|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Dzięki dziewczyny za poradę beszamelową
, ja już myślami przy kolacji i winie. Ciekawe jak mi minie weekend bez fajek, czy dam radę wypić alkohol i nie zapalić . Muszę
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gównie za sprawą męża który przyznał pewnego dnia że on woli jak palęGeneralnie masakra. Zero wsparcia. PS czy na Twojego "przyjaciela" można pisać już TŻ??
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jednak teraz wyjątkowo sprzyjające cieplarniane warunki i wsparcie ![]() Haniu zabiłaś mnie tym pytaniem ![]() generalnie chyba tak ale...
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
miłego weekendu, spadam już
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam czy mogę zapytać "czy twój TŻ pali?" Jak nie pali to masz duuużo łatwiej Trzymam kciuki za rzucenie śmierdziochów. Mój mąż świnia robił tak że wychodząc na peta na balkon pytał bezczelnie "kochanie zapalisz ze mną??" Miłego weekendu ![]() Ja jutra doczekać się nie mogę..9 rano wyjazd na lotnicho ![]() A dziś praca do 18, po pracy pilates..wieczorem pewnie jakieś piwko
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak. Ja rozumiem Twojego męża, dla niego to żaden interes żebyś Ty rzuciła Poza tym wiesz w paleniu to miłe towarzystwo się liczy a Ty chciałaś go pozbawić swojego ![]() Ale swoją drogą fajki jescze mają zdrożeć, w dodatku UE żąda wycofania wszelkich zapachowych mentolowych itp. Więc wizja przyszłości rynku nikotynowego jest dla mnie nie do przejścia- bo ja paliłam she Jedyną opcją i tak będzie elektroniczny papieros jednak- nie myślałaś o tym ?![]() Haniu na ile lecisz, bo umknęło mi ? |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nierefolmowalny jest. ![]() O elektronicznym nie myślałam zupełnie- wiesz ja nie lubię półśrodków Lecimy tylko na noc w sumie Wylatujemy o 13 w sobotę, a lądujemy z powrotem o 17 w niedzielę
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-10-01 o 16:15 |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bawcie się dobrze! ![]() Miłego weekendu dziewczyny |
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Aleście się rozpisały akurat jak miałam masę latania i nie siedziałam przed kompem
![]() Niedawno wróciliśmy do domu, ja zjadłam wczorajszą zupkę, rozgrzałam się i zaraz się biorę za czyszczenie 3 kg podgrzybków...a mój TŻ jest właśnie najszczęsliwszym człowiekiem na świecie...bo podłącza nowy telewizor i kino domowe lubię patrzeć jak jest taki mega zadowolony w swoim żywioleW ogóle mieliśmy dziś małe spięcie, bo TŻ wspomniał, że musi jeszcze zabrać od rodziców jakieś swoje rzeczy...a doskonale wiem, że to jakieś części komputerów Myślałam, że się przewrócę.... Mąż - informatyk ... nie polecam ![]() |
|
|
|
#4243 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Aerobik z callaneticsem Cytat:
Babą się nie przejmuj Cytat:
na szczęście nie podejrzewam jej o to.Cytat:
A może kwestia przyzwyczajenia ![]() Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Nie udzielam się, od kiedy w pracy mam nowego kolegę, a wcześniej byłam na wakacjach.Po pracy natomiast mi się nie chce w ogóle włączać kompa, zwłaszcza, że nadal mieszkamy u moich rodziców ![]() Co u mnie? Hmm. Remont nadal trwa, mam już tego dość, bo na serio wyjdzie, że się skończy w grudniu. Nie będę się wgłębiać. Nadal pracuję, wręcz przez ostatni tydzień to było czyste szaleństwo, na najwyższych obrotach, w stresie, z problemem bezsenności. I z mega dołem z tego powodu. Ten tydzień już ma być zdecydowanie spokojniejszy, zresztą już zapowiedziałam, że jak tak dalej będzie, to nie dam rady. A jeszcze chciałam jeden konkurs zrobić ![]() Młoda rusza się coraz mocniej, przez co czasem nie potrafię zasnąć. W poniedziałek mam wizytę u lekarza. Dziś jedziemy do znajomej, obejrzeć wózek, bo mamy okazję kupić używany w świetnym stanie. Zapytałam TŻ, czy weźmiemy go od razu ze sobą, jeśli się zdecydujemy. Na to on, że jego mama powiedziała, że się nie kupuje wózka przed narodzinami dziecka i trzeba go zabrać dopiero po porodzie Ciekawe, jakie w niej jeszcze zabobony siedzą L_V, jeśli chodzi o mozaikę przemysłową na ścianie, klei się ją na specjalnym kleju montażowym do tego typu powierzchni. Nie sądzę, żeby był potrzebny dodatkowy podkład, ale możesz o to zapytać. Jeśli chodzi o różnicę poziomów między płytkami a mozaiką, to musiałabyś się zapytać konkretnego wykonawcy, bo pewnie nie ma jednego sposobu. Być może trzeba będzie użyć dodatkowej płyty g-k (na ścianę) i na to położyć płytki, tak żeby mozaika położona obok miała ten sam poziom. Miłego dnia! |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2010-10-02 o 12:27 |
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
Właśnie leniuchuję od rana. Jestem jeszcze w piżamie i czekam na tż, bo ma wrócić z pracy za jakąś godzinę. Pogoda cudna, więc wybieram(y) się potem na długi spacer. Wczoraj niespodziewanie przyjechali moi rodzice, połaziłyśmy z mamą po sklepach, potem kawa i obiad na mieście, całkiem fajnie było. |
|
|
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój tż też informatyk tu na obczyźnie mamy tylko dwa komputery. ciekawe czy uda mu się pobić rekord twojego ![]() dobrze wiedzieć, że nie polecasz męża informatyka ![]() chociaż mój tata ma takie samo zboczenie. nie jest informatykiem, tylko lubi komputery. i zbiera części, chodził strasznie dumny z siebie jak sobie sam złożył komputer. ale na pewno nie ma w domu części na 9
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
ja po 1szym dniu w nowej robocie jestem absolutnie za-ła-ma-na. Nie tego sie spodziewalam, jest mega burdel, oczekuja ode mnie wszystkiego, nie ma dzialow wyspecjalizowanych, generalnie w ogole nie o to chodzilo!! I jeszcze na rozmowie mi pare klamstewek walneli w kwestii wwlasnie obowiazkow. Mialam wczoraj jakies 15minut wolnego, w trakcie ktorych pochlonelam obiad i wypilam herbate, bo od rana do 14 nie zdazylam nawet wypic kawy!!!! ani wody!!!! jak tylko weszlam, to rzucili sie na mnie z robota. Szukam innej roboty, bo tu sie zarzne. Ale jestem wsciekla, wczoraj wyszlam z pracy z takim bolem glowy, [prawie z placzem, oczy piekace od calego dnia w komputerze, do tego lekko przeziebiona. W domu poplakalam sie TZ-towi i generalnie moj humor teraz siegnal dna. ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Dzis impreza urodzinowa TZ-ta... a ja sie czuje chora :-( Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2010-10-02 o 18:22 |
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
czarna nocka o kurcze, to współczuje. mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś nowego
najgorsze co może być, to chodzić z przymusu do pracy Mnie też dopadła choroba : wirusowe zapalenie gardła, krtani i tchawicy plecy i klatka az mnie bolą od kaszlu.Ale za to dziś skończyliśmy sie urządzać Powiesiliśmy firanki i.... jest mega przytulnie
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko to dopiero pierwszy dzień.Nie załamuj się. Spokojnie zorganizuj sobie pracę, a z czasem zobaczysz jak jest
Jak będzie to uciekaj ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Madzia to niedobrze z tą chorobą? Idziesz na zwolnienie? Czy masz zamiar się wykurować do poniedziałku? Na swoim jest super!zazdroszczę
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu ja już jestem chora od środy
w pracy byłam, choć miałam problemy z mówieniem + gorączka 38 stopni ale sobie poradziliśmy. Dopiero jednak dziś udałam się do lekarza po tym jak myślałam, że się w nocy od kaszlu wykończę.
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() piękna niedziela I pewnie nie mają z kim dzieci zostawić w domu.W przedszkolu jest to samo, mojej siostry syn co chwilę przynosi chorobę do domu.
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
mają, mają
to jest zerówka w szkole a więc 5 godzinna. Ktoś z nimi poza tymi godzinami jest. Poza tym co będzie w ferie, święta itp. bo przecież skoro jesteśmy w szkole, to obowiązują nas te wszystkie wolne (nie tak jak w przedszkolu, gdzie non stop n-el musi siedzieć). Gosia a czemu wtorek wolny?? |
|
|
|
#4257 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny, wiem ze musze sie ogarnac, ale jeszcze nigdy nie mialam tak zlego 1szego dnia w pracy
dzis juz czuje sie nieco lepiej, postaram sie na spokojnie sobie jutro wszystko ulozyc... ale i tak szukam dalej.Madzia, ty sie kuruj bo z takim czyms to chyba mozesz skonczyc na jakis czas bez glosu, nie? Ja raz tak mialam. Piekna niedziela, a ja padam ze zmeczenia po wczorajszej imprezie, jednak starosc nie radosc juz nie mam sily na takie przeboje jak kiedys.
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko ja już ledwo mówię
![]() Oj tak niedziela jest śliczna. Ja już z rana zrobiłam pranie, teraz siedzę i przygotowuję się na cały tydzień do pracy, potem troszkę posprzątam i powystawiam z kartonów ostatnie rzeczy ![]() Mam nadzieje, że to było u Ciebie tylko złe pierwsze wrażenie i że od poniedziałku będzie lepiej. |
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie kijowo, ale nie martw się. pracę można zmienić. a może tutaj się okaże, że to tylko chwilowo? ogarniesz to wszystko i będzie lajcik?Cytat:
a teraz u mnie. zimno straszny wiatr i pada deszcz niby jest 19 stopni, ale nie tego się spodziewałam. tydzień temu oglądałam prognozę, to w tą niedzielę miało być 27 stopni. chciałam iść na plażę a tu dupa;/ i cały tydzień taki zapowiadają.przespaliśmy też wycieczkę do muzeum. jak ja to przeżyję
|
||
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja już jestem na wykończeniu, dzisiaj wstałam o godzinie 4 i nie mogłam już usnąć ![]() Do tego dopadło mnie przeziębienie, łażę z gilem do pasa. No żyć nie umierać ![]() Nocko miejmy nadzieję, że uda Ci się to jakoś poukładać w nowej pracy jeśli nie, to masz rację nie ma co się przemęczać, nie ta praca to inna. Madzia to super że jesteście już urządzeni. Kiedy parapetówa? Co do zabobonów z zakupami dzieciowymi to u mnie też mieli podobne podejście, że czekać do momentu narodzin ale nie posłuchałam. Wszystko przygotowane i czeka na malucha, gdybym teraz miała cokolwiek robić to bym padła a w kwestii wyboru wózka wolałabym nie zdawać się na gust mojego męża Biia pomyśl, że to tylko kilka dni, u nas zapowiadają nadciągnięcie zimy za niecałe dwa tygodnie więc te 19 stopni wcale nie wydaje mi się takie tragiczne
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

, ja już myślami przy kolacji i winie. Ciekawe jak mi minie weekend bez fajek, czy dam radę wypić alkohol i nie zapalić
. Muszę

Gównie za sprawą męża który przyznał pewnego dnia że on woli jak palę

Wylatujemy o 13 w sobotę, a lądujemy z powrotem o 17 w niedzielę

myślałam że mnie z domu wywali
najgorsze co może być, to chodzić z przymusu do pracy
faktycznie kijowo, ale nie martw się. pracę można zmienić. a może tutaj się okaże, że to tylko chwilowo? ogarniesz to wszystko i będzie lajcik?