![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
jodie, 41.... nieźle!!! A do teatru na rock'n roll idziesz? My tez się wybieramy, mamy bilety na grudzień
Tola, fajnie bardzo macie urządzony salon ![]() Mi terminy 21-22 raczej niezbyt pasuje, mąż ma urodziny 21. |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Indygo! Piszesz "raczej", więc może nie jest to do końca przesądzone. Oczytałam się swego czasu na różnych wątkach na wizażu właśnie wiele historii dziewczyn, które były w beznadziejnych sytuacjach, ale po wielu badaniach, próbach i wizytach u różnych lekarzy w końcu się udało. Nie znam Twojej sytuacji ani wyników, ale może nie jest to sytuacja beznadziejna? Może warto poszukać jakiegoś dobrego lekarza, który jeszcze raz postawiłby diagnozę? Na swoim przypadku wiem, że czasami lekarz potrafi postawić zupełnie błędną diagnozę.
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakis czas temu u nas też był podobny problem a teraz jestem mama prawie rocznej Małgosi. jeśli masz ochotę pogadać to pisz na PW, może będę mogła jakoś pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I gdzie te zdjęcia storczyków? Tylko same obiecywajki ... ![]() Sija jak badanie na Kraśnickich to glukozę dają Witaj Yoolia! A ja mam lenia, wypadałoby pójść z dzidziolem na spacer ale mi się nie chce a i jeszcze zakupy mam zrobić, ech...
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Bandola komedia ta sama
![]() ![]() Indygo będzie dobrze ![]() czesć Yoolia !! pola_m idziemy na Małe zbrodnie Małzeńskie ![]() ![]()
![]() |
#4236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A komedia boska , dawno się tak nie uśmiałam ![]()
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
A ja w końcu pomykam na spacer.
A tak w ogóle może parę osób NOTORYCZNIE nas podczytujących wreszcie się ujawni i cos napisze jak np. CHANEL77 ![]()
#4239 |
Zakorzenienie
|
idź i ucałuj Krzysia od ciotek!
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
A ja może wezmę się wreszcie za jaki obiad... Ale taaaaaaaaaaaak mi się nie chce...
![]()
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do nas do firmy przyjechały mebelki pod hi-fi ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio w lu zakupiłam pierogi ze szpinakiem - pycha - te obok Ciebie
![]() |
#4244 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, aleście się rozpisaly... Ja wrócialm rano z nocki, przespałam sie troszke wlaśnie dotarło do mnie że sobota dzisiaj. Jutro znów mam nockę
![]() Mam zaplanowane troche pracy n a dziś, a zaraz bedęsię brać za ziemniaczki na obiad. Ale spróbuję popisać troszkę Cytat:
![]() toluś, narożnik mi też sie rzucil w oczy jak chodziliśy po sklepach, szkoda że ja na raziie tylko nowy pokrowiec przewiduję, bo obecny kolor mi nijak nie pasuje. Zastanawiamy się nad TV więc już zainwestujemy w ostatnią rzecz i przerwa w kupowaniu (no, ja nie odpuszcze jakichhś gadżetów ![]() Supper że sie w reszcie doczekalaś, ładnie to wszystko wygląda. Przypomiina mi się jeszcze Twój dylemat "przegrodowy" - wwidziałam wczoraj w Gali ciekawe rozwiązanie- powieszone od sufitu kilka połączonych arkuszy z przesrpczystej pleksi. Można na to wykorzystać jaieś obrazki czy cokolwiek takiego - myślę że fajny pomysl i jeszcze nie tak często widziany. A może spróbujesz z jakąś świateczną dekoracją powieszona od sufitu??? Może mi juz odpowiadala ale jaki metraż ma ten pokoj? Bo jakoś straszniee dużo CI sie w nim miesci... U mnie jest niby 26m2 ale mam wraznie że wszystko upchnięte... Cytat:
jodie!!! już pisaląś o storczykach, ale do mnie to teraz inaczej dociera. Miałam już dwa, jeden wlaśnie puścił nowy pęd, ale... podczas podroży ostatniej byliśy w Łańcucie, naoglądałam sie storczykow i teraz chruję na storczykomanię.... Własnie oglądalam na allegro różne okazy i kusi mnie żeby kilka zamówić, ale chyba epiej po kolei. Gdzie Ty masz w Rzeszwie storczykarnie? Jak nic musze tam pojechać, napisz mi co ś więcej i koniecznie pokaz swoje kwaitki, please.... A co do odwiedzin Toli to ja myśłęże wcale nie chcecie jej nawiedzić... Ona juz urodzi tego 20tego, mowięWam... Ja to bym mogła jutro się jakoś spotkać, trochę jestem taka slomianowdowowa... do teatru jakoś sie nie moge wybrać, chodze slubowo z mlodzieżą zazwyczaj. Ale za to małż mi zrobił prezent andrzejkowo-500dniowkowy i idziemy na koncert AMJopek ![]() Cytat:
![]() Cieszę się że jesteś szczęśliwa i nie porzucaj naadziei. Ja ciągle wierzę że będziemy mieć dzidziusia choć tez nieraz tak mowię... to przesilenie. Będziemy sie wspierac na tym żonkowo-mamusiowym forum, głowa do gory ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||||
Rozeznanie
|
Bardzo ladny naroznik, uwielbiam kolor, wogole salon pierwsza klasa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja zawsze poszkodowana i nie dane mi jest was poznac osobiscie, ostatnio jak bylo spotkanko to mialam zjazd i teraz tez bede miala zjazd, a w niedziele moje urodzinki.... ![]() a moze inny termin moze w tygodniu ![]() ![]() Cytat:
buziaki dla wszystkich w te ponura sobote... ![]() Edytowane przez martynka81 Czas edycji: 2008-11-15 o 13:43 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny za ciepłe i miłe słowa. wiecie, to chyba jakaś moja obrona - wolę się mile rozczarowac, niz robic nadzieję, a potem załamać się kompletnie. tak czy inaczej wspierac się trzeba
![]() ![]()
![]() ![]() "w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C. Edytowane przez indygo79 Czas edycji: 2008-11-15 o 13:43 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny! Dawno mnie mnie było i miałam dużo do poczytania.
Tola świetny narożnik - tez go z Ł oglądalismy Martuko dywan pierwsza klasa. Indygo jak widze to możemy podać sobie ręke. Zgadzam sie z Tobą w 100% w kwestii miłych zaskoczen i takich tam. Ja jestem obecnie w trakcie leczenia. Zobaczymy czy bedzie skutkowało a może raczej owocowało. Czego sobie i innym pragnącym dzieci życze.
#4248 |
Zakorzenienie
|
Martuko storczykarnia w Łańcucie
![]() ![]() Martynka i Nicky ale Was dawno nie było... Nicky ciekawe kiedy będziemy rodziną? ![]() annabel widzę Cię ![]()
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-11-15 o 14:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Rozeznanie
|
No własnie Jodie, ciekawe? Widziałam sie wczoraj z Anetą ale okoliczności nie sprzyjały na tego typu rozmowy.
Dziewczyny spadam do pracy (bo własnie dzisiaj pracuje), do zobaczenia w poniedziałek.
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-11-15 o 14:06 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Martuko! Jaki tv chcecie kupić? Co do metrażu, to kurcze nie wiem... ![]() Myślisz, że do 20-go już urodzę? ![]() Cytat:
A co do tego, czy urodzę czy nie urodzę, to może w pon się dowiem, bo mam wizytę u lekarza. Dam Wam znać.
![]() |
#4252 |
Wtajemniczenie
|
dziewqzsyny, ale namieszląam jak chwialicie dywan to już nie wiem czy ten co kupilam czy ten co mi sie spodobal późnie j :P
Tola a co dobrego gotowaląś? Ja wlaśnie męża do Reala wyslałąm, żeby zakupy zrobil. MI się nie chcialo, wogóle mi sie nic nie chce, a muszę na jutro obiadek ugotować, bo mąż wpada na króką przerwę w pracy, tylko zdąży zjeść i znowu zajęcia ![]() TV chcemy kupić jakiś LCD, duży do powieszenia na scianie, Namierzamy się na SONY. Co prawda póki co TV prawie nie oglądamy, nie mamy tez podlączonej kablowki, ale nasze życie jeszcze od ślubu normalnie nie wyglądalo. KJak sie uspokoimy z tymi remontami i innymi atrakcjami to może nam sie zachce poleniuchować przed fajnym telewizorkiem. No i filmy - teraz najczęściej oglądamy w łóżku z laptopa, a jednak jak już mamy salon to fajnie byłoby korzystać a możłiwości lepszych. A jak podlączymy satelitę to będzie u mnie jeden program - TVN Style ![]() nicky, to widzę że nie stanowie tu jednak jednooosobowej partii bezdzietnych :/ Bo już mi czasem smutno bylo tak ciagle o fasolakach czytać ![]() annabel, jak tamu Ciebie??? Znów zapomnialaś się wylogować czy jesteś??? :P a ja to muszę się zabrać za robotkę chyba....... |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Indygo, nie trać nadziei. U nas tez było kiepsko, rok się staraliśmy i nic, wyniki były kiepskie i lekarz nie dawał nam wielkich szans, już miałam iść na inseminację, a tu proszę... To już jedenasty tydzień ![]() EDIT: Martuko ja się NIGDY nie wylogowuję ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-11-15 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
No zdecydowanie nie - jeszcze ja tu bywam z tej partii.
![]() |
#4255 |
Wtajemniczenie
|
no ja mam dzisiaj wybitnie jakiś kiepski dzień (może to dlatego że po nocce i przed następną...) Zaraz napiszę do małża po jakieś słodycze :/
annabel, pamięetam jak wrócilam kiedyś z pracy i padłąm zanim zdążyląm sobie uświadomić że doszłam do kanapy. Ciąża na początku rzeczywiśćie wysysa sily, ale później za to dostaniesz energiii jodie, w tym Łańcucie oto przecież jeszcze nie sprzedają roślinek. Pytałam ostatnio. Rozumiem,że jedziesz pooglądać??? Możesz sobie wejść na mój muratorkowy wątek, ostatnio tam zamieściłam zdjęcia ze storczykarni w Łańcucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
jakoś w drugim-trzecim trymestrze. Nie wiem bo tego już nie doświadczylam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Martuko storczyki jadę tylko oglądać do Łańcuta, tzn taki jest plan a kupuje w leroy - mam układ z Pania sprzedawczynia i mi odkłada co ciekawsze modele
![]() Annabel to korzystajcie z całych sil z takiego weekendu ![]() ja chyba też muszę jechac po zakupy, pan S. pracuje a nwet jak ze mna pojedzie to twierdzi ze się meczy , chociaz stoi przy ksiazkach ![]() ![]() juz bylam w leroy po osłonki na storczyki i w aparcie - tak weszłam pooglądać ale nie udało się wyjść z pustymi rekami ![]()
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że siły rozkładają się tak pół, na pół... ja dzisiaj też mam kiepski dzień jakoś, nastrój jakoś "pod psem" ![]() a w środę i czwartek mam dwudniowe szkolenie w warszawie, a być może na wtorek tez będę tam jechać, wiec prawdopodobnie wyjadę na całe 3 dni, ciekawe czy małż będzie umierał z tęsknoty....? Tola superancki ten twój salon ![]() Martuko - ja też mam duży pokój o metrażu 26 czy 28 metrów nigdy nie pamiętam dobrze), ale tez u mnie wygląda na zagracony ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle lubię nasze mieszkanko, ale przydał by mi się jeszcze jeden pokój. No i ciągle mam wrażenie że nie jest urządzone do końca, bo tynk na ścianach ma ciągle nie naprawiony i w związku z tym ściany są niezagospodarowane za bardzo ![]()
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2008-11-15 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.