|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
|
|
|
|
#4232 |
|
Gość
|
Witajcie skarby.
Ja tak na serio to dziś nic nie robiłam (po za wyjściem do sklepu po serki homo) - wizażowałam sobie. Ale takie lenistwo to tylko do 30 czerwca - zaczyna mi się wtedy harówka w Austryjackim Instytucie (nauka niemieckiego) w Warszawie. A więc lenistwo zaraz się skończy. |
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrywieczór Kochana ![]() Szkoda, że przelotem ![]() Cytat:
![]() Jutro plany mam takie same Ale od 30 napewno też będzie fajnie ![]() Złożyłam dzisiaj tacie życzenia o 21 Hahah A on nawet nie wiedział o co mi chodzi, po czym mówi "Myślałem, że ty coś na dobranoc chcesz. A to widocznie jest wieczór ojca, a nie dzień ojca ". Fakt... Wczesna jestem;p
|
|
|
#4234 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy nie rozumieją ze sąsiedzi potrzebują snu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() heloł ![]() aleś się rozpisała ![]() witaj Kochana, wpadaj częściej na dłużej niż chwilę Cytat:
![]() Cytat:
to ja tez opowiem co zrobiłam kupiłam prezent w piątek i zabrałam go ze sobą jak pojechałam do rodziców, żeby dać w niedzielę Siss schowała u siebie w szafce i zapomniałyśmy wręczyć tacie prezentu w końcu przypomniałyśmy sobie w drodze powrotnej do Katowic i dziś zadzwoniłam do rodziców, złożyłam ojcu życzenia a mamie kazałam znaleźć prezent i wręczyć w naszym imieniu dzień dziś spędziłam częściowo snując się, częściowo naukowo a jutro idę na uczelnię obadać teren, bo do egzaminu podejdę jednak w piątek, jak już zdobędę wcześniej notatki ![]() miłych snów życzę Wam
|
|||||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! ^^
Ehh... się rozleniwiłam ostatnio ... Takie lenia mam, że szok.. dosłownie nic mi się nie chce , ciekawe kto haszcze na nogach zgoli > Yhh... czekam teraz na telefonz pracy czy ide czy nie ... Jelsi nie to ide dalej do lozka, bo co ![]() Miłego dnia kochane ;*
|
#4236 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj czemu tylko przelotem?
![]() Cytat:
Cytat:
zawsze 6.20 więc jest postęp . Dzisiejszy dzień zapowiada się malująco . Kurcze ładowarka do telefonu przestała działaćMiłego dnia
|
|
#4237 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
net mi dzis nie dziala od ran szybkie milego dnia i spadam
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to zawsze nie moge sie doczekac kiedy bede wreczac prezent tylko dla taty to nigdy nie mam pomyslu moze cos podpowiecie - co dać tacie na urodziny..... ![]() Chorobsko nieco opanowane, a przedwyjazdowe przygotowaniu troche w polu Dzis musze jeszcze promotora dorwac na uczelni... huhuhu, oby sie udalo... ![]() .
|
|
#4239 |
|
Gość
|
Witajcie
Pozdrawiam mordki moje! |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Czasu brak niestety...
Już nie mogę przesiadywać na Wizażu tyle co kiedyś, troszeczkę żałuję ![]() Cytat:
W każdym bądź razie, do którejś z moderatorek Dietetyki.Ja już nie jestem bo zrezygnowałam z tej funkcji
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Gość
|
I dobrze zrobiłaś
Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#4242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wielu fajnych sąsiadów Ostatnio był tydzień akcji ![]() O kurcze A myślałam, że tylko mnie się tak zapomniało ![]() Cytat:
I jeszcze jeden dodatkowy, że mój tata bardzo wybredny jest.Nad prezentem jednak zawsze mama myśli Ostatnio była to jakaś "eksluzywna" kawa (pije jej tak dużo, że słoik znika równie szybko jak u mnie nutella) ...Hahaha W tym momencie przebudził się tata i mówi "nie zrobiłabyś mi przypadkiem kawy?"...![]() Cytat:
Zawsze wstawałam też tak ok. 6:30, a teraz o 8 ciężko mi się wywlec z łóżka i śpię nawet do 9.
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, dla mnie to była czysta przyjemność. Lubiłam to robić. Niestety z powodów osobistych musiałam się wycofać, to też teraz jest jak jest.
|
|
|
|
#4244 |
|
Gość
|
No cóż sprawy osobiste zawsze powinny być na pierwszym planie.
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki:
![]() Nudy nudy nudy i gorąco na dodatek... Wczoraj do północy grałam z Tztem i jego rodzeństwem w Cygana i kenta mam szczęście w kartach( ale w miłosci tez;P)Byłam rano na zakupach i myslałam ze sie ugotuje bo tak na zewnątrz duszno i goraco Jutro ide do lekarza i sie stresuje;(
|
#4246 |
|
Gość
|
Ja też orzeszku się nudzę. Ale na szczęście mam plany drobne na wakacje.
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dość, że nudy, to nienawidzę słońca, upału... i potu, bleee.
|
|
|
#4248 |
|
Gość
|
Ja też! I dlatego moimi ulubionymi miesiącami jest kwiecień i wrzesień.
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
O tak
Brak mrozów i upałów. I dodam jeszcze, że wolę kwiecień, bo wrzesień... wiadomo
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam najbardziej lubie zimę
![]() ja tez mam jakies tam plany wakacyjne ale cos mi sie wydaje ze wezmą w łeb... boje sie lekarza
|
#4251 |
|
Gość
|
Chyba dlatego urodziłam się w wrześniu. Orzeszku, jako członkini grupy wsparcia szpiega (podpis
A więc, jestem szczęśliwą wagą, a wiosnę lubię, bo jest ciepło, ładnie na dworze. A jesień za kolory - kocham jesienne liście - polska złota jesień to jest to.
|
|
|
|
#4252 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę Wam tej "nudy"
chętnie bym się "ponudziła" tylko u mnie nie ma na to szans, bo nawet jak czasu dużo to już ja wiem co z nim robić... Mango, dzięki za odzew, ale kawa odpada... a to dlatego ze moj pije jedna i tą samą, swoja ulubioną którą mieli na bieżąco i ma spore zapasy :/ no nie mam pojecia co tu wynalezc, zeby sie ucieszyl...
|
#4253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ) i lato co że upały ale te wspomnienia z k9olonii potem![]()
|
|
#4254 |
|
Gość
|
Krytia - lubimy dokładnie ten sam miesiąc - he,he.
P.S założyłam grupę i klub dla byłych ED-kowych. I wyszłam z anoreksji - co uznaję za wielką rzecz |
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nudów ciąg dalszy
|
|
#4256 |
|
Gość
|
Wiem, dobrze, że najgorsza chwila przed mną, ale w głowie mam obraz siebie (nie co zamglony) z przed ED - i pamiętam jak bosko wyglądałam. A więc teraz trzymać kciuki proszę.
|
|
|
|
#4257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale moze dzieki temu bedziesz miala wiecej czasy na Plotkowy...![]() a u mnie powoli wraca wszystko do ladu w domu, kuchnia stoi, wczoraj przykrecilismy klamki, dzis ostatnie malowanie i jutro moze podloge zaczniemy klasc nie mam czasu ostatnio na wizaz ale postaram sie nadrobic niedlugo ![]() sciskam was mocno
|
|
#4258 |
|
Gość
|
A ja odliczam dni do niemieckiego - zostało 5. A za 12 dni zaczynam angielski o 7:20, czyli pobudka = 4:50
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja tu spędzam tyle czasu, że wydaje mi się to być fajne . No, ale nigdy nie byłam, więc chyba nie mam się jak wypowiadać .
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Hey wszystkim
![]() Werka- na imię mi Adrianna ![]() Do topicu szpiega owszem zaglądnę i coś czuję,że rozpiszę na kilka stron ![]() Swoją drogą fajnie masz z tą Wawą Szczerze polecam: Restaurację 'Polka' Magdy Gessler na Krakowskim Przedmieściu i parę miejsc w Złotych Tarasach np: Doppio Zero (włoska wyżerka+przystojni kelnerzy ^^),Green Coffee, W Biegu Cafe (tamtejsza Foccacia,po prostu mistrzostwo ;D) oraz La Fragola (boskie wariacje z deserami naleśnikowymi, lodami i ciastami ), wpadnij też do Hard Rock Cafe na ich wyborny serniczek (;Osobiście wpadnę do stolicy dopiero za 3 tygodnie i to do centrum onkologii W Gdyni jak zwykle wieje niemiłosiernie,a słońca w bród. Wyszłam z matką na zakupy spożywcze, stając się przy tym tematem docinków przechodniów (w stylu :'a co ta ma za bandaż przy szyi ') yhh co za prostaki ==' Udałyśmy się też do szpitala miejskiego na dobrze znany oddział Laryngologii,aby zmienili mi opatrunek, jak na ironię spotkałam tam 'znajomego' z kursu anglika,słynącego z erotomanii i jednoznacznych propozycji do mnie i mej koleżanki o_O Pryszczak zrobił takie oczy,że omal padłam trupem ze śmiechu Lekarze bardzo mili (również przystojni ), pielęgniarka zażartowała,że 'jak dziewczyna się ładnie ubierze,umaluje to idzie ku dobremu"W domu lekko się zdrzemnęłam,odwiedziła mnie ciocia i tak kolejny wakacyjny dzień zlatuje, heh najchętniej ograbiłabym bank i wyjechała gdzieś daleko,daleko na egzotyczną wyspę typu Mauritius . ;P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Hahah 
Upolowałam 2 sukienki,kilka dodatków,enty t-shirt,pasek i koturny. Fakt,faktem zdarzały się wścibskie spojrzenia przechodniów,bo lekko żem spuchnięta (w stolicy były rzadkością...),ale co się będę ograniczonymi imbecylami przejmowała
przypomniałyśmy sobie w drodze powrotnej do Katowic 

szybkie milego dnia i spadam 

moze cos podpowiecie - co dać tacie na urodziny.....
Dzis musze jeszcze promotora dorwac na uczelni... huhuhu, oby sie udalo... 

A więc, jestem szczęśliwą wagą, a wiosnę lubię, bo jest ciepło, ładnie na dworze. A jesień za kolory - kocham jesienne liście - polska złota jesień to jest to.

), wpadnij też do Hard Rock Cafe na ich wyborny serniczek (;