|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Wspaniała to jesteś Ty słońce
![]() ![]() ![]() < miło że czasem ktoś mnie zauważa > Pomóż mi uwierzyć że też CI zależy.
Że inni nie mają racji. Pomóż. I hate myself today. I don’t know what’s happening to me. I hate my face today. I think I look so shitty. Nienawidzę dzisiaj siebie. Nie wiem co się ze mną stało. Nienawidzę dzisiaj swojej twarzy. Myślę że wyglądam dziś gównianie. A po wszystkim, gdy już odejdzie, jeszcze tylko gorąca herbata, żeby myśli ostudzić...
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-02-22 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
przepraszam Moje Najdroższe Stokrotki, że tak pomyślałam przez chwile
![]() mam nadzieję, że mi wybaczycie <33 ![]() już wrociłam do was ![]() ________ Choć stara się o nim nie myśleć, to cały czas siedzi w jej głowie.
`chce mi się czekolady. ale takiej jak Twoje oczy. teraz. zaraz. już.` Gdyby człowiek wiedział ile przykrości spotka go w ciągu dnia, nie miałby siły wstać z łóżka. Choćby ci dusza darła się na strzępy, choćby ci serce z bólu pękać miało, ty pokaż uśmiech, bo ludzie to sępy- wyszydzą, spalą i jeszcze im mało. - A kiedy odkryłaś , że się w nim zakochałaś ? - Kidy robiąc herbatę dla siebie , zrobiłam dwie. Tylko nic mi nie obiecuj. Obietnice są dla dzieci, pierwszych miłości i przyszłych samobójców. i wtedy weźmiemy aparat, żelki, orbitki i coś tam jeszcze i pójdziemy odszukać swoje szczęście ` Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. wybaczysz mi to, że nie potrafię zapomnieć? I gdy zakończyłam tę znajomość poczułam niewyobrażalną ulgę . Tak jakbym zdjęła z siebie ogromny bagaż . I teraz już nie muszę się z nim męczyć . Skończyły się domysły , niedopowiedzenia , kłamstwa, intrygi . I mimo , że bywało fajnie to teraz jest dużo lepiej .. -Kochałaś go ? - Nie . - To dlaczego z nim byłaś ? - Bo myślałam , że po upływie czasu coś poczuję . - Iii ? - I nic . Złamałam mu serce , zrobiłam mu tysiące nadziei ale nie zakochałam się .
#4233 |
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx -
![]() ![]() ____________ czyli, że jesteśmy tylko przyjaciółmi.? myślałam, że zawsze będziesz mój. Ty mój, ja Twoja. czekałam na Ciebie by dać Ci swoją miłość. ale nikt nie powiedział, że ten dzień kiedyś przyjdzie. miewam się dobrze i słońce częściej świeci.
#4234 |
Raczkowanie
|
Bo każdy pracuje tu na uznanie innych.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
dziękuje słodko za pochwały
kocham kocham ![]() przepraszam za rzadkie dodawanie opisów .ostatnio coraz częściej czasu brak ... zdążylibyśmy odparować do chmur po deszczu. nawet teraz jak cisnę się w dół chcę jedynie powiedzieć do widzenia dziesięć milionów świetlików zapaliłoby świat jak bym zasnęła bo one zapełniają świeże powietrze i zostawiają łzy wszędzie Opuszczona na peryferiach w skradającym się słońcu Twoje oczy szukają zakończenia w tym całym moim zamieszaniu Miał błoto na butach i czekoladę w kącikach ust. natłok myśli o gonieniu piratów najgłupsze rzeczy krążą w nieładzie w moim mózgu Próbuję nie śnić ale twoje możliwe spiski opływają i chcą mnie utopić w synchronizacji Słońce po prostu wyrzuciło swoje wersy pod moje drzwi Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-23 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
Widzę Ciebie słyszę głos, nie czuję dotyku Często myślę o tym do bladego świtu .. Zapragnijmy siebie nawzajem , bądźmy tej nocy dla siebie wszystkim .. Nie tylko tu są miliony ludzi, których dzieli wspólna samotność . Dziś to kocham , kocham to co mnie jutro zrujnuje . Stojąc na krawędzi śmieję się w niebogłosy , jakbym liczyła na happy end . Może to jest strasznie banalne , ale od tak .. tęsknie . I powrócić do czasów , kiedy czuliśmy to samo . Powiedz , kiedy ostatnio on wykazał inicjatywę gdy miał trudny wybór między Tobą a piwem . _________________________ __________ CookieCrips ♥ grise ♥ _mandarynka ♥ IhateU ♥ latin kamisha♥ otojest ♥ rebellious ♥ m4dziar4♥ Drift dontgivemenames♥ Chocolaaate♥ ciiri ♥ cherry pie Mrs Unfabulous ♥ uwielbiaj♥ xxgroszek07xx ♥ ruda wiewiora chocapic♥ Guziki xD♥ Toogether93♥ kochanaa ♥ One for all ![]()
![]() |
#4237 |
Rozeznanie
|
_mandarynka - brakowało Mi Ciebie perełko ; ( <3 dobrze , że już jesteś ;* Nie kocham Cię ani nie nienawidzę. Jesteś dla mnie po prostu człowiekiem. I niech tak zostanie.Magari91 - wspaniała Moja <3 ; * z innej bajki - ey perełko . mam nadzieję , że teraz będziesz tu częściej ! ![]() marikab - TYLKO Ciebie tam brakuje. pamiętaj. moje ♥ jest Twoje ![]() minimum4znaki - odczuwałam pustkę , gdy Cię nie było ! nie znikaj na tyle ![]() dreams_x33 - złośnico Ty ! ;* wracaj tu na stałe i nie marudź ! ![]() ![]() inquiring - a ja nie mogę powstrzymać się od kradzieży ; D uwielbiam Cię ;* codziennych potyczek nie liczę, ale czuję. ![]()
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-02-22 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
marikab - Ciebie tam brakuje Słoneczko! <3
Magari91 - o, że ja?! Kochana moja. ;* ![]() Tusilla - w końcu! <333 ______________________ `dziś przeklinam każdą z chwil, w których wywołałam łzy. żałuję moich słów, które zadały Ci ból. `przecież wiesz - życie nie wybacza. `chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury.. `a ja? dotykam własnego ciała, bo jeszcze czuję Twój zapach. `wiem, że nadejdzie ten dzień, w którym spełni się mój sen. w którym będzie znowu tak jakby narodził się świat. na nowo będę kraść Twych oczu jasny blask. na nowo będę Ci upiększać każdą z chwil. `bo jesteś najważniejszy. `bez Ciebie jest mi źle.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-02-22 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Po zakurzonych chodnikach pijacko zatacza się śmiech.. Larav - cuda napisałaś! ![]() myszka23101 - czekam na więceeeej. ![]() minimum4znaki - ja wybaczam od razu, po takiej dawce nowych opisów. ![]() inquiring - ejj, Ty mnie pochwaliłaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
Czy mogłaby któraś z Was podać mi link do wątku z prośbami? Będę bardzo wdzięczna ;*
____ Lubię zapach Twojego ciała. Tak pachną najpiękniejsze chwile mojego życia. Słyszysz? To mija czas. Przesuwa wskazówki zegara myśląc, że robi to bezszelestnie. Najlepiej smakują mi łzy szczęścia. Twoje łzy.
#4241 |
Raczkowanie
|
Niektórzy powiedzieli wszystko, zanim jeszcze otworzyli usta...
Od czasu do czasu trzeba odpocząć od nieróbstwa o! Miłość rozbija okowy samotności... Nie myśl sobie, że Cię podpuszczam... ale... nie przejdziesz się dla mnie w turbanie po Manhattanie?? ![]() Myślę, że nadszedł czas by napisac Ci, co myślę i czuję... I ... I l.... I lo... I lov... I love... I love Y... I love Yo... I love Yogurt !!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 |
Zadomowienie
|
.·.
Może nie mam włosów opadających na ramiona, ale mam serce, które pęka przy takich jak Ty W rogu pokoju siedzi pluszowy niedźwiadek, ma smutną minę i oklapnięte uszka. Chyba tęskni. Widocznie nie tylko ja Cię polubiłam. Rozpuściłam słońce w kubku czekolady .·. |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten na czerwono zabieram ![]()
![]() |
#4244 |
Przyczajenie
|
nie lubię się domyślać. powiedz mi wprost, że jestem tą, o której cały czas myślisz.
i choć słońce zaszło, nasza miłość wciąż się tliła. Wtorek-kolejny dzień, by powiedzieć Ci, jak bardzo Cię kocham. pozwól mi odnaleźć siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Raczkowanie
|
noir_angele
dziękuję bardzo ;*
#4246 |
Wtajemniczenie
|
Stań gdzieś z boku, odpocznij, pozbieraj swoje myśli. ![]()
#4247 |
Przyczajenie
|
ja to muszę przechorować jak katar. Leczony trwa siedem dni, nieleczony tydzień.
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Łatwiej obronić swoją cnotę przed mężczyznami, niż swoją opinię przed kobietami. – Brigitte Bardot
#4249 |
Rozeznanie
|
oni chcą żebym była dziwką.
naiwnie brniecie w fałszywy underground. chcecie być szanowane - szanujcie się same. robię swoje i w końcu w dupie mam twoje przytyki. raz jestem słodką landrynką a raz bezczelną dziewczynką. cały czas szukam stylu, eksperymentuję. i wypluwam z siebie to co mi działa na nerwy. i bez przerwy będę błędy innym wytykać z tym, że to co mówię to konstruktywna krytyka. robię tak, by mnie wir codzienności nie wciągnął. wolę rozsądną ścieżkę choć mnie sądzą z uśmieszkiem. coraz częściej tak jest, bo przyciągam jak magnes.
#4250 |
Raczkowanie
|
jesteś moim aniołem, gwiazdą która świeci tylko dla mnie. i tak bezpodstawnie mu serce złamać muszę. moja pierwsza miłość, złamała mi serce, przez pierwszy czas. w jego ramionach najbezpieczniej. nie potrafisz zrozumieć, że twoje bajery już nie kuszą.? rozmyślając spaceruje naprzód krawędzi, gdzie ocean spotyka się z lądem.
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
`a żyć możesz dzięki temu za co mógłbyś umrzeć.
`Tak, jednak wszystko osobno. Razem... nigdy nie wychodzi. `... Że to nie łzy są, ale że kamienie, I - że nikt na nie nie czeka!
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zwariowałaś ? ; oo dziękuje , strasznie mi miło < 333 trudno porównywać mnie do wygranej w totka. - masz rację. jesteś czymś o niebo lepszym ! - widzisz tą gwiazdkę tam? - tą tam? - nie,tą obok. tą taką malutką i najjaśniejszą.. to ty. Lubisz mnie, czy nienawidzisz? -A jaka odpowiedź Cię usatysfakcjonuje? Prawdziwa -Prawda jest taka, że myślisz że Cię nienawidzę, ale pragniesz abym Cię Kochał. A Ja, lubię Cię, lecz wolałbym nienawidzić... Swojej miłości nie udowodnisz poprzez sms : "Kocham Cię" .
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Akurat - Zgaś moje oczy
Brak czasu, brak weny. wypalam się chyba o_o Jednak Wy ciągle genialne ;-)* ''Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę I bez ust krzyk mój cisnę w Twoja ciszę Ręce mi odrąb, a ja Cię pochwycę Ja Cię pochwycę sercem jak ramieniem Zawrzyj mi serce, mózgiem Cię zdobędę A skoro mózg mi wypalisz płomieniem'' ''Ja na krwi mojej Ciebie nosić będę.''
![]() |
#4254 |
Rozeznanie
|
CookieCrisp
![]() i to chyba nazywa sie szczęściem. zasmakowały mi twoje usta. mogę prosić dokładkę ?
![]() |
#4255 |
BAN stały
|
Hej śliczne
![]() Zapatrzeni, zasłuchani, zakochani… świętują doznawanie siebie Byli ZE sobą, szkoda, że nie DLA siebie Uwielbiam czuć zapach twego ciała o poranku chyba nie ma nic gorszego jak z samego rana dostać życzenia urodzinowe o treści "spełnienia w miłości" od faceta z którym by się to życzenia chciało spełnić a jest to niemożliwością ;/ no ale nic mam tylko nadzieję, że ten rok będzie choć trochę dla mnie lepszy i przyniesie bardziej słoneczne dni |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
abunee -
![]() ![]() ____ och, darling, the sky is today so green as your blue eyes.. a nocny potwór, ten z najgłębszej szuflady znów ukradł mi serce! look what the night dragged in - It's a pocket full of misery ( spójrz jak wlecze się ta noc jest jak kieszeń pełna nieszczęścia )
#4257 |
Raczkowanie
|
To tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć
czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy duzo ważniejsze niż spokój. Nie chcę już kłótni, już wystarczy Zbyt dużo namiętności jest w nas by dalej ze sobą walczyć. zbyt mało jako całość by burzyć sens tego co z nas pozostało.
Cos pękło zlepię to twoja i swoja ręką mam pewność ze wszystko inne to wszystkojedno.
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie poznasz, jaka jestem na prawdę. Na zawsze pozostanę nieodgadnioną zagadką Twojego życia.
Chcesz znać moje imię, wiedzieć kim właściwie jestem? Powiem Ci - Twoim przeznaczeniem, niespełnionym snem, który czeka na wypełnienie. Teraz wszystko zależy od Ciebie. Wiesz może, gdzie jest niebo? Nie, nie w moich oczach - zła odpowiedź. Tam, gdzie ja? Również nie. Skarbie, niebo jest tam, gdzie anioły, w miejscu którego nie można zobaczyć, ale trzeba poczuć sercem.
#4259 |
Rozeznanie
|
im bardziej się upijam,tym bardziej wzmaga się we mnie poczucie winy.
dlatego też piję na umór,a picie moja przyprawia mnie o boleść i udrękę. nie wesołośc w nim szukam,lecz wyłącznie cierpienia... piję,bo straszliwie pragnę cierpieć! i owszem,damą jestem porywczą,hardą i nieugiętą. a dumna była,można rzecz,ponad miarę...
#4260 |
Rozeznanie
|
Jak to jest, że ludzie, w których życiu chcemy coś znaczyć, przechodzą obok, wymykają się, odchodzą?
Seks nie jest co prawda odpowiedzią na wszystkie pytania, ale przynajmniej w trakcie się o nich zapomina. Nieszczęście, którego się zawsze obawiałam, w końcu nadeszło i przeszło, a ja wciąż stałam na nogach. Jak zwykle nie wiedziałam czego chce: kręciłam się w kółko jak szczeniak, próbujący dogonić swój ogon, szukając odpowiedzi, które zapewne nawet nie istniały. Każdy ma prawo do swojego cienkiego wina, do swojej głupoty i swojego brudu za paznokciami. Mam wielkie serce i bardzo bezpośrednio demonstruje swoje uczucia. cholerny, piep.rzony, zasyfiony śmierdziel z piekła rodem. mam nadzieję, że upadnie mordą na jeża.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.