|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Dudi jak nie smakuje?czemu?
kotleta powiadasz,a bierz ile chcesz. gratis piwko dam redsika z 30 puszek 24 zostało ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- chyba kupie Flanelowej na świąteczną wigilijną kolacje http://allegro.pl/item784915835_sexi...e_futerko.html teśc pewnie zarzyga biały obrus,albo udławi opłatkiem jak jąw tym zobaczy ![]() albo to http://allegro.pl/item786201006_sexi...plaszczyk.html ona lubi takie podomki z piórami Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-20 o 12:20 |
|
|
|
#4232 |
|
kobieta za ladą
|
nie wiem czemu mi nie smakuje jakoś zalatuje mi zupą dla bobasa hahahaha
to staremu tyż nie posmakuje i będzie zły ![]() Julci powinno zasmakować ![]() chciałam jej placuszka z jabłkiem dać na 2 śniadanie to pluła i sie zaczeła drzeć ammm ammm zrobiłam kanapki z pasztetem i zjadła 2 kromki taki komplet dla flanelci zgłupłaś?? sama bym se taki naciągła ale za zimno mam w chacie ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- ja ja wybierz mnie ja chce redsa!!!
|
#4233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dudi biore linka nazad kupuje jej to http://allegro.pl/item785114927_majt...j_pani_40.html bedzie wniebowzięta |
|
|
|
|
#4234 |
|
kobieta za ladą
|
ale czad hahaahahaahaahahahhahahah aahahhahahahaha
kwi cze........
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czemu mi nie smakuje jakoś zalatuje mi zupą dla bobasa hahahaha
to staremu tyż nie posmakuje i będzie zły ![]() Julci powinno zasmakować ![]() Dudi,dopiero doczytałam,normalnie jak u mnie wczoraj,ugotowałam krem z groszku,mi smakował,Tż wrócił,zajrzał do gara,spróbował i gada:"a po co tyb tyle zupy dla Zuzi nagotowałaś,ona tego przez rok nie zje" ![]() ![]() ech,i poszedł po kebaba ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- a co,wsio ma a takie rarytasy zagraniczne trzeba brać,za 10 lat po rękach mnie będzie całować. i na rower,i do kościoła,i na bara-bara na przyrodzie koby komary nie pogryzły
|
|
|
|
#4236 |
|
kobieta za ladą
|
ja jakby co to pozamrażam do świąt starczy
jakby co zapas pirogów mam to mu ugotuje ![]() a miałam zrobic pieczarkowa to nie zrób brokułową ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- to ona jeszcze sie seksi po lasach?;eek: ![]()
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
ciekawe czy ta Pani co nosiła te galotki żywa
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
ogólnie to znam straszną historię z rodzinnej imprezy,ale wstyd pisać tu,wieczorem opisze na adoratorni,padniesz ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- albo ksiązke jej kupie,ona do snu zawsze czyta,z dedykacją ![]() http://allegro.pl/item786067846_osta...nowa_wawa.html Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-10-20 o 12:33 |
|
|
|
|
#4238 |
|
kobieta za ladą
|
o matko aż nie mogę sie doczekać wieczoru
a podobno bachleda -curuś urodziła syna !! ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- jesteś niemozliwa
|
#4239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak szybko,ja myślałam że ona jakoś 4-5 miesiąc jest? a Ty Dudi Pudelka czytasz,że taka obeznana,czy w lokalnych wiadomościach mówili? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- taaak,jednak Pudel,ja zawsze rano czytam,taki nałóg z młodzienczych lat ![]() ale tego newsa jakoś nie zauważyłam |
|
|
|
|
#4240 |
|
kobieta za ladą
|
nie pudla tylko pomponika
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
ja tam wierna pudlowi jestem,wczęsniej groszki były,ale jakos rok albo nawet2 zamkneli i coś innego zrobili
![]() bobas mi wstał,z mega kupą,ale oporządzona w lepszym humorze właśnie rozwala mi zabawki a my mamy takie słoneczko,ale na spacer i tak nie pojdziemy,bo boje sie mała brać,także dziś kisimy kapuste i ogórki
|
|
|
|
#4242 |
|
kobieta za ladą
|
my nie mamy słoneczka i nastroju na spacery
siedzimy i kisimy co sie da
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
ech ide popracować jako konserwator powieszchni płaskich póki mała nie śpi,i pranie wstawie,za jakieś 30 min jestem
|
|
|
|
#4244 |
|
kobieta za ladą
|
moja już wstała i szaleje
![]() a mi sie tak spać chce ze szok! ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- u mnie leje wrrrr wyjaśniło sie zcemu mi sie spać tak chciało donosze ze Julce zupa smakowała po 1 talerzu dokładka bo był ryk
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
koniec odkurzania,bo moje słonce poszło znowu spać,już 3 drzemka dziś,ale podobno sen to najlepsze lekarstwo,ja bym chyba przez roku musiała leczyć
![]() Dudi,widzisz,Julka będzie miała tylee zupy,jak Tż towi nie zasmakuje przez tydzień będzie jadła krem brokułowy ![]() u nas pogoda sie skiepściła...Pewnie to od was idzie ide poleżeć chwile przed telewizorem |
|
|
|
#4246 |
|
kobieta za ladą
|
a idz sie kisic przed tv a co
![]() ooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooo ELCIK babo
|
#4247 |
|
BAN stały
|
Czesc
![]() Bylam w aptece, kupilam jakis syrop dla Milci. Teraz spi sobie biedna moja. Nie wiem czy dzis ogladamy mieszkanie bo mialam duza klotnie z chlopem przez telefon, nawet moj tata z nim gadal bo ja sie rozlaczylam. Tz dostanie jak go tylko zobacze tak mnie dzis zdenerwowal . Szkoda opowiadac, az mnie trzesie co za %^#$@% To ona byla w ciazy? ![]() Ira majtki wymiataja |
|
|
|
#4248 |
|
Raczkowanie
|
Toś mnie dojrzała
D jutro postaram się coś naskrobać.. teraz zmiatam po Pati i na basen - rodzinnie dziś, mama bawi się w kamerzystę
|
|
|
|
#4249 |
|
kobieta za ladą
|
trzymam za słowo elciku
![]() ze i sie chce latać po basenach w taką pogodę
|
|
#4250 |
|
BAN stały
|
No i ogladalismy i dalej nic. O 19. nastepne mieszkanie
Masakra![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- O Ela Odzywaj sie czesciej![]()
|
|
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajta baby
Uśmiałam się po brodę z gaciów dla flanelci Dziewczyny jak maluszki?Zdrowsze okruszki? Sory że mnie nie było jak miałam być...ale mi zbrakło czasu....Sajgon i kilka wojen mam na chacie....Nie wyrabiam w ciasnych zajkrętach...Dziś szczerze powiem że mogę w pracy zostawać nawet po 16 godz. i się nie obrażę....A jaki mam wtedy komfort psychiczny.... ![]() Z nowości stary zrobił przemeblowanko...,którego efektem jest zapchana szafa....Niech se biedulka poczeka na przypływ sił witalnych...jakoś teraz nie mogłam się zmusić Kubie idzię ząbek....Płacze biedactwo i dzień i noc....I chrypulca już ma....a ja wory pod oczami...Olutek szaleje...A moja biedniusia mamusia pilnuje dodatkowo córcię siorki.Mam teraz przedszkole .Za niedługi czas dojdzie do tego córcia bratowej...taki mały diabeł o wyglądzie aniołka ...Ja nie wiem...ale się modlę żeby dała radę![]() Poza tym wyrko w drodze i za kilka dni kręgosłup mi się wyprostuje ![]() A tak na marginesie bardzo mi Was brakowało |
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
Kochane macie jakies fajne przepisy na rybe ,tylko tak mało kaloryczna ?
I powiedzcie czemu jak daje do piekarnik w folii to ta ryba mi się robi gumowa
|
#4253 |
|
BAN stały
|
Aneta super ze jestes
![]() Kasia ja nie robie w folii bo zawsze mi wychodzi potem ochydna Ogladalam mieszkanie i jest z.a.j.e.b.i.s.t.e ![]()
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-10-20 o 23:17 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
heloo,witam z rana
![]() młoda ma sie lepiej,gorączki już nie ma ,także chyba to 3dnówka ![]() Pierwsza noc od kilku tygodni przespana,o 19 spanie pobudka o 7.także jestem mega happy,i w sumie nie wiem czy to już na stałe,czy ten wieczorny czopek przeciwbólowy i gorączkowy tak zadziałał ![]() Aga,jeśli mieszkanko fajne to bierzcie,co do okolicy...hmm,jesli macie dostęp do ogrodu to chyba warto brać.Milenka zawsze może bawić sie w ogrodzie.bedziesz miała bliziutko do rodziców,a do parku zawsze można pojechać autobusem,Milenka będzie większa to pewnie te wyprawy będa sprawiać jej więcej przyjemności,a swój własny mini-plac zabaw możesz zrobić w ogródku i ją zawsze na oku będziesz miała. a co do sklepu,czy supermarketu,zawsze przecież możecie jezdzić na większe zakupy do supermarketu raz w tygodniu żęby wsio mieć.ja bym brała. sama mam park jakieś 20min drogi jak nie więcej,mieszkam koło miesteczka akademickiego ale na zamkniętym osiedlu,nikt Ci nie włazi i mam śliczny ogród na dole gdzie mogę wypuścić mała jak będzie wieksza na plac zabaw co mam pod oknami.A co do wyposażenia mieszkania,Aguś chyba warto zainwestować troche pieniążków i użądzić mieszkanie w takim stylu jak Wam odpowiada,lodówka nie kosztuje majątku,jakaś okazja napewno podwinie,a szafka do łazienki...można kupić wiklinowe kosze,albo na początek jakąś tanią ,nie musicie wszystkiego odrazu kupować wsio z czasem,powiedzmy co miesiąc jakąś rzecz,w sumie wsio zależy od ceny mieszkania,jesli jest warte swojej ceny to warto brać. najwyżej jak coś Wam nie będzie odpowiadało to możecie szukać tego jedynego wymarzonego lokum mając gdzie mieszkać,a nie siedzieć na szpilkach i liczyć dni do wyprowadzki. ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
ja w folii nie robie,bo właśnie jakbym opone żuła mam wrażenie,chyba że włączam opcje grill to wtedy jest inaczej a rybę robie tylko w sosie ziołowym z pomysłu na,albo zwyczajnie smażę w mące |
|
|
|
|
#4255 |
|
kobieta za ladą
|
elo
AGA bierz to mieszkanie!!nawet ze względu na monopolowy tylko wiesz co jak macie samochód to sie pokręccie troche po okolicy czy sie tam jakieś siakieś elementarze nie zbierają(nawet ze względu na sklep) ale jeśli wszystko gra to czemu nie no i rodzice 5 minut spacerkiem to chyba z 15 ja bym brała tylko najpierw sprawdz wiem ze to Uk ze to nie Polska ale będziesz spokojniejszaa potem bierz i ciesz sie ))Ira ty chyba nie istniejesz ![]() ![]() ciesze sie ze małej przechodzi......no i ciesze sie z twojego wyspania ![]() u mnie kiszonka bo pogoda hmm do bani delikatnie mówiąc wstawiłam już na rosołek mniamusny mała szaleje w dresie (dresiara buzzziaki
|
#4256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dudi,wiem że istnieje,ale nie miałam wczoraj czasu,miałam ostrą wymiane zdań wczoraj z Tż i poszłam spać wcześniej bo nie miałam zamiaru patrzeć na jego niezadowoloną mine. obiecuje że dziś sie poprawie ![]() moja właśnie poszła zdemnąć sie |
|
|
|
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
Aga ja bym brala na waszym miejscu, poza tym wg mnie lepiej kolo ciapatych mieszkac niz kolo polakow, przynajmniej wrzaski polskie cie nie irytują, kiedys mialam kolo bloku taką sytuacje ze ktos sie rzucał do polaka i wlasnie ciapaty mu pomogł, wogle oni tylko mają opinie kitraczy, ale są ok.
A ja dzis sama caly dzien, tz w pracy, juz mam dosc tego wsyztskiego.
|
|
#4258 |
|
kobieta za ladą
|
Madzia bidoku my wszystkie same wiec w kupie weselej
![]() a co to ciapaty?
|
#4259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dudi Ciapaty Pogardliwe określenie Pakistańczyka, Hindusa lub innego ciemnoskórego człowieka (choć nie Murzyna!) przywleczone przez przebywających czasowo w UK. Określenie jest typowe dla emigrantów polskich i pochodzi prawdopodobnie od nazwy hinduskiego pieczywa. Najczęściej wyraża zawiść bądź przekonanie o nienajwyższych możliwościach intelektualnych określanych tym słowem. A: Ciapaci mnie z roboty wygryźli... wygooglowałam ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Madziu,my też same,dlatego trzymajmy sie w kupie ![]() ![]() kupie,jak to zabrzmiało ja swojego od praiw roku w tygodniu dopiero po 17 widzę,wczoraj mu pojechałam z "weekendowym tatą",a dziś zostawiłam jego ciuchy w pralce,swoje wywiesiłam nic kompletnie w domu nie robi,zawsze jakieś coś,a gówno mnie obchodzi,chce pranie niech se zrobi,a nie jak ostatnio,ze pojechał o 6 do tesco bo nie miał skarpet,dobrze mu tak,ja mu wyprałam,on nie wywiesiła 3 razy prosiłam,a rano nie miał ani jednej skarpety,ja go naucze porządku
|
|
|
|
|
#4260 |
|
kobieta za ladą
|
a ja bym chciała koło ciapat mieszkać
nie wiem ale mnie generalnie inne narodowości nie przeszkadzają a od takiego hindusa czy innego mozna sie wiele nauczyć chcby głupiej kuchni nie wiem ale ja jakaś dziwna chyba jestem
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

kwi cze........

Żyleta