Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 09:20   #4231
Agucha 79
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Witam Kochane Wytrwaluszki !!!

Cytat:
Napisane przez Przezlosliwa Pokaż wiadomość
Agucha - dzięki za linki.

Jestem z Krakowa i zastanawiam się czy nie jeździć do tej dziewczyny (ma odbiór osobisty ) zamiast do Tesco w którym i tak niewiele rzeczy jest. ;P Już widzę, że ma taniej maizenę niż ja kupuję w Lewiatanie.
Nie wiem ile taniej ale dla mnie ta mazeina w sklepie ze zdrową żywnością strasznie droga (350 g. - 5,50), Ja ostatnio kupiłam we wrocławiu, w sklepie DLA KULTURYSTÓW z ODŻYWKAMI
2kg. 200g. za 14,50 !!! więc różnica kolosalna

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Jak wiecie, jestem od lutego marną Dukanką. Wcześniej byłam wzorowa, a teraz nie wiem sama co ze sobą robię. Staram się zacząć, ale później coś piep..rzę.
Już tak fajnie wyglądałam w styczniu ważąc 59kg... Teraz ważę 62,5kg i wczoraj zauważyłam w lustrze w przebieralni, że bardzo pogorszył mi się cellulitis (a po schudnięciu 10kg na Dukanie był w na prawdę dobrym stanie, mało widoczny) i moja skóra zwiotczała (teraz się objadam słodyczami i tłustymi). Ładnie schudły mi ramiona, a teraz są kluchowate i wiotkie. Pupa wyglądała nieźle, a teraz świeci cellulitisem. Brzuch miałam w miarę ok, a teraz wróciła opona (boczki) i kilka cm.
Ogólnie to się podłamałam, znowu z każdej bluzki wystaje mi brzuch. Mam nadzieję, że uda mi się wrócić już na stałe do Dukana, bo pierdoła ze mnie ostatnio straszna.
Już to kilka razy pisałam, ale od dzisiaj wracam na 100%, bo na prawdę znowu się sobie bardzo nie podobam. Wyglądam jakby mi to 10kg wróciło, a lato nadchodzi wielkimi krokami (zresztą piep... lato, chcę być piękna dla siebie).

No. To trzymajcie kciuki, bo bardzo mi zależy, żeby wrócić.
Kluseczka

Dasz radę, juz tyle wytrzymałaś, jesteś mądrą dziewczynką i wierzę, że nie zaprzepaścisz tego co juz udało Ci się dokonać

Cytat:
Napisane przez Ninlil Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziewczyny, jak często sę ważycie żeby nie było rozpaczy że dieta nie pomaga?
Ja ważę się codziennie i nie rozpaczam jeśli jest pół kilo w jedną czy w drugą, nie ja wymyśliłam powiedzenie
"DIETĘ ZACZYNA SIĘ W GŁOWIE "

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
wrzucam Wam na chwile moje zdjęcia dla motywacji...
pierwsze to czerwiec 2010 drugie maj 2011 15 kg temu...
klask i:kla ski:

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:25   #4232
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że medaliony są podwędzane. A wizualnie - małe, różowe kotleciki mielone kupowałam na rybach w Realu. 34,95 zł za kilogram. Za trzy zapłaciłam 5,17 zł
dzieki chyba ich dzisiaj poszukam wracajac z pracy, narobilas mi smaka

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Musiałam dziwnie wyglądać rano nad tą trumienką (paprykarz w takiej mini aluminiowej blaszce)

a ja wlasnie zaszalałam bo wciagnęlam ciacho rabarbarowe polane satino waniliowym
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:27   #4233
Ninlil
Wtajemniczenie

Kostka, medaliony to wędzone mięso z łososia zwiniete w... medalion, a warkocze to płaty z łososia uplecione w warkocz i tez wędzone. Czyste mięso. U mnie są bardzo drogie, kupuję w sklepie rybnym naprzeciwko pracy i płacę 5-7 zł za sztukę w zależności od wagi( 100-150 g). Mam jednak pewność że ociekają świeżym tłuszczem Te z Tesco wcale mi nie smakują.

Są przepyszne, kto jeszcze nie próbował niech się skusi

Edytowane przez Ninlil
Czas edycji: 2011-05-12 o 09:28
Ninlil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:33   #4234
Renka2
Raczkowanie

Witajcie!

Cytat:

klask i:, trzymaj tak dalej.

WrednaZ
Mam takie pytanie: czy ćwiczysz , albo uprawiasz jakiś inny sport? Jeżeli tak to waga może nie spadać ze względu na budowanie się masy mięśniowej, wizualnie możesz chudnąć, ale na wadze nie będzie tego widać przez jakiś czas. Jeżeli tak jest to nie przejmuj się wagą, schowaj ja i waż się np: raz na dwa tygodnie lub raz na miesiąc . Nie rezygnuj z diety jak już ja zaczęłaś . Trochę cierpliwości a na pewno się opłaci

Fernis
Weź się w garść dziewczyno i nieużalaj się nad sobą, bo szkoda zaprzepaścić tego co już zrobiłaś do te pory. Więcej wiary w siebie . Wiesz że wszystkie Ci pomożemy , ale żadna nie zrzuci wagi za Ciebie. Wiec koniec płaczu i do roboty.
1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg)
1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg)
1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg)
III faza 6.06.2011 - 81,8kg

może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość

Renka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:40   #4235
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Nie wiem ile taniej ale dla mnie ta mazeina w sklepie ze zdrową żywnością strasznie droga (350 g. - 5,50), Ja ostatnio kupiłam we wrocławiu, w sklepie DLA KULTURYSTÓW z ODŻYWKAMI
Moja to 0,5 kg za mniej niż 6 zł. A i tak pytałam o mniejsze opakowanie, bo użyłam jej pierwszy raz od 10 miesięcy i podejrzewam, że szybko nie użyję...
mega oszczędnie więc, bo za dwie łyżeczki od herbaty zapłaciłam prawie 6 zł :brzyda l: (ale miało być pięknie - młoda kapustka )

Cytat:
a ja wlasnie zaszalałam bo wciagnęlam ciacho rabarbarowe polane satino waniliowym
Jutro tak zjem resztę rabarbaru Pan sernik będzie polany musem rabarbarowo- saTanowym
Stary 2011-05-12, 09:48   #4236
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kostka, medaliony to wędzone mięso z łososia zwiniete w... medalion, a warkocze to płaty z łososia uplecione w warkocz i tez wędzone. Czyste mięso. U mnie są bardzo drogie, kupuję w sklepie rybnym naprzeciwko pracy i płacę 5-7 zł za sztukę w zależności od wagi( 100-150 g). Mam jednak pewność że ociekają świeżym tłuszczem Te z Tesco wcale mi nie smakują.

narobilas smaka szczegolnie to ociekanie swiezym tłuszczem mnie bierze chce mi sie tłuszczu baaardzo co dukan robi z ludzi...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-05-12 o 09:56
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:02   #4237
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
w książce wyczytalam że dobrym sposobem jest metoda 2/5 bo wspomaga odchudzanie dolnych cześci ciala i redukuje cellulit... a ja mam troszke za duzo na udach i na pupie... wiec pomyślalam że ta metoda bedzie dobra...
ale jednak najbardziej zalezy mi na stracie wagi
2/5 o ile pamiętam, jest dobry dla co chcą schudnąć kilka kilogramów, albo nawet wcale, a tylko pozbyć się cellulitu. Ale mogę się mylić.

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
uwielbiam Twe nazewnictwo
klask i:
A ja Twoje.
Stary 2011-05-12, 10:12   #4238
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Dasz radę, juz tyle wytrzymałaś, jesteś mądrą dziewczynką i wierzę, że nie zaprzepaścisz tego co juz udało Ci się dokonać
Mam nadzieję, że zrzucę szybko.
Cytat:
Narobiłyście mi smaka na tego łososia wędzonego, poszukam w najbliższym czasie.
Cytat:
Napisane przez Renka2 Pokaż wiadomość
Fernis
Weź się w garść dziewczyno i nieużalaj się nad sobą, bo szkoda zaprzepaścić tego co już zrobiłaś do te pory. Więcej wiary w siebie . Wiesz że wszystkie Ci pomożemy , ale żadna nie zrzuci wagi za Ciebie. Wiec koniec płaczu i do roboty.
Po pierwsze to Fenris, nie ma takiego słowa jak fernis.
A po drugie: słucham?! Gdzie ja się użalałam? Jesteś na wątku od niecałego miesiąca, nie znasz mnie, nie wiesz jak się tutaj udzielałam od listopada i Ty mi takie coś piszesz? Weź się dziewczyno ogarnij, bo to bardzo niemiłe i zdenerwowałaś mnie tym postem. Użalam się, płaczę? A Ty kim jesteś, żeby tak chamsko pisać?
Napisałam, że od jutra wracam do diety, zmobilizowałam się, oczekiwałam wsparcia, a Ty mi takie bzdury wypisujesz.
Jeśli chodzi Ci o to, że pisałam o cellulitisie to były to fakty, a o sobie jako pierdoła - z przymrużeniem oka. Ale widocznie nie zrozumiałaś przekazu.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-05-12 o 10:41
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:35   #4239
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Kostka mega GRATULACJE. Piekny efekt. JAk dla mnie juz jest ok i nie musisz dalej chudnac. Ile masz wzrostu?

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:36   #4240
orangemisia
Zadomowienie

Witam
Widzę,że tutaj na forum jakiś mały kryzys, ale na pewno wszystko pójdzie w dobrym kierunku U mnie też ostatnio straszne skoki wagi, nawet wahająca się ok. 2 kg. Ale trzymam się dzielnie
Wczoraj z okazji urodzin TŻ urządziliśmy grilla na działce. Nie umiałam uwierzyć,że ja mogę zjeść na nim takie pyszności. Tak się obżarłam grillowaną piersią z kurczaka i pyszną sałatką, że aż mnie później brzuch bolał Jestem naprawdę oczarowana tą dietą Można jeść dużo, smacznie i chudnąć

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:36   #4241
karmeelek
Zadomowienie

Hej kochane
U mnie dziś na wadze 60,8kg - jeszcze tylko niecały kg i zobaczę piątkę z przodu Za to dziś ubrałam do pracy czerwone spodnie, które ostatnio nosiłam jakieś... 7 lat temu
Co do ważenia to ja ważę się codziennie i rano i wieczorem (dla sprawdzenia jak jedzonko na mnie w ciągu dnia wpłynęło )

Kostka
Fenris fajnie ze wracasz a nadwyżka szybko spadnie
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 10:38   #4242
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję! Pięknie wyglądasz.
Na prawdę widać ogromną zmianę

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 10:41   #4243
anaiss86
Zadomowienie

Fenris, kochanie, wiem co czujesz. Ja stracilam w drugim podejsciu miesiac, bo jak zaczelam grzeszyc w swieta to nie moglam sie opamietac i dopiero tydzien przykladnie dukam. Wzroslo 2kg, niby nie tak baaardzo duzo ale poczulam sie jak prawdziwy monster. Teraz spadlo i znow mam 78,5 ale za to caly miesiac w plery. Wiem, ze nie jest latwo. Ja sie zachowywalam jakby mnie z buszu wypuscili i rzucalam sie na wszystko co niedukanowe. Moze nam to bylo potrzebne by przejrzec na oczy i uswiadomic sobie, ze na dukanie tez moze byc smacznie a przede wszystkim lekko i bez wyrzutow sumienia? Moze w ten sposob musialysmy nabrac sil? JEDNO JEST PEWNE RAZEM DAMY RADE

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

ja tez waze sie codziennie,lubie miec kontrole i widziec efekty. Za to jak jest wzrost to tez jest jakis sygnal i przekonalam sie juz ze jak to powiedziala d6: ,, co wzroslo to i spadnie" ( przepraszam za niedokladny cytat:P)

Stary 2011-05-12, 10:45   #4244
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Moja to 0,5 kg za mniej niż 6 zł. A i tak pytałam o mniejsze opakowanie, bo użyłam jej pierwszy raz od 10 miesięcy i podejrzewam, że szybko nie użyję...
mega oszczędnie więc, bo za dwie łyżeczki od herbaty zapłaciłam prawie 6 zł :brzyda l: (ale miało być pięknie - młoda kapustka )
No ja używam do naleśników , PRAWIE codziennie do naleśników, więc umnie schodziła troszkę szybciej , ale jak sobie radzisz bez niej to bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Fenris, kochanie, wiem co czujesz. Ja stracilam w drugim podejsciu miesiac, bo jak zaczelam grzeszyc w swieta to nie moglam sie opamietac i dopiero tydzien przykladnie dukam. Wzroslo 2kg, niby nie tak baaardzo duzo ale poczulam sie jak prawdziwy monster. Teraz spadlo i znow mam 78,5 ale za to caly miesiac w plery. Wiem, ze nie jest latwo. Ja sie zachowywalam jakby mnie z buszu wypuscili i rzucalam sie na wszystko co niedukanowe. Moze nam to bylo potrzebne by przejrzec na oczy i uswiadomic sobie, ze na dukanie tez moze byc smacznie a przede wszystkim lekko i bez wyrzutow sumienia? Moze w ten sposob musialysmy nabrac sil? JEDNO JEST PEWNE RAZEM DAMY RADE
Pewnie , że dacie radę, znowu mi kciuki sinieją od zaciskania

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:00   #4245
Renka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że zrzucę szybko.

Narobiłyście mi smaka na tego łososia wędzonego, poszukam w najbliższym czasie.

Po pierwsze to Fenris, nie ma takiego słowa jak fernis.
A po drugie: słucham?! Gdzie ja się użalałam? Jesteś na wątku od niecałego miesiąca, nie znasz mnie, nie wiesz jak się tutaj udzielałam od listopada i Ty mi takie coś piszesz? Weź się dziewczyno ogarnij, bo to bardzo niemiłe i zdenerwowałaś mnie tym postem. Użalam się, płaczę? A Ty kim jesteś, żeby tak chamsko pisać?
Napisałam, że od jutra wracam do diety, zmobilizowałam się, oczekiwałam wsparcia, a Ty mi takie bzdury wypisujesz.
Jeśli chodzi Ci o to, że pisałam o cellulitisie to były to fakty, a o sobie jako pierdoła - z przymrużeniem oka. Ale widocznie nie zrozumiałaś przekazu.

OK, przekreciłam Fenris, przepraszam. Nie znam Ciebie , ani innej z dziewczyn dukających osobiście, to fakt. To że udzielam się na forum od miesiąca nie znaczy że nie czytam forum , a czytałam go od kilku części wcześniej. Nie chciałam nikogo obrazić, ale skoro tak to odebrałaś to trudno. Nie chodzi mi ani o Twój wygląd, ani o cellulit . Chciałam jakoś mocniej Ciebie zmotywowac, jeżeli to podziałało na Ciebie jak płachta na byka i wywołało taką a nie inną reakcję to sorry.

Stary 2011-05-12, 11:08   #4246
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
No ja używam do naleśników , PRAWIE codziennie do naleśników, więc umnie schodziła troszkę szybciej , ale jak sobie radzisz bez niej to bardzo dobrze
Też robię dużo naleśników Czasem na słodko, czasem na ostro, ale wszystkie
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:08   #4247
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
OK, przekreciłam Fenris, przepraszam. Nie znam Ciebie , ani innej z dziewczyn dukających osobiście, to fakt. To że udzielam się na forum od miesiąca nie znaczy że nie czytam forum , a czytałam go od kilku części wcześniej. Nie chciałam nikogo obrazić, ale skoro tak to odebrałaś to trudno. Nie chodzi mi ani o Twój wygląd, ani o cellulit . Chciałam jakoś mocniej Ciebie zmotywowac, jeżeli to podziałało na Ciebie jak płachta na byka i wywołało taką a nie inną reakcję to sorry.
Też tak odebrałam Twoją wypowiedź (przepraszam, że się wtrącam ). Wydaje mi się, że ton był bardzo motywujący, a nie obrażający. Fenris, nie dąsaj się już i wracaj do nas. Smutno bez Ciebie.
Stary 2011-05-12, 11:15   #4248
Renka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Też tak odebrałam Twoją wypowiedź (przepraszam, że się wtrącam ). Wydaje mi się, że ton był bardzo motywujący, a nie obrażający. Fenris, nie dąsaj się już i wracaj do nas. Smutno bez Ciebie.

Dziękuję za poparcie, nie chodzi tu o obrażanie się nawzajem Tylko o to żeby mieć z kim podzielic się swoimi poglądami, spostrzeżeniami i radami.

Stary 2011-05-12, 11:20   #4249
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:

WrednaZ
Mam takie pytanie: czy ćwiczysz , albo uprawiasz jakiś inny sport? Jeżeli tak to waga może nie spadać ze względu na budowanie się masy mięśniowej, wizualnie możesz chudnąć, ale na wadze nie będzie tego widać przez jakiś czas. Jeżeli tak jest to nie przejmuj się wagą, schowaj ja i waż się np: raz na dwa tygodnie lub raz na miesiąc . Nie rezygnuj z diety jak już ja zaczęłaś . Trochę cierpliwości a na pewno się opłaci
.
Jakoś bardzo dużo nie ćwiczę, ale trochę się ruszam - codziennie marsz, i raz w tyg pływanie.
Po ubraniach jakby czuję, widzę też po sobie, tylko ta pieruńska waga

Jaki mam jadłospis np dzisiaj (P)
śniadanie - szynka gotowana z Lidla (2% tłuszczu) i kawa z mlekiem 0,5% (szynki 3 plastry) - przeważnie jadam więcej np to z bułką dukanową, dzisiaj wyjątkowo same, bo planuję kurczaka w otrębach.

II śniadanie - serek wiejski light z kilkoma plasterkami szynki

Obiad - kurczak gyros - filety z udka kurczaka w otrębach, do tego dip z jogurtu nat. z czosnkiem. Jak nie wykorzystam otręb to zaraz zjem na deserek muffinkę a jak wykorzystam to:

deserek - może lody, czyli 2-3 łyżki (kopiaste serka homo) ze słodzikiem i aromatem + odrobina zaprawy lidlowskiej
(czasem jadłam to z kakao, albo np budyń)

Kolacja - no nie wiem właśnie co... może jakaś jajecznica, ale na obiad do panierki użyję jajek więc nie chce przesadzić... albo makrelę zjem, bo miałam kupić dzisiaj.
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:23   #4250
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Witam Kochane Wytrwaluszki !!!

W którym sklepie? Bo chetnie również zakupie tam skrobię
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:28   #4251
Renka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WrednaZ Pokaż wiadomość
Jakoś bardzo dużo nie ćwiczę, ale trochę się ruszam - codziennie marsz, i raz w tyg pływanie.
Po ubraniach jakby czuję, widzę też po sobie, tylko ta pieruńska waga

Jaki mam jadłospis np dzisiaj (P)
śniadanie - szynka gotowana z Lidla (2% tłuszczu) i kawa z mlekiem 0,5% (szynki 3 plastry) - przeważnie jadam więcej np to z bułką dukanową, dzisiaj wyjątkowo same, bo planuję kurczaka w otrębach.

II śniadanie - serek wiejski light z kilkoma plasterkami szynki

Obiad - kurczak gyros - filety z udka kurczaka w otrębach, do tego dip z jogurtu nat. z czosnkiem. Jak nie wykorzystam otręb to zaraz zjem na deserek muffinkę a jak wykorzystam to:

deserek - może lody, czyli 2-3 łyżki (kopiaste serka homo) ze słodzikiem i aromatem + odrobina zaprawy lidlowskiej
(czasem jadłam to z kakao, albo np budyń)

Kolacja - no nie wiem właśnie co... może jakaś jajecznica, ale na obiad do panierki użyję jajek więc nie chce przesadzić... albo makrelę zjem, bo miałam kupić dzisiaj.

Z tego menu nie widac żebyś cos niedukanowego jadła. Wydaje sie być wszystko w porządku.

Stary 2011-05-12, 11:30   #4252
karolinaa5
Przyczajenie

dukan od 21.03.2011
początkowa waga 74,7kg
aktualnie 65kg ))))
cel 1: 60kg
cel 2: 55kg- jak wytrwam ;D

Edytowane przez karolinaa5
Czas edycji: 2011-05-12 o 11:31
karolinaa5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:30   #4253
WrednaZ
Raczkowanie

Cytat:
Z tego menu nie widac żebