|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
udanych zakupów mess
ja tez zaraz idę ale na takie bardziej kosmetyczne ![]() trochę marii
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Tobie życzę powodzenia na zakupkach ![]() Lece na angielski i ogólnie na dworek bo jest prześlicznie ![]() W końcu mogłam założyć swoja bokserkę, dżinsy i szpileczko sandałki ![]() Do wieczora
|
|
|
|
|
#4234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Agnesta ale Ty ładne dziewczę jesteś. Na tej focie w białej opasce po prostu super!! Jak patrzę na takie ładne blondyneczki jak Ty to mnie nachodzi na blond Kolor tej Burciagi który wkleiłaś też. Pisałaś żeby dawać odpowiedzi do 13 więc pewnie już sama zdecydowałaś koniecznie daj znać jak efekt!!Tequilko, ahh ta Maria... Kocham na nią patzreć
|
|
#4235 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo Maria tez ładna ona ma tak idelna cere że aż to podejrzane haha
Mess i Tequila udanych zakupów Arisha taka prawda skoro Ty tak mówisz ze mozna zostac w domu to czuje się rozgrzeszona
|
#4236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale minimalnie.. pewnie sie spierze niebawem
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie mam aparatu w domu
![]() pozyczylam x czasu temu siostrze tż'ta i w sumie do tej pory go nie zabralam spowrotem.. |
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę Burciagi, mam nadzieję, że się nie powtarzają fotki
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
w brazie nie czuje sie zle.. jednak
blond chyba jest mi przeznaczony ![]() w albumie dodalam fotke taka zwykla bez tapety robiona telefonem..ogolnie to zastanawiam sie nad grzywka.. ..niestety moja porazka na głowie nie pozwolila mi na nic wymyslnego ;] takze poki co jestem brunetka edit. jak zerkniecie to powiedzcie czy w mam wracac do blondu.. teraz poki co czeka mnie kilka wizyt w solarium ![]()
Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-06-02 o 17:59 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
grzywkę polecam tylko wtedy, kiedy jesteś pewna, że naprawdę chcesz ją mieć, bo ja wiele razy obcinałam i po tygodniu podpinałam, bo mi przeszkadzała. a włoski bez grzywki też bardzo ładnie wyglądają
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz mi, że tak nie jest, ale jeśli uważasz, że z grzywą będziesz się czuć lepiej to rób, już całkkie będziesz jak Jenn
|
#4248 |
|
Rozeznanie
|
Agnesta, ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
#4249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wez mi nie pochlebiaj ![]() teraz w tym brazie to tym bardziej mi daleko do niej.. ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
zle sie w sumie nie czuje.. ale blond jakos chyba bardziej do mnie przemawia ![]() zobaczymy jak bedzie jak sie opale.. choc troche ale tak powaznie..to rozjasniac czy zostawic? bo nestety nie moge miec tego i tego
|
||
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps piekne zdjecia
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy Twojej karnacji chyba każdy kolorek ładnie by wyglądał, a jaki masz naturalny kolorek włosów?
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?
|
|
#4254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może zostań narazie przy tym i zobacz jak będzie wyglądała z opalenizną, a jak poczujesz, że to jednak to nie to, wówczas zawsze możesz zmienić
Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-06-02 o 18:21 |
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to za duzy szok dla moich wlosow bedzie ![]() i caly okres bez prostownicy/suszarki etc pojdzie sie &$^#$^#^# ![]() ![]() poki co na 1-2 miesiace napewno bede brunetka a czy bede rozjasniac itd? okaze sie przy najblizszej wizycie u FRYZJERA! za lekko ponad miesiac zapewne.. ..a co do Jenn to nie wiem z której strony dostrzegasz podobienstwo
Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-06-02 o 18:23 |
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta ja byla bym "za" grzywka
taka na bok ![]() nie za krotka ![]() i narazie zostan w brazie, pochodz na solarium, moze Ci blond wyjdzie z glowy ![]() a jak nie to sie kiedys (dajmy na to na jsien) przefarbujesz,
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
dzień uważam za bardzo fajny zakupy się udały. kupiłam tą tunikę panterkową z H&M której ostatnio nie wzięłam, czarne zwykłe bawełniane szorty, fioletowe japonki z taką wiklinową podeszwą jakby. z kosmetyków: mój tusz rimmela volume flash, liner rimmela taki z bardzo cieniutkim pędzelkiem i pędzel do różu (do pudru też może być) z naturalnego włosia...kosztował jakieś 55pln ale w dotyku jak aksamitpóźniej skoczyłam na solarkę a teraz zrobiłam sobię sałatkę z tuńczyka. no podobał mi się ten dzień bardzo. Agnesta fotka słabej jakości (wiadomo telefon) ale ja uważam że pasuje Ci ten brąz. jesteś śliczna dziewczyna i ten brązik dodaje Ci charakteru. wiem że ciężko się przestawić po blondzie musisz zrobić makijaż, ułożyć fryzurkę (grzywka jak najbardziej ale wydaje mi się że jest ok. no ale wiadomo że to Ty masz się czuć dobrze, więc pobędziesz przez jakiś czas brązowowłosa i sama zdecydujesz czy zostawiasz czy zmieniasz![]() zapomniałam przecudowne fotyyyy ![]() ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-06-02 o 18:44 |
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Dawno nie zagladalam bo ciezko pracowalam hehe (truskawki )http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1243940776 za takie brwi to bym sie chyba pokroic dala...
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
z buziala
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

?
)