|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Keratynowy CUD :D czyli prostowanie keratynowe
Nie wiem o co wam chodzi z tą keratyną od Adama (coś tam
![]() Jakie były od Jasona? ja zamawiałam od Adama zanim pojawił się Jason. Adam odpisał mi że zamawia od tego samego co Jason. Jak zamawiałm keratynę w maju to przyszły mi 3 buteleczki i miały taką folię coś jakby taśma klejąca z jednej strony. Na zdjeicach widac było tą folię. Innych zabezpieczen nie było. Zabieg wszystkim wyszedł ok ![]() Teraz też czekam aż mi wyśle.Dostałyście już ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
No rozpuszcza folie , bo to chemiczne wszystko , ja tam wierze temu Panu , skoro tyle osob zamawia i robi i wychodzi czyli dziala i cieszyc sie ,a ztym wypadaniem wlosow to niektorzy przesadzaja widze , takto cisza byla , a nagle bum na wypadanie wlosow, moze przez to , ze jesien idzie ,
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast jeśli są już suche, normalne czesanie i inne czynności to raczej wypada norma. Też mi się wydaje, że to po encanto, wcześniej nawet gdy bardzo dużo się stresowałam po myciu tak mocno nie wypadały. Teraz łykam belissę i jem codziennie jabłka + pozytywne myślenie i może nie będzie tak źle. Przypomniały mi się wypowiedzi osób na amerykańskich forach, niektórzy skarżyli się, na mocne wypadanie. Może to działa na takiej zasadzie, że osoby mające przed zabiegiem zniszczone, osłabione włosy po encanto poprawia się ich kondycja. Natomiast u tych, którzy mieli zdrowe jest na odwrót albo jakiś składnik negatywnie podziałał na cebulki włosowe. Nie wiem, można gdybać do woli. Mam nadzieje, że wszystkie będziemy zadowolone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o encanto od Adam....to kupilam zestaw okolo dwoch tygodni temu, wszystkie buteleczki byly zabezpieczone i nie naruszone..dzwonilam do goscia i potwierdzil ze zamawia w USA.. uprzedzal nawet ze zabezpieczenia moga sie naruszac przy odkrecaniu, lub gdy caly czas plyn bedzie mial stycznosc z folia zabezpieczajaca
dzisiaj po tych wszystkich emailach sprawdzilam raz jeszcze butelki trzymalam w pudelku na plasko i zauwazylam ze szampon ma nadal nie naruszona folie, odzywka (chyba jest dos intensywna) troche rozpuscila folie, a treatment calkiem ja rozpuscil.. mysle ze jesli bedziemy trzymac butelki na plasko to plyn (intensywna substancja w koncu) caly czas styka sie z folia i ja moze rozpuscic..to zabezpiecznie jest jedynie pewnie po to aby bylo wiadomo, ze produkt jest nowy i nie naruszony.. butelka jest w koncu z plastiku i sie nie rozpuszcza..wiec moze tylko zaczynamy sie martwic na zapas.. sama sie zastanawiam bo w piatek umowiona jestem na prostowanie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Przyczajenie
|
Witam,
Przeczytałam wszystkie porady, dziś otrzymałam zamówiony na all zestaw encanto; ale boję się robic sama; czy mozecie poleci jakąś fryzjerkę w Poznaniu, która mi zrobi zabieg w rozsądnej cenie? pozdrawiam i dziękuję za wszytskie informację, mam nadzieję ze jest to ratunek dla moich zniszczonych falowanych, puszących się włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Czytałyście to?
![]() http://www.zeberka.pl/art.php?id=10127 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak ale tam nie jest napisane jednoznacznie, ze jest to be itd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
dawno mnie tu nie było, a wiedze że odkryłyscie że jednak to prostowanie szkodzi włosom... ja po zabiegu jestem już 4 miesiące i raczej jest to co przed i szczerze bym się już skusiła na poprawke ale jak sobie przypomnę jak dusiło to troche mi się odechciewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Konto usunięte
|
widze, ze chyba watek zamiera....a moze to dlatego, ze kasi (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2250168 8]widze, ze chyba watek zamiera....a moze to dlatego, ze kasi (
![]() ![]() Ja nie mam co pisać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
No właśnie
![]() Ja robiłam w niedzielę ponownie, ładnie wyszło i tyle ![]()
#4245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Co Wam z tym niszczeniem włosów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
BAN stały
|
a moje dwa razy powtórzone pytanie nadal nie otrzymało odpowiedzi. jakiś ignor na mnie włączony czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiadam :p Nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
bo zadajesz pytanie na które odpowedź była.
jak sobie kupisz na zagranicznym ebayu to sobie kupisz. czemu miałby Ci nie wysłać???? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() keratynę kładłam przede wszystkim dlatego że miałam zniszczone i sianowate włosy i mogę powiedzieć że teraz znów się puszą i wywijają ale nie są aż tak sianowate jak przed zabiegiem więc według mnie to wręcz ratunek dla sianka ![]() Edytowane przez agusiajnw Czas edycji: 2010-10-06 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Moderator
|
katia84 musisz do niej napisac,jesli nie poskutkuje do redakcji Allegro
Ehinokokus tez znalazlam zdjecie ale na innym forum http://forum.trojmiasto.pl/KERATYNOW...3116,1,11.html ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Moderator
|
wyslalam PW zeby nierobic jej reklamy
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-10-06 o 16:59 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja dopiero jestem przed zabiegiem ale byłam w zeszłym roku w Tajlandii i nagle mi też zaczęły włosy garściami wypadać może tu chodzi o wodę w Tajlandii? Mam jeszcze jedno pytanie co do nałożenia produktu, czy nie przydało by się używać folii (tak jak przy farbowaniu) aby produkcja nie dotykał skóry głowy? Edytowane przez WMakuch Czas edycji: 2010-10-06 o 20:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja używałam folii ![]()
![]() |
#4258 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
zaczytałam się w wątku w poprzedni piątek, gdzie wcześniej od koleżanki dowiedziałam się o zabiegu w salonie. Poczytałyśmy na internecie i gdy tylko dowiedziałam się że jest możliwość zamówienia zestawu i samodzielnego wykonania, długo się nie zastanawiałam. Nie mam zdjęcia teraz przy sobie moich włosów po suszeniu przed zabiegiem, ale po krótce opisze- otóż mają duże skłonności do puszenia, skręcania, są suche i rozjaśniane, włosów mam dużo- starsze "mamy" gdy prostuje zawsze mówią- po co Ty prsotujesz masz takie ładne gęste i puszyste- ale chyba same rozumiecie - w pielęgnacji są mega uciążliwe, nie wspominając o wilgotnej pogodzie, gdy wyjdę w wyprostowanych włosach, o niczym innym nie myślę jak tylko o tym, że ta super fryzura spod 190 stopni zamienia się w powykręcane nie wiadomo co ![]() Na zabieg jak wspomniałam zdecydowałam się spontanicznie- zrobiła mi go znajoma fryzjerka, zestaw Encancto od jaysona przyszedł z dnia na dzień, siedziałam u niej 4 godziny i podczas suszenia przeżywałyśmy dramat- maski ochronne napewno trochę pomogły. Dziewczyny moje drogie- wstawiam zdjęcia, mam nadzieję że mi to wyjdzie- jestem bierną uczestniczką forum. Zabieg był wczoraj wieczorem robiony- rano nie wytrzymałam- umyłam włosy HIPPem, odżywki trochę keratynowej dałam, później scandic'a- Water mask. Przy suszeniu nic nie dałam, ale idąc do pracy dzisiaj kupiłam Loton-PROvit Keratyna- ktoś używał? Jutro nałoże przy suszeniu Teraz 2 miesiące i okaże się jak długo taki spektakularny efekt (jak na moje włosy_) utrzyma się przez okres jesienny ![]() Edytowane przez gaffi Czas edycji: 2010-10-07 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Strażnik Wizażu
|
Faktycznie dużo włosów a jakie ładne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Przyczajenie
|
Dziękuje
![]() Na razie jedno mycie było, ale jak dla mnie już jest nieźle, dużo czasu się chyba oszczędza na tych włosach. Co do zapuszczania- do równej długości nie lubię, wolę takie różnej, bo wtedy coś się na tej głowie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.