|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek nie dziwię się stresowi, ale po obronie nie ma zmiłuj ![]() i mnie tutaj o takich frykasach ![]() nie dam się ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Michalinko 2kg do przodu to mały nadprogram, łatwo go zwalić, ale jak się nie będziesz pilnować, to nadprogram może się zwiększać, a tego chyba nie chcesz ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 |
Wtajemniczenie
|
melduję, że zapomniałam się zważyć w warunkach standardowych. Przypomniało mi się po śniadaniu. Zważyłam się tak dla sprawdzenia i było tyle samo, co ostatnio. Czyli jeśli odejmę śniadanie.... to może jest coś mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
windbag bo oprócz ważenia się powinno się też mierzyć cm, wczoraj takowy znalazłam i chyba w następną sobotę i ten zwyczaj oprócz ważenia zacznę uskuteczniać.
Bo czasem po kg nie widać a na cm zleci, u mnie jak nic dalej z biustu spada ![]() ![]() po wczorajszym spacerze i po wieczornych wygibasach jak poszłam spać, tak od razu zasnęłam ale jaka wyspana jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 |
Rozeznanie
|
Jeju nie wiem co się ze mną dzieje, ale w ogóle nie mam w sobie żadnej energii i zapału do niczego. Aby leżeć i spać
![]() ![]()
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Michalinko prawdopodobnie zmęczenie cię dopadło, maraton przez egzaminy i oczekiwanie na obronę. Nie obwiniaj się. Jeszcze trochę i będziesz mogła odsapnąć.
mnie dopadło jakieś zmulenie nawet przepisu na fasolkę po bretońsku skapować nie mogę :/ najchętniej poszła bym spać. wiecie kto będzie musiał się odchudzać na wiosnę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hm?
![]() |
![]() |
#4239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- A tak właśnie, w sobotę miałam połowinki, wybawiłam się uhuhuhu ![]() Ale dietka nie idzie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4240 |
Rozeznanie
|
Tzn jak środowisko? Chodzi o pH kwaśne/zasadowe?
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
fasolka po bretońsku udana, będzie obiad na cały tydzień
![]() a co dzisiaj taka cisza? łącza pozamarzały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Rozeznanie
|
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
Jaki piękny nowy tydzień! (dla mnie tydzień zaczyna się dziś, bo wczoraj objadłam się małymi babeczkami u rodziców, a wieczorne postanowienie fitu zamieniłam w ostatniej chwili na siedzenie przed telewizorem i oglądanie "Różowe lata '70" online....
![]() Dziewczyny jest tak zimno, marnie i ponuro, że kompletnie NIC mi się nie chce. ![]() Do tego, w te okropne mrozy odkryłam, czemu w moim domu jest zimno jak w lodówce... Mam nieszczelne okna. Pan przyszedł i kazał posmarować uszczelkę wazeliną. I tyle. Jak nie pomoże za dwa tygodnie mam zadzwonić. Kolejne dwa tygodnie spania pod kocem, kołdrą, w rajtuzach i skarpetach?! ![]() Ale widzę, że Wy wszystkie zamulacie i nie siły nie macie... Podzielam brak życiowego entuzjazmu... meryy = > jest jeszcze nadzieja! Moi dzieciaci znajomi co i rusz opowiadają jak z dzieciakami byli na sankach (tylko krótko, bo zimno!!). I jeszcze na mojej dzielni ( ![]() Dobra, kończę kanapkę! (musztarda i sałata - krucho z kasą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
|
melduję się z -0,9kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Dziś tylko na chwilkę się zameldować przybyłam, nadrobiłam, ale nie mam sił odpisywać
![]() Ja mam znów stresy na uczelni, nie zdałam tamtego prawa farm i teraz muszę się umawiać na poprawki. To już się nudne robi, już mam po prostu dość. Byle do końca przyszłego tygodnia... Dietkę dzielnie trzymam (wczoraj był jeden mały grzeszek w postaci tofifi), fitness także. Wczoraj ze złości na siłowni sobie dałam taki wycisk, że dziś umieram. Ale za to osiągnęłam już przyszło-sobotni cel - na wadze pokazało się 65,9 kg! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
hahahaha!!!! To co mnie przed chwilą spotkało w pracy to jest właśnie przykład wisienki na torcie tej roboty: ćwiczymy dziś na poziomie A1+ użycie zwrotu "powinieneś/powinnaś + bezokolicznik". Proszę, żeby sami wymyślili jakiś przykład. No i mój niepozorny i nieśmiały uczeń, patrzy się na mnie i rzuca "powinnaś zrobić kupę". Zmartwiałam. Wpatruję się w niego i proszę, żeby powtórzył. Ten mówi to samo. Zaniepokojona staram się wybrnąć i mówię, że chyba użył złego słowa. Nagle inna uczennica mówi "aaaaa, chciałeś 'zakupy'?". Tamten się cieszy i mówi coś w stylu "ojej, tak tak!". Tego poranka umarłam zawodowo i ewidentnie narodziłam się na nowo :P
Jak ja Wam zazdroszczę spadku wagi, muszę wziąć dupę w troki! Chętnie bym się zapisała na siłkę, ale w Wawie to jest wszystko drogie szatańsko... ![]() ![]()
![]() |
#4248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bierz tyłek w troki, nawet bez siłowni dasz radę! Chociaż oczywiście silownia mile widziana. Może być jako dodatek, dla urozmaicenia innych ćwiczeń, zebys fortuny nie wydała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 |
Rozeznanie
|
Mi się @ zbliża... I wszystko psuje. Mam ochotę na wszystko co pyszne i kuszące !
![]()
![]() |
#4250 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
W ramach walki i tyłka w trokach (???) zrobiłam przed chwilą shred (level 3 - tak z ciekawości, bo nigdy do niego nie dotarłam :P). Jestem zmęczona ale zarazem pełna energii
![]() Na obiad zjadłam duszone mięso i dużo kapusty pekińskiej z przyprawami i taka mnie chcica złapała na słodkie!! Ale jakoś wybrnęłam, bo skonsumowałam paczuszkę płatków z jednym ząbkiem gorzkiej czekolady. ![]() windbag => uczeń to dorosły facet, koło trzydziestki. Ale niewinnie wygląda: okularki, konkretnie łysieje, w ogóle jest malutki (jak ma 170 cm wzrostu to jest max.). I takim tekstem.... ![]()
![]() |
#4252 |
Rozeznanie
|
pestka - uczeń jest absolutnie genialny
![]() windbag - gratuluję spadku ![]() Wczoraj zmusiłam się do spędzenia pół godziny na orbitreku, chociaż w ogóle nie miałam ochoty na żadne ćwiczenia i to koniec mojego fitnessu, ograniczam się do spacerów z psem. Dzisiaj na przykład zawędrowaliśmy do weterynarza, bo pies stary już jest i zaczyna się sypać.
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Hej.
pestko - się nie chce, zimno i bida ale w domu tez można poskakać, robi się cieplej. Z oknami łączę się w biedzie brat ma stare okna i chyba czeka, aż ktoś mu je wymieni.... ale skaczę, wywijam nogami, robię brzuszki wbiłam sobie do głowy, że na wiosnę chce mieć 62kg więc muszęęęę. No nie powiem, że nie jem słodkiego, bo jem, winę zwalam na mróz i to, że organizm potrzebuje dodatkowej energii i domaga się czekolady. słoniku przykro mi, że tak cię męczą na uczelni, trzymam kciuki by się, dobrze szybko skończyło ![]() windbag gratulejszyn ![]() ![]() martucha nie daj się @ walcz ze słabościami! mała czekoladka nie za szkodzi, ale nie więcej! a jak więcej, to na plecy i rowerki przynajmniej 30 min. nezko i dobrze, że się orbitekowałaś. A dla psa miziaki !! Niech się nie sypie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
pajacyki i inne podskoki, skakanka, brzuszki, nożyce, kołyska, rozciąganie, wieczorny spacer z psem i idę spać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Z dietą u mnie wporzadku tylko nie ćwicze w ogóle, ale obiecałam sobie, że po obronie już zaczynam ![]() Dzisiaj w biedronce odkryłam łososia świeżego do pieczenia i takiego lekko wędzonego do spożycia lub też upieczenia ![]()
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4257 |
Rozeznanie
|
Tak w zamrażarkach, chyba dopiero wprowadzili bo nigdy nie widziałam. Jest taki duży kawałek za 11zł surowy i wędzony za 7.99 z pieprzem lub koperkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4258 |
Raczkowanie
|
Pyszne są jeszcze tzw. wędzone brzuszki z łososia. Ale to jest tłuste.....
![]() Ja też trochę słodkiego podjadłam. Jak wpadłam do koleżanki wieczorem to mi wcisnęła kanapkę z masłem orzechowym i dżemem ![]()
![]() |
#4259 |
Rozeznanie
|
Ciekawe połączenie: masło orzechowe i dżem. Chociaż dżem można jeść chyba z niemal wszystkimi dodatkami do kanapek (oprócz warzyw i wędliny
![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze wiedzieć o łososiu w biedronce. W lidlu też jest bardzo dobry, tylko do biedronki mam bliżej. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- aaaa śniło mi się, że zadzwoniła kobieta i zaprosiła mnie na rozmowę o pracy podała godzinę i bardzo nie wyraźnie adres, więc proszę o podanie adresu jeszcze raz i znowu nie wyraźnie i ewidentnie inna ulica, to jeszcze raz i znowu bełkot i inną nazwą ulicy i odłożyła słuchawkę. To oddzwaniam i pytam się czy mogę prosić o maila z potwierdzeniem zaproszenia. Dostaje maila wszystko wyraźnie po za adresem. Szukam w internecie adresu i nie ma...., szukanie pracy na dekiel mi siada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.