|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
proszę, zrób coś dla mnie. odejdź.
#4232 |
Przyczajenie
|
Siemanko ; DD (można powiedzieć że nowa tu jestem a wiec dodaje coś od siebie ) Popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie.. jeżeli się do Ciebie uśmiechnę, to przytulisz mnie - tak mocno ? jak na Ciebie patrzę to mi się taki bełt nasuwa . pobiegła na stację PKP by cię zatrzymać. w filmie by zdążyła. nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, ale kiedy zobaczyłam Cię poczułam jak miękną mi nogi i serce przyśpiesza. pokonywaliśmy razem góry, a potknęliśmy się o kamień. bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy. Moim zdanie miłość to Jego niebieskie oczy i 182 cm. wzrostu Serwus Diabełku, czuję do Ciebie słabość! seksu z przeterminowaną gumką , życzę Ci. xd - Jak inaczej mogę Cię nazwać? - Osobistym dostawcą ciepła i szczęścia ![]() bye;* to na tyle może komuś coś przypadnie do gustu
![]()
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
kontrastowa0, Zaczarowana_Inka, x_truskawka_x, naiwnie__
![]() wiesz co,czasami to tak po prostu mam cię dość. dość słuchania wiecznej gadaniny o tym jak bardzo mnie kochasz,że oddałbyś życie za mnie albo,że nawet jak ja coś powiedziałam poczułeś się wielce zraniony. tak silne jest twoje uczucie do mnie? to powiedz mi w takim razie mój miły,dlaczego potrafisz ot tak dzień w dzień notorycznie zadawać mi ból,którego nie uleczą nawet hektolitry wódki? ostatnio doszłam do wniosku,że nie kocham ciebie. od początku pokochałam ten ciągły ból,który od zawsze mi zadajesz. dlaczego tylko my nie możemy być szczęśliwi? usiądziemy w parku na ławce,nawet nie zdobędziesz się na to,żeby mnie przytulić. przechodzą obok nas tulące się pary,a ty nawet nie odważysz się na nich spojrzeć. a pomyśl co ja czuję? kiedy staram się jak mogę a ty mnie zawsze odrzucasz? i widzę marzenie na ulicy,które da się zrealizować ale ty jak zwykle nie potrafisz. do oczu za każdym razem cisną mi łzy i zawsze w tym momecie dzwoni do ciebie mama,że musisz wracać do domu.. kiedyś marzyłam o tym,żeby nasze palce się splotły i tworzyły jedność,taką nierozłączną więź. do tej pory nie mogę sobie wydarować,czemu byłam taka naiwna,że wierzyłam w to,że ta więź będzie trwać dłużej niż pół roku a z każdym miesiącem będzie stawała się silniejsza. a ktoś kiedyś mi powiedział,że na imię powinnam mieć Naiwna.. będę je tłuc pięściami,choćbym miała sama na tym ucierpieć. będę walczyć. wypi.erdolę te wszystkie cizie,które stoją w kolejce do ciebie i próbują zepsuć nasz związek. uwierz mi,że jak się bije z miłością jest się w stanie zabić. może zrobię i to. a w oczach miała smutek,najprawdziwszy ból zadawany jej przez jakiś czas,który nigdy nie zniknie. niegdyś pełny lazuryt jej oczu do których uśmiechał się każdy napotkany człowiek,a teraz? wyblakły niebieski,nie dużo brakuje do tego,żeby przybrał barwę wody. a wiesz co jest tego powodem? cierpienie. cierpienie,które nosi twoje imię. teraz chcesz wszystko odbudować? żeby nam się układało? szkoda,że wcześniej o tym nie pomyślałeś,nie licz nawet na wybaczenie z mojej strony. skoro urodziłeś się raniącym skur.wysynem to wielce kochanym nie umrzesz! pomimo tego,że byłaś zakłamana,że nie mogłam liczyć na okruszki prawdy z twojej strony,nie liczę na nic innego żebyś do mnie wróciła,bo brakuje mi wieczorów w których nie było czasu na nudę. były śmiechy,chociaż nasze sytuacje 'miłościowe' były tragiczne,mimo tego,że nie układało nam sięw związkach. wystarczyło,że miałyśmy siebie-to było ponad wszystko! |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
'Tęsknie za Twoimi oczami i za Twoimi rzęsami . Tęsknie za wszystkim co jest w Tobie .' 'Fakt , że nie ma nas w parku nie oznacza , że nie ma nas wcale . ' |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Raczkowanie
|
Bonjour!
![]() ![]() ______________ jednak wszystko na próżno mój niespokojny ból musi się ujawnić Poznasz moją ranę na sercu, Chociaż nie będziesz jej nawet próbował uleczyć... gdyby te dziwne efekty Czasu mogły sprawić, żeby pokochał.. ukoronuj moje serce. zawsze w mojej głowie <3 jeśli sprawiłam ze czułeś się gorszy, przepraszam, byłam ślepa. daj mi... daj mi jeszcze jedną, ostatnią szansę. Będziesz zadowolony. <3 i wiedz, że to nie zniknie niczym para.. utworzyłeś miejską atmosferę ii ruch uliczny z uczuć.. bądź mym, realnym.. aa zresztą, bądź, czym chcesz. miłość przepływa przez Nasze żyły <3
#4236 |
Rozeznanie
|
Gdzie się podział ten facet, który jeszcze kilka
miesięcy temu, zarzekał się, że mnie nie skrzywdzi? Każdym spojrzeniem wbijasz igłę w moje serce. Bawisz się tym, że nie potrafię przestać Cię kochać. Ty udajesz, że nie widzisz. Ja udaję, że nie czuję. Nagle uświadomiła sobie, że nie chce Go zapomnieć. Był naprawdę wyjątkową osobą i za bardzo ją fascynował, żeby miała z Niego tak po prostu zrezygnować. Mógł zrobić jeden krok, by ją mieć. Nie zrobił. I czuć się tą jedyną pośród miliardów. Najważniejszą.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-10-23 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Raczkowanie
|
Nie powiem Ci jak mocno mi zależy, bo przecież jestem zimną i bezuczuciową suką.
Nadziejo, wybacz. Gdybym była gołębiem nasrałabym Ci na łeb ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Rozeznanie
|
Naughty_ -
![]() 'wiesz, jak bardzo Cię kochałam.
Przecież nie mogłam sama się unieszczęśliwiać.' Inaczej wyglądamy rano, inaczej po południu, inaczej w deszcz i pogodę, inaczej gdy jesteś blisko.
#4239 |
Rozeznanie
|
często siedzę i zastanawiam się dlaczego
nie ma Cię dzisiaj ze mną . Zostałam w domu, pozostałam wierna, gdy Ty byłeś gdzieś, wiesz dobrze z kim . Nie próbuj życia przeszłością, jeśli chcesz, aby twoje marzenia przetrwały. Ja łamię wszystkie zasady, mam je gdzieś.
#4240 |
Zakorzenienie
|
wyprana z kolorowych emocji.
już nawet nie tęsknie. Twój szept razi w oczy, nie krzycz już... spójrz spod długich rzęs, scałuj słone łzy... siedząc na soczysto zielonej trawie, w łagodnym półmroku, zarzucam złotą wędkę i w jeziorze snów łowię gwiazdy...
#4241 |
Raczkowanie
|
wróciłam dzióbki
![]() + Ciepłem swojej dłoni utul mnie do snu . Nadzieją ożyw umysł . In dream You will loose Your heartache . W śnie możesz zgubić ból Twojego serca. I'm dreaming of you near me, baby . Marzę o Twojej bliskości , kochanie . I know you are the one . You're the love of my life . Wiem jesteś jedyny. Jesteś miłością mojego życia. ` Wkrótce nadejdzie ten dzień, w którym będziemy mijać się ulicą. Wtedy będę ulotna jak sen, już nie będziesz mógł mnie mieć. Będziesz mógł jedynie patrzeć, jak powoli znikam wśród przechodniów. I wtedy przypomnisz sobie, że był taki czas, w którym miałeś swoją szansę. No właśnie... Był ! Ten czas już nie wróci.`
#4242 |
Raczkowanie
|
I never meant to let you all down.
(nigdy nie chciałam, żebyś zszedł na dno) ![]()
![]() |
#4243 |
Przyczajenie
|
"Chcesz ? Łąka Przed Tobą Rozkwitnie
![]() ![]() "Mówili na niego lovel, bo podobno był przystojny. Miał branie u kobiet, w ich oczach był taki słodki. Na pewno nie był draniem, a jak już to nie świadomym." "Czuła taki dobry smak, to jak nigdy za życia, może to przez ten nastrój. Przecież to romantyczka." |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
DZIĘKUJĘ !
♥ 'And I’d give up forever to touch you.' /Poświęcę wszystko by Cię dotknąć./ 'You have freedom, but when you need me' you know that I'm next. /Masz wolność, ale kiedy mnie potrzebujesz wiesz, że jestem obok./ 'Czasami liczysz że szczęście się do ciebie uśmiechnie, a gdy tak się nie dzieje, obwiniasz o to cały świat. Tylko kto ci powiedział że kiedykolwiek będziesz szczęśliwa.' When he looked at her silent all feelings. /Gdy spojrzał na nią umilkły wszystkie uczucia./ A ja, ja się tak boję, że to marzenie, które mi się spełnia, po prostu kiedyś zniknie. 'Będę dla niego wszystkim, a on dla mnie nawet kimś więcej niż wszystko.' ♥ OKRADZIONE: agatte, m o n,kontrastowa0, ciiri,kamisha,Primadonna, latin,istny_paradoks ZNAKOMITE <3 !
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-10-23 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Nowe życie na śniadanie z tym Panem poproszę!
Malinowo. Z Tobą!
![]() |
#4246 |
Raczkowanie
|
Oprzyj mnie niespodziewanie o ścianę, otocz swoimi ramionami i powiedz, jak bardzo mnie pragniesz. Wiesz przecież, że lubię, gdy jesteś stanowczy. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
Mrs_ - z racji tego iż jesteś tutaj nowa i możliwe, że
nie przeczytałaś regulaminu chciałabym Cię poinformować, że opisy nie swojego autorstwa dodajemy w cudzysłowiu. zabieram co nieco ![]() + pamięta mnie któraś jeszcze? ;d wróciłam chwilowo. skromnie, bo jakoś nadal weny nie mam. _______ możliwe, że on był jakimś Magikiem. bo tylko on wiedział jak zabrać mnie w magiczne miejsce. ![]() ' rób co chcesz, niczego nie żałuj.. ' ej Ty ! chodź tu! mam małą sprawdę do Ciebie. ![]() - ładny jest, nie ? - no tak ale on ma dziewczynę ! - i co z tego ? gdyby ją kochał to by nie kręcił z innymi laskami. zwykły dupek i tyle. - a skąd to wiesz, może ją akurat kocha. - gdyby kochał, był by tu teraz ze mną, a nie z tą blondynką. (rozmowa z kumpelą na imprezie ^^) zdradzę Ci największy sekret na świecie ale obiecaj, że nikomu tego nie powiesz, ok ? no więc, Kocham Cię. ;* - mówił, że kocha a po dwóch dniach ma inną. - ejj, przykro mi.. ![]() - nic się nie stało. to u mnie już normalne. ' nie pytaj co u mnie. przysięgałam, że dzisiaj nie będę przeklinała całego życia. '
#4248 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() Bardzo mi miło, że taka zdolniacha mnie wyróżniła ;D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ z innej bajki- nie ma z co ![]() your blue eyes ; istny_paradoks ; hottie ; beautiful_lie moje artystyczne autorytety ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Zjem tęczę i popiję deszczem ."
`Deszcz cieszy się w chwilach gdy wychodzi słońce . `Deszcz-mężczyzna Słońce-Kobieta Tęcza-miłość Deszcz+Słońce=Tęcza `Gdy jakaś dziewczyna mi Cię zabierze będę wiedziała, że nie byłeś mnie wart!
![]() |
#4249 | ||
Rozeznanie
|
Zaczarowana_Inka - dziękuję. ![]() Cytat:
nie wiem kogo to dzieło, ale zabieram. ![]() ![]() Cytat:
bajkowa. ![]() Ciągle mam do Ciebie biec, a co jeśli droga się w końcu skończy? ![]() Stworzę Ci w simsach i zrobię z Tobą, co zechcę. Ty sądzisz, że u mnie czuć ból to normalne, że to wogóle nie boli.
Okej, zgadłeś. To zwykle u mnie normalka. Ale teraz pytanie kto go zadaje? Chyba nie muszę Ci przypominać, że to Ty? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Przyczajenie
|
![]()
DZIĘKUJE MORDECZKI
![]() Przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Chyba że i Ty się zapomnisz. Jeśli tak, to mi nie przypominaj. Takie zapomnienie może zdarzyć się nawet najlepszym przyjaciołom. wtedy DJ zagrał w radiu naszą ulubioną piosenkę . zanim to zrobił , powiedział że miłość równie prosto przychodzi , co odchodzi . ale co on tam wie . miłość nie może odejść , ona zawsze gdzieś zostaje ... kilka miesięcy w jego towarzystwie , i już nie nazywają mnie normalną nastolatką . " Gdy dzisiaj znalazłeś się tak blisko mnie, powstrzymywałam się od spojrzenia Ci w oczy, widziałam, że wszystko by powróciło, a to nie było miejsce ani czas na łzy... Więc udawałam, że Cie po prostu nie ma. " there is no rose without thorns. there is no love without pain and suffering . / nie ma róży bez kolców . nie ma miłości bez bólu i cierpień . Every second is like hours. every hour is like a day. when you're away. / każda sekunda jest jak godzina . każda godzina jest jak dzień . kiedy ty jesteś daleko . I should have told you my feelings, were not that strong . / powinnam powiedzieć Ci o moich uczuciach , kiedy to nie było trudne . ty nienawidzisz jak palę . ja nienawidzę , jak zarywasz do tej dziuni , z toną tapety na ryju i IQ - 10 . ' podkręcę rzęsy i będę udawała , że już Cię nie kocham ' .
#4251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________ oddycham skąpymi łykami powietrza. zbyt silny wiatr zwiał pozostałości porannych emocji z mojej twarzy. mamy kilka gramów wspólnych wspomnień. zamkniętych szczelnie jak ogórki w słoikach. im dłużej zamkniętych tym lepiej smakujących. Nie mogła pogodzić się z nutą pogardy w jego głosie, gdy wymawiał słowo „miłość”. Tak. To strach powstrzymuje mnie od rzucenia się pod pociąg. Mam świętą nadzieję, że śmierć to ****a koniec. Czuję się jakbym miała osiemdziesiąt lat. Jestem zmęczona życiem, mój mózg chce umrzeć. A w rowie leży ten sam pijany Bóg,
którego wzywam co wieczór i śmieje się z tego, że robię z siebie taką idiotkę.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-10-23 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Konto usunięte
|
dziękuję, że pamiętacie..♥
'Promise me that no matter where this world takes us we will always be.' /obiecaj mi,że nie ważne gdzie nas ten świat zabierze, zawsze będziemy/ nie mogę Cię mieć. Droga Matematyko, nie mogę rozwiązywać Twoich problemów. Mam własne problemy. kochanie Ciebie było moim największym błędem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
![]() SparklyAngel, Wreeednia, bajkowa,
RozowaSkeyterka, agatte, Naughty_, autoagresja, beautiful_lie, Extremalna - wspaniałości moje, okradłam. Chemia dotyku jest jedną z najbardziej fascynujących chemii. To była zwykła wycieczka, ale zostały niezwykłe wspomnienia. I każdego wieczora gdy idę spać wkładam Twoją koszulkę. Pomimo, że prałam ją setki razy pachnie Tobą. To prawie tak, jakbym się kładła spać koło Twojego boku. Głęboko w płuca, za wszystkie nasze dni. And I've got all the symptoms Of a girl with a broken heart. |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Raczkowanie
|
Wyładowanie agresji nie jest lekarstwem na uczucia negatywne".
wiesz jak się czuje człowiek na wojnie ? Nie ! to ja ci powiem .. czuje strach, lęk, nienawiść, obawy ,gniew, a za razem współczucie .. Zastanawiasz się pewnie skąd to wiem ? Bo do cholery właśnie tak się czuje .. ! A mi ucierpiało tylko serce .. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- madzisko13 beautiful_lie okradłam was ![]() Słuchając tej piosenki wspomnienia wracają .. zaczynam płakać, i usprawiedliwiam się że wieczorami większość ludzi tak robi gdy zalicza doła .. Wiem że masz swoje ścieżki, więc proszę Cię abyś ty mnie poprowadził swoją ![]() ![]() pragnę z twych ust usłyszeć szczere ,, tak ,, Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-10-23 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
bajkowa
![]() z oczu zrobiłeś mi ocean,a z życia totalny burdel! możesz podać mi papierosa? możesz też wino i inne rzeczy które polubiłam. tak,wiem,że kiedyś dla mnie robienie tego co teraz robię było karygodne,tylko dlatego,że ty mi tego zabraniałeś. a teraz? teraz nie ma ciebie,nie ma zakazów. mogę palić,pić a tobie guzik do tego. nie wejdziesz po raz drugi do mojego życia. po co mówić 'kocham cię' skoro tak na prawdę nie zna się znaczenia tych słów? wypowiedzenie tego słowa jest nieodwołalne,jest jak zrobienie sobie tatuażu-choćbyśmy go chcieli zniszczyć i tak będzie,tylko troszkę bardziej wygasły. tak samo jest z miłością. nigdy jej nie zabijemy,to uczucie będzie żyło w nas do końca naszej śmierci i mimo różnych źle wypowiedzianych słów ono i tak istnieje. czasami zwykłe 'cześć' na ulicy,wypowiedziane z twoich soczyście malinowych ust potrafi wzbudzić we mnie tak nagły atak euforii i szczęścia,że aż mi się żyć chce! będziesz mógł robić ze mną co żywnie ci się podoba,tylko proszę wypowiedz dwa magiczne słowa kocham Cię! |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez parala Czas edycji: 2010-10-23 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Rozeznanie
|
![]() agattee, naiwnie__- okradam <3 ![]() chocolaate, CaMa, limitowaana, bananowadelma, marikab,? ![]() poszukuję Cię w kożuchu na wierzchu kakao, w proszku do pieczenia zmieszanym z cukrem w połamanej lasce wanilii i cynamonie. gdy siedzę i opieram głowę o ścianę to jest to ten czas kiedy w głowie próbuję sobie wyobrazić co pochłania teraz Twoje myśli. myślimy podobnie, ale nie synchronizowani. są momenty, których inny człowiek Ci nie zastąpi choćby bardzo chciał i robił to z miłością, nie da rady. jestem za słaba na analizowanie wszystkich za i przeciw, na racjonalne myślenie i stawianie sprawy w jasnym świetle. zaczęła się jesień, uczucia zaczęły gnić i cuchnąć. kula za kulą, strzał za strzałem, idąc przez pole minowe zaczynam powoli wątpić,że ludzie są ludźmi, że słowa ' ja Cię nie opuszczę' mają jakikolwiek sens. przestała wierzyć, gdy osoba w którą najbardziej wierzyła zawiodła z niewyjaśnionych przyczyn. wystarczy bym się uśmiechnęła i powiedziała, że jest okej, a Ty w to wierzysz.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-23 o 13:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Raczkowanie
|
'Nie szukałam miłości, ona znalazła mnie, chociaż nie wiem.. Nie wiem nic o Tobie - skąd się nagle wziąłeś w sercu mym. Nie wiem czy się już nie boję, zakochać w Tobie z całych sił..' 'I znajdziemy to pieprzone wyjście z sytuacji , obiecuję. ' 'Tak wiele rzeczy powinnam Ci powiedzieć. Wyliczyć, ile to razy o Tobie śniłam i ile razy nie mogłam przez Ciebie zasnąć. Udowodnić Ci, że mam uśmiech przeznaczony tylko dla Ciebie.. i spojrzenie też takie mam.' 'nie pokłóciliśmy się , raczej zrezygnowaliśmy z siebie.' powiem ; tak to właśnie dzięki niemu zrozumiałam życie .' 'Wspomnienia zachowuję głęboko w sercu przecież nie mogę tego co było odtworzyć na nowo mogę tylko na chwilę przywrócic to słowem gestem ale nie będzie to już takie samo uczucie jak w momencie kiedy to przeżywałam .' 'Kiedyś będziesz żałował, ale to przyjdzie z czasem... Wtedy zrozumiesz ile naprawdę straciłeś, ile mogłeś mieć, ale tego nie doceniłeś.' 'Nie mamo. To nie jest coś o czym mogę tak po prostu zapomnieć, wymazać z pamięci i pójść naprzód. Tak, wiem, że mam szesnaście lat. Ale zrozum, nie jestem już tym dzieckiem, które biega ze swoim różowym misiem... Nie zaraz, ja nigdy nie miałam różowych misiów... Mamo, spróbuj sobie to wyobrazić. Kiedy go nie widzę, czuję jak wszystko we mnie szaleje. Jakby miliard motyli przeleciało przez całe moje ciało. Uwielbiałam z nim rozmawiać. O wszystkim, nawet o tym, jakiego batona ostatnio zjedliśmy. Przy nim czułam się bezpieczna, wystarczyła tylko jego obecność. Przy nim byłam szczęśliwa. Wiesz mamo, gdy przy jakiejś osobie jest się tak bardzo szczęśliwym, a potem się to straci, to nie da się o tym tak po prostu zapomnieć. Kocham go, mamo. Kocham go tak cholernie mocno, że oddałabym za niego wszystko, mimo tego, że mam przecież tylko szesnaście lat.?' 'Lubię, gdy ktoś wypowiada Twoje imię. Nawet, gdy niekoniecznie chodzi o Ciebie.'
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
dziękuję Myszki
![]() postaram się ![]() i matko boska, umarł w butach, Patrysia ma mnie w podpisie ![]() *
kiedy kobieta mówi, że kocha. nie oczekuje najcudowniejszego uśmiechu, najcieplejszego objęcia czy jednego z najbardziej namiętnych pocałunków świata, wystarczy jej jedynie skromne, banalne, acz piękne: 'ja Ciebie też, mała'. może ja nie jestem wyjątkowa, ale moja miłość? owszem. na próżno szukasz w Niej moich cech. nie znajdziesz, uwierz mi na słowo. mocniej niż kogokolwiek kiedykolwiek. Widzieli, jak ta dwójka na siebie patrzy, nie musieli pytać, wiedzieli - to Miłość. najprawdziwsza z prawdziwych. bywa, że nie doceniasz chwili, dopóki nie masz okazji jej powtórzyć. wtedy wspomnieniom towarzyszą łzy, nie szczęścia, łzy tęsknoty. paznokcie odcień nr 151, tusz do rzęs koloru czarnego, zielona barwa jego tęczówek. ot, cała paleta jej życia. utknęłam gdzieś, między wódką a zakąską. nie mogę znieść większości robionych przez Ciebie rzeczy, ale chcę się z tym zmagać całe życie. hm, może jednak potrafię żyć bez Ciebie?
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-10-23 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Przyczajenie
|
Siiema, Wszystkiim !
![]() Od dłuższego czasu przeglądam Wasze wpisy i jestem nimi dosłownie oczarowana! ![]() Postanowiłam do Was dołączyć. ![]() ![]() [...] O samobójstwie myślała, coraz bardziej poważnie. Schowani pod własnym płaszczem szczęścia. Znalazła pocieszenie w otwartości na świat, własnego smutku. Nawet w pochmurny dzień, niebo dla niej było niebieskie. Wyznała swoje uczucia za pomocą lustra. Zainspirowana własną słabością. -Zaczarowana? -Tak jakby zakochana. Naciesz się widokiem, bo ostatni raz widzisz ją w tym stanie!. !. ![]() <3 Postanowienia : -zapomnieć -rzucić nałóg jedzenia słodyczy -brać znów z życia jak najwięcej. -bawić się na całego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.