|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Qdlatku, ze zdjecia ja nie widze zeby była podobna, w rzeczywistości pewnie wygląda inaczej, czesto sie zdarza ze zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku. Zresztą musze zerknąć na nk i sobie przypomniec i jeszcze raz na Twoją.
Ninuska pani z Sienkiewicza nie pozwala robić zdjęć Właśnie zrobiłam porównanie, jest podobna tylko modelka stoi tak jakby bokiem i dobrze nie widać jak układa sie ten doł ![]() Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-02 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Qudlatku bardzo ładna ta suknia
![]() ![]() Ninuska wpisałam w google i jakoś tak znalazłam ![]() Byłam dziś po te buty na szczęście naprawione a nie spalone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Qdlatek piękna suknia!
i w końcu zwycięzyła ani nie księzniczkowata ani z falbankami ![]() Lun13 jesli ta suknia tak ci siedzi w głowie, nie możesz przestać o niej myśleć a inne nie powalają cię na kolana to kupuj ![]() Aniaa22 brzuszek bedzie teraz dosłownie z dnia na dzień co raz większy. Za pare dni zrób sobie zdjęcie i zobaczysz jak znowu urósł ![]() Michel jakoś do nas nie zagląda. mam nadzieję, że wszystko w porządku po piątkowej wizycie u lekarza. Ja za swoją suknię dałam 1900zł, musiałam tylko buty dokupić bo welon dostałam gratis. Wyszło mnie w sumie 2000tys. |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Rany, jakaś dziś jestem nie do życia zupełnie. Jeszcze dostałam od małżona mp4 - i co się okazało? Że jest popsuta! Klawisz "glosniej" nie działa.. Dobrze, że kupił ją tutaj to będę reklamować.
![]() |
#4236 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() A dziś miałam jechać za suknią jeszcze do takiego jednego salonu ![]() Qdlatek bardzo jest ta twoja suknia podobna do sukni waniliaany jest naprawde śliczna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam dzien do bani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Czesto podobne suknie mozna kupic w bardzo roznych cenach, zalezy od zdobien. Moj gorset byl caly ponaszywany krysztalami svarowskiego... wiec pewnie to mialo wplyw na cene. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-03 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Jeju po kawie jestem ale chyba zaraz druga wypiję
![]()
#4241 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zadomowienie
|
Nic mi nawet nie mówcie!! Dzisiejszy dzien jest do bani!!! Nie dosc ze nie przespałam nocy to egzamin po prostu mnie dobił. Byl taki test ze nie wiem nawet jakie pytania tam były. Czasem pytania w ogóle nie rozumiałam. Czuje ze bedzie pierwsza 2
![]() No i teraz zastanawiam sie czy odroczyc jutrzejszy bo jak z tamtego bede miec poprawke to w marcu dwa bede musiała zdawać. Chyba dzis sie przemęcze i spróbuje coś zrobić. Ta szkoła wykończy mnie psychicznie. Mam ochote sie wyżyć na kims. Qudlatek suknia bardzo ładna, podoba mi sie. Mehja jak Teoria? |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za mile opinie o sukni.
Waniliana moja suknia jest prosta u góry nie ma zadnych kryształków. jest tylko delikatny hafy...ale niewielki. takiej szuakalam. ladnie na mnie lezy. Ja dzis mam dzien straszny, głowa boli. wogole moja przyszla szwagierka mi wywinela taki numer ze doszlo do ostrej wymiany zdan... jest strasznie dulicowa i zazdrosna o swojego brata( czyli mojego tz)...jak tak moze byc w rodzinie to ja niewiem. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
Nie przejmuj sie....tak to jest ze czasem jest gorzej zeby pozniej mogło byc lepiej ![]() ja juz pierwsza 2 mam ![]() ![]() Bedzie dobrze ![]()
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=AGUSIA533;16913164]Witam was dziewczyny już dziś po raz drugi
![]() Mlooda pytałaś o zespół Arestra ![]() ![]() ![]() ![]() A o to jak grają nie musisz się martwić gwarantuję ci to ![]() ![]() ![]() Napisz coś więcej o swoim weselu(kiedy masz ślub i w którym kościele) Juz sie balam... No wiec, my rowniez sluchalismy demo ze strony, i od razy umowilismy sie na spotkanie w ostrowcu,zeby pokazal jakas plytke - bo tak to nie daja. Pojechalismy i na drugi dzien wrocilismy umowe podpisac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------
#4245 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam ja zdobic, moze fakt. Ale moim marzeniem byla taka ksiezniczkowata...pisalam o tym wczesniej. teraz wiem ze ta jest spelnieniem marzenia. moze nie w 100% ale w 90%, na 100% mnie nie bylo stac ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Qdlatek ta jest przesliczna i na pewno będziesz wyglądała w niej bajkowo
![]() ![]()
#4247 |
Zakorzenienie
|
Miałam dzis taki meczacy dzien w pracy, ze padam
![]() Najchetniej bym juz poszła spac i obudziła sie jutro. Ooo i jeszcze do Tzta sie przytuliła, a snieg tak fajnie sypie, oby nie zasypało dróg zbyt bardzo, bo w weekend do szkoły:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
ja rowniez jade do szkoly w weekend a zapowiadaja zamiecie sniezne.....
;/ nieciekawie.. tez bym sie przytulia....ale moj na 2 zmianie w pracy....
#4249 |
Zakorzenienie
|
no nieźle sypie, u mnie się dzisiaj uczniowie spóźniali bo autobusy nie przyjeżdżały na czas szczególnie z pobliskich wsi.
Jadę na korki i aerobik, leżałam cały dzień w łóżku i się czuję okropnie, jednak lepiej mi jak się ruszam
![]() |
#4250 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() ![]() Mój tz zaraz z pracy wraca i ide zrobic jakis obiadek ![]() Qdlatek podkreslam jeszcze raz twoja suknia jest przepiekna i bedziesz wygladala w niej jak ksiezniczka ![]() Mlooda no ja tez mam slub w sierpniu(7 sierpnia)Ale w tym roku takze czas leci szybko to juz za pol roczku ten moj wymarzony i najwazniejszy dzien w zyciu ![]() ![]() ![]() My tez jak bylismy u tego faceta w domu podpisac umowe to bardzo mily i przesympatyczna ma cala rodzinke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za suknia juz sie rozgladasz??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak chcesz się wyżyć to zmęcz się porządnie: sto brzuszków albo inne zajęcie sobie znajdź, byle nie na Bogu ducha winnych ludziach :P
![]() |
#4252 |
Wtajemniczenie
|
Ladne duty slubne: http://www.e-rylko.com/produkt/86lc6...r/0/k/0/pp/114
http://www.e-rylko.com/produkt/l8fo3...r/0/k/0/pp/151 http://www.e-rylko.com/produkt/l8lc0...r/0/k/0/pp/152 http://www.e-rylko.com/produkt/l8d73...r/0/k/0/pp/153 Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-03 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Rozeznanie
|
Oj widze ze kazda ma dzis zły dzien albo zle sie czuje, ja mam normalny bez emocji, nijaki, tylko zab mnie boli cos.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Waniliaania te ostatnie są ładne
![]() Madziaciu a kiedy masz wyniki egzaminu? Ja na 4 roku miałam pierwszą w zyciu poprawkę (z handlówki) i byłam załamana. już wyobrażałam sobie co będzie jak nie zdam itp. ![]() Mnie wczoraj tak głowa bolała, ze az się popłakałam, 2 tabletki nie pomogły! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zadomowienie
|
No wlasnie wpółlokator wstal to bede miała na kim sie wyzyc. Niech tylko coś sie odezwie. Nie rozumiem jak można być takim głupim. Pracuje w póznych godiznach, np do 1/2 w nocy i jak przychodzi to baran nie idzie spać tylko siedzi i coś ogląda i świeci światło np. do 6/7 rano. A pozniej cały dzien śpi i może mam chodzic na palcach przez cały dzien bo on sobie tak zyczy...
No własnie o to stypendium mi chodzi bo jak wyjde za mąż to od następnego roku nie bedzie mi nic przysługiwało jezeli nie zawalcze o naukowe. A teraz dzieki niemu wiele spraw sie rozwiazuje, np. moge jechac na ferie. Ładne te ostatnie i pierwsze butki. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Ja dzis w nocy plakałam bo nie moglam spać. Jak wiem ze musze sie wyspac to wtedy ni w ząb. Po 2 Benosenach nic. Nawet godzinki ![]() I zawsze tak przed ważnymi egzaminami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Madziaciu nie zazdroszcze wspołlokatora. Ja jak nie pracowałam, miałam ogromne problemy ze snem, wiec troszke Cie rozumiem, co to nie przespana noc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.savoi.com.pl/702a.jpg nie moge sobie pozwolic na jakis wiekszy dekolt bomam maly biust ;( :-D
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110827580214.html Edytowane przez mlo0oda Czas edycji: 2010-02-03 o 17:10 Powód: chcialam cos dodac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zadomowienie
|
Butki fajne
![]() Jej, tak mi idzie pisanie tego referatu na najbliższe zajęcia jak nie wiem ![]() A ze spaniem to przegięcie czasami. jak nie można to jest coś strasznego a i okropność jak się w kółko spać chce. Madziaciu a ja to bym normalnie się zachowywałą i już. Przecież tak nie da się żyć. Jak on wam może przeszkadzać w nocy to i wy jemu chyba też nie zaszkodzi. Ło, no ubiła bym takiego ![]()
#4259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A biustem to nie masz co sie matrwic ![]() ![]() ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-03 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Ja tam miałam poprawków jak mrówków i jakoś przeżyłam studia - handlówkę też oblałam a z praca pracy to nawet komis miałam(nie powiem stres byl ogromny). A teraz widzę, że te wyniki na studiach - poza stypendium w trakcie - nic nie gwarantują.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.