Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-07, 16:17   #4231
_Olka_
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Tak kupilam ja w Quizie ale jakies pół roku temu a teraz weszły inne kolorki tez bardzo ładne i wsumie żałuje bo mogłam troszke poczekac teraz jest piękny łososiowy koolor ale.. moj tez jest ładny jakos przeboleje, ale ja taka jestem w gorącej wodzie kąpana ;p
Co do dekoracji znalazlam pare, ktora bierze slub za nami i robimy skladkę, jestem wlasnie w trakcie podpisywania i dogadywania meilowo umowy- niestety tak to jest jak sie nie jest na miejscu;/ dzieki za podpowiedzi.Fajnie, ze istnieje takie forum sporo mozna sobie pomoc
Pozdrawiam cieplutko bo u nas w Edim deszczowo i zimno brrr..
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 17:18   #4232
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Mam też zmartwienie bo wiele osób odmawia nam przyjścia a wesele.... Przykro mi bardzo, ale nie wiem co mogę zrobić. Boje się, że wesele będzie nieudane jak będzie mało osób (z zaproszonych 110, zostaje nam ok85, a wśród tych osób jeszcze wiele nie wie na pewno czy będą, wiec może się okazać, że będzie ok 70....)
My zapraszanych mieliśmy 100 osób, a na weselu było 70 już z zespołem i kamerzystą. Przy odmawianiu przyjścia przy iluś osobach było nam ciut przykro, ale trudno, nie mieliśmy na to wpływu. Zdecydowaliśmy się nie dopraszać dodatkowych osób, bo tak na prawdę wszyscy, na których najbardziej nam zależało mieścili się w tej setce, a zaproszenie na siłę kilku dodatkowych osób nie zagwarantuje udanego wesela. Przy takiej ilości osób też można się dobrze bawić i powiem Ci, że jak u nas wszyscy siedli do stołów to kompletnie nie wydawało się to małym weselem.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 17:21   #4233
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny! Witam Was już z Lublina Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już wróciliśmy. Teraz tylko trzeba zakasać rękawy i do roboty.

Olka Bardzo podoba mi się Twoja sukienka. Kupiłaś ją w Quiz? Widzialam bardzo podobne właśnie tam, super są Podobają mi się też albumy. Gdybym tylko miala czas to bym też zrobiła, ale niestety zostało 3,5 tygodnia, a roboty multum... Co do dekoracji kościoła, to spytaj kwiaciarki, gdzie zamawiasz bukiet ile by policzyła za dekorowanie. A jeśli będziesz przed ślubem na Elizówce to możesz sama kupić kwiatki i druciki i ktoś może z rodziny Ci przed ślubem zamątować - jeśli to dobrze obmyślisz. To zdecydowanie będzie najtańsze rozwiązanie.

Karolkya Cieszę się, że się wszystko udało udało i niecierpliwie czekam na relację!

Kruczydło Tylko spokoj może Cię uratować nie martw się, będzie pięknie! Powodzenia w tych ostatnich dniach.

Ja dziś odebrałam buty z Parysa. Wstawię zdjęcia jak będę przy aparacie Podobają mi się, choć nie aż tak, jak niektóre buty w sklepie. Mam za to pewność, że będą dużo ygodniejsze, więc myślę, że warto.

Poza tym dzwoniłam do cukierni, będziemy zamawiać tort z Jacka, cena nie przeraża a slyszałam same dobre opinie. Nie ma niestety czasu jeżdzić po cukierniach i wybierać, więc muszę polegać na opiniach.

Mam też zmartwienie bo wiele osób odmawia nam przyjścia a wesele.... Przykro mi bardzo, ale nie wiem co mogę zrobić. Boje się, że wesele będzie nieudane jak będzie mało osób (z zaproszonych 110, zostaje nam ok85, a wśród tych osób jeszcze wiele nie wie na pewno czy będą, wiec może się okazać, że będzie ok 70....)
pewnie po kilku latach ciężko Ci jest sporwtorem się przyzwyczaić do Polski Co do zaproszen, to zrob tak, jak dziewczyny pisaly, dopros kilka osob, wkoncu zostal prawie miesiąc, więc mysle, ze to jest wystarczajacy czas
Stary 2011-06-07, 17:41   #4234
_Olka_
Raczkowanie

ile przed ślubem idziecie robić paznokcie?? bo wlasnie chcialabym sie umowic na wizytę i nie wiem na ile przed;/ czy ktoras z Was robila moze paznokcie w salonie Fantazja w Lbn? cos moze o nich powiedziec?
Stary 2011-06-07, 18:50   #4235
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
U nas na weselu z zaproszonych ok 120 osób przyszło chyba 75 i wesele było bardzo udane (takie do mnie głosy dochodziły, no ale wiadomo, że wszystkim nie dogodzisz). Zabawa na weselu nie zależy od ilości osób, ale od ich chęci do zabawy ( no i po części od zespołu, który potrafi rozkręcić każda imprezę czy wesele). Nie przejmuj się odmowami, na pewno będziecie się świetnie bawić.
Stary 2011-06-07, 19:39   #4236
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
ile przed ślubem idziecie robić paznokcie?? bo wlasnie chcialabym sie umowic na wizytę i nie wiem na ile przed;/ czy ktoras z Was robila moze paznokcie w salonie Fantazja w Lbn? cos moze o nich powiedziec?

jeśli nie masz/nie miałaś wcześniej robionych paznokci to umów się z miesiąc wcześniej, żebyś zobaczyła co i jak i przyzwyczaiła się do "nowych" paznokci, a już na sam ślub to w ostatnim tygodniu, tak ze 3 -4 dni przed ślubem, wtedy na ślub będą ładne a w razie jakichkolwiek podrażnień skórek zagoją się.
jeśli mówisz o Fantazji na Wapowskiego to ja tam robiłam paznokcie na ślub i nadal mam tam robione, tzn uzupełniane i jestem zadowolona, także polecam.
Stary 2011-06-07, 19:48   #4237
_Olka_
Raczkowanie

Tak wlasnie chodzi mi o ten salon. Mialam kiedys robione paznokcie metoda akrylowa przez kolezankę, wiec raczej nie bede miala problemu z przyzwyczajeniem. Powiedzcie jaka jest różnica miedzy metoda akrylowa a żelową? ktora metoda jest lepsza? mialam akryl ale zelu nigdy nie probowalam i musze powiedziec, że mało wiem na ten temat;/
Stary 2011-06-07, 20:40   #4238
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

informacja z pierwszej ręki żelowe są bardziej elastyczne, łatwiej je złamać niż akrylowe, arkylowe robi się na szablonie, żelowe na tipsach, bardziej polecane są akrylowe przez moją współlokatorkę

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-07, 20:43   #4239
_Olka_
Raczkowanie

Dziex!!
Stary 2011-06-07, 21:22   #4240
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Tak wlasnie chodzi mi o ten salon. Mialam kiedys robione paznokcie metoda akrylowa przez kolezankę, wiec raczej nie bede miala problemu z przyzwyczajeniem. Powiedzcie jaka jest różnica miedzy metoda akrylowa a żelową? ktora metoda jest lepsza? mialam akryl ale zelu nigdy nie probowalam i musze powiedziec, że mało wiem na ten temat;/
Ja mam akrylowe a na to żel. Różnicę już ktoś wyjaśnił wcześniej. Na Wapowskiego ciężko o wolny termin, więc umów się dużo wcześniej.
Stary 2011-06-07, 21:57   #4241
_Olka_
Raczkowanie

no wlasnie dlatego pytam teraz, slub mam za 3 miesiace, juz wyslalam pytanie o wolny termin

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

masakra nie maja juz terminow!!! dziewczyny poleccie mi jakis inny, sprawdzony salon gdzie moge zrobic porzadne paznokcie na slub!! plissssss

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 06:51   #4242
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie dlatego pytam teraz, slub mam za 3 miesiace, juz wyslalam pytanie o wolny termin

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

masakra nie maja juz terminow!!! dziewczyny poleccie mi jakis inny, sprawdzony salon gdzie moge zrobic porzadne paznokcie na slub!! plissssss
ManiCure Club na Związkowej - pytaj o Justynę (właścicielkę) http://www.manicureclub.pl/6/kontakt
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 12:07   #4243
tajeczka
Zadomowienie

ja swojego czasu chodziłam robić akrylowe paznokcie to "Dary" na Kapucyńskiej. Zawsze ładnie wyglądały i długo się trzymały. Wiec może do nich zadzwon
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 13:53   #4244
karolinka85
Rozeznanie

Dziewczynki, mam pytanie..czy któraś z Was zatrudnia Tomasza Widło z Video Art Studio?
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 15:42   #4245
cindi
Rozeznanie

ojj zapomnialam ze o paznokcie tez bedzie trzeba zadbac wiec tez poszukuje kogos poleconego, ja zdecyduje sie pewnie na frencz na naturalnych paznokciach jutro ostatni egzamin wiec ruszam na poszukiwanie fryzjera (troche pozno...) i bede pewnie zamawiac buty

Dziewczyny jak komus sie bedzie chcialo to mozecie kliknac mi od czasu do czasu w banerek

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 17:25   #4246
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, mam pytanie..czy któraś z Was zatrudnia Tomasza Widło z Video Art Studio?
my mieliśmy kamerkę od niego w zeszłym roku, jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu także polecam

Cytat:
Cześć Dziewczyny! Witam Was już z Lublina Nawet nie wiecie jak się cieszę, że już wróciliśmy. Teraz tylko trzeba zakasać rękawy i do roboty.

Olka Bardzo podoba mi się Twoja sukienka. Kupiłaś ją w Quiz? Widzialam bardzo podobne właśnie tam, super są Podobają mi się też albumy. Gdybym tylko miala czas to bym też zrobiła, ale niestety zostało 3,5 tygodnia, a roboty multum... Co do dekoracji kościoła, to spytaj kwiaciarki, gdzie zamawiasz bukiet ile by policzyła za dekorowanie. A jeśli będziesz przed ślubem na Elizówce to możesz sama kupić kwiatki i druciki i ktoś może z rodziny Ci przed ślubem zamątować - jeśli to dobrze obmyślisz. To zdecydowanie będzie najtańsze rozwiązanie.

Karolkya Cieszę się, że się wszystko udało udało i niecierpliwie czekam na relację!

Kruczydło Tylko spokoj może Cię uratować nie martw się, będzie pięknie! Powodzenia w tych ostatnich dniach.

Ja dziś odebrałam buty z Parysa. Wstawię zdjęcia jak będę przy aparacie Podobają mi się, choć nie aż tak, jak niektóre buty w sklepie. Mam za to pewność, że będą dużo ygodniejsze, więc myślę, że warto.

Poza tym dzwoniłam do cukierni, będziemy zamawiać tort z Jacka, cena nie przeraża a slyszałam same dobre opinie. Nie ma niestety czasu jeżdzić po cukierniach i wybierać, więc muszę polegać na opiniach.

czy na sali macie jakieś minimum osób, a przed odmowę części gości nie spełnicie tego wymogu? jeśli nie, to zastanowiłabym się z zapraszaniem na siłę. Wesele na 50 os. może być bardziej udane od tego na 100. Zależy od gości, od atmosfery i zespołu/Dj.

Cytat:

wow nawet na paznokcie są zapisy jak do fryzjera? masakra!
nie pomogę bo ja miałam swoje naturalne i nigdy nie korzystałam z takich usług. Ale wiem że w Villa Rosa robią - polecam panią Anetę Sz. Mi tylko malowała paznokcie, ale widać że jest profesjonalistką i zna się na rzeczy bo dużo dziewczyn do niej czekało a laski co tam pracują ciągle pytały się ją o radę

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 17:40   #4247
karolkya
Wtajemniczenie

Moja relacja:
1) Ślub - kościół św. Agnieszki w Lublinie - bardzo ładna msza, super uśmiechnięty ksiądz, wszystko jasno i na temat formalności przyjemność
2) Sala BENSIP - polecam jedzonko bardzo dobre, obsługa wyśmienita, organizacja bardzo dobra.
3) Zespół PIANO - bardzo mili ludzie, dobrze dogadali się z salą, więc nie było niedomówień. Zabawy zaproponowali bardzo fajne. Muzyka też ok, choć jak ktoś woli bardziej "młodzieżowe" kawałki to trzeba ich uprzedzić.
4) Dekoracja sali - Studio aranżacji przyjęć - dość drogo jak na jakoś usługi, trochę niezgodności z zamówieniem ale ogólnie ok. Bukiet też od nich i był cudowny.
5) Suknia - szyta w salonie Imperium POLECAM - idealnie dopasowana do mnie a tylko 2 przymiarki.

Sobota zaczęła się spokojnie śniadankiem wspólnym, TŻ zawiózł mnie i mamę do fryzjera gdzie byłam w sumie pierwszy raz a Pani Kasia uczesała mnie tak jak chciałam ( bez próbnej), a mojej mamie wyczarowała super fryzurkę Tata zajął się logistyką - przyjmowanie ciast z cukierni ( Alicja - Nasutów pyszne ciasta i tort), potem zapomniał o dekoracji na tort - chciałam z żywych kwiatów no ale na szczęście zadzwoniłam i przypomniałam. Wróciłyśmy to był czas na odpoczynek, kąpiel i powoli czas było się przygotowywać. Makijaż wykonała siostra mojego TŻ, po próbnym z piątku troszkę się bałam że coś będzie nie tak, ale już dogadałyśmy szczegóły i wyszło super Potem w ten 30 stopniowy upał musiałam wbić się w suknię, nie było źle ale potem stałam przy wiatraku Standardowo błogosławieństwo na którym się oczywiście popłakałam.
Ok 16:15 pojechaliśmy do kościoła podpisaliśmy dokumenty przed i msza. Lekki stres ale przysięga wyszła ok bez zająknięcia i z uśmiechem Po mszy obsypali nas płatkami róż, cukierkami i grosikami. Życzenia....

Wesele zaczęło się od tradycyjnego powitania chlebem przez mamy. Oczywiście nie obyło się bez wpadek.... Przy tworzeniu winietek i rozsadzaniu ludzi zapomniałam o mojej koleżance, na szczęście było więcej miejsc więc mieli gdzie siąść ( po wszystkim byli bardzo zadowoleni bo trafili na super ludzi i się z nimi bardzo dobrze dogadali) ufff.... pierwszy taniec ponoć wyszedł super tańczyliśmy go pierwszy raz i ja miałam wrażenie, że ruszamy się jak kaleki.... potem wesele żyło własnym życiem ok 22 zaprosiliśmy wszystkich na puszczanie lampionów - polecam wszytskim cudowny efekt Skończyło się ok 4 nad ranem.
Mieliśmy odrobinę sił na poślubny poranek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8285.jpg (186,6 KB, 368 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_8846.jpg (93,2 KB, 190 załadowań)
Stary 2011-06-08, 18:37   #4248
_Olka_
Raczkowanie

Prześliczne kwiaty, super ze się wszystko udało i jestescie zadowoleni. Wygladałas bardzo ładnie, tak naturalnie ,elegancko i subtelnie
Stary 2011-06-08, 18:55   #4249
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Moja relacja:
1) Ślub - kościół św. Agnieszki w Lublinie - bardzo ładna msza, super uśmiechnięty ksiądz, wszystko jasno i na temat formalności przyjemność
2) Sala BENSIP - polecam jedzonko bardzo dobre, obsługa wyśmienita, organizacja bardzo dobra.
3) Zespół PIANO - bardzo mili ludzie, dobrze dogadali się z salą, więc nie było niedomówień. Zabawy zaproponowali bardzo fajne. Muzyka też ok, choć jak ktoś woli bardziej "młodzieżowe" kawałki to trzeba ich uprzedzić.
4) Dekoracja sali - Studio aranżacji przyjęć - dość drogo jak na jakoś usługi, trochę niezgodności z zamówieniem ale ogólnie ok. Bukiet też od nich i był cudowny.
5) Suknia - szyta w salonie Imperium POLECAM - idealnie dopasowana do mnie a tylko 2 przymiarki.

Sobota zaczęła się spokojnie śniadankiem wspólnym, TŻ zawiózł mnie i mamę do fryzjera gdzie byłam w sumie pierwszy raz a Pani Kasia uczesała mnie tak jak chciałam ( bez próbnej), a mojej mamie wyczarowała super fryzurkę Tata zajął się logistyką - przyjmowanie ciast z cukierni ( Alicja - Nasutów pyszne ciasta i tort), potem zapomniał o dekoracji na tort - chciałam z żywych kwiatów no ale na szczęście zadzwoniłam i przypomniałam. Wróciłyśmy to był czas na odpoczynek, kąpiel i powoli czas było się przygotowywać. Makijaż wykonała siostra mojego TŻ, po próbnym z piątku troszkę się bałam że coś będzie nie tak, ale już dogadałyśmy szczegóły i wyszło super Potem w ten 30 stopniowy upał musiałam wbić się w suknię, nie było źle ale potem stałam przy wiatraku Standardowo błogosławieństwo na którym się oczywiście popłakałam.
Ok 16:15 pojechaliśmy do kościoła podpisaliśmy dokumenty przed i msza. Lekki stres ale przysięga wyszła ok bez zająknięcia i z uśmiechem Po mszy obsypali nas płatkami róż, cukierkami i grosikami. Życzenia....

Wesele zaczęło się od tradycyjnego powitania chlebem przez mamy. Oczywiście nie obyło się bez wpadek.... Przy tworzeniu winietek i rozsadzaniu ludzi zapomniałam o mojej koleżance, na szczęście było więcej miejsc więc mieli gdzie siąść ( po wszystkim byli bardzo zadowoleni bo trafili na super ludzi i się z nimi bardzo dobrze dogadali) ufff.... pierwszy taniec ponoć wyszedł super tańczyliśmy go pierwszy raz i ja miałam wrażenie, że ruszamy się jak kaleki.... potem wesele żyło własnym życiem ok 22 zaprosiliśmy wszystkich na puszczanie lampionów - polecam wszytskim cudowny efekt Skończyło się ok 4 nad ranem.
Mieliśmy odrobinę sił na poślubny poranek
pięknie wyglądałaś, tak subtelnie i delikanie
Stary 2011-06-08, 19:01   #4250
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Moja relacja:
(..)
Karolkya wielkie gratulacje!! i dziękujemy za fajną relację (co za rym )! Wyglądałaś prześlicznie! Bardzo Cię proszę - napisz jak wygląda ze strony organizacyjnej puszczanie lampionów - czy sami je kupiliście, ile ich było (na niektórych weselach każda para ma "swój" lampion) i jak wyglądało "odpalanie" trochę się boję wypadków
Dziewczyny Was też proszę o info !
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 19:10   #4251
_Olka_
Raczkowanie

ja tez bym prosila o info na temat LAMPIONOW, bo mamy zakupionych dla nas 2 czerwone serca i dla gosci chyba z 10 sztuk bialych, ale nie wiem czy to jest wystarczajac ilosc czy za malo.
Stary 2011-06-08, 19:13   #4252
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Moja relacja:
Super relacja Jeszcze raz gratuluję!!
Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
Karolkya wielkie gratulacje!! i dziękujemy za fajną relację (co za rym )! Wyglądałaś prześlicznie! Bardzo Cię proszę - napisz jak wygląda ze strony organizacyjnej puszczanie lampionów - czy sami je kupiliście, ile ich było (na niektórych weselach każda para ma "swój" lampion) i jak wyglądało "odpalanie" trochę się boję wypadków
Dziewczyny Was też proszę o info !
Ja dołączam się do pytania bo mam już w domu 50 takich lampionów odpaliliśmy jeden na próbę i się strachu najedliśmy bo mało się nie zahaczył o antenę ale w ostatniej chwili się wzniósł . Wolałabym, żeby nie było takich sytuacji na naszym weselu

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 19:33   #4253
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
ja tez bym prosila o info na temat LAMPIONOW, bo mamy zakupionych dla nas 2 czerwone serca i dla gosci chyba z 10 sztuk bialych, ale nie wiem czy to jest wystarczajac ilosc czy za malo.
my tez mamy biale dla gosci a dla nas 2 serca znaczy sie mamy zamiar tak zamowić, dla gosci ok 20sztuk, bo jak ja mam 300osob to nie kupie 150 lampionow bo zbankrutuje no i tez podlaczam sie pod pytanie o to puszczanie

sezon slubny 2011 bedzie pod haslem: puszczamy lampiony
Stary 2011-06-08, 19:47   #4254
_Olka_
Raczkowanie

My mamy wesele na 200 osob, tzn pewnie mniej przyjdzie i wlasnie nie wiedzialam jaka ilosc kupic tych lampionow, mamy narazie 10 sztuk dla gosci i bede musiala porozmawiac z Tz-em, zeby moze jeszcze pare sztuk dokupic, bo moze jednak to za malo;/ zeby nie bylo... ze jak kupimy wieksza ilosc to podpalimy jakis las , badz stacje benzynową, ktora jest niedaleko.)) Dlatego tez dobrze jest spytac wlascicieli lokalu czy juz byly puszczane takie lampiony i czy wogole Oni wyrażają na to zgodę, bo czytalam, ze nie ktorzy nie pozwalają ze wzgledow bezpieczeństwa.Nam pozwolili cale szczescie Pan powiedział, ze bez obaw, juz byly puszczane pzred lokalem, gdzie mowie zaraz obok stacja benzynowa
Stary 2011-06-08, 19:54   #4255
ona911
Rozeznanie

Cytat:
My mamy wesele na 200 osob, tzn pewnie mniej przyjdzie i wlasnie nie wiedzialam jaka ilosc kupic tych lampionow, mamy narazie 10 sztuk dla gosci i bede musiala porozmawiac z Tz-em, zeby moze jeszcze pare sztuk dokupic, bo moze jednak to za malo;/ zeby nie bylo... ze jak kupimy wieksza ilosc to podpalimy jakis las , badz stacje benzynową, ktora jest niedaleko.)) Dlatego tez dobrze jest spytac wlascicieli lokalu czy juz byly puszczane takie lampiony i czy wogole Oni wyrażają na to zgodę, bo czytalam, ze nie ktorzy nie pozwalają ze wzgledow bezpieczeństwa.Nam pozwolili cale szczescie Pan powiedział, ze bez obaw, juz byly puszczane pzred lokalem, gdzie mowie zaraz obok stacja benzynowa
O kurcze no to nieźle ..na szczęście nasza sala jest w polu..hehe więc myślę, że nie będzie żadnych przeciwwskazań a co do ilości to mi się bardziej opłacało kupić większa ilość...dlatego kupiłam na zapas jak zostanie trochę to przydadzą się na inna okazję :P i my tez mamy dwa czerwone serca i reszta białych

Razem od...

...a tego dnia...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2011-06-08 o 19:56
Stary 2011-06-08, 20:05   #4256
_Olka_
Raczkowanie

Myślę, ze raczej Ci nie zostanie bo jak goscie zobaczą, ze macie wieksza ilosc to kazdy bedzie chcial taki lampion sobie puscic i ludzie sie na to rzucą, tak mi się wydaje.
Stary 2011-06-08, 21:04   #4257
cindi
Rozeznanie

karolkya, super relacja, wygladalas naprawde pieknie

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 21:21   #4258
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Myślę, ze raczej Ci nie zostanie bo jak goscie zobaczą, ze macie wieksza ilosc to kazdy bedzie chcial taki lampion sobie puscic i ludzie sie na to rzucą, tak mi się wydaje.
Tak też przypuszczam, że jak zobaczą, to będą chcieli je puszczać i będzie ładnie wyglądało

U nas tez goście się wykruszają:/. Przed chwilą rozmawiałam z Mamą i mówi, że kolejnych kilka osób odmówiło..co prawda kilka osób z poważnych przyczyn..ale są też tacy co zwyczajnie ośmieszają się podając swoje powody... ale to ich sprawa... nie wiedzą co tracą Ważne żeby przyszli chociaż Ci, którzy na prawdę chcą spędzić z nami ten dzień i szczerze życzą nam szczęścia i jakoś to będzie

Razem od...

...a tego dnia...

Stary 2011-06-09, 07:57   #4259
monik_85
Raczkowanie

Dziewczynki potrzebuję pomocy

Gdzie zamawiacie autokary/autobusy na wesele??? macie jakieś sprawdzone firmy, które nie przesadzają z cenami???

bardzo proszę o info tutaj albo na priv
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:22   #4260
Ashyshqa
Zakorzenienie

Super relacja Karolkya! Cieszę sie, że tak fajnie wszystko wyszło. Gratuluję!
Co do lampionów to my też je planujemu, tylko jeszcze ich nie zamówiłam. Mogę poprosić na priv info o sprawdzonych miejscach/ sprzedawcach z allegro? Będę bardzo wdzięczna.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości