|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: ` w oczekiwaniu na wakacje... rocznik '94 cz. IX `
Kashte - siema , siema ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Wtajemniczenie
|
Kejt, Miss, Sylwia, Iza, Mari<3
Vo fajny ![]() Kashte nie powinnaś do niego wracac, on sam nie wie czego chce, wczoraj wyglądało to tak jakby naprawdę chciał wrócic, ale jak ty nie okazywałaś chęci to on co? bał się odrzucenia? on po prostu nie dojrzał do tego. to tyle ode mnie ![]()
#4233 |
Zadomowienie
|
heeej dziewczyny
![]()
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]()
#4235 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny : D Co tam u Was??
#4236 |
Zadomowienie
|
Hej Ada, wczoraj Ci nie odpisałam. Moja sis jest 9 lat starsza
![]() i iiii uciekam na dwór papaa; *****
![]() |
#4237 |
Raczkowanie
|
Hej Vo
![]()
"Szczęście jest optyczną iluzją. Dwa lustra, które wysyłają sobie ten sam obraz w nieskończoność. Nie próbuj dotrzeć do początkowego obrazu, nie ma go tam." - Lolita Pille Edytowane przez Astaroth_ Czas edycji: 2010-06-03 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Ej mama mnie wyrzuciła sprzed komputera i nie chciała wpuscić. Ale już jestem z wami
![]() No to może na koniec trochę się pożale. ;P Komu sie nie chce, niech nie czyta ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mi się nieznamy własnie ![]() ![]() ![]() No to teraz troche poględze. No, bo zaczełam wychodzić z pewną ekipą na dwór. I tam jest taki młodszy o rok D. i on w ogóle jest murzynem (to apropo wczesniejszego waszego tematu) ![]() Co mi sie nie podoba. I na dodatek wiem ze jemu podoba się inna dziewczyna, młodsza od niego o rok (czyli od nas 2 lata). Nie cierpie jej oczywiscie, on jej sie pewnie tez podoba. Na dodatek ona tez ma na imię Sylwia. Eh. I kiedyś mnie odprowadził pod blok. Innym razem odprowadzał mnie z kolega to troche mnie wtedy zaczepial. Innym razem miał mnie odprowadzic ale tylko kawałek odproawdził i poszeł an chwile do kolegi to zapytałam go cyz jak bedzie do neigo wracał to przejdzie sie ze mną i z psem bo juz cieno było i nie chciałam sama po krzakach chodzić. to on nie odpisał, nie odebrał. tylko potem na gg napisał że nic z tego nie ebdzie. Zgrywałam twardzielke. Że niby spoko, przywyczajona jestem to nieszczesliwych miłosci. ale nastepnego dnia oglądałam chirurgów i jak tam stało się coś złego to zaczęłam płakac i nie mogłam przestać, przez calutkie dw aodcinki nie robiłam nic innego tylko ryczałam. Ale jakos mi przeszło. potem z nimgadałam i stwierdzilismy ze spróbójemy o tym zapomniec i byc normalnymi znajomymi. I kiedyś znowu mnie odprowadzał i jakos tak sie zagadalismy i on tak przejechał dłonia po moim ramieniu. I wszystko do mnie wróciło. Cała obsesja na jego punkcie. I dziwnie sie czuje. Wiem ze nic z tego nie bedzie a jednak mnie do niego ciagnie. Jestem głupia, zakochana i nieszczesliwa. a on jest taki skomplikowany ze ciezko mi się z nim rozmawia i pisze, a tak bardzo zalezy mi na utrzymaniu kontaktu... Adriana mi się duzo bardziej podoba niz Ada. Zajefajne imie. Mogłabym takie mieć. Edytowane przez Sysunia1994 Czas edycji: 2010-06-03 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Kashte jestem podobnego zdania co Po..
związek na odległość wymaga jeszcze większego zaufania, potrzeba dużo więcej wytrwałości, siły, aby udało się przetrwać. Ja rozumiem - kochasz go, zależy Ci. Nie wiadomo, może to będzie trwało jeszcze miesiąc, dwa, może kiedyś minie.. On ciągle zmienia zdania. Powiedziałabym nawet, że postępuje dziecinnie. Wóz albo przewóz. Niech nie robi Ci przynajmniej tej nadziei. Pomyśl, czy opłacałoby się wszystko robić od nowa.. kurde, to trudne.. Sylwia ha, ja Cię rozumiem, ale właściwie od tego chłopaka strony też. Bardzo trudno rozmawia się z osobą, która coś do Ciebie czuje bądź która w ogóle nic nie czuje. Jeżeli on nie widzi żadnych szans to chyba odpuść.. Jeżeli chcecie być dobrymi kumplami to pogadajcie tak od serca inaczej nie męcz go.. mam kolegę z którym ''byłam'' miesiąc. we wakacje jakoś mnie do niego ciągnęło chociaż nie był ładny, palił, pił (czego nie lubię) po jakimś tyg, 2 jego też ciągnęło do mnie. dzwonił, pisał, spotykaliśmy się chciał się ciągle całować, a ja nigdy, ale to nigdy nie chciałam, ale robiłam to, bo on tego pragnął. zaczęło mnie to męczyć, unikałam, nie odpisywałam (zaczął mnie nawet sprawdzać;o) pisał mi, że się tnie, płacze etc. w ogóle nie potrafiłam z nim rozmawiać, czułam do niego nienawiść, obrzydzenie i nadal tak jest. jego kawały mnie nie śmieszą, jego głos i zaczepki mnie irytują, a on stara się wciąż chyba o mnie. mnie to męczy piszę to dlatego, abyś wiedziała, że to także w jakiś sposób boli.. Fajnie, że jesteś ![]() reszta ![]() ![]() ![]() ![]()
#4240 |
Zadomowienie
|
Mari ale fajny avatar
![]() ![]() miss jeszcze nie wiem kiedy, jakoś w lipcu tak, mam w Tunezji ![]() Vo <333 Sysunia jesteś ![]() jej.. jesteśmy z Tobą Pysiu. nie wiem co Ci powiedzieć. bound <3
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bound, w sprawie Kashte mam dokładnie takie samo zdanie. A co do tego co napisałaś. Bardzo się ciesze ze mi to opowiedziałaś. To jeszcze bardziej przyblizyło mi spojrzenie na ta sprawę od jego strony. Choć trochę się domyslałam jak on to widzi. Tyle że po tym ostanim odprowadzeniu jakos wszytske te uczucia które strałam się ukryc "na dnie serca" znów wypłynęły. rozmawialismy, na dziwne tematy i w ogóle ale w tak bliskiej odległości niczym na filmach, twarz w twarz, no dłonią przeciągnął po moim ramieniu i w ogóle, takie dziwne gesty zaserwował. Po tym co sam napisał... I we mnie znów odzyło. Dziękuję za twoją rade, ale inni radzą tez w inny sposób. Że "moze jak mnie pozna, polubi mnie bardziej. a o tamtej małej pewnie kiedyś zapomni..." Może tak, może nie. Moze ja o nim w tym czasie zapomne, a moze nie. W każdym bąź razie , różne rzeczy moga się wydarzyć, a ja nie chce stracić szansy jaką mam na poznanie tego człowieka (nie pije, nie pali, wysportowany, mniam xd). Nie chcę go zostawić w spokoju a potem żałować ze mogliśmy stac się przyjaciółmi, albo nawet czymś wiecej, choć na to sa nikłe szanse. Poprostu nie wiem co mam robic. Pisze z nim codziennie trochę na gg, widuję go w szkole i na dworze. Gdy nie widziąłam go przez 3 dni strasznie się za nim stęskniłam. Teraz pojechał do rodziny i zobacze go dopiero w niedziele, i już mi smutno. Fatalne Zauroczenie. Wob!! ![]() ![]() Ale najlepiej powiedz co tam u ciebie nowego i ciekawego. Tak samo Ty Bound ![]() Ej, ide z psem i na dwór wiec bede wieczorkiem! papapa. Edytowane przez Sysunia1994 Czas edycji: 2010-06-03 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Sylwia musiałaś czuć się nieziemsko
![]() w takiej sytuacji jakiej Ty jesteś nie wiadomo za bardzo co robić.. dobrze przynajmniej, że z nim rozmawiasz. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej; ** Wob ![]()
#4243 |
Zadomowienie
|
Kashte ja myślę, że związek na odległość to coś pięknego
![]() naprawdę chyba bardziej cudownej miłości nie ma. wyraża ją potężna tęsknota, etc. ale trzeba umieć kochać, być wierną, itp. ja nie umiem i zmarnowałam swój, zrobiłam z tego związku nie wiadomo co ale w sumie to nie wiem na czym stoję, wiec nie mam nawet jak mieć wyrzutów sumienia zastanów się czy on umie Cię naprawdę kochać Sysunia u mnie chyba nic nowego, to samo co zwykle pamiętaj, że zawsze możesz na nas polegać, wejść i się wygadać ![]() ja też mam nadzieję, że będzie tylko lepiej ;** bound ale tu cicho znowu ! ![]() ![]() w ogóle dzisiaj dla odmiany śniło mi się, że byłam z facetem od angielskiego, który mnie uczy w szkole.. ![]() on też ma żone i dziecko. a potem nagle się zamienił w Bastka. a potem w Łukasza. a potem się obudziłam i puknęłam w łeb ;o i Kinga oglądałam super zioło ! ![]() i jeszcze jakieś Kochać i umrzeć. i Chorą na seks ;o
