|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() powiedz mi, czy buty nie cisnęły Cię w palce? bo ja mam peep toe, założyłam dzisiaj do szkoły na maturę i uznałam, że na studniówce, to chyba zatańczę w nich poloneza i zmienię na pełne czółenka, bo nie wytrzymam tańczenia w nich całą noc, właśnie ze względu na uciskanie przy wycięciach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze lepiej. ona wczoraj po lekcji pyta co chcemy przed próbną powtórzyć i była zdziwiona, że próbna jest dzisiaj, a nie w przyszłym tygodniu , gdy są już ferie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Przyczajenie
|
pamieta ktos to zad z tym ze nauczyciel mówi ze jest sprawdzian bla bla bla....
i co zaproponowalyscie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Nie ma niestety, dopiero za tydzien maja byc podobno.
Jak dla mnie angielski byl latwiejszy, test z polskiego tez, a reszta trudniejsza, szczegolnie matma rozszrzona 2 razy gorsza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lecę coś poczytac na jutro ![]() Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem zła na siebie za ten trąd, bo wiedziałam kurczę, że to o to chodzi, ale nie mogłam sobie przypomnieć. ![]() ![]() ![]() PS Matura z Operonu to przy tym pestka. ![]()
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dżuma ![]() ale kumpela napisała, że aids ![]() A jeszcze mam pytanie, jaki był wskaźnik urbanizacji? 60%?
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2009-01-13 o 18:45 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Przyczajenie
|
jutro przecież wyniki będą w wyborczej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Urbanizacja - tak, tyle też mi wyszło. ![]()
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Ja w urbanizacji napisałam coś kosmicznego, bo nie umiałam tego obliczyć
![]() A w chorobie napisałam trąd (tydzien temu miałam sprawdzian z geo i tam właśnie też był opis tej choroby, tylko troszke inny i stad wiedziałam, tak to bym na to nie wpadła ![]() Z maczu pikczu zawaliłam, bo napisałam, że Meksyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Ajjj, chyba miałam dobrze rowy i zmieniłam.
![]() A wiecie jak miało być z okręgami? ![]()
#4243 | ||
Pani Buka
|
aaale sie rozpisałyście
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Ja rano dostałam takiej gorączki że ledwo się przytaszczyłam do tej szkoły, pisałam maturkę w kurtce bo zamarzałam.
Przez te temperature nie widziałam nawet tekstu, wszystkie literki mieniły mi się w oczach, tak że mi WOs poszedł tragicznie ![]()
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja po przekłuciu uszu (eee 11 lat temu? ![]() ![]() A ja nawet chciałabym spróbować. A tak muszę czekać do 20.01. :| |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Jednak nie idę na studniówkę. Sisterek nie ma pozwolenia od lekarza wlec się taki kawał drogi pociągiem, a sama jedna z tymi dwoma wariatami siedzieć nie będę, zresztą, ostatnio są dosyć wrogo do siebie nastawieni. Jutro muszę się wypisać, za to tej samej nocy uderzę na inne przyjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
Eh.... to co będzie na prawdziwej?
![]()
#4248 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie robiłam tylko słuchankę i gramatykę z ang i faktycznie, obie części dużo łatwiejsze niż Operon. Także generalnie juz nie wiadomo, czego się spodziewać w maju.
:mdlejeL
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie łeb boli. w ogóle wczoraj i do niedawna miałam świetny humor a dziś normalnie pół godziny ryczałam. znowu wyżywam się na wszystkich wkoło. do tego jestem przed miesiączką i tak mnie wszystko denerwuje! mam ochote komuś nakopać. eh. szkoda gadać. a z WOSu dalej nic nie umiem ![]() ![]() Mini007 musisz wkleić i tak koniecznie ![]()
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-01-13 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 |
Rozeznanie
|
I co z tymi odpowiedziami
![]() ![]() ![]() ![]()
#4251 |
Zakorzenienie
|
Tak tak rowniutko 60 mi wyszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
maszyna, nie człowiek
|
Ja jak tylko nas wypuścili ze szkoly ;p (3 godz wczesniej!) poszlam na zakupy i zaopatrzylam sie w lakier do koncowek do frencha, tusz max factor 2000 calories czy jak sie to pisze, testy OE z matematyki (hahaha) i repetytorium z angielskiego, bo leżę i kwiczę... Ale widzę u siebie niespotykana dotąd determinację, więc powinno byc ok
![]() Niestety bede się uczyć na angielski w nocy, więc musze olać analizę matematyczną ;/ Ale biorąc pod uwagę, że nie sprawiała mi problemu, to może jakoś napiszę sprawdzian. Aaaaa! I odda juto infę ![]() Edit: W ogóle co ja dziś zrobiłam, jaka gafa ![]() Mam dwóch kolegów, załóżmy Iksa i Igreka... (ah, matma). I pomyslałam, że napiszę do Iksa, zeby wzial dla mnie czarny długopis, bo nie mam. I piszę smsa: "Hej ![]() ![]() Oczywiście jakie było moje zdziwienie, gdy otrzymałam wiadomość zwrotną brzmiącą m/w tak: "Jak mogę być dobrym IKSEM jezeli mam na imię IGREK?!?!?!" Jaka gafa! Tak mi się chciało smiać z siebie samej i tego ranka zrozumiałam, dlaczego faceci często mówią do nas per kotku, słonko etc :P To naprawdę dobra metoda, jeżeli ja się już przy kolegach moich szkolnych mylę:P
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-01-13 o 21:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też nie wiem co robić :P zdecydowałam że będę na razie chodzić póki co bez i będę przemywać może akurat
![]() a co do tych wyników to 20 stycznia to oni mnie mogą pocałować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
No zdecydowanie za późno na 20 :|
nie wytrzymam ![]() ale moze bede miec juz w czwartek sprawdzona,bo u mnie w szkole malo rozsz z WOSu bylo,to moze da rade szybciej sprawdzic ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
Jest tu ktoś jeszcze,kto może się podzielić poprawnymi odp z wosu rozsz?;>
![]() Chociaż z drugiej strony może lepiej mi żyć w błogiej nieświadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nienormalna ta szkoła. dzisiaj sie pójde kłucić ![]() ![]() jakie cosinusy? ej nieogarnęłam tego z tym kwadratem i trójkątami równoramiennymi. i tego trójkąta co wychodził z niego 2 trójkąt jak sie narysowało linie równoległą do wysokosci. heh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzis normalnie lekcje.
Kto pisze polski roz? Tak w ogole to wszyscy maja lekcje normalnie i bedziemy im przeszkadzac.. Prosilabym zeby mi ktoras napisala tematy z rozprawek.
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Ok, jak kupię to wkleję ![]() ![]() Właśnie byłam w szkole, o ósmej miała być próba poloneza, ale z mojej klasy mało osób przyszło, w tym ja, bo myślałam, że skoro nie idę to i taniec przepadnie... a ja mam dalej na próby chodzić ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10478128]wiesz 4 leżały na biurku koło nich, a 4 osoby pisały. poweidzkeli zę nie moga nam dać. no jak mielibyśmy przyniesć? jak nawet mi kolorowego nie pozwolili wnieść (a jakbym pisała gegre to kretki są potrzebne! ) nienormalna ta szkoła. dzisiaj sie pójde kłucić ![]() ![]() jakie cosinusy? ej nieogarnęłam tego z tym kwadratem i trójkątami równoramiennymi. i tego trójkąta co wychodził z niego 2 trójkąt jak sie narysowało linie równoległą do wysokosci. heh[/quote] Ej, Ty się kłóć! Skandal jakiś, macie święte prawo do tablic, nawet na arkuszach są. Bali się, że je pokradniecie? ![]() Cosinus był na jednym z początkowych zadań, miał Ci z tego czegoś wyjść cosinus, ja z rozpędu rozpisałam WSZYSTKO, piszę, piszę, po połowie przeznaczonego miejsca zorientowałam się, że coś nie bardzo ![]() Kwadratu i trójkątów równobocznych nie tknęłam poza narysowaniem owego trójkąta, medytowałam nad tym kwadrans i nic mi do głowy nie przyszło. A tego trójkąta z trójkąta to ja wyliczyłam pola i coś jeszcze, ale dalej jakoś się zawiesiłam i nie dokończyłam. Na szczęście to w sumie jedyne zadania, które sknociłam, ale ja chcę arkusz odpowiedzi! Co z tym pieprzonym trójkątem chcę wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() A osoby, które piszą dzisiaj rozszerzony polski - miały wolne w piątek, kiedy swój czas miała podstawa ![]() Uważam, że to jedyna normalna rzecz, której dokonała moja szkoła ![]() Arkusze z rozszerzonego polskiego powinny być dzisiaj popołudniu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.