|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4233 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A O'Stravaganzą mogę się podzielić, podobnie jak sporą ilością moich celtofiliów, gdybyś chciała. Cieszę się, że się spodobało Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też trzymam ![]() Gratulacje! Będziecie mieli wesoło ![]() Cytat:
Do jedzonka z gotowych puszek dla kociąt dobra jest Animonda chociażby. Za to odradzam supermarketowe karmy, to taki koci McDonald Tak się rozpisałam o kocim żarciu, to może dopiszę coś jeszcze... Cóż, czasem mam wrażenie, że to głównie moje sierściuchy utrzymują mnie na powierzchni Wracam podłamana do domu, prawie płacząc na ulicy, wchodzę, obłażą mnie futra, czasem wdeptuję w coś, co należy szybko posprzątać, i choćbym czuła się nie wiem jak beznadziejnie, to odrobinę biorę się w garść i sprzątam, zamiast ryczeć, na co pierwotnie miałam ochotę.Muszę chyba wreszcie ustalić, co z moimi zapasowymi kluczami do mieszkania, bo mam stresa, że gdyby coś mi się stało, to nawet nikt nie da rady się tu dostać, żeby te trzy cholery nakarmić. Na razie klucz ma kumpela z kociego forum, ale na nią z kolei nie ma namiarów nikt z pracy ani warszawska rodzina
|
||||||
|
|
|
#4234 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to mówicie że ciemne...oj oj...chyba mnie namawiacie...właściwie to szukam potwierdzenia że mi ładnie...
|
||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
taaak...na przykład całe pomalowane czekoladą w fantazyjne wzorki
![]()
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I coś w tym jest - przychodziłam do domu zła, wk..., a takie czyszczenie kuwety pozwala czasem nabrać dystansu do rzeczywistości ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-12 o 22:12 |
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spać. Może mi się jakieś niszowe przysmaki przyśnią
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4239 | |
|
never say no to panda
|
no niestety ludzką
(coraz bardziej mi się odechciewa i żałuję jednak, że nie wybrałam stomy, a jeśli nie wyjdzie - tfu tfu - z chirurgią, to robię drugie studia o wet myślałam długo, ale stwierdziłam, że nie dałabym rady psychicznie niestety, jakby przyszło do uśpienia jakiegoś maleństwa)Cytat:
mój Sewer był w podobnym wieku, kiedy do mnie przylazł, ale że się do kuwety, a nie na dywan powinno robić, załapał od razu (ba, siedziałam i praktycznie cały czas go do kuwety wsadzałam dopóki się nie wysiusiał)początkowo płakał straszliwie za mamusią i krył się w takim mało dostępnym dla domowników kącie... przez pierwszy tydzień (ja przy okazji ryczałam rodzicom, że kocur mnie nie polubi )a teraz to najbezczelniejszy paskud na świecie - wszędzie go pełno ![]() tylko znowu mi się zaświerzbił (3 w ciągu 5 lat) i właśnie muszę go terroryzować, żeby wyczyścić uszy i zakroplić jakimś specyfikiem
|
|
|
#4240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh, ja najlepiej pamiętam pewien poranek po nocy spędzonej na różnych rozdrapach i powtarzaniu sobie, jaka to ja beznadziejna jestem. Pobudka o szóstej, bo do pracy, wyłażę nieszczęśliwa do szpiku kości do przedpokoju, czuję smrodek... i co widzę? Banshee, kociannę black, która "sprząta" kupę wygrzebaną z kuwety, przy okazji rozsmarowując ją po podłodze... Cóż było robić, rzuciłam bluzga w przestrzeń i zmierzyłam się z rzeczywistością, tzn. zaczęłam sprzątać kocie gówno. Ale z innego rodzaju rzeczywistością gorzej sobie radzę Mam wrażenie, że jadę nie tym pociągiem, co powinnam, boję się wysiąść, bo to ryzykowne, a jednocześnie obawiam się, że na zmiany już za późno Żebym ja tak marudziła na trzeźwo |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo się wystraszyłam, że mała się udusi. Dopiero mi przyjaciółka powiedziała, że kot nie wejdzie tam, skąd nie może wyjść![]() Aragonte - moja młodsza kota wprawdzie nie rozsmarowywała kupki po podłodze, ale potrafiła latać pół dnia z obsr... dupką Nie miała jakoś specjalnie nawyków do wylizywania się - przyszło dopiero z czasem. Przez pierwszy miesiąc, latałam za nią z namoczonym wacikiem,a wpracy modliłam się, żeby nie obsiadła mi zbyt dużo miejsc....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-12 o 22:29 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
Zadomowienie
|
Wielbię i podziwiam koty całym sercem, przeżyłam kilka wielkich kocich miłości i świadomie postanowiłam - nigdy więcej.
Bo przychodzi, zawsze musi, taki jeden paskudny moment łamiący to moje serce w drobny mak...
|
|
#4243 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ta kiełbasa z podpalonym tyłkiem co mi tu lata po ekranie godzi w moje poczucie estetyki
![]() massakra jakaś.....
|
|
#4244 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4245 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4246 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4247 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A mnie się socjologia po cichu marzy... Miałam zaczęty doktoracik... ![]() Cytat:
![]() To znaczy owszem ostatnio jestem kochliwa i zachwyca mnie mnóstwo zapachów na raz, ale te akurat są w fazie kwarantanny. Jeśli za czas jakiś dalej będą zachwycać - kupię dwie flachy. ![]() A nie, bo te zakupy planowałam od roku prawie sadząc się na hurtowy skok na Lucky. Dobrze przemyślane wielkie miłości. No dobra... Voluspa jest taka "znienackowa" ale po pierwsze to taniocha, po drugie zawsze można puścić w świat... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepiej z osobistą dostawą. ![]() A co do Protest the Hero - odkryłam ich juz jakiś czas temu, nawet kiedyś wrzucałam w Ostrym Graniu. A oststnio na YouTube pojawił się ich nowy album i.... jest mniej dobry, niż oczekiwałam. Może za dużo oczekiwałam? ![]() Ale technicznie to objawianie jest. Cytat:
Ale w kwestii drugiego akapitu - mam identyczne przemyślenia i wrażenia. Czuję, jak gdybym zaprzepaściła juz wszystkie szanse i teraz mogła tylko gnusnieć symulując, że żyję... ![]() Cytat:
Przeciez jesteś Seksowny, mądry i kochany. Czyż nie? ![]() I ja też! Ja też!
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy tu jesteśmy mądrzy i seksowni
![]() Właśnie oglądam Happy Tree Friends - czy powinnam się iść leczyć?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-12 o 23:21 |
|
|
|
#4249 |
|
Wiedźma
|
Taaa, tylko co poniektórzy jesteśmy niszowo seksowni.
![]() Nie. Ja z tym żyję już od lat.
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Nisza rzondzi
![]() Ufffff....
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
I skromni
![]() ![]() No ba! Czuję się niszowa ![]() Hmmm, tak w temacie niszowych ciach - czy ciasto z zakalcem (niektórzy lubią) można by uznać za niszowe? ![]() A co do tego białym druczkiem (zeżarło mi poprzednią odpowiedź i dałam sobie spokój z cytowaniem) - rozumiem odczucia dotyczące stagnacji, Sab, ale do czorta, gwarantuję Ci, że nie masz powodu tak się czuć, to ja nabawiam się kompleksów, porównując się do Ciebie ![]() A muzykalia zapakuję w paczkę, nie wiem, kiedy uda mi się załatwić osobistą dostawę
|
|
|
|
#4252 |
|
BAN stały
|
miss natasho- powodzenia!
a ja przyszłam się troche pożalić: -mam prawie same jedynki w szkole - jest duże prawdopodobieństwo że nie zdam do nastepnej klasy - brakuje mi wciąż kasiory - mam burdel w pokoju - rodzice się do mnie nie odzywają - pokłóciłam się z Dyziem - mam strasznie dużo nieusprawiedliwionych dni w szkole - w piątek jade do dietetyka a waże więcej niż przed rozpoczęciem odchudzania Czuje sie głupia, gruba i brzydka ![]() no to wyrzuciłam to z siebie może teraz jakoś uda mi sie usnąć... ![]() Buziaki dla wszystkich! Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-12 o 23:49 |
|
|
|
#4253 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Wam wszystkim, jesteście kochani żeby tylko ta mantra podziałała wewnątrz mojej głowy... Cytat:
to się ciągnie już od matury, w trakcie której miałam poważne problemy rodzinne i musiałam ją podzielić na 2 lata [pisałam międzynarodową, 6 przedmiotów].miałam wielką nadzieję, że jak już przez to przeszłam to studia będą inne - czyta kartka, nikt mnie nie zna, mogę od nowa pokazać ile umiem i ile warta jest moja praca, jak kiedyś... a tu złe "pasmo" trwa w najlepsze, płakać mi się chce jak sobie to uświadomię... i nie potrafię tego zmienić [chociaż niby się staram].czuję się głupia, bo przecież teoretycznie każdy umie się uczyć, nie? jak patrzę na mojego TŻ, który jest taki kreatywny to ogarnia mnie prawdziwa beznadzieja.no to też się wyżaliłam
|
|
#4254 | ||
|
BAN stały
|
Tak, tak
Cytat:
I co ma oznaczać ta ostatnia, obsceniczna emotka? Ja też lubię ![]() Cytat:
Najbardziej charakterologicznie Gothic |
||
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cóż, nie wiem czy będzie na miejscu teraz o tym pisać, ale jak to mawiają, uczeń bez pałki to jak zołnierz bez karabinu , zdążysz jeszcze wszystko nadrobić (ja też zdawałam większość przedmiotów na gwałt przed końcem roku, potraktuj to jak sesję na studiach, kiedy to trzeba wykuć i zdać cały materiał ![]() Takie są rady wiecznej lawirantki ![]()
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
![]() Zabieram iPoda wraz z nagraną na nim niedawno Carlą Bruni , do wyrka - jej mruczenie i nucenie działa na mnie niezwykle uspokajająco
|
|
|
#4257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam je nauczyć załatwiania się do ubikacji, ale przyniosło to odwrotny skutek - nauczyły się pić wodę z sedesu. (zdjęcia w załączniku) Ja swoim kociakom dawałam zwykłe mleko/jogurt, dobrze to znosiły i bardzo lubiły . Dopiero jak były starsze, to już nie chciały pić. Ale podobno mleko nie jest najzdrowsze, więc lepiej dawać coś specjalnie dla nich przeznaczonego. Fajnie jest mieć dwa koty. Nie jest im nudno, gdy nikt nie ma dla nich czasu a z kolei wcale pracy przy nich nie jest znacząco więcej Cytat:
Gothic, ja wiem, że to nieterapeutyczne, ale porównania w dół na ogół bardzo poprawiają nastrój ![]() Dobrze działa ustalanie sobie bardzo realnych, krótkoterminowych celów. Jeżeli czujesz, że sama nie podołasz, to wyznacz sobie "kuratora" - mamę lub przyjaciółkę. Każdy z nas jest czasem w czarnej d***e ![]() Wierzę, że sobie poradzisz i trzymam kciuki
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-05-13 o 00:34 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczki - ostatnie zdjęcie to rewelacja
|
|
|
#4259 | |||
|
Wiedźma
|
Obawiam się, że nie ma czego podziwiać. Dla mnie socjologia to Pikuś - lubię to. Ale wszelka filologia by mnie z pewnością rozwaliła w trymiga. Te wszystkie gramatyki historyczne i inne katastrofy... Nie, dziękuję.
Tak więc to ja podziwiam. ![]() Cytat:
Też se znalazłaś porównanie! Ty przynajmniej nie zrezygnowałaś z roboty, która da Ci przyzwoitą emeryturę w imię robienia diabli wiedzą czego diabli wiedzą kiedy i diabli wiedzą po cholerę... Cytat:
![]() Myślę, że potrzebne ci małe sukcesy. Małe - ale jak najprędzej. Rozpisz sobie listę rzeczy do zrobienia- na dużej kartce - szczegółowo drobne sprawy. I najlepiej powieś ją na ścianie. A potem realizuj punkty i skreślaj. Nie zmieniaj listy - ciesz się każdym skreślonym zadaniem. Zobaczysz - to motywuje do działania. Na razie spotkało Cię nic, czego nie mogłabyś naprawić. Tyko musisz uwierzyć, że zdołasz. A ja wierzę. W sumie - jestem pewna. ![]() Mam swoją. Jest jeszcze bardziej.... yyyyy... wyważona. Oznacza, że ![]() Cytat:
![]() A co do porównań w dół. W dole ciężko wymyśić coś jeszcze bardziej w dół, niż własny dół. ![]() To znaczy, niby człowiek ma dwie ręce i dwie nogi, ale to jakoś umiarkowanie pomaga... Szczególnie jeśli sa to dwie lewe ręce.
|
|
#4260 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

.
no cóż..nie ma sie juz 20 lat

Do jedzonka z gotowych puszek dla kociąt dobra jest Animonda chociażby. Za to odradzam supermarketowe karmy, to taki koci McDonald 

(coraz bardziej mi się odechciewa i żałuję jednak, że nie wybrałam stomy, a jeśli nie wyjdzie - tfu tfu - z chirurgią, to robię drugie studia
o wet myślałam długo, ale stwierdziłam, że nie dałabym rady psychicznie niestety, jakby przyszło do uśpienia jakiegoś maleństwa)
)
, bo się wystraszyłam, że mała się udusi. Dopiero mi przyjaciółka powiedziała, że kot nie wejdzie tam, skąd nie może wyjść

Rany, dlaczego ja nie mam pracy którą mogłabym wykonywać w domu, bez użerania się z niektórymi osobnikami 
jak patrzę na mojego TŻ, który jest taki kreatywny to ogarnia mnie prawdziwa beznadzieja.