![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
tak się tylko zastanawiam jak długo potrwa ta sielanka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4232 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Grape, trochę pozytywnego myślenia
![]() Ja mam z kolei inaczje. Jak po burzliwych dniach NAGLE (u nas to o dziwo zawsze NAGLE przechodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że mamy takie dni tylko na odległość... "Realnie" miewamy raz na ruski rok ![]()
#4233 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie nic sobie nie ubzdurałaś, bo zaproponował Ci małżeństwo ![]() ![]() Cytat:
![]() oj, znam te rozczarowania ciągłe moją osobą (zwłaszcza co do prawka) ![]() ![]() aha, ja bardzo szanuję ludzi wierzących, którzy rozumieją swoją wiarę. niestety, znam dobrze tylko jedną taką osobę (moj były). on ma przeogromną wiedzę i przyjmował wszystkie decyzje KK z pokorą, ale jednocześnie rozważając na ten temat. zawsze znajdował logiczne argumenty na wszystkie moje i nie tylko wahania. aczkolwiek przekonać mnie nie przekonał, bo ja mam równie mocne argumenty w drugą stronę ![]() bardzo nie podoba mi się podejście, zwłaszcza mężczyzn, do osób, które czekają do ślubu. często słyszę, że są dziwni, chorzy, nienormalni. a dla mnie to piękne, że ktoś jest w stanie trwać w takim uczuciu bez cielesności (aczkolwiek sama czuję potrzebę okazywania czułości w TEN sposób ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i oświadczy Ci się z suknią zamiast pierścionka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: dobrej nocki dziewuszki ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-25 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Nie no, co to, to na pewno nie ![]() Ja jestem nieforemna i muszę mierzyć haha ![]() A tak poważniej - sądzę, że jak miałby TO zrobić, to zrobiłby to prawie klasycznie - czyli pewnie z zaskoczenia, ale.. z pierścionkiem ![]() Tak myślę przynajmniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I czasami jak jest aż podejrzanie i za bardzo miły, to się pytam - "chcesz coś, że taki miły/czuły/kochany/blabla.. jesteś ![]() O dziwo czasami zdarzy mu się to bezinteresownie nawet hehe ![]() Wiecie co... Cycki mnie bolą, o. Już chyba 3 dzień. Niedługo okres. Ale mnie rzaaadko kiedy cokolwiek boli w związku z @... a teraz to normalnie nie muszę dotykać, żeby bolało, uch ![]() Albo się buntują przeciwko źle dobranemu stanikowi ![]() ![]() Idę śnić o moim Paskudniku ![]() Mam takie myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni hehe ![]() Dobranoc, Zazdrośnice ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-25 o 21:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() Się chwalę: dostałam tę pracę jako lektor angielskiego ![]() ![]() Wczoraj wylądowałam w szpitalu z brzuchem, taki dziwny dyskomfort, jakbym miała czegoś za dużo. Lekarz, który mnie tam wysłał w rozpoznaniu wpisał zapalenie wyrostka. 4 h (!!!) siedziałam przed izbą przyjęć z wenflonem w ręce, przecież ktoś z cięższą rzeczą by dawno kopnął w kalendarz :/ w końcu były wyniki i wyszło, że mam... zapalenie pęcherza moczowego. W życiu bym nie pomyślała, że to może być tak straszne (miałam jak byłam młodsza, ale nie aż takie), brzuch spuchnięty, normalnie mogłam sobie ten pęcherz wymacać lekko głaskając się po brzuchu. Masakra... No i kontynuacja wycieczek po lekarzach, przynajmniej krew mam dobrą i skontrolowałam kolano 5 lat po operacji ![]() ![]() W piątek jedziemy z TŻem do tego Zakopca. A na razie mała wojna, wkurza mnie sposób, w jaki on okazuje troskę o mnie (jak to on nazywa) - czyli, że kompletnie wszystko bagatelizuje. Zadzwoniłam do niego ze szpitala zapłakana - to: "ee, nic Ci nie jest, na pewno przesadzasz", a potem: "nie wiem, co mam Ci powiedzieć..." :/ mam wrażenie, że to jedyna osoba, która mnie nie rozumie. Kiedyś było na odwrót.
![]() |
#4237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak miło cię "usłyszeć" ![]() gratuluję pracy! współczuję akcji z brzuchem i reakcji tżta.. ale oni już tacy są ![]() ![]() ![]() zazdroszczę zakopanego!!! mnie niestety żaden wyjazd raczej nie czeka, zobaczymy co to za tydzień będzie, ale wątpie żeby wypaliło cokolwiek... tż ma teraz na głowie mgr i gównianego worda (NAWET JA mu nie potrafię pomóc, usuwa jedną spację i mu rozstrzeliwuje cały tekst, tego typu problemy) a nie jakieś rocznice czy coooo ![]() idę się myć i lulu, jeszcze Ally McBeal na dobranoc ![]() ![]() słodkich snów ![]() ps pytaj co u nas, mnie nie było kilka dni i NIE NADROBIŁAM, ale trudno, nie mam czasu... mam nadzieję, że na tych kilkuset stronach co mnie ominęły nie ukrywa się jakaś narzeczona, o której nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Luffka, a ta koleżanka co miała tą suknię to jak w niej tańczyła. Mi się takie suknie z długimi trenami bardzo podobają, ale tak się zastanawiam jak się w takiej sukni tańczy... Ten tren można odpiąć czy coś? ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, bardzo podoba mi się piosenka "Love story" Taylor Swift i teledysk do niej. Jest taka przyjemna i bajkowa ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
I ja również dzień dobry
![]() Melduję, że niestety nic fajnego się nie przyśniło ![]() ![]() Oka mnie znowu bolą ![]() I pogoda u mnie straszna. Szaruga przeokropna i leeeje deszcz ![]() No i wstałam za wcześnie... Jeszcze godzinkę mogłam pospać ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-26 o 06:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Wtajemniczenie
|
a mnie chyba czeka wizyta w aptece, kaszle coś (kaszel suchy czy mokry??
![]() i obudziłam się przed 7, sama ![]() obejrzę sobie Ally McBeal - na dobry początek dnia ![]() i też mi się nic nie śniło... dzisiaj jadę na obiad z TŻ, wpada do krk na chwilę... ehh i potem już sama do soboty zostaję, buuuu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Na kaszel polecam Orofar
![]() Serio ![]() Do soboty to zleeeci.. Potęsknicie troszkę ![]()
#4243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nic ![]() pije herbatke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
hej Wam pętka
![]() Ja już po śniadanku, pomalowałam pazury i myślę co by do szkoły założyć, na 11 mam. Oczywiście szafa mało się na boki nie rozpadnie, ale nie wiem w co się ubrać. Justynko cieszę, że się odezwałaś i gratuluję pracy ![]() Wczoraj pofarbowałam sobie włosy szamponem koloryzującym niby do 24 myć. Miał być ciut ciemniejszy blond od mojego naturalnego, a wyszły dużo ciemniejsze z jakimiś rudymi refleksami. Koszmar ![]() ![]() edit: po cholere na opakowaniu z farby jest rysunek z kolorem jak gówno ma on wspólnego z prawdą grrr;// Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-26 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() trzecia !! hehe jak dzieci neo. Ja jestem okropna ostatnio dla mojego TŻ. Ale to dlatego, że brak mi starania się o mnie... Z tą pracą, co Wam ostatnio pisałam, to nie wypali ![]() ![]() Ale dziś idę zanieść CV do UPSa. Nie lubię tych ciuchów z tego sklepu, ale pracę bym chciała ![]() Sanrio kurcze my te suknie możemy sobie wszystkie zamówić i będziemy w nich chodziły na codzień ![]() Carrie to życzę Ci, żebyś jak najszybciej spotkała swoją Prawdziwą Miłość ![]() Hajja dla Ciebie specjalnie wklejam suknię od tyłu ![]() Aelitko też mam pewnie podejrzenia, że Twój TŻ oświadczy Ci się... ![]() ![]() ![]() Grape no mam nadzieję, że Twój TŻ nie będzie odwalał znowu i jak najdłużej będzie taki kochany ![]() ![]() Justyna jak miło Cię "widzieć" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-26 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie to samo z ubraniami, zresztą pewnie jak u każdej kobiety ![]() dlatego nie używać mi szamponów koloryzujących !! one są nic nie warte i najczęściej dają takie efekty, jakie Ty uzyskałaś biedactwo ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-26 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo, że obrazek nie oddaje dokładnie tego, jaki efekt uzyskasz - producenci nie wiedza przeciez, jakie masz wlosy... moja mama jest ciemna brunetka, w zasadzie ma czarne-czarne wlosy, i ostatnio farbuje kolorem co sie nazywa "orzech wloski" i wychodza jej idealnie ![]() mi, jak cos odwali, to kupuje ciemny braz i tez mam czarne ![]() ![]() i tez nie mam w czym chodzic ![]() niewazne jaka pora roku - zawsze sie zastanawiam, w czym chodzilam rok temu ![]() Cytat:
![]() co do oswiadczyn - nie w tej, i raczej nie w nastepnej czesci ![]() sania - jaki podpis ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-26 o 08:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
ojoj tyle pisania
![]() Boziu jaki ja mialam sen ![]() ![]() ![]() ![]() no i cos bardziej ciekawszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4249 |
Zakorzenienie
|
jest i firma kurierska i odziezowa o takiej nazwie
![]()
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Eee dziewczyny, ubrałam się, umalowałam, uczesałam i powiem Wam, że spoko ten kolor, nawet mi się podoba jak wyglądam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Wtajemniczenie
|
hmm nie miałam pojęcia
![]() Cytat:
kobiecie nie dogodzisz!!!!!! pokaż zdjęcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
faktycznie - człowiek uczy się całe życie
![]() ja np wczoraj nauczyłam się używać takiego balsami do skręcania włosów, mam go już długo i dopiero wczoraj udało mi się uzyskać efekt podobny do oczekiwanego:P poza tym już mam taaaaakie długie i jest cudownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po prostu biorę go malutko - może kulkę wielkości groszka zielonego, albo dwóch maxymalnie... tzn tak jak robiłam dziś, najpierw wax, potem na mokre włosy jedwab, i potem tą niewielką ilość fluidu nakładasz. no i dyfuzor - to podstawa jak dla mnie ![]() może nie mam loków jak z lokówki ![]() ![]() to jest chyba to, ale zdaje sie ze mam wersje salonowa, bo jest chyba pollitrowy i ma pompke ![]() http://www.revlonprofessional.pl/pro...crunch-big.gif Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-26 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
![]()
HALO czy ktos mi moze powiedziec czemu facet robi zbedne nadzieje???????????
chyba nie zrozumie czemu pytal o ten rozmiar, zrobilo mi sie przykro ze tyle czasu minelo a nic sie nei zdarzyło bo sobie zapomniał pewnie że wogole pytal mam dość tego, robienia z siebie smiesznej dziewczynki która tak czekała lepiej miec wszystko gleboko w .......... wszytsko mnie wkurza, brzuch mnie boli od okresu, i mam ochote rzucic to wszystko
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-02-26 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może jeszcze w tę sobotę pójdę to Ci napiszę co i jak, tzn Wam napiszę ![]() Aelitka mam tak samo, że nie podoba mi się taki odcień czarnego o jakim piszesz i też nigdy nie wiem w czym chodziłam o jakiej porze roku, a już w ogóle nie pamiętam jaka zima była rok temu (albo lato, jesień, wiosna ![]() ups, wymawiasz "ups" a nie jupies ![]() a te oświadczyny, może i w 3części będą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dołuj się, bo nie masz czym. Zobaczysz, że przyjdzie pora i na Ciebie> Przecież my (prawie) wszystkie na tym wątku niepozaręczane jesteśmy i jakoś potrafimy cieszyć się tym, co mamy ![]() Mi tam dobrze z moją Wielką Kluska i jak na razie to wcale nie chciałabym żadnych deklaracji... Bo dopiero zaczynam się czuć w tym związku cudownie i stabilnie, i to mi wystarczy na jakiś czas ![]()
![]() |
#4260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() śmiać mi się zawsze chce, jak określasz swojego TŻ Wielką Kluską ![]() i zgodzę się z Tobą, że jak się nie myśli tak o tym, to jest lepiej. Cieszysz się tym, co masz i nie ma żadnej presji. O dziwo ja zawsze chciałam gadać o ślubie, a jak już pogadaliśmy to mi ulżyło i jest temat na luzie. Wczoraj oglądaliśmy w domu te ulotki z targów. Mam katalog z aparta to się pytał jaki najbardziej mi się podoba to się śmieje i mówię: ten za 4tysiące chce, bo najfajniejszy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-26 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.