Lubelskie Żonki!! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 11:32   #4231
pola_m
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

jodie, 41.... nieźle!!! A do teatru na rock'n roll idziesz? My tez się wybieramy, mamy bilety na grudzień

Tola, fajnie bardzo macie urządzony salon No i narożnik fajny
Mi terminy 21-22 raczej niezbyt pasuje, mąż ma urodziny 21.
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 11:42   #4232
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
były próby, badania - o wyniku pisać nie będe, poza tym, że jest dla nas negatywny.... naturalnie dzidzia raczej nie wchodzi w grę, inne metody też nie dla mnie z powodów róznych ech
Indygo! Piszesz "raczej", więc może nie jest to do końca przesądzone. Oczytałam się swego czasu na różnych wątkach na wizażu właśnie wiele historii dziewczyn, które były w beznadziejnych sytuacjach, ale po wielu badaniach, próbach i wizytach u różnych lekarzy w końcu się udało. Nie znam Twojej sytuacji ani wyników, ale może nie jest to sytuacja beznadziejna? Może warto poszukać jakiegoś dobrego lekarza, który jeszcze raz postawiłby diagnozę? Na swoim przypadku wiem, że czasami lekarz potrafi postawić zupełnie błędną diagnozę.
Stary 2008-11-15, 11:52   #4233
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
były próby, badania - o wyniku pisać nie będe, poza tym, że jest dla nas negatywny.... naturalnie dzidzia raczej nie wchodzi w grę, inne metody też nie dla mnie z powodów róznych ech
nie wiem jakie to badania i u jakiego lekarza byliście, może nie wszystko jeszcze przsądzone?
jakis czas temu u nas też był podobny problem a teraz jestem mama prawie rocznej Małgosi.
jeśli masz ochotę pogadać to pisz na PW, może będę mogła jakoś pomóc
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 12:22   #4234
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
dzen dobry! wczoraj mnie na necie wieczorkiem już nie było nie miałam jak się wyszukac bandola wieczorem byliśmy w kinie ubaw po pachy
Tola narożnik cudny!! i jak pisała Bandola dodatki pomarańczowe suuuuuuuuper!
Ja w lu bedę 21-22.11 bo 23 mam bilety do teatru ,, może wtedy nawiedzimy Tolę? Tola co Ty na to?
pochwalę sie nowym nabytkiem wczorajszym - 10 nowych storczyków
Czyżbyśmy były wczoraj na tym samym, na fajowej komedii z Kotem i Figurą?

I gdzie te zdjęcia storczyków? Tylko same obiecywajki ...
Sija jak badanie na Kraśnickich to glukozę dają

Witaj Yoolia!

A ja mam lenia, wypadałoby pójść z dzidziolem na spacer ale mi się nie chce a i jeszcze zakupy mam zrobić, ech...

Edytowane przez bandola18
Czas edycji: 2008-11-15 o 12:23
bandola18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 12:31   #4235
jodie
Zakorzenienie

Bandola komedia ta sama niezła co?? a kwiatki dostałaś mms
Indygo będzie dobrze czasem wiara działa cuda!
czesć Yoolia !!
pola_m idziemy na Małe zbrodnie Małzeńskie a w grudniu mamy bilety na Prywatną klinikę
Stary 2008-11-15, 12:36   #4236
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Bandola komedia ta sama niezła co?? a kwiatki dostałaś mms
Indygo będzie dobrze czasem wiara działa cuda!
czesć Yoolia !!
pola_m idziemy na Małe zbrodnie Małzeńskie a w grudniu mamy bilety na Prywatną klinikę
Ale napisałam Ci w smsie, ze mało co widać, powiem szczerze widzę jakieś kolorowe badyle, takim mam phone, więc ponawiam prośbę aby zamieścić na wizażu lub mailem.
A komedia boska , dawno się tak nie uśmiałam
Stary 2008-11-15, 12:53   #4237
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Ale napisałam Ci w smsie, ze mało co widać, powiem szczerze widzę jakieś kolorowe badyle, takim mam phone, więc ponawiam prośbę aby zamieścić na wizażu lub mailem.
A komedia boska , dawno się tak nie uśmiałam
Dobra, wezme dziś mój aparat do domu i zrobię kilka zdjeć! a jutro jade do storczykarni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 13:01   #4238
bandola18
Zadomowienie

A ja w końcu pomykam na spacer.

A tak w ogóle może parę osób NOTORYCZNIE nas podczytujących wreszcie się ujawni i cos napisze jak np. CHANEL77
Stary 2008-11-15, 13:02   #4239
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w końcu pomykam na spacer.

A tak w ogóle może parę osób NOTORYCZNIE nas podczytujących wreszcie się ujawni i cos napisze jak np. CHANEL77
idź i ucałuj Krzysia od ciotek!
Stary 2008-11-15, 13:13   #4240
tola3804
Zakorzenienie

A ja może wezmę się wreszcie za jaki obiad... Ale taaaaaaaaaaaak mi się nie chce...
Stary 2008-11-15, 13:18   #4241
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
A ja może wezmę się wreszcie za jaki obiad... Ale taaaaaaaaaaaak mi się nie chce...
Tola to nie rób , odpoczywaj!! jeszcze możesz !
a do nas do firmy przyjechały mebelki pod hi-fi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 13:20   #4242
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tola to nie rób , odpoczywaj!! jeszcze możesz !
a do nas do firmy przyjechały mebelki pod hi-fi
Jak nie zrobię to i nie zjem, a zjeść bym chciała...
Stary 2008-11-15, 13:31   #4243
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie zrobię to i nie zjem, a zjeść bym chciała...
ja ostatnio w lu zakupiłam pierogi ze szpinakiem - pycha - te obok Ciebie
Stary 2008-11-15, 13:37   #4244
martuko
Wtajemniczenie

Dziewczyny, aleście się rozpisaly... Ja wrócialm rano z nocki, przespałam sie troszke wlaśnie dotarło do mnie że sobota dzisiaj. Jutro znów mam nockę

Mam zaplanowane troche pracy n a dziś, a zaraz bedęsię brać za ziemniaczki na obiad. Ale spróbuję popisać troszkę

Cytat:
Witam!
Ja nie śpię chociaż jestem na necie do późna, mam mały niezawodny budzik
Ale ten listopad zrobił się ciekawy, małż znalazł nową robotę, będzie pracował od grudnia a dzisiaj pojechał z kumplem kupić autko
bandola, gratulaccje dla męża, koniec roku i fajne zmiany Autko mam nadzieję,że pokazesz...

Cytat:
i ostatnie...

No to teraz zapraszam!
toluś, narożnik mi też sie rzucil w oczy jak chodziliśy po sklepach, szkoda że ja na raziie tylko nowy pokrowiec przewiduję, bo obecny kolor mi nijak nie pasuje. Zastanawiamy się nad TV więc już zainwestujemy w ostatnią rzecz i przerwa w kupowaniu (no, ja nie odpuszcze jakichhś gadżetów )
Supper że sie w reszcie doczekalaś, ładnie to wszystko wygląda. Przypomiina mi się jeszcze Twój dylemat "przegrodowy" - wwidziałam wczoraj w Gali ciekawe rozwiązanie- powieszone od sufitu kilka połączonych arkuszy z przesrpczystej pleksi. Można na to wykorzystać jaieś obrazki czy cokolwiek takiego - myślę że fajny pomysl i jeszcze nie tak często widziany. A może spróbujesz z jakąś świateczną dekoracją powieszona od sufitu???
Może mi juz odpowiadala ale jaki metraż ma ten pokoj? Bo jakoś straszniee dużo CI sie w nim miesci... U mnie jest niby 26m2 ale mam wraznie że wszystko upchnięte...

Cytat:
dzen dobry! wczoraj mnie na necie wieczorkiem już nie było nie miałam jak się wyszukac bandola wieczorem byliśmy w kinie ubaw po pachy
Tola narożnik cudny!! i jak pisała Bandola dodatki pomarańczowe suuuuuuuuper!
Ja w lu bedę 21-22.11 bo 23 mam bilety do teatru ,, może wtedy nawiedzimy Tolę? Tola co Ty na to?
pochwalę sie nowym nabytkiem wczorajszym - 10 nowych storczyków

jodie!!! już pisaląś o storczykach, ale do mnie to teraz inaczej dociera. Miałam już dwa, jeden wlaśnie puścił nowy pęd, ale... podczas podroży ostatniej byliśy w Łańcucie, naoglądałam sie storczykow i teraz chruję na storczykomanię.... Własnie oglądalam na allegro różne okazy i kusi mnie żeby kilka zamówić, ale chyba epiej po kolei. Gdzie Ty masz w Rzeszwie storczykarnie? Jak nic musze tam pojechać, napisz mi co ś więcej i koniecznie pokaz swoje kwaitki, please....

A co do odwiedzin Toli to ja myśłęże wcale nie chcecie jej nawiedzić... Ona juz urodzi tego 20tego, mowięWam...
Ja to bym mogła jutro się jakoś spotkać, trochę jestem taka slomianowdowowa...

do teatru jakoś sie nie moge wybrać, chodze slubowo z mlodzieżą zazwyczaj. Ale za to małż mi zrobił prezent andrzejkowo-500dniowkowy i idziemy na koncert AMJopek ))

Cytat:
w tym roku na topie u 8latek jest High School Musical- moja siostrzenica 8letnia czeka tylko na takie gadżety z bohaterami filmu.

A tak w ogóle witam po dłuuuuugaśnej przerwie moze jeszcze ktośmnie pamieta??pozdrawiam wszystkie koleżanki.
indygo... Oczywiściei że CIę pamiętamy. JA naweytpamiętam z dwoch Twoich serii w pannach młodych
Cieszę się że jesteś szczęśliwa i nie porzucaj naadziei. Ja ciągle wierzę że będziemy mieć dzidziusia choć tez nieraz tak mowię... to przesilenie. Będziemy sie wspierac na tym żonkowo-mamusiowym forum, głowa do gory
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 13:40   #4245
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
i ostatnie...

No to teraz zapraszam!
Bardzo ladny naroznik, uwielbiam kolor, wogole salon pierwsza klasa

Cytat:
w tym roku na topie u 8latek jest High School Musical- moja siostrzenica 8letnia czeka tylko na takie gadżety z bohaterami filmu.

A tak w ogóle witam po dłuuuuugaśnej przerwie moze jeszcze ktośmnie pamieta??pozdrawiam wszystkie koleżanki.
witaj indygo a piesek w avatarze to twoj?

Cytat:
Witam!
Ja nie śpię chociaż jestem na necie do późna, mam mały niezawodny budzik
Ale ten listopad zrobił się ciekawy, małż znalazł nową robotę, będzie pracował od grudnia a dzisiaj pojechał z kumplem kupić autko
Gratulacje dla malza, a Krzys jaki przystojniak , ogladalam go na bobasach)) oj beda sie dziewczyny ogladaly....

Cytat:
Spoko, pasuje mi jak najbardziej. Oczywiście jeśli nie wyląduję na porodówce w tzw. międzyczasie. No ale niech więcej dziewczyn się wypowie. Czy komuś jeszcze pasuje?

ja zawsze poszkodowana i nie dane mi jest was poznac osobiscie, ostatnio jak bylo spotkanko to mialam zjazd i teraz tez bede miala zjazd, a w niedziele moje urodzinki....
a moze inny termin moze w tygodniu, oczywiscie jak tobie Tola pasuje no i Mikolajowi, bo moze Mikolaj tez chcialby sie z nami spotkac i przesunie termin spotkania..., z czego mama sie by pewnie ucieszyla, nie?
Cytat:
gdzie mozna te pierogi dziewczynki kupic, wiem ze pisalyscie wczesniej ale nie pamietam.....

buziaki dla wszystkich w te ponura sobote...

Edytowane przez martynka81
Czas edycji: 2008-11-15 o 13:43
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 13:41   #4246
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Dziękuję Dziewczyny za ciepłe i miłe słowa. wiecie, to chyba jakaś moja obrona - wolę się mile rozczarowac, niz robic nadzieję, a potem załamać się kompletnie. tak czy inaczej wspierac się trzeba

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Edytowane przez indygo79
Czas edycji: 2008-11-15 o 13:43 Powód: literówki
indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 13:50   #4247
nicky_1981
Rozeznanie

Witam Dziewczyny! Dawno mnie mnie było i miałam dużo do poczytania.
Tola świetny narożnik - tez go z Ł oglądalismy
Martuko dywan pierwsza klasa.
Indygo jak widze to możemy podać sobie ręke. Zgadzam sie z Tobą w 100% w kwestii miłych zaskoczen i takich tam. Ja jestem obecnie w trakcie leczenia. Zobaczymy czy bedzie skutkowało a może raczej owocowało. Czego sobie i innym pragnącym dzieci życze.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:01   #4248
jodie
Zakorzenienie

Martuko storczykarnia w Łańcucie mam blisko z Rzeszowa , cieszę się że nie tylko ja lubie te kwiatki
Martynka i Nicky ale Was dawno nie było...
Nicky ciekawe kiedy będziemy rodziną?

annabel widzę Ciępisz szybciutko co u Was?

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2008-11-15 o 14:02 Powód: dopisek
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 14:05   #4249
nicky_1981
Rozeznanie

No własnie Jodie, ciekawe? Widziałam sie wczoraj z Anetą ale okoliczności nie sprzyjały na tego typu rozmowy.

Dziewczyny spadam do pracy (bo własnie dzisiaj pracuje), do zobaczenia w poniedziałek.

Edytowane przez nicky_1981
Czas edycji: 2008-11-15 o 14:06
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 14:10   #4250
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
No własnie Jodie, ciekawe? Widziałam sie wczoraj z Anetą ale okoliczności nie sprzyjały na tego typu rozmowy.

Dziewczyny spadam do pracy (bo własnie dzisiaj pracuje), do zobaczenia w poniedziałek.
a ja nie mam ochoty na spotkanie z nimi już od dawna
Stary 2008-11-15, 14:52   #4251
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taki dzień jakiś beznadziejny, że nigdzie mi się wyłazić nie chce... W ogóle jakoś smutno mi dzisiaj... No, ale zmobilizowałam się, zrobiłam obiadek i nawet zdążyłam już zjeść! Jak ktoś ma ochotę to zapraszam, nieskromnie powiem, że wyszedł pyszny!

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola świetny narożnik - tez go z Ł oglądalismy
Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
toluś, narożnik mi też sie rzucil w oczy jak chodziliśy po sklepach, szkoda że ja na raziie tylko nowy pokrowiec przewiduję, bo obecny kolor mi nijak nie pasuje. Zastanawiamy się nad TV więc już zainwestujemy w ostatnią rzecz i przerwa w kupowaniu (no, ja nie odpuszcze jakichhś gadżetów )

Może mi juz odpowiadala ale jaki metraż ma ten pokoj? Bo jakoś straszniee dużo CI sie w nim miesci... U mnie jest niby 26m2 ale mam wraznie że wszystko upchnięte...

A co do odwiedzin Toli to ja myśłęże wcale nie chcecie jej nawiedzić... Ona juz urodzi tego 20tego, mowięWam...
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa dot. mojego salonu. Jeśli chodzi o narożnik, to nie wiem, czy akurat ten oglądałyście... Bo był ten narożnik nawet w dwóch egzemplarzach w salonie, ale w zupełnie innym obiciu, a był też zupełnie inny narożnik, ale dokładnie w takim obiciu jak moje.

Martuko! Jaki tv chcecie kupić?

Co do metrażu, to kurcze nie wiem... Ale spory jest, bo planowo miały to być dwa pokoje, ale wtedy nie byłoby żadnego dużego, tak więc jest jakby z dwóch małych.

Myślisz, że do 20-go już urodzę?

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Bardzo ladny naroznik, uwielbiam kolor, wogole salon pierwsza klasa

a moze inny termin moze w tygodniu, oczywiscie jak tobie Tola pasuje no i Mikolajowi, bo moze Mikolaj tez chcialby sie z nami spotkac i przesunie termin spotkania..., z czego mama sie by pewnie ucieszyla, nie?
dzięki!

A co do tego, czy urodzę czy nie urodzę, to może w pon się dowiem, bo mam wizytę u lekarza. Dam Wam znać.
Stary 2008-11-15, 16:05   #4252
martuko
Wtajemniczenie

dziewqzsyny, ale namieszląam jak chwialicie dywan to już nie wiem czy ten co kupilam czy ten co mi sie spodobal późnie j :P

Tola a co dobrego gotowaląś? Ja wlaśnie męża do Reala wyslałąm, żeby zakupy zrobil. MI się nie chcialo, wogóle mi sie nic nie chce, a muszę na jutro obiadek ugotować, bo mąż wpada na króką przerwę w pracy, tylko zdąży zjeść i znowu zajęcia
TV chcemy kupić jakiś LCD, duży do powieszenia na scianie, Namierzamy się na SONY. Co prawda póki co TV prawie nie oglądamy, nie mamy tez podlączonej kablowki, ale nasze życie jeszcze od ślubu normalnie nie wyglądalo. KJak sie uspokoimy z tymi remontami i innymi atrakcjami to może nam sie zachce poleniuchować przed fajnym telewizorkiem. No i filmy - teraz najczęściej oglądamy w łóżku z laptopa, a jednak jak już mamy salon to fajnie byłoby korzystać a możłiwości lepszych.
A jak podlączymy satelitę to będzie u mnie jeden program - TVN Style ciekawe kto będzie cos w domu robił ....

nicky, to widzę że nie stanowie tu jednak jednooosobowej partii bezdzietnych :/ Bo już mi czasem smutno bylo tak ciagle o fasolakach czytać

annabel, jak tamu Ciebie??? Znów zapomnialaś się wylogować czy jesteś??? :P

a ja to muszę się zabrać za robotkę chyba.......
Stary 2008-11-15, 16:05   #4253
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Martuko storczykarnia w Łańcucie mam blisko z Rzeszowa , cieszę się że nie tylko ja lubie te kwiatki
Martynka i Nicky ale Was dawno nie było...
Nicky ciekawe kiedy będziemy rodziną?

annabel widzę Ciępisz szybciutko co u Was?
Sprzedaliśmy dzieci na weekend do babci i wykorzystujemy ten czas na słodkie lenistwo Ja od kilku tygodni najchętniej w ogóle z łóżka bym nie wychodziła... Dziecko wysysa ze mnie całą energię, a tu jeszcze pozostałą dwójką trzeba się zajmować, szczególnie, że Adaś chory-jakaś paskudna infekcja bakteryjna go dopadła i nie chodzi do szkoły No i teraz robię przez pół dnia za nauczycielkę, bo te wszystkie zaległości trzeba na bieżąco nadrabiać-oni tyle w tej pierwszej klasie robią, że szok Nie spodziewałam się, że od razu będzie aż tyle roboty...
Indygo, nie trać nadziei. U nas tez było kiepsko, rok się staraliśmy i nic, wyniki były kiepskie i lekarz nie dawał nam wielkich szans, już miałam iść na inseminację, a tu proszę... To już jedenasty tydzień
EDIT: Martuko ja się NIGDY nie wylogowuję
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2008-11-15 o 16:10
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 16:07   #4254
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:

nicky, to widzę że nie stanowie tu jednak jednooosobowej partii bezdzietnych :/ Bo już mi czasem smutno bylo tak ciagle o fasolakach czytać
No zdecydowanie nie - jeszcze ja tu bywam z tej partii.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 16:17   #4255
martuko
Wtajemniczenie

no ja mam dzisiaj wybitnie jakiś kiepski dzień (może to dlatego że po nocce i przed następną...) Zaraz napiszę do małża po jakieś słodycze :/

annabel, pamięetam jak wrócilam kiedyś z pracy i padłąm zanim zdążyląm sobie uświadomić że doszłam do kanapy. Ciąża na początku rzeczywiśćie wysysa sily, ale później za to dostaniesz energiii

jodie, w tym Łańcucie oto przecież jeszcze nie sprzedają roślinek. Pytałam ostatnio. Rozumiem,że jedziesz pooglądać??? Możesz sobie wejść na mój muratorkowy wątek, ostatnio tam zamieściłam zdjęcia ze storczykarni w Łańcucie)) To mi może dopiszesz który jak sie nazywa, bo mieliśy tylko pół godzinki na oglądanie i nie zdążylam juz tego zanotować...
Stary 2008-11-15, 16:46   #4256
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
annabel, pamięetam jak wrócilam kiedyś z pracy i padłąm zanim zdążyląm sobie uświadomić że doszłam do kanapy. Ciąża na początku rzeczywiśćie wysysa sily, ale później za to dostaniesz energiii
A kiedy to dokładnie będzie? Bo jak na razie to z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona... Jak tak dalej pójdzie, to niedługo nie poznamy naszego domu, bo sprzątanie oczywiście poszło w kąt
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 17:08   #4257
martuko
Wtajemniczenie

jakoś w drugim-trzecim trymestrze. Nie wiem bo tego już nie doświadczylam...
Stary 2008-11-15, 17:13   #4258
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
No zdecydowanie nie - jeszcze ja tu bywam z tej partii.
no i ja tez z waszej partii....jak na razie.
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 18:13   #4259
jodie
Zakorzenienie

Martuko storczyki jadę tylko oglądać do Łańcuta, tzn taki jest plan a kupuje w leroy - mam układ z Pania sprzedawczynia i mi odkłada co ciekawsze modelea na muratora wejdę dop. w pon bo w domku na iplusie działam a to jest wolne baaardzo

Annabel to korzystajcie z całych sil z takiego weekendu

ja chyba też muszę jechac po zakupy, pan S. pracuje a nwet jak ze mna pojedzie to twierdzi ze się meczy , chociaz stoi przy ksiazkach i nigdzie nie chodzi...ahhh Ci faceci
juz bylam w leroy po osłonki na storczyki i w aparcie - tak weszłam pooglądać ale nie udało się wyjść z pustymi rekami
Stary 2008-11-15, 18:46   #4260
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
no zdecydowanie nie sama - jeszcze ja
myślę, że siły rozkładają się tak pół, na pół...

ja dzisiaj też mam kiepski dzień jakoś, nastrój jakoś "pod psem" mimo, że pogoda mi nie przeszkadza, nawet lepiej - czuję się rozgrzeszona że leniuchuje w domu, do tego rozwala mnie chyba też fakt, że nie mogę szkoleń e-learningowych zrobić z domu, bo jak się okazało strona mi się nie odpala, i chyba będę musiała zajrzeć jutro do pracy na jakieś 2h, niby nie długo, ale sam fakt....

a w środę i czwartek mam dwudniowe szkolenie w warszawie, a być może na wtorek tez będę tam jechać, wiec prawdopodobnie wyjadę na całe 3 dni, ciekawe czy małż będzie umierał z tęsknoty....?

Tola
superancki ten twój salon
Martuko - ja też mam duży pokój o metrażu 26 czy 28 metrów nigdy nie pamiętam dobrze), ale tez u mnie wygląda na zagracony tak mi się przynajmniej wydaje - bo mam kanapę i kąt RTV, duży stół i jeszcze do tego kącik komputerowy zdominowany przez małża dzięki czemu ciągle jest w nim nieład....
W ogóle lubię nasze mieszkanko, ale przydał by mi się jeszcze jeden pokój. No i ciągle mam wrażenie że nie jest urządzone do końca, bo tynk na ścianach ma ciągle nie naprawiony i w związku z tym ściany są niezagospodarowane za bardzo

Edytowane przez ruda3d
Czas edycji: 2008-11-15 o 18:48
ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości