąży też tak miałam koleżanka urodziła 5 października, i ja tak płakałam wtety i do dziś nie wiem czy to ze szczęścia za nią czy z zazdrości że poród ma już za sobą i takie "prawdziwe" dzieciątko w domku. Ja się ostatnio jakoś źle czuje, po pierwsze to po przeziębieniu moim jeszcze mi kaszelek nie przeszedł, po drugie to mi ciśnienie podskoczyło wcześniej miałam średnio 90/55 a teraz 118/75, jak na mnie to dużo, po trzecie jest mi ciężko ruszam się jak słoń, w pierwszej ciąży byłam sprawniejsza a teraz brzuch mój jest większy niż w chwili pierwszego porodu, no i ten brzuch mi ciągle się taki twardy robi, i wtedy mi się ciężko oddycha i ruszać się za bardzo nie mogę, z Kalinką też mi się tak robiło ale rzadziej. no wystarczy tych żali ide robić pranie bo sie nazbierało przez te dwa dni chodzenie po cmentarzach, Kalinka ma wszystkie kurtki uciaprane bo się o groby ocierała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niki ja tez nie mam nikogo takiego ![]() Siostra z mama mieszkaja daleko i jak zajezdzamy do nich to sie nacieszyc Wiką nie mogą.Rzadko ja widza i to normalne jest.A tu na miejscu nie mam zadnych kuzynek ani cioc,mam babcie tzn.teściową ale co z tego ![]() Abc ladnie jesienne foteczki ![]() ![]() ![]() Uciekam zajrze później!Milego dnia! Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2008-11-03 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Raczkowanie
|
no więc termin mam na 7 stycznia ale czasem czuje że juz bym mogła urodzić, no i dziecko chyba już spore tak bynajmniej mi się wydaje po kopniakach!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
![]() Dopiero wieczorem przy oglądaniu fotek, zorientowałam się, ze mnie na żadnej nie ma ![]() Cytat:
![]() Kasi nie ma zaledwie trzeci dzień, a mi już brakuje jej postów. Ciekawe jak Lenka. Płacze czy mały aniołek spokojny jest ![]() W piatek wieczorem Wiki mówiła, zeby jej kupic taką małą Wiki. Bo ona juz duża i chce taka malutką mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fotki śliczne, takie jesienne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Rozeznanie
|
Nie to moje siostry. Ta w kurtce z futerkiem to Iwona - Wiktorii chrzestna. Ta druga to ukochana ciocia Madzia Wiki, a ten chłopak to Madzi TŻ.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
podobna bardzo do Ciebie
![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Ja cos spania nie mam...
WIesz ABC jak ja ogldam M jak Milosc to corka od Marty mi Twoja Wike przypomina ![]() Zagladam tu i zagladam ale Kasia jeszcze w szpitaku pewnie.. ![]() ![]() ![]() Uciekam herbatke sie napic i chyba spac pojde, bo co ja bede siedziała.. Calineczko tobie tez zostały ostanie podrygi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
Witajcie zapraszam na poranną kawkę lub herbatkę!
Wczoraj napisałam długiego posta i coś mi wszystko wcięło. Abc ja też myślałam,że w tym brązowej kurteczce to Ty ![]() A siostry synek ile ma latek,bo widzę,że się ładnie z Wiki bawi. Niki Ty chodzisz do tej pracy ,bo coś nie jestem w temacie? Calineczko niedługo Ty będziesz miała drugą pociechę,a czy Wiesz czy chłopiec czy dziewczynka? Mamusie siedzące w domku,jeżeli Wasze pociechy w dzień nie śpią,to co im wymyślacie za zajęcia,zabawy bo ja ostatnio nie mam pomyślunku. ![]()
#4253 | |
Rozeznanie
|
hehe tylko tak na zdjęciu wyglada. U nas każda jest inna. No jakieś tam rysy twarzy moze i podobne, ale generalnie nie widać od razu, ze rodzina ![]() Cytat:
![]() Moni@ a co ty cierpisz na bezsenność?? ja po 2 w nocy to już na drugi bok się pzrewracam . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A synek siostry (ciotecznej, bo moje siostry nie mają dzieci jeszcze) jest z grudnia 2005. Dokładnie w wigilie się urodził. czyli miesiąc różnicy. On siedziw dom uz mamą, babcią i ciocią i widać różnicę w rozwoju. Wiki więcej od niego mówi, jest bardziej odważna. Ale bawili się ładnie i grzecznie. Cytat:
Acha. ostatnio w biedronce kupiłam taki zestaw stempli. Bałam się, ze całe mieszkanie bedzie umazane, ale nie. te farbki maja konsystencje żelu i bardzo łatwo je wytrzeć, nawet chusteczką higieniczną, z ubranek też łatwo schodzi - Wiki ostatnio często sie tym bawi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Szymek bawi sie w co popadnie...ubieramy nawet miski na glowe i jestesmy bobem budowniczym ![]() Z moja mama ubieraja miske i jadą gdzies daleko w podroz ![]() ![]() Wczoraj mama go wozila na kocu po całym domu a ten sie smiał ja szalony, z mama moja wiecej sie bawi bo ja mam malą robote ......................... .. Rysują (ale nie za dlugo) albo opowiadaja sobie bajki, widzimy z mamą jednak ze bajki wygrywaja bo jak tylko leci scooby to dziecka nie ma ![]() Szymek lubi sie bawic plasteliną..kupilam mu kiedys i nie chcial a teraz chetnie cos tam kula z niej.... tu zdjecie Szymka, ja sie wyciełam bo padłybyscie ze smiechu ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2008-11-04 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc jego spanie mija sie z celem popoludniu wstanie o 16 juz polmrok na dworze i o 20 on nie chce spac.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podobna jest, te włoski ma takie jak Wika Cytat:
![]() może dziś wychodzą i sama się tu odezwie Uciekam herbatke sie napic i chyba spac pojde, bo co ja bede siedziała.. tak tak, chodzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Monia super te kaski z misek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma takie same oczy, niebieskie i duże, no i włoski też podobne. Cytat:
Teraz to jak tylko dziecko nie ma żółtaczki ani zadnych innych powikłań to od razu wypuszczają do domu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki!
Moni@ czemu sie wycielaś ze zdjęcia? ![]() ![]() Abc to Ty spora rodzinke masz,fajnie ![]() ![]() Co do tych stepli to ja tez chcialm je kupic ale balam sie ze bede poźniej miała robote ![]() zamiast tego kupilam Wice zestaw instrumentów,bebenek,cymb lki,flet,tamburn,jakies takie grzchotki do grania.Tez mielismy wesolo w domu ![]() Nel co do zabaw to ja Wike podobnie jak Abc zachecam o pomocy,a ostatnio zaczelysmy uczyć sie kolendy,zeby moja rybka zaśpiewala na wigilie ![]() Kasiu pewnie Ty juz w domku,myslami jestem z Tobą,trzymaj sie dzielnie ![]() Boże jak ja Ci zazdrozcze ze masz najgorsze za soba... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.