|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
powiedz mi, czy buty nie cisnęły Cię w palce? bo ja mam peep toe, założyłam dzisiaj do szkoły na maturę i uznałam, że na studniówce, to chyba zatańczę w nich poloneza i zmienię na pełne czółenka, bo nie wytrzymam tańczenia w nich całą noc, właśnie ze względu na uciskanie przy wycięciach ![]() Cytat:
to jest boska kobieta, wczoraj widziała mnie i 2 koleżanki z klasy na korytarzu po pierwszej części angielskiego. byłam pewna, że jak już przechodzi obok, to spyta z czystej przyzwoitości jak nam poszło, a ta... zaczęła krzyczeć na jedną z nas, że usprawiedliwienia jakiegoś nie przyniosła i poszła dalej jeszcze lepiej. ona wczoraj po lekcji pyta co chcemy przed próbną powtórzyć i była zdziwiona, że próbna jest dzisiaj, a nie w przyszłym tygodniu , gdy są już ferie
|
||
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Przyczajenie
|
pamieta ktos to zad z tym ze nauczyciel mówi ze jest sprawdzian bla bla bla....
i co zaproponowalyscie? ) Do BP
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma niestety, dopiero za tydzien maja byc podobno.
Jak dla mnie angielski byl latwiejszy, test z polskiego tez, a reszta trudniejsza, szczegolnie matma rozszrzona 2 razy gorsza. |
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć jak jeszcze przed studniówką w nich chodziłam to wydawały się trochę niewygodne ale na studniówce super- przetańczyłam w nich całą noc ![]() Lecę coś poczytac na jutro ![]() Miłego wieczoru
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zła na siebie za ten trąd, bo wiedziałam kurczę, że to o to chodzi, ale nie mogłam sobie przypomnieć. I tylko "biblijna choroba" Ale czego można się spodziewać na maturze pisanej po 7 normalnych lekcjach. Nienawidzę mojej szkoły.PS Matura z Operonu to przy tym pestka.
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też napisałam dżumę ![]() dżuma ale kumpela napisała, że aids ![]() A jeszcze mam pytanie, jaki był wskaźnik urbanizacji? 60%?
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-01-13 o 19:45 |
|
|
|
|
#4238 |
|
Przyczajenie
|
jutro przecież wyniki będą w wyborczej!
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urbanizacja - tak, tyle też mi wyszło.
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w urbanizacji napisałam coś kosmicznego, bo nie umiałam tego obliczyć
:PA w chorobie napisałam trąd (tydzien temu miałam sprawdzian z geo i tam właśnie też był opis tej choroby, tylko troszke inny i stad wiedziałam, tak to bym na to nie wpadła )Z maczu pikczu zawaliłam, bo napisałam, że Meksyk
|
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj, chyba miałam dobrze rowy i zmieniłam.
![]() A wiecie jak miało być z okręgami?
|
#4243 | ||
|
Pani Buka
|
aaale sie rozpisałyście
aż się boję, co tu się będzie dzialo po normalnej maturze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rano dostałam takiej gorączki że ledwo się przytaszczyłam do tej szkoły, pisałam maturkę w kurtce bo zamarzałam.
Przez te temperature nie widziałam nawet tekstu, wszystkie literki mieniły mi się w oczach, tak że mi WOs poszedł tragicznie
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja po przekłuciu uszu (eee 11 lat temu? ) dostałam od razu złote sztyfty, bo kosmetyczka powiedziała, ze z takimi uszy lepiej się goją. No i mycie rumianiem zaleciła i czasem spirytusem. W miarę szybko przeszło. A ja nawet chciałabym spróbować. A tak muszę czekać do 20.01. :| |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie idę na studniówkę. Sisterek nie ma pozwolenia od lekarza wlec się taki kawał drogi pociągiem, a sama jedna z tymi dwoma wariatami siedzieć nie będę, zresztą, ostatnio są dosyć wrogo do siebie nastawieni. Jutro muszę się wypisać, za to tej samej nocy uderzę na inne przyjęcie
Liczy się do wklejenia sukienki? :P
|
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
Eh.... to co będzie na prawdziwej?
Szczególnie ciekawi mnie biologia R. Chociaż np. gramatyka na angielskim była trudniejsza na maturze z operonu.
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie robiłam tylko słuchankę i gramatykę z ang i faktycznie, obie części dużo łatwiejsze niż Operon. Także generalnie juz nie wiadomo, czego się spodziewać w maju.
:mdlejeL
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie łeb boli. w ogóle wczoraj i do niedawna miałam świetny humor a dziś normalnie pół godziny ryczałam. znowu wyżywam się na wszystkich wkoło. do tego jestem przed miesiączką i tak mnie wszystko denerwuje! mam ochote komuś nakopać. eh. szkoda gadać. a z WOSu dalej nic nie umiem zrobię ściągę chociaż ![]() Mini007 musisz wkleić i tak koniecznie
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-13 o 21:10 |
|
|
|
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
I co z tymi odpowiedziami
Co sie dzieje? Mnie juz ciekawość zżera
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak rowniutko 60 mi wyszlo
. To jedno mamy dobrze przynajmniej ;D
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie! |
|
|
|
|
#4253 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja jak tylko nas wypuścili ze szkoly ;p (3 godz wczesniej!) poszlam na zakupy i zaopatrzylam sie w lakier do koncowek do frencha, tusz max factor 2000 calories czy jak sie to pisze, testy OE z matematyki (hahaha) i repetytorium z angielskiego, bo leżę i kwiczę... Ale widzę u siebie niespotykana dotąd determinację, więc powinno byc ok
![]() Niestety bede się uczyć na angielski w nocy, więc musze olać analizę matematyczną ;/ Ale biorąc pod uwagę, że nie sprawiała mi problemu, to może jakoś napiszę sprawdzian. Aaaaa! I odda juto infę ![]() Edit: W ogóle co ja dziś zrobiłam, jaka gafa ![]() Mam dwóch kolegów, załóżmy Iksa i Igreka... (ah, matma). I pomyslałam, że napiszę do Iksa, zeby wzial dla mnie czarny długopis, bo nie mam. I piszę smsa: "Hej Czy mógłbyś być dobrym Iksem i przynieść dzis dla mnie czarny długopis, bo obudziłam się z jego brakiem? Dzięęęęki ". I wszystko byloby pieknie, gdyby nie to, że nagle zmieniłam zdanie i stwierdziłam, że ów Iks nie bedzie mieć długopisu raczej... I wysłałam smsa do igreka, zapomniwszy zmienić w treści imię czy w ogóle napisać od nowa....Oczywiście jakie było moje zdziwienie, gdy otrzymałam wiadomość zwrotną brzmiącą m/w tak: "Jak mogę być dobrym IKSEM jezeli mam na imię IGREK?!?!?!" Jaka gafa! Tak mi się chciało smiać z siebie samej i tego ranka zrozumiałam, dlaczego faceci często mówią do nas per kotku, słonko etc :P To naprawdę dobra metoda, jeżeli ja się już przy kolegach moich szkolnych mylę:P
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-13 o 22:07 |
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też nie wiem co robić :P zdecydowałam że będę na razie chodzić póki co bez i będę przemywać może akurat
![]() a co do tych wyników to 20 stycznia to oni mnie mogą pocałować bo nam już babka z bio. na poniedziałek sprawdzi |
|
|
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
No zdecydowanie za późno na 20 :|
nie wytrzymam ![]() ale moze bede miec juz w czwartek sprawdzona,bo u mnie w szkole malo rozsz z WOSu bylo,to moze da rade szybciej sprawdzic ;D |
|
|
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
Jest tu ktoś jeszcze,kto może się podzielić poprawnymi odp z wosu rozsz?;>
Chociaż z drugiej strony może lepiej mi żyć w błogiej nieświadomości
|
|
|
|
#4257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nienormalna ta szkoła. dzisiaj sie pójde kłucić dzisiaj mam faki (fakultety ) z matmy jakie cosinusy? ej nieogarnęłam tego z tym kwadratem i trójkątami równoramiennymi. i tego trójkąta co wychodził z niego 2 trójkąt jak sie narysowało linie równoległą do wysokosci. heh |
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis normalnie lekcje.
Kto pisze polski roz? Tak w ogole to wszyscy maja lekcje normalnie i bedziemy im przeszkadzac.. Prosilabym zeby mi ktoras napisala tematy z rozprawek.
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak kupię to wkleję Pewnie w piątek się wybiorę, mam większe pole manewru, bo na studniówkę chciałam klasyczną, prostą, coś jak Audrey Hepburn, a na to przyjęcie można trochę bardziej zaszaleć, oczywiście w granicach przyzwoitości ![]() Właśnie byłam w szkole, o ósmej miała być próba poloneza, ale z mojej klasy mało osób przyszło, w tym ja, bo myślałam, że skoro nie idę to i taniec przepadnie... a ja mam dalej na próby chodzić ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10478128]wiesz 4 leżały na biurku koło nich, a 4 osoby pisały. poweidzkeli zę nie moga nam dać. no jak mielibyśmy przyniesć? jak nawet mi kolorowego nie pozwolili wnieść (a jakbym pisała gegre to kretki są potrzebne! ) nienormalna ta szkoła. dzisiaj sie pójde kłucić dzisiaj mam faki (fakultety ) z matmy jakie cosinusy? ej nieogarnęłam tego z tym kwadratem i trójkątami równoramiennymi. i tego trójkąta co wychodził z niego 2 trójkąt jak sie narysowało linie równoległą do wysokosci. heh[/quote] Ej, Ty się kłóć! Skandal jakiś, macie święte prawo do tablic, nawet na arkuszach są. Bali się, że je pokradniecie? ![]() Cosinus był na jednym z początkowych zadań, miał Ci z tego czegoś wyjść cosinus, ja z rozpędu rozpisałam WSZYSTKO, piszę, piszę, po połowie przeznaczonego miejsca zorientowałam się, że coś nie bardzo Ktoś gdzieś pisał, że trzeba było ten tangens tylko zmienić...Kwadratu i trójkątów równobocznych nie tknęłam poza narysowaniem owego trójkąta, medytowałam nad tym kwadrans i nic mi do głowy nie przyszło. A tego trójkąta z trójkąta to ja wyliczyłam pola i coś jeszcze, ale dalej jakoś się zawiesiłam i nie dokończyłam. Na szczęście to w sumie jedyne zadania, które sknociłam, ale ja chcę arkusz odpowiedzi! Co z tym pieprzonym trójkątem chcę wiedzieć
|
|
|
|
#4260 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
A osoby, które piszą dzisiaj rozszerzony polski - miały wolne w piątek, kiedy swój czas miała podstawa ![]() Uważam, że to jedyna normalna rzecz, której dokonała moja szkoła ![]() Arkusze z rozszerzonego polskiego powinny być dzisiaj popołudniu chyba nie zrobią tak jak z przedmiotem dodatkowym....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

Chciałabym już przejrzeć te arkusze z tej a tu do 20stego trzeba czekać!
to jest boska kobieta, wczoraj widziała mnie i 2 koleżanki z klasy na korytarzu po pierwszej części angielskiego. byłam pewna, że jak już przechodzi obok, to spyta z czystej przyzwoitości jak nam poszło, a ta... zaczęła krzyczeć na jedną z nas, że usprawiedliwienia jakiegoś nie przyniosła i poszła dalej

Widziałam wszystkie dotychczasowe arkusze, ale ten dzisiejszy to porażka.
Tak cały czas myślałam "było otym chyba w Biblii"
ale nie mogłam sobie za Chiny ludowe przypomnieć. Dopiero siedzę sobie na dod. angielskim i nagle "matko, to trąd!"

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Czy mógłbyś być dobrym Iksem i przynieść dzis dla mnie czarny długopis, bo obudziłam się z jego brakiem? Dzięęęęki