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-06-03 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Wob co Ty masz za sny? ;oo
Ty chyba tylko o jednym i dlatego ![]() no, cicho cicho ale to się pewnie zmieni właśnie wieczorem ![]()
#4245 |
Zadomowienie
|
bound tak właśnie chyba za dużo myśle ostatnio
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
zaczeło padac
![]() zabieram sie za monolog ![]() Sysunia, ja wiem ze to cholernie trudna sytuacja. zdaje sobie z tego sprawe. znajac moja mentalnosci charakter schowałabym uczucia do kieszeni i nie naciskałabym, chociaz miałabym cholernie cierpieć. (i tak jest -,-) mysle ze z jednej strony to dobrze ze masz z nim kontakt i spotykacie sie. po prostu badz soba i nie pokazuj ze Ci zalezy, nie rób kocich oczu ani nie pokazuj jak Ci ciezko. nawet mozesz z kims flirtowac albo jak dostaniesz smsa od sieci to szeroko usmiechaj sie do telefonu. albo jemu bedzie łatwiej bo zobaczy ze wasze stosunki sa czystko kolezenskie albo sam sie odezwie. Tobie po jakims czasie przejdzie. wiem jakie uciazliwe sa takie zauroczenia. i Bound podała b. dobry przykład. to jest strasznie uciazliwe i niewygodne pisanie z kims komu na Tb zalezy i masz takie wrazenie jakbys samym pisaniem robiła nadzieje. i on tez nie wie co robic. głupio mu Cie olewac bo w sumie nie ma powodu, a z drugiej strony obawia sie ze jakis jego zwykly gest opacznie odczytasz. moim zdaniem powinnas sie z tym pogodzic albo udawac ze sie pogodziłas. mam nadzieje, ze bedzie dobrze ![]() Wobb, zboczuchu ! :d <3 DZIEWCZYNY MAM COŚ DLA WAS! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-06-03 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
Vo
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Vo- ojj , ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
Wobb, Ty to pierwsza zeby sie tam zgłosic
![]() potem Bound Skejt, Klaaud z Kingą na czele. Nie zaszkodziłoby jakbys Inf zapakowała ![]() <333333 ![]() wgle to wszystkim by nam sie przydało ![]()
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-06-03 o 19:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia nie mam nic do dodania, dziewczyny już wszystko powiedziały
![]() Wob te twoje sny ![]() Vo dzięki, kochana jesteś, tak o nas dbasz ![]() Bound ![]()
#4251 |
Zakorzenienie
|
Sylwia dodam, że w 100% zgadzam się z Vo
![]() ja sama trzymam też to w sobie chociaż było ciężko, teraz jest lżej, bo ja się cieszę, że mam go w sercu tak długo i chociaż to nadal boli etc powodzenia;* Vo ![]() ![]() ![]() nimfomanki normalnie xD ![]() ![]() ![]()
#4252 |
Rozeznanie
|
hej Skarby moje.
![]() nadrabiam. tyle, ile zdołam. a będzie to trudne - Ayeen wie czemu ![]() kocham. <3 ta strona... to ![]() ![]() Edytowane przez Morfina123 Czas edycji: 2010-06-03 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zadomowienie
|
seksu
![]() Morf <3333333 opowiadaj !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mogę się wbić.. ostatnio.
![]() |
#4255 |
Zadomowienie
|
Morf, tak sie ciesze
![]()
![]() |
#4256 |
Wtajemniczenie
|
...
Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna! [ori_bas]571882[/ori_bas] Edytowane przez be unique Czas edycji: 2010-07-04 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Inff- duzo nam powiedziałaś ;d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() uni aż jej odpowiedziałam tam ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
odpisując na bieżąco:
podziwiam te z Was, które potrafią wytrwać w związku na odleglosc. Ja nie potrafię, wiem to doskonale, dla mnie spotkanie sie przynajmniej 2 - 3 razy w tygodniu to minimum. Jak kocham, to muszę dotykać, całować... non stop. to między innymi powód, dla którego tak rzadko tu bywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zadomowienie
|
Morf ja nie wytrzymałam. kocham, ale dotykam i całuję innych.
tak się jakoś złożyło.. ![]() jesteście ze sobą? ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.