|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Przyczajenie
|
Jak myślicie, czy czarne włosy będą mi pasowały?
Bardzo podobają mi się czarne włosy i od kilku miesięcy chcę przefarbować włosy na czarno. Mój naturalny kolor włosów to średni brąz (w zadzie to taki prawie ciemny). Posiadam duże, piwne (ciemne) oczy. Mam ciemne brwi i mocno czarne rzęsy. No i mam bardzo jasną karnację, w zasadzie to białą jak śnieg. No i jakbym już miała farbować włosy, to jaki odcień wybrać? Ja najbardziej skłaniam się do hebanowej czerni. No i czym farbować, żeby było bez amoniaku ale jednocześnie żeby włosy nie wypłukiwały się zbyt szybko.
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak myślicie, czy czarne włosy będą mi pasowały?
nie wiem czy czarny będzie wyglądał dobrze to tak bladej cery.... bardziej mi pasuje do chociaż lekko opalonej... moja koleżanka była blada i miała różne kolory, bardzo jasny blond (wyglądała zbyt mdło), rude, czarne ( w czarnych wygladała jak śmierć) także nie wiem czy to dobry pomysł chyba że nie będzie to czarny jak smoła tylko taki "jaśniejszy" odcień czarnego...
Hm no nie wiem, do bladej cery nie odważyłabym sie farbować na czarno... |
|
|
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak myślicie, czy czarne włosy będą mi pasowały?
cześć dziewczyny ! dodam tutaj swoje zdjecie i jestem otwarta na propozycje (oprócz blondu, absolutnie nie popełnię już tego błędu !) mam bladą cere - owszem na załączonym zdjęciu będę miała ładną opaleniznę (solarium) ale czasu też coraz mniej
a wiosna się zbliża może coś nowego? a może jakiś typ fryzury dodaje zdjęcie seleny fajny kolor ma na głowie
|
|
|
|
#4234 |
|
Przyczajenie
|
Błagam pomóżcie w doborze nowego koloru
Witam,
chciałabym Was bardzo prosić o pomoc w doborze nowego koloru włosów. . Myślałam o jakimś kasztanowym czy mahoniowym odcieniu, ale same oceńcie i doradźcie ;* Dołączam swoje zdjęcie
Edytowane przez Mania15 Czas edycji: 2013-02-20 o 14:44 |
|
|
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Błagam pomóżcie w doborze nowego koloru
Mi by się podobał na Tobie taki odcień
Taki ciepły kasztanowy brąz
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Taki brązik powyżej jest fajny, ale widzę Cię też w lśniącym karmelu (coś pomiędzy brązem a blonem).
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#4237 |
|
Przyczajenie
|
A mogłabym prosić o podanie jakiś konkretnych nazw farb?
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz lecieć w blondy, polecam Syoss Miodowy Blond
Jeśli karmel, celuj w coś takiego: Palette H8 albo W5- bardzo ładne kolorki. G4 moim zdaniem też by Ci pasowała, ale jest troszkę ciemniejsza, więc ją musiałabyś już zmieszać z czymś jaśniejszym (jak np H8) żeby za bardzo nie przyciemnić. ![]() To takie propozycje ode mnie.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#4239 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - wątek zbiorczy
A jaki kolor proponujecie dla mnie?
|
|
|
|
#4240 |
|
Przyczajenie
|
Blond czy ciemny brąz? czyli moje dylematy
Cześć dziewczyny, chciałabym się Was poradzić. Otóż obecnie mam brązowe włosy Czasami mam ochotę wrócić do blondu, czasami cieszę się z tych ciemnych. Nie mam pojecia w których mi lepiej bo wyglądam w innych jak dwie inne osoby ;/ ( a poza tym trudno samą siebie oceniać) . Ogółem najbardziej podobają mi się długie zadbane złote włosy ( takie jak u rusałek i księżniczek ) . Dołączam zdjęcia, POMÓŻCIE!
|
|
|
|
#4241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Blond czy ciemny brąz? czyli moje dylematy
blond
Edytowane przez fairycat Czas edycji: 2013-02-22 o 23:07 |
|
|
|
#4242 |
|
Przyczajenie
|
czy brąz? ( ja z przodu )
Edytowane przez fairycat Czas edycji: 2013-02-22 o 23:07 |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie Ci w tym kolorku
. widzę Cię też w czymś bardziej karmelowym, może coś takiego jak masz w avatarze?
|
|
|
#4244 |
|
Przyczajenie
|
Jak myslicie?? Pasowałoby mi w czarnych?? Albo chociaz ciemny braz.
Mam dość blondu strasznie zniszczyl mi wlosy rozjasniacz! ![]() Naturalne mam mysi blond. |
|
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam problem dotyczący koloru włosów. Zastanawiam sie czy ten który akurat mam(braz) jest dla mnie odpowiedni. Ostatnio myslalam nad blondem tylko nie jestem pewna czy zaryzykowac i czy bedzie mi pasowac? To nie ma byc bardzo jasny blond ale nie też zbyt ciemny. Mam niebiesko-szare oczy, a moj naturalny kolor włosow to ciemny blond. Załączylam zdjecia jedno juz dosyc stare w naturalnym kolorze włosów, a drugi w aktualnych-brazowych . Co myslicie?
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnej czerni... Będziesz żałować, postarzysz się i zgasisz twarz, absolutnie Ciebie w niej nie widzę.
|
|
|
|
#4247 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chciałabym zmienić kolor włosów ale nie mam pojęcia na jaki, oczywiście odpada czerń i blondy. Co doradzacie?
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam pytanie. Naturalnie mam coś między ciemnym brązem a czernią. W czerwcu miałam dekoloryzację i pofarbowałam się na rudo, ale wyglądałam po prostu karykaturalnie (ciemna oprawa oczu, generalnie zimny typ urody). Obecnie mam taki kolor jak na zdjęciu. I tutaj pojawia się pytanie. Czy jest sens rozjaśniać do takiego karmelowego brązu? Czy lepiej zostawić ten kolor co mam? A może zupełnie go przyciemnić, do takiej czerni z prawdziwego zdarzenia?
|
#4250 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym zmienić kolor włosów i w związku z tym mam pytanie
Czy będzie do mnie pasował ten kolor włosów? Dałam też zdjęcie oczu, chociaż nie wiem czy ich kolor jest ważny przy doborze koloru (ich zdjęcie jest rozjaśnione)
Edytowane przez Groverka Czas edycji: 2013-03-11 o 18:11 |
|
|
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 |
|
martuska877
|
jaki kolor blondu do mnie pasuje mam ciemne blond wlosy a teraz jasne pasemka czy ten kolor czy inny pasemek a może lepiej ciemne?
http://imageshack.us/photo/my-images/208/1002226w.jpg/ a dodatkowo zdjecie w avatarze tam jest cala moja galeria fotek kiedys i teraz |
|
|
|
#4253 |
|
Przyczajenie
|
Ładnie by Ci było w jakimś jasnym blondzie
|
|
|
|
#4254 |
|
martuska877
|
a jaki odcien blondu?
|
|
|
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Przyczajenie
|
Drogie wizażystki pomóżcie mi dobrać kolor na moje włoski gdyż chciałabym zrobić sobie balejaż wiadomo coś nowego
Obecnie mam kolor miedziany , w słoneczku bardziej rudy i niezbyt ciemny co polecacie ?
|
|
|
|
#4257 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę o radę.
|
|
#4259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie czerń odpada. Postarzysz się.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

a wiosna się zbliża może coś nowego? a może jakiś typ fryzury dodaje zdjęcie seleny fajny kolor ma na głowie
. Myślałam o jakimś kasztanowym czy mahoniowym odcieniu, ale same oceńcie i doradźcie ;* Dołączam swoje zdjęcie

Czy będzie do mnie pasował ten kolor włosów? Dałam też zdjęcie oczu, chociaż nie wiem czy ich kolor jest ważny przy doborze koloru (ich zdjęcie jest rozjaśnione)