Scent Bar VIII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 21:49   #4231
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VIII

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ale czemu zaplułaś lapka?P rzecież chyba wszyscy wiedzą, że ja uznaję tylko niszowe wytwory
bo mi się ze świeżym mięskiem skojarzyło Mięsne ciacho to nisza wśród nisz

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:58   #4232
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
bo mi się ze świeżym mięskiem skojarzyło Mięsne ciacho to nisza wśród nisz
O taaaak, chociaż może być ciekawie przyodziane ...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 21:59   #4233
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Pal licho ochraniacze i kask - ja bym takie nudnego gościa nie zniosła
Ja takoż. Z nudnym księgowym też tylko jedną randkę próbną zdzierżyłam

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A muzycznie, posłuchajcie, co ci smarkacze robią. Toż to jest fenomen.
Wokal wyrywa z papci, bass... , gitara, gary... Tu kurka wszystko jest na takim poziomie, że głowa mała. .
http://www.youtube.com/watch?v=ypCdGNe3Bvs
Ooo! Faktycznie robią wrażenie Kiedy ich odkryłaś?
A O'Stravaganzą mogę się podzielić, podobnie jak sporą ilością moich celtofiliów, gdybyś chciała.

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość
Piękne i aż dusza się z ciała wyrywa. Z tańczącego of course ciała
Cieszę się, że się spodobało

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja na studiach potrafiłam zapir....nad projektami po 70-80 godzin bez snu...
no teraz to raczej nie daję rady, po robocie jestem na tyle zmeczona ze jak od 22-00 cos podziubięw domu to jest max no cóż..nie ma sie juz 20 lat
Ja też kiepsko sobie z tym radzę, czuję się półżywa po kilkunastu godzinach pracy przy kompie. Ale czasem muszę tak funkcjonować. Pewnie szybciej się zestarzeję przez taki tryb życia

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Moja robocza madra inaczej, 27 lat.
Pytanie - stolica Niemiec - odpowiedz - Hamburg, nie Frnakfur, nie Monachium...
Berlin?? nie, Powaznie? Berlin/ jaja se robicie.
Nastepnie czego stolica jest Oslo - krzyczy 'wiem!!! wiem!!' Polska.
Musze stad wyjsc.
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Kiedys o kryzysie...
'ja nie rozumiem... banki nie maja pieniedzy... to czemu nie dodrukuja?'
My pracujemy w biurze, dodam. Bo wyjdzie, ze w zakladzie pracy chronionej.
Hecate... zabiłaś mnie tymi cytatami

Cytat:
Miss Natasho - trzyyyyymaaaaammmm:kciuki :
Też trzymam

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Witam wieczorowo........mam kota kotkę? ///nie wiem tzn.
Gratulacje! Będziecie mieli wesoło

Cytat:
Musisz obserwować, podawać ostrożne ilości - bo może dostać biegunki. Koty chyba nie trawią laktozy. Moja młodsza kota lubi mleko ale musiałam jej kupować takie spcjalne dla kotów, w kartonikach Starsza pije krowie i nic jej nie jest.
Ja bym kociakowi zasadniczo nie podawała krowiego mleka. Jest do kupienia "kocie" mleko w kartonikach, można spróbować z takim, można czasem podać śmietankę, jak kocio będzie starszy, to odrobina twarożku, czemu nie. Ale do picia jako takiego polecam wodę, a nie mleko. A jeśli kot nie jest przyzwyczajony do wody i nie będzie kojarzył, że woda do picia służy, to można odrobinę zabielacza (tzn. mleka, najlepiej kociego) tam chlapnąć, żeby kić widział przynajmniej, że coś pije Do jedzonka z gotowych puszek dla kociąt dobra jest Animonda chociażby. Za to odradzam supermarketowe karmy, to taki koci McDonald

Tak się rozpisałam o kocim żarciu, to może dopiszę coś jeszcze... Cóż, czasem mam wrażenie, że to głównie moje sierściuchy utrzymują mnie na powierzchni Wracam podłamana do domu, prawie płacząc na ulicy, wchodzę, obłażą mnie futra, czasem wdeptuję w coś, co należy szybko posprzątać, i choćbym czuła się nie wiem jak beznadziejnie, to odrobinę biorę się w garść i sprzątam, zamiast ryczeć, na co pierwotnie miałam ochotę.
Muszę chyba wreszcie ustalić, co z moimi zapasowymi kluczami do mieszkania, bo mam stresa, że gdyby coś mi się stało, to nawet nikt nie da rady się tu dostać, żeby te trzy cholery nakarmić. Na razie klucz ma kumpela z kociego forum, ale na nią z kolei nie ma namiarów nikt z pracy ani warszawska rodzina
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:00   #4234
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziu nie obraź się, ale w blondzie, na zdjęciach przynajmniej, wyglądasz na taką trochę rozmemłaną. Zdecydowanie lepiej w ciemnych
e tam ja i obrażanie...

Cytat:
Zuziunia ciemne........
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Zuzia-jestem za ciemnymi I jesteś młodszą kopią mojej przyjaciólki-normalnie na zdjęciach jak 2 siostry wyglądacie
no to mówicie że ciemne...

oj oj...chyba mnie namawiacie...właściwie to szukam potwierdzenia że mi ładnie...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:04   #4235
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
O taaaak, chociaż może być ciekawie przyodziane ...
taaak...na przykład całe pomalowane czekoladą w fantazyjne wzorki

Stary 2009-05-12, 22:08   #4236
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość

Tak się rozpisałam o kocim żarciu, to może dopiszę coś jeszcze... Cóż, czasem mam wrażenie, że to głównie moje sierściuchy utrzymują mnie na powierzchni Wracam podłamana do domu, prawie płacząc na ulicy, wchodzę, obłażą mnie futra, czasem wdeptuję w coś, co należy szybko posprzątać, i choćbym czuła się nie wiem jak beznadziejnie, to odrobinę biorę się w garść i sprzątam, zamiast ryczeć, na co pierwotnie miałam ochotę.
Muszę chyba wreszcie ustalić, co z moimi zapasowymi kluczami do mieszkania, bo mam stresa, że gdyby coś mi się stało, to nawet nikt nie da rady się tu dostać, żeby te trzy cholery nakarmić. Na razie klucz ma kumpela z kociego forum, ale na nią z kolei nie ma namiarów nikt z pracy ani warszawska rodzina
Aragonte - to nie jest głupie. Miałam tak samo - choćbym nie wiadomo jak zmęczona z pracy wracała, jakie dołki miała, jakie problemy - to wielkim mieście też mnie trzymała przy w miarę normalnym stanie, ta moja mała zbójnica. Świadomość, że trzeba ją nakarmić, że jej przecież nie zostawię, że to małe stworzonko na mnie nie czeka w mieszkaniu, że chce się bawić, że wita jak oszalała przy drzwiach - o tak, to pomagało mi się stawiać nieraz do pionu

I coś w tym jest - przychodziłam do domu zła, wk..., a takie czyszczenie kuwety pozwala czasem nabrać dystansu do rzeczywistości

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-05-12 o 22:12
Stary 2009-05-12, 22:15   #4237
vesenka
Zakorzenienie

zmykam spać. Może mi się jakieś niszowe przysmaki przyśnią

Stary 2009-05-12, 22:19   #4238
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
zmykam spać. Może mi się jakieś niszowe przysmaki przyśnią

Frank Zappa

Stary 2009-05-12, 22:22   #4239
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Studiujesz medycynę?

Ludzka czy wet?
no niestety ludzką (coraz bardziej mi się odechciewa i żałuję jednak, że nie wybrałam stomy, a jeśli nie wyjdzie - tfu tfu - z chirurgią, to robię drugie studia o wet myślałam długo, ale stwierdziłam, że nie dałabym rady psychicznie niestety, jakby przyszło do uśpienia jakiegoś maleństwa)

Cytat:
Witam wieczorowo........mam kota kotkę? ///nie wiem tzn. Moje dziecko dostało na Dzień Dziecka...w ramach spełniania marzeń..........ze względów technicznych szybciej
w domu radość taka cicha bardzo i wycofana..........
Zuziunia ciemne........

