|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
hahaha no też mi się tak wydaje ! Poza tym ten sen z Tobą dużo bardziej przeżywałam skoro mama mnie aż obudziła, bo płakałam hahaha
![]() Dobra ja spadam, bo się umówiłam z moim Ukraińcem hahah ![]() Miłego dnia dziewczyny ! ; **
#4232 |
Rozeznanie
|
Jejku, jutro wyjeżdżam a tak mi się nie chce pakować, że jaaaaaa.... na razie zrobiłam pranie i wyjęłam walizkę, czekam na natchnienie z nieba..... nie chce mi się :/
jedziecie w długich czy krótkich gaciach?
#4233 | |
Raczkowanie
|
a mi jeszcze 1o dni
![]() myślicie, że dadzą mi w hotelu gorącą wodę?haha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
kocyk się przyda i poduszka
![]() te które nie wzięły narzekaly ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zadomowienie
|
ja jadę w legginsach i takiej przedłużanej bluzce na ramiączkach chyba ;d no i bluzą + kocyk ;d a do torby wezmę krótkie jeansowe szorty na przebranie.
a ja prawie nigdy nie pamiętam snów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zadomowienie
|
mam 24 godziny do wyjazdu.
tak, tak, 4 -18 w eugeni ;D sms od kici, który mam przekazać wizażowi: 9;34 'Jadeeee, ale super (trochę inaczej, ale żeby być grzeczną, to pisze ładnie) ![]() ![]() I teraz jeszcze jeden, teraz napisała, że siedzi za nimi i patrzą się na nia jak na jakieś ufo. puszczają pop na cały autokar, a teraz firma jp leci xDD co słowo to luz, spox, melanż.robią se sweet focie, całe na różowo z czarnymi wlosami ![]() od zuuz napiszę potem co pisze, bo jest burza i wyłączam internet ![]()
![]() ![]() 5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2010-08-03 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Raczkowanie
|
różowy jednorożec *.* łaaał xDD ale dobry patent zeby wziac miśka zamiast poduszki. <lol2> xD ale nie będę z siebie robić kretyna kolejny raz
![]() ____ ja pier.....! : O napisałam tego posta o 14.14 ; o takie liczby prześladują mnie od około miesiąca.. co spojrzę na zegarek tak o, nawet nie potrzebując godziny to są tak zwane urodziny godziny -.- umrę. może to jest jakieś oszukać przeznaczenie xD i zginę?
5 a 16 agosto en LLoret de mar <3 Edytowane przez yo_soy_nixie Czas edycji: 2010-08-03 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
oo boże ale pustaki .. mam nadzieje, że u mnie nie będzie takich
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- agusiencja ja chyba w legginsach ![]() patrycja1391 to weź czajnik ![]()
#4239 |
Raczkowanie
|
ja jadę w długich dresach a na zmianę biorę krótkie
![]()
#4240 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zadomowienie
|
haha ja zawsze wykorzystuję czyjś czajnik xSD nie będę go taszczyć ze sobą. już wystarczy że kiedyś miałam na obozie kilka lat temu takie małe żelazko xD bo stwierdziłam że taka spódniczka się strasznie gniecie ;d a tak naprawdę to nigdy go nie użyłam.
laski prawie jak jola rutowicz. masakra, mam nadzieję że u mnie będą normalni ![]() bebe lily- to tak jak ja ;d jedziesz z juwenturu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zadomowienie
|
bebe lily- kurdeee to akurat się miniemy ;d nie zdążysz mi napisać jak kadra i w ogóle. wejdziesz może na miejscu na facebooka? albo na wizaz? i coś szkrobniesz? ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a zuuz ogólnie pisała, że wczoraj już się opiła, siedzi na promenadzie i właśnie wypiła sex on the beach ![]()
![]() |
#4245 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
to zarąbiście ;d może u mnie też tacy będą. trzymam kciuki ;d ale jej zazdroszcze.
jagoda- ślę zaproszenie ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zadomowienie
|
alejestem tępa, sori xDD
dobra, a masz paryż?? bo ja tam przyjadę dokladnie siódmego, to chyba tak jak ty :P
#4249 |
Raczkowanie
|
jade bezpośrednio do Lloret. ;P
w Paryżu już byłam zresztą. ; D |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zadomowienie
|
podajcie mi tytuły jakis piosenek nowych co idą na vivie. takich popularnych. ;d
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- no to chyba dokładnie w tym samym czasie w eugeni będziemy ![]()
#4251 |
Raczkowanie
|
Byłam w Lloret de Mar rok temu. Myślę, że nie było źle ale nie jestem do końca usatysfakcjonowana. Jeśli jednak lubicie zabawę i jesteście szalone to jest to miejsce dla WAS słodkie nastki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
|
shakira -waka waka
enrique iglesias- i like it david guetta, fergie - gettin' over you kelly rowland - commander ( o ile dobrze pamietam ) AMERICANOO ALORS ON DANSE katy perry- california girls robert m - dance hall track ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- no i git! ; D |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
o właśnie! zuuz spotkała jakieś dziewczyny z wizażu i gadała z nimi 15 minut xd ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() 5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2010-08-03 o 14:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
ja słucham piosenek cały dzień praktycznie i jeszcze można dopisać :
adam lambert whataya want from me akcent-love stoned alexandra burke &pitbull -all night long basshunter-saturday beyonce-why don't you love me lady gaga-alejandro eminem- not afraid eminem &rihanna -love the way you lie flanders-time iyaz-replay jason derulo- in my head ![]() junior caldera&sophie ellis bextor-can't fight this feeling remady-no superstar rool deep-good times i airplanes-B.O.B &Hayley Wiliams chyba tyle ahaha ![]() aa i jeszcze sabrina washington OMG(oh my gesh) tom boxer&antonia-morena my love train-Hey, soul sister travie mccoy-bilionaire wildboyz&ameerah-the sound of missing you może jeszcze candy-aggro santos&kimberly wyatt jak coś źle napisałam to sory..
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-08-03 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
czy ja jestem jedyną osobą, która nie lubi americano ?
![]()
#4256 |
Zadomowienie
|
ja nie lubię vivy ;d bardzo mnie denerwują te 'kochasz-niekochasz' na pół telewizora xD wolę vh1 ;d albo jak jest audiomix na mtv.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
najgorsze na vivie są te programy typu pl top 10 gdzie cerekwicka i paulle puszczają
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- haha, chcesz wiedzieć czy Twoj chłopak Cię zdradza? wyślij sms..
#4258 |
Zadomowienie
|
nie mam chłopaka haha
![]() ![]() taaaa jak paulę widzę to mam dosyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
ale nas tu mało ; D
prawie wszystkie wyjechały i cisza. ; D 3 dnii! <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Paulla aa feee
![]() nie lubię polskich piosenek ogólnie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.