![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
a Sosne tak ale tylko temu ze chodzilysmy rayem rok do szkoly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Baby przeboskie zdjęcia, dzieciątka śliczne
![]() ![]() ![]()
#4234 |
Zakorzenienie
|
no wiesz co! 4 lata!!! ![]() ![]() ![]() wpuściłam małą do pokoju zabawi i zerkałam przez drzwi, a Judi siedziała głębiej w sali, dopiero jak wyszła to sie na mnie natknęła.. A swoją drogą może się jakoś jeszcze umówimy, zanim do Czechowic na dobre się wyprowadzisz??? Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2009-10-24 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnei w ciagu dnia on moze stawac nawet na glowie, ale noce mamy tak zrabane, ze sami ejstesmy zryci ![]() Cytat:
![]() Jowisz, a botki krotkie? A podobaja Wam s ie takie botki z odslonietym palcem? bo ja to w ogole nie widze uzytecznosci takich butow Tez bede sobie cos musiala na zime kupic, ale czekam na przeceny, wtedy sobei cos ze skory kupie Dzis mam jakis pokierany dzien, nawet majtki zalozylam tak, ze krok byl na boku, podpaski zapomnialam (fajnie, ze przypomnialo mi sie po 2 h ze mam krawa mery).. dopiero jak cos poczulam,z emi przecieka to sie spostrzeglam co jest grane ![]() Kasiulko ze tez z tym szerszeniem zachowalas zimna krew..ja pewnie zaczelabym drzec sie jak opetana ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
super fotki
![]() Tymuś i Łusia cudna para ![]() ![]() ![]() Szkoda, ze to caffe mama nie jest takie popularne, bo chetnie bym widziala takie cudo u siebie w miescie ![]()
#4237 |
Zakorzenienie
|
tak Marti, krótkie kozaczki
![]() pizzy nie zjadłam i właśnie stoi przede mną talerz z łososiem i oliwkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jak szoruje zeby...i tak przez caly bozy dzionek moze
![]() A ja wszamalam gotowana cukinie i kawalek ryby.ble...a jak jest zrobiony ten losos z oliwkami? generalnie lososia nigdy jakos specjalnie nei rpzyrzadzalam moze czas zaczac Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-10-24 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do spotkania to chetnie, jakos zawsye nam cos przeszkadzalo... mi pasuja tylko poniedzialki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Marti jaki blond Angel...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
NO generalnie to on jeszcze wolny.. wiec ktora pierwsza ta lepsza
![]() To jeszcze cos dorzuce.. ta z tylu na obrazie to moja tesciowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
no nie...na tej pierwszejj fotce to normalnie jakie ciacho....sliczny chlopiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Stad mama mi nie uwierzyla jak opowiadalam jej o moich problemach z gadem.. no bo gdzie po takim anioku..pokazac to sie umie chlop, ciekawe jaka baba z nim wytrzyma
![]() Judi, wlasnie teraz spojrzalam na foty Tymka i Lusi...no no no, ladna para sie szykuje... (dobrze, ze Olcia spi i nie slyszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie poniedziałek pasuje, choćby i ten (żeby iść za ciosem).. Marti, ja też mam dziś dzień Einsteina.. żebyście widziały mnie w Cafe Mama.. Kiedy ubierałam nas do wyjścia zapatrzyłam się na gazetkę ścienną... nagle patrze na dół, a mała ubrana w moją kurtkę, stoi zdziwiona ![]() ![]() ![]() p.s. leję z Ibisz, jaki on "srogi" na tej gali... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- nie no, Ibisz masakra........ ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Marti, weź Maria i z tych Włoch uciekaj, bo Ci go Włoszki rozdrapią pazurami!! ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Odnośnie zmiany czasu, to stanowczo protestuję. Nie dość, że wcześniej zacznie się robić ciemno, to w tym roku wyjątkowo lipna, bo kto jak kto, ale nasze dzieci nic sobie z możliwości dłuższego nie zrobią.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyyyy, jakaś zaraza? katastrofa??? cicho, głucho...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
A to Sosnowa pewnie przez zmiane czasu panie nie moga sie odnalezc
![]() Baby, ja kolejna biala noc... zero spania... no normlanie w morde jeza, ten syropek to do ![]() ![]() Z samego rana mlody mi rpzyniosl gacie do lozka (moje) i zaczal zagladac pod koldre..chodzilo mu o to, zeby sprawdzic czy mama ma na sobei gacie czy nie .. no normlanie zbaranialam ![]() Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-10-25 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
moja padła dopiero po 6 godzinach hasania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Mały śpi a ja szperam w necie, najlepsze że przez tą zmianę czasu to nie wiem kiedy zasnął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
jessuuu, kto wymyslil ta zmiane czasu
![]() ![]() tylko mloda ma to gdzies i spi oczywiscie ![]() Marti - strasznie ci wspolczuje tych nocek zarwanych, no nie wyobrazam sobie co przezywacie...ale jak patrze na fotki twego aniolka to wymiekam ![]() ![]() ![]() Jowisz - normalnie galy wybaluszylam ![]() ![]() ![]() i dla twej wiadomosci wystawilam w koncu spiwor, blagam niech sie ktos skusi ![]() ide luknac na foty w albumie Judi - mam nadzieje, ze jeszcze sa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a łosoś był pyszny ![]() trzymam kciuki za śpiwór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
hello
moj poszedł spac pól godziny temu wiec mam wolne he he Tymek jak ujeżdża zebrę, tylko jakas mikra sie wydaje przy naszych roczniakach jaka ładna parka z Łuśki i Tymka ![]() czy już wszystkie nasze bobasy skojarzone małżeńsko ? ![]() coś mi sie kojarzy że Sofija chyba jeszcze nie ma amanta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Wtajemniczenie
|
Oli nie ma amantki ale moze to i dobrze bo zwiazek na odleglosc to w sumie kicha jest
![]() dzis przyjezdza taboret a ja musze posprzatac syf po wczorajszej imprezie bokserskiej haha ![]() zdjecia Tymka i Lucji sa super oczywiscie ;D no i zapomnialam dodac ze szyje 4 kostiumy na Halloween..... w ogole to mamy straszne problemy z impreza.... np sala jest za duza ...a organizuje ja w sumie tz wiec musze tego wszystkiego luchac i mu doradzac...
#4254 |
Zakorzenienie
|
jesienny spacerek
![]()
#4255 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze parę
Załącznik 2607608 Załącznik 2607609 Załącznik 2607610 Załącznik 2607611 Załącznik 2607612 Załącznik 2607613 Załącznik 2607614
#4256 |
Zakorzenienie
|
Ania jakie piękne zdjęcia...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
a my wzięliśmy przykład z Ani i 15min. temu wróciliśmy z dreptanego spaceru
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
o Aniś piękna złota jesień uwieczniona , super nostalgiczne fotki
![]() a co to Pieteros taki zasmoczkowany ? ![]() pytam, bo Miki ostatnio ciągle szuka po domu swojego uspokajacza, mimo , że trudniej mu ze smokiem oddychać, przez ten katar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Aniu, Piteros zasmoczkowany, bo okrutnie sie slini i katarzy, a wiatr plus slina i obszczypanie gwarantowane, wiec stad smok na spacerze, zazwyczaj na spacerach nie ma smoczka bo on komentuje rozne rzeczy po swojemu
![]() Wytrzymal moj gad dzisiaj do 19.. mimo zmiany czasu... wlasnie zasypia.. nawet nie protestował bo widze, ze padniety na maksa ![]() Tenkju za miłe slowa ![]() ![]() ![]() ![]()
#4260 |
Zakorzenienie
|
na moją glizdę zmiana czasu też nie zrobiła wrażenia
![]() ![]() ja się przełączam na jedynkę bo ost. ciągle zapominam o "domu nad rozlewiskiem". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.