Kot albo koteczka ma 2 mies..............??????? ??
chyba kocie pampersy kupię............ciekawe co będzie mocą mrau.......
Jungle?
czy Tigre?

mój Sewer był w podobnym wieku, kiedy do mnie przylazł, ale że się do kuwety, a nie na dywan powinno robić, załapał od razu (ba, siedziałam i praktycznie cały czas go do kuwety wsadzałam dopóki się nie wysiusiał)
początkowo płakał straszliwie za mamusią i krył się w takim mało dostępnym dla domowników kącie... przez pierwszy tydzień (ja przy okazji ryczałam rodzicom, że kocur mnie nie polubi )
a teraz to najbezczelniejszy paskud na świecie - wszędzie go pełno

tylko znowu mi się zaświerzbił (3 w ciągu 5 lat) i właśnie muszę go terroryzować, żeby wyczyścić uszy i zakroplić jakimś specyfikiem
Stary 2009-05-12, 22:25   #4240
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
I coś w tym jest - przychodziłam do domu zła, wk..., a takie czyszczenie kuwety pozwala czasem nabrać dystansu do rzeczywistości

Heh, ja najlepiej pamiętam pewien poranek po nocy spędzonej na różnych rozdrapach i powtarzaniu sobie, jaka to ja beznadziejna jestem. Pobudka o szóstej, bo do pracy, wyłażę nieszczęśliwa do szpiku kości do przedpokoju, czuję smrodek... i co widzę? Banshee, kociannę black, która "sprząta" kupę wygrzebaną z kuwety, przy okazji rozsmarowując ją po podłodze... Cóż było robić, rzuciłam bluzga w przestrzeń i zmierzyłam się z rzeczywistością, tzn. zaczęłam sprzątać kocie gówno.

Ale z innego rodzaju rzeczywistością gorzej sobie radzę Mam wrażenie, że jadę nie tym pociągiem, co powinnam, boję się wysiąść, bo to ryzykowne, a jednocześnie obawiam się, że na zmiany już za późno

Żebym ja tak marudziła na trzeźwo Idę stąd, aaaargh.
Stary 2009-05-12, 22:26   #4241
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
no niestety ludzką (coraz bardziej mi się odechciewa i żałuję jednak, że nie wybrałam stomy, a jeśli nie wyjdzie - tfu tfu - z chirurgią, to robię drugie studia o wet myślałam długo, ale stwierdziłam, że nie dałabym rady psychicznie niestety, jakby przyszło do uśpienia jakiegoś maleństwa)

mój Sewer był w podobnym wieku, kiedy do mnie przylazł, ale że się do kuwety, a nie na dywan powinno robić, załapał od razu (ba, siedziałam i praktycznie cały czas go do kuwety wsadzałam dopóki się nie wysiusiał)
początkowo płakał straszliwie za mamusią i krył się w takim mało dostępnym dla domowników kącie... przez pierwszy tydzień (ja przy okazji ryczałam rodzicom, że kocur mnie nie polubi )
a teraz to najbezczelniejszy paskud na świecie - wszędzie go pełno

tylko znowu mi się zaświerzbił (3 w ciągu 5 lat) i właśnie muszę go terroryzować, żeby wyczyścić uszy i zakroplić jakimś specyfikiem
Moja Pampeluna w pierwszą noc wlazła mi za regał. I ja ten regał nadludzką siłą odsunęłam, bo się wystraszyłam, że mała się udusi. Dopiero mi przyjaciółka powiedziała, że kot nie wejdzie tam, skąd nie może wyjść

Aragonte
- moja młodsza kota wprawdzie nie rozsmarowywała kupki po podłodze, ale potrafiła latać pół dnia z obsr... dupką Nie miała jakoś specjalnie nawyków do wylizywania się - przyszło dopiero z czasem. Przez pierwszy miesiąc, latałam za nią z namoczonym wacikiem,a wpracy modliłam się, żeby nie obsiadła mi zbyt dużo miejsc....

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-05-12 o 22:29
Stary 2009-05-12, 22:31   #4242
piroksena
Zadomowienie

Wielbię i podziwiam koty całym sercem, przeżyłam kilka wielkich kocich miłości i świadomie postanowiłam - nigdy więcej.
Bo przychodzi, zawsze musi, taki jeden paskudny moment łamiący to moje serce w drobny mak...

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:33   #4243
Polly_
grozi wypollizowaniem

ta kiełbasa z podpalonym tyłkiem co mi tu lata po ekranie godzi w moje poczucie estetyki
massakra jakaś.....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:45   #4244
gryx82
BAN stały

Cytat:
Bogowie! Kogo moje piękne oczy widzą
Seksownego, mądrego i kochanego przez wszystkich Gryxa

---

Myślicie, że takie "mantry" działają?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 22:49   #4245
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
oł jeeeeeeeee

dajesz maleńki...
Stary 2009-05-12, 22:56   #4246
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
oł jeeeeeeeee

dajesz maleńki...
Odstaw już lepiej butelkę
Stary 2009-05-12, 23:15   #4247
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
zmieniam z Social and Cultural Studies [które mnie rozczarowały, inaczej sobie wyobrażałam socjologię ] na English Language and Linguistics, czyli anglistyka z językoznawstwem.
uważam, że to może być bardzo ciekawe z punktu widzenia non-native speakera i w ogóle język angielski jest Taaaki Fajny strasznie mnie ciekawią procesy związane z byciem dwujęzycznym itp. itd.

trzymajcie kciuki PROOOSZĘ

A mnie się socjologia po cichu marzy... Miałam zaczęty doktoracik...
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Sabb, siedem flaszek na raz Ty to masz przemiał i chyba bardzo kochliwa jesteś (w zapachach oczywiście)
I tak, i nie.
To znaczy owszem ostatnio jestem kochliwa i zachwyca mnie mnóstwo zapachów na raz, ale te akurat są w fazie kwarantanny. Jeśli za czas jakiś dalej będą zachwycać - kupię dwie flachy.
A nie, bo te zakupy planowałam od roku prawie sadząc się na hurtowy skok na Lucky. Dobrze przemyślane wielkie miłości.

No dobra... Voluspa jest taka "znienackowa" ale po pierwsze to taniocha, po drugie zawsze można puścić w świat...
Cytat:
Wiecie co, ludzie są beznadziejni. Jak się niektórym zwróci grzecznie uwagę to gotowi są nawrzeszczeć i wielka obraza Rany, dlaczego ja nie mam pracy którą mogłabym wykonywać w domu, bez użerania się z niektórymi osobnikami
Kurczę, no ludzie tacy są, niestety. Nie znoszę takiego zachowania.
Cytat:
Ja chcę zlocik

I chcę moje pinonżki z "wypłaty" Dziś miał iść przelew, a jeszcze ich nie ma
Zlocik za półtorej tygodnia.
Cytat:
Ooo! Faktycznie robią wrażenie Kiedy ich odkryłaś?
A O'Stravaganzą mogę się podzielić, podobnie jak sporą ilością moich celtofiliów, gdybyś chciała.
Bym chciała. Bardzo bym chciała.
Najlepiej z osobistą dostawą.

A co do Protest the Hero - odkryłam ich juz jakiś czas temu, nawet kiedyś wrzucałam w Ostrym Graniu.
A oststnio na YouTube pojawił się ich nowy album i.... jest mniej dobry, niż oczekiwałam. Może za dużo oczekiwałam?
Ale technicznie to objawianie jest.

Cytat:

Heh, ja najlepiej pamiętam pewien poranek po nocy spędzonej na różnych rozdrapach i powtarzaniu sobie, jaka to ja beznadziejna jestem. Pobudka o szóstej, bo do pracy, wyłażę nieszczęśliwa do szpiku kości do przedpokoju, czuję smrodek... i co widzę? Banshee, kociannę black, która "sprząta" kupę wygrzebaną z kuwety, przy okazji rozsmarowując ją po podłodze... Cóż było robić, rzuciłam bluzga w przestrzeń i zmierzyłam się z rzeczywistością, tzn. zaczęłam sprzątać kocie gówno.

Ale z innego rodzaju rzeczywistością gorzej sobie radzę Mam wrażenie, że jadę nie tym pociągiem, co powinnam, boję się wysiąść, bo to ryzykowne, a jednocześnie obawiam się, że na zmiany już za późno

Żebym ja tak marudziła na trzeźwo Idę stąd, aaaargh.
Ja przyznaję szczerze, że na myśl o takich atrakcjach odpadam...
Ale w kwestii drugiego akapitu - mam identyczne przemyślenia i wrażenia.
Czuję, jak gdybym zaprzepaściła juz wszystkie szanse i teraz mogła tylko gnusnieć symulując, że żyję...

Cytat:

---

Myślicie, że takie "mantry" działają?
Jasne!
Przeciez jesteś Seksowny, mądry i kochany. Czyż nie?

I ja też! Ja też!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 23:18   #4248
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
I ja też! Ja też!
Wszyscy tu jesteśmy mądrzy i seksowni

Właśnie oglądam Happy Tree Friends - czy powinnam się iść leczyć?

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-05-12 o 23:21
Stary 2009-05-12, 23:29   #4249
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Taaa, tylko co poniektórzy jesteśmy niszowo seksowni.

Cytat:
Nie. Ja z tym żyję już od lat.
Stary 2009-05-12, 23:41   #4250
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nisza rzondzi

Cytat:
Nie. Ja z tym żyję już od lat.
Ufffff....

Frank Zappa

Stary 2009-05-12, 23:44   #4251
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
I skromni

Cytat:
No ba!

Cytat:
Czuję się niszowa

Hmmm, tak w temacie niszowych ciach - czy ciasto z zakalcem (niektórzy lubią) można by uznać za niszowe?

A co do tego białym druczkiem (zeżarło mi poprzednią odpowiedź i dałam sobie spokój z cytowaniem) - rozumiem odczucia dotyczące stagnacji, Sab, ale do czorta, gwarantuję Ci, że nie masz powodu tak się czuć, to ja nabawiam się kompleksów, porównując się do Ciebie
A muzykalia zapakuję w paczkę, nie wiem, kiedy uda mi się załatwić osobistą dostawę
Stary 2009-05-12, 23:48   #4252
GothicAristocrat
BAN stały

miss natasho- powodzenia!

a ja przyszłam się troche pożalić:
-mam prawie same jedynki w szkole
- jest duże prawdopodobieństwo że nie zdam do nastepnej klasy
- brakuje mi wciąż kasiory
- mam burdel w pokoju
- rodzice się do mnie nie odzywają
- pokłóciłam się z Dyziem
- mam strasznie dużo nieusprawiedliwionych dni w szkole
- w piątek jade do dietetyka a waże więcej niż przed rozpoczęciem odchudzania
Czuje sie głupia, gruba i brzydka i chce mi się płakać
no to wyrzuciłam to z siebie może teraz jakoś uda mi sie usnąć...

Buziaki dla wszystkich!

Edytowane przez GothicAristocrat
Czas edycji: 2009-05-12 o 23:49
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 00:07   #4253
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Bardzo bardzo mi się ten kierunek podoba, pokrewny z moimi zainteresowaniami Powodzenia!
Cytat:
Miss Natasho - trzyyyyymaaaaammmm:kciuki :
Cytat:
Miss Natasho powodzenia
Cytat:
Się robi
Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Miss Natasho
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
M.natasha
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Trzymam!
Cytat:
Też trzymam
Cytat:

A mnie się socjologia po cichu marzy... Miałam zaczęty doktoracik...
Sabbath - podziwiam mnie chyba przerosła

dziękuję Wam wszystkim, jesteście kochani
żeby tylko ta mantra podziałała wewnątrz mojej głowy...

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość

- mam burdel w pokoju

Buziaki dla wszystkich!
Gothic - doskonale Cię rozumiem ja też mam problemy z nauką, zmieniam te moje studia ale tak naprawdę zastanawiam się czasem poważnie czy W OGÓLE powinnam studiować...mam wrażenie, że nie potrafię się uczyć - mam ogromne problemy z koncentracją i mobilizacją... to się ciągnie już od matury, w trakcie której miałam poważne problemy rodzinne i musiałam ją podzielić na 2 lata [pisałam międzynarodową, 6 przedmiotów].

miałam wielką nadzieję, że jak już przez to przeszłam to studia będą inne - czyta kartka, nikt mnie nie zna, mogę od nowa pokazać ile umiem i ile warta jest moja praca, jak kiedyś...
a tu złe "pasmo" trwa w najlepsze, płakać mi się chce jak sobie to uświadomię... i nie potrafię tego zmienić [chociaż niby się staram].

czuję się głupia, bo przecież teoretycznie każdy umie się uczyć, nie? jak patrzę na mojego TŻ, który jest taki kreatywny to ogarnia mnie prawdziwa beznadzieja.

no to też się wyżaliłam

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 00:07   #4254
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jasne!
Przeciez jesteś Seksowny, mądry i kochany. Czyż nie?
Tak, tak O taaak!

Cytat:
I ja też! Ja też!
Ale Ty nie potrzebujesz przecież mojej mantry

I co ma oznaczać ta ostatnia, obsceniczna emotka?

Cytat:

Ja też lubię

Cytat:
No ba!

Cytat:
Czuję się niszowa
Ja też Najbardziej charakterologicznie

Cytat:
Buziaki dla wszystkich!
Gothic
Stary 2009-05-13, 00:13   #4255
piroksena
Zadomowienie

Cytat:

- mam burdel w pokoju

Buziaki dla wszystkich!
Biedna Gothic

Cóż, nie wiem czy będzie na miejscu teraz o tym pisać, ale jak to mawiają, uczeń bez pałki to jak zołnierz bez karabinu, zdążysz jeszcze wszystko nadrobić (ja też zdawałam większość przedmiotów na gwałt przed końcem roku, potraktuj to jak sesję na studiach, kiedy to trzeba wykuć i zdać cały materiał ja tak wolałam niż uczyć się cały boży rok na bieżąco, brr), Dyzio ma do Ciebie słabość tak czy owak, pokój posprzątasz w try migi (zakup sobie jakieś bycze pudła do których wszystko jak leci się wrzuca i już), a o kasę się nie martw, jak zdasz do następnej klasy to rodzice obsypią Cię złotem

Takie są rady wiecznej lawirantki

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-13, 00:18   #4256
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dobranoc wszystkim

Zabieram iPoda wraz z nagraną na nim niedawno Carlą Bruni , do wyrka - jej mruczenie i nucenie działa na mnie niezwykle uspokajająco

Frank Zappa

Stary 2009-05-13, 00:25   #4257
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Witam wieczorowo........mam kota kotkę? ///nie wiem tzn. Moje dziecko dostało na Dzień Dziecka...w ramach spełniania marzeń..........ze względów technicznych szybciej
w domu radość taka cicha bardzo i wycofana..........
Kot albo koteczka ma 2 mies..............??????? ??
chyba kocie pampersy kupię............ciekawe co będzie mocą mrau.......
Jungle?
czy Tigre?
Gratulacje! Koty szybko się uczą. Często wystarczy wsadzić kocię do kuwety, chwycić jego łapki naśladując czynność zagrzebywania w piachu, a kociak od razu czai o co chodzi. Mądrzejsze od dzieci
Chciałam je nauczyć załatwiania się do ubikacji, ale przyniosło to odwrotny skutek - nauczyły się pić wodę z sedesu. (zdjęcia w załączniku)
Ja swoim kociakom dawałam zwykłe mleko/jogurt, dobrze to znosiły i bardzo lubiły . Dopiero jak były starsze, to już nie chciały pić. Ale podobno mleko nie jest najzdrowsze, więc lepiej dawać coś specjalnie dla nich przeznaczonego.
Fajnie jest mieć dwa koty. Nie jest im nudno, gdy nikt nie ma dla nich czasu a z kolei wcale pracy przy nich nie jest znacząco więcej

Cytat:

- mam burdel w pokoju

Buziaki dla wszystkich!

Gothic, ja wiem, że to nieterapeutyczne, ale porównania w dół na ogół bardzo poprawiają nastrój . Jestem w jeszcze gorszej sytuacji.. Nie mam tylko burdelu w mieszkaniu
Dobrze działa ustalanie sobie bardzo realnych, krótkoterminowych celów. Jeżeli czujesz, że sama nie podołasz, to wyznacz sobie "kuratora" - mamę lub przyjaciółkę. Każdy z nas jest czasem w czarnej d***e
Wierzę, że sobie poradzisz i trzymam kciuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SIMG0003.jpg (139,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SIMG0004.jpg (138,9 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2009-05-13 o 00:34
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-13, 00:28   #4258
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Porzeczki - ostatnie zdjęcie to rewelacja

Frank Zappa

Stary 2009-05-13, 01:37   #4259
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
Sabbath - podziwiam mnie chyba przerosła
Obawiam się, że nie ma czego podziwiać. Dla mnie socjologia to Pikuś - lubię to. Ale wszelka filologia by mnie z pewnością rozwaliła w trymiga. Te wszystkie gramatyki historyczne i inne katastrofy... Nie, dziękuję.
Tak więc to ja podziwiam.

Cytat:
A co do tego białym druczkiem (zeżarło mi poprzednią odpowiedź i dałam sobie spokój z cytowaniem) - rozumiem odczucia dotyczące stagnacji, Sab, ale do czorta, gwarantuję Ci, że nie masz powodu tak się czuć, to ja nabawiam się kompleksów, porównując się do Ciebie
A muzykalia zapakuję w paczkę, nie wiem, kiedy uda mi się załatwić osobistą dostawę
Do mnie?! Ty chyba słabujesz na umyśle!
Też se znalazłaś porównanie! Ty przynajmniej nie zrezygnowałaś z roboty, która da Ci przyzwoitą emeryturę w imię robienia diabli wiedzą czego diabli wiedzą kiedy i diabli wiedzą po cholerę...
Cytat:

- mam burdel w pokoju

Buziaki dla wszystkich!
Gothic, czytam, czytam i myślę: zwykłe, normalne problemy. Każdy z nas takie ma. A jednak - tak skumulowane mogą przytłoczyć.
Myślę, że potrzebne ci małe sukcesy. Małe - ale jak najprędzej.
Rozpisz sobie listę rzeczy do zrobienia- na dużej kartce - szczegółowo drobne sprawy. I najlepiej powieś ją na ścianie.
A potem realizuj punkty i skreślaj. Nie zmieniaj listy - ciesz się każdym skreślonym zadaniem. Zobaczysz - to motywuje do działania.

Na razie spotkało Cię nic, czego nie mogłabyś naprawić. Tyko musisz uwierzyć, że zdołasz.
A ja wierzę. W sumie - jestem pewna.

Cytat:
Ale Ty nie potrzebujesz przecież mojej mantry
Mam swoją. Jest jeszcze bardziej.... yyyyy... wyważona.
Cytat:
I co ma oznaczać ta ostatnia, obsceniczna emotka?
Oznacza, że też mam seksowną.
Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość

Gothic, ja wiem, że to nieterapeutyczne, ale porównania w dół na ogół bardzo poprawiają nastrój . Jestem w jeszcze gorszej sytuacji.. Nie mam tylko burdelu w mieszkaniu
Dobrze działa ustalanie sobie bardzo realnych, krótkoterminowych celów. Jeżeli czujesz, że sama nie podołasz, to wyznacz sobie "kuratora" - mamę lub przyjaciółkę. Każdy z nas jest czasem w czarnej d***e
Wierzę, że sobie poradzisz i trzymam kciuki
Ja burdel mam.
A co do porównań w dół. W dole ciężko wymyśić coś jeszcze bardziej w dół, niż własny dół.
To znaczy, niby człowiek ma dwie ręce i dwie nogi, ale to jakoś umiarkowanie pomaga... Szczególnie jeśli sa to dwie lewe ręce.
Stary 2009-05-13, 08:18   #4260
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Odstaw już lepiej butelkę
No wiesz ja nie pamiętam kiedy wino ostatnio piłam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości