|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
pur blanca :frezja, peonia, heliotrop a pur blanca blush: porzeczka, róża, suszone owoce -czyli dwie zupelnie inne kompozycje zapachowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiecie może z jakiego zwierzaka jest ten pędzel do pudru mineralnego?? Jestem przewrażliwiona na tym punkcie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny mam problem mianowici eklientka zamowila bransoletke ulrika i podany kod w internecie jak go wpisuje to pokazuje sie ze nie odpowiedni!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Możesz otworzyć katalog i sprawdzić, jaki jest numer lub wpisać w wyszukiwarkę w strefie nazwę i system poda Ci właściwy numer katalogowy, wystarczy na niego kliknąć i już problem z głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
no wlasnie w katalogu jest taki jak wpisuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Rozeznanie
|
Są szaliki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Paczka się zgubiła i trzeba złozyc reklamację.... 2. Paczka nie była doręczona bo mnie nie było i Pan zostawił Avoso (jasne ![]() 3. Że adres jest zły i Pan dostarczył ją pod inny adres (to jakim cudem poprzednie aviso zostawił...) 4. Że Pan nie mógł znaleść numeru i że pewnie jest źle wpisany więc wróciła do oddziału UPSu. Pojechałm do oddziału UPSu - tam cozywiście paczki nie było. Znalazła się po tygodniu! Tak więc w zalezności z kim rozmawiasz, możesz usłyszeć inne wersje. Osobiście Poczteksem wole wysłać nić UPSem ![]()
![]() |
#4238 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Raczkowanie
|
wiecie tak sobie myślałam czemu mi sie taka liderka trafiła. Interesowała sie mną dopóki nie złozyłam swojego pierwszego zamowienia;/ aaa i dzwoni jak zobaczy ze np nie wysłałam zamowienia (chociaz wcale nie chcialam bo to bylo dla mnie i do konca nie wiedzialm czy chce) i dzwoni mi o tym powiedziec xD
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- "Zarówno w katalogu, jak i w strefie bransoletka Ulrika ma nr 43554, więc jeśli ten numer wpisujesz, to wszystko powinno być dobrze ![]() Już rozwiązałam problem dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
no juz sama nie wiem co o tym wszystkim myślec.Tak bardzo napaliłam si na ta paczkę dzisiaj.
ps. co na fakturze oznacza- PRODUKT ALTERNATYWNY? |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lub, że będzie w innym opakowaniu - tak tez bywa ![]()
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
aha no to w sumie chociaz jeden plus tego ze na duze zamówienie zrobili mi ZERO braków
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Raczkowanie
|
po prostu jest to produkt niewiele sie rózniący, np pochodzący z produkji w innym kraju...
#4244 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczynki potrzebuje pomocy
![]() Jeśli zamówię : 10 kompaktowych lusterek za 8,90 (których oczywiście nie ma) ![]() 1 kosmetyczkę za 4, 90 To jak to będzie? Policzą mi koszty realizacji małego zamówienia? Czy to będzie z ich winy? Dodam, że mam już wypracowany upust z tym katalogu (25%) Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4246 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
w środę składałam zamówienie na II termin, wypisałam wam tu braki. patrzę dzisiaj do strefy i okazuje się, że w czwartek zrobili mi korektę o odesłany podkład. powyżej w danych finansowych jeszcze jedna dziwna kwota. wchodzę w fakturę, a tam wymieniony podkład, zalotka, której w II terminie nie było i krem Anew (niestety on akurat ciągle w brakach). nie dość, że sami zdecydowali o pakowaniu tej paczki, to jeszcze wysyłają ją do mnie dostawą kurierską (nigdzie się nie doczytałam opłaty za nią, więc to chyba ich dobra wola - tu kolejne zdziwienie). tylko teraz nie wiem, kiedy mam się tej paczki spodziewać. nigdy przez kuriera nie zamawiałam. data spakowania wczorajsza. czy możliwe, że przyjdzie przed wtorkowym zamówieniem regularnym? a może przyjdą razem?
i jak to w ogóle jest możliwe, że bez mojej wiedzy i zgody pakują mi paczkę? edit: dotarło do mnie jeszcze jedno - zawsze zamawiam paczki z jednorazową zmianą adresu dostawy. ciekawe, gdzie dostarczą tę paczkę - niespodziankę...
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2009-12-18 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
Nie godź się na takie decydowanie za Ciebie. Przynajmniej ja się nie godzę. Napisz, aby przysłali kuriera po odbiór tych rzeczy,których już nie potrzebujesz, bo klientka przecież mogła zrezygnować.
Robią jeszcze gorsze rzeczy. Ja mam w brakach szminkę Glam z zestawu przy wodzie U by Ungaro dla niej. Szminka ma produkcję zakończoną więc jej nie dostanę. Szminka ta jest w COK-u, ale skoro na fakturze jest pr. zakończona, a nie w brakach oczekujacych to w COK-u mi jej nie dadzą ,choć się należy. To jest obłęd.Przecież powinni dodać inną szminkę o podobnym kolorze, ale najprościej im było wykreślić, a to,że zestaw to mają w d...Ręce opadają.
#4249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do paczek to mi sie nie zdarzały dawno jakies rozlane produkty itp. natomiast ostatnio mi przyniesli taka co chyba kilka dni na dworze stala...pozamarzane wszystko w srodku...jak zaczelo odmarzac to bylo wilgotne wszystko..a na moim musie idealny kolor zebrala sie woda..ciekawe czy nie wplynelo to na wlasciwosci kosmetykow... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zadomowienie
|
Do mnie też niezamówiony kurier przyjedzie... Z dwoma produktami i fakturą na 5 zł z groszami
![]()
#4251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę Cię zapewnić, że wpłynęło i to niekorzystnie.Niestety.
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
taak...tylko trudno bylo tu cokolwiek udowodnic..jak wrocilam ( odebral mi ktos inny) to juz bylo mokro..co zrobic..narazie zadnych reklamacji nie mam- sama stwierdze po sobie..
swoja droga UPS powinien zostac poinformowany ze nie wozi gazet ![]() ![]() Edytowane przez crescent Czas edycji: 2009-12-18 o 20:05 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
ciekawe jak oni to zrobią ,że paczki maja dostarczyc w sobote i niedziele.czy w Avonie za nieodebreanie paczki jest jakas kara? bo wiem ,ze w Oriflame 10zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie czesto nie ma jak paczke przynosza. wczesniej zostawiali bez pytania po sasiadach co mnie doprowadzalo do bialej goraczki, teraz na szczescie UPS dzwoni zawsze i oznajmia mi ze mnie nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Przyczajenie
|
do mnie zawsze kurier przyjezdza w soboty, wiec jak jutro go nie bedzie to sie wsciekne... w poniedzialek obiecalam ze dostarcze klientce jej duuuuze zamowienie. nie wiem co robic
![]() pomozcie! jak moge sie skontaktowac z tym kurierem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Rozeznanie
|
Ja dostałam dzisiaj swoją paczuszkę
![]() Wszystko z nią ok. ![]() Wzięłam sobie krem na mróz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
U mnie też kurier w poniedziałek, na fakturze dwie kosmetyczki, szalik nadal nie przyjdzie a faktura na 5,75 jak dobrze pamietam
![]() ![]() porzeczko wysyłaj link codziennie bo się dokopać nie mogę, żeby go znaleźć ![]() Edytowane przez 8mmadziaa8 Czas edycji: 2009-12-18 o 21:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
BAN stały
|
Ja też mam ten krem na zimę Solutions na dzień i po pierwsze strasznie nie mogę znieść jego zapachu jest baaaaardzo perfumowany a po drugie roluje mi się na nim podkład,więc ja zadowolona z niego nie jestem i użyłam go raptem 2 razy i teraz zbiera kurz w łazience.A czy dobry jest na mróz? tego niewiem,bo używałam jak jeszcze mrozów nie było i dla mojej raczej suchej cery zbyt mało nawilżający/tłusty niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.