![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() Ostatnio marudziłam ze gruba jestem, ze SB czas zacząć - a TZ patrzył na mnie jak na wariatkę, ale mówił jak chcesz to sie odchudzaj...i jakiez było moje zdziwienie gdy moje idealne spodnie weszły na mój...okazalo sie ..idealny tyłeczek ![]()
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() A co do wagi, ktora ma się nijak do rozmiaru, to wiem o czym mowicie. Ja przy nawet 49 kg na 163 cm mam naprawdę pulchne uda, zadek i boczki :/ Widać po mnie kazdy kg (na szczęście i na +, i na -), moja waga idealna, przy której wyglądam naprawde dobrze to 47 kg, a zdaje sobie sprawe, ze brzmi to dla niektórych jak BARDZO niska waga ![]() Ps.: miodzio nadal nacpany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Bezblędny tekst mojej matki palnięty wczoraj:
"zobacz jaka ty jesteś strasznie chuda, wyglądasz jak kościotrup, nie zdziw się jak M. też to zacznie w końcu przeszkadzać i znajdzie sobie inną, która wygląda lepiej" Wrażenie niezapomniane.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak jakby Tz kochal Cie tylko chuda albo gruba.. Kocha cie cala i jest z Toba szczesliwy wiec nikogo innego szukac nie bedzie ![]() Nemo trzymaj sie ![]() ![]() ![]() Haniu i Hihi dziekuje Wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
wiecie, tak nawiasem to czasem mnie zaskakuje dojrzałośc mojego Tż.......tak jak z tą dziewczynką, planowaniem, pracą.
Jestem chyba troche do tyłu ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
ufff....a ja wlasnie wrocilam.
udalo mi sie zrobic zakupy w drogerii za polowe tego co mialam zaplanowane wydac. i na pizzy bylam,a co mi tam ![]() teraz odpoczywam, TZ poszedl do brata robic
#4239 |
Zakorzenienie
|
Co kupiłaś?
Ja na zakupy idę jutro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam jeszcze w planach podklad,puder w kulkach i pare rzeczy ale nie znalazlam nic ciekawego w rozsadnej cenie. jutro ide na rynek, kupic jakas bluzke na wesele . nie mam kasy zeby calosc kupowac. w sumie mam spodnice,buty i zakiet skompletowane z poprzedniego wesela- nie widzieli mnie w tym to zaloze i juz ![]() a po biustonosz to sie wybrac nie moge. ciagle zapominam sie wymierzyc ![]()
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed wyjazdem postanowiłam nie robić checy i jeść normalnie jak wszyscy, ale nie objadać się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do dzieci - wszyscy życzyli nam potomka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4242 |
*sportaddict*
|
Witaj z powrotem Kulbit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj ![]() Ciesze się, że nie było tak źle, jak się obawiałaś ![]() P.S. Czyżbym miała życzyć Teściom wnuka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() No jasne ze wiem dzieki ![]() ![]() Ps. Tz wczoraj napisal mi smsa: Skarbie, ale ja dla Ciebie zawsze jak skowronek. Zawsze cie kocham czy zimno czy cieplo, czy ciemno czy jasno ![]() ![]() A ja mu odpisalam: Ciesze sie moj Skowronku, a co postanowiles w zwiazku z wystrzalowym sylwestrem?? A on napisal: W zwiazku z sylwestrem postnowilem trzymac sie Twych rad, czyli siedziec cicho i robic co kazesz he he ![]() /wczesniej pisalam ze ja bym kupila symbolicznie zimne ognie a nastroj i tak zorganizujemy. A dla siostry najwazniejsze jest i liczy sie to ze on spedzi sylwestra z nia ![]() No mam nadzieje, ze dotarlo do Niego i juz niedlugo nie bede musiala marudzic i truc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
buuuuu
dziewczyny wczorajsza impreza była super do czasu... czyli do 23 - do kiedy się sie tak nawaliłam ze TZ mnie odwiózł do domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
#4250 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ja za to na oczy nie widzę, bo szare naćpane futro w nocy szalało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
witam.
ja sie juz drugi dzien zle czuje. mam mdlosci, jest mi niedobrze, ogolnie dziwnie. mam nadzieje ze to na okres a nie z innego powodu. bo juz powinna sie @ zapowiadac a tu nic ![]()
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ze ja wcale ta dużo nie wypiłam. jak byłam u niego - to z jego siostra 3 lampki wina własnej roboty skosztowałam a potem tam już na miejscu kilka kieliszek wódki - i to chyba przez te pomieszanie. TZ biedaczek nie dośc ze o kulach chodził. to jeszcze ze mną - a ja normalnie zygzak , ze az scian się opierałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki.
Kulbitku witam po świetach. Anitko brawa dla TZ ![]() Madziu to dałas czadu- współczuję.
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak zaszalalam jakis miesiac temu z kumpelami. TZ tylko mnie obserwował, bo juz czuł ze przecholuję ale na jego upomnienia reagowałam smiechem. No miałam ochote zaszalec i juz...ale ze tak sie to skonczy to nie przypuszczałam. Ochlałam się prawie do nieprzytomnosci...rano zemdlałam i caly dzień spedziłam w kibelku. .....a teraz mamy z tego wydarzenia niezły ubaw...i nauczkę ![]() Nema a co u Ciebie???? Lepiej???
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
a ja w andrzejki byłam z TZ na domówce (od nas z roku sobie robili imprezke cala elita
![]() ![]() a co planujecie na sylwestra bo my z TZ w domku siedzimy ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-28 o 09:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Oj nie jestem az taka ostra, wynagradzam mu czym innym he he
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zamiast braw dostanie slodkiego calusa ![]() No dzis sie spotkamy, ale tak konkretnie to bede wiedziala w sylwestra czy moje"gadanie"poskutkowalo he he Madziu wazne ze sie dobrze bawilas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() a ja juz jutro wyjezdzam ![]() ![]() ![]() ![]() ide niedlugo poszukac jakiegos ciucha na sylwestra trzymajcie kciuki ![]() a wczoraj TZ przyszedl wieczorem do mnie z kwiatkami tak bez okazji ![]() ![]() a akurat byly u mnie dwie klientki i sie smieja: Ty tak codziennie dostajesz?? hehe
#4258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko samo to ze sie zle czuje i to ze pewnie dostane na samego sylwka nie jest za fajne ![]() nawet tak sobie tlumacze na uspokojenie ze to dobry czas. dziecko sie urodzi we wrzesniu przed kolejnym semestrem. najwyzej bedzie cichy slub a kasa odlozona pojdzie na budowe domu i na wyprawke ![]()
![]() |
#4259 |
Gość
|
Ciężko określić... wieczorem byłam w takim stanie, że myślałam, że wybuchnę i skończy się na pakowaniu rano walizek. Gdy znów złapał mnie płacz, wyszłam do łazienki, żeby zająć się czymkolwiek. Chwilę płakałam, po czym wzięłam krótką kąpiel, doprowadziłam się do porządku i wróciłam do łóżka. I stało się coś, co nie dość, że mnie uspokoiło, to w dodatku wywołało uśmiech. Mój TŻ przemówił do mnie tonem ciepłym, tym 'normalnym-jego', że rozrysowal juz cały projekt i czy chciałabym zobaczyć. Wyrwana po chwili jak z letargu odpowiedziałam, że tak. Siagł obok mnie na łózku i zaczął wszystko objaśniać przeskakując z jednej stony na drugą. Tak jakby nagle wrócił do mnie ten mój TŻ. Spytałam się nawet czy dostanę buzi na dobranoc, bo chyba idę spać. Podszedl od razu i dostałam ciepłego całusa. Ciesze się z tego strasznie. Błagam tylko, żeby tamten chłod nie powrócił za szybko, bo muszę choć trochę odzyskać jego ciepła w sobie.
|
![]() |
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko, że mój Mąż mi mówi - jestem zmęczony, nie mam siły mówić, wszystko mnie drażni, przepraszam - po prostu bądź - i wtedy jest łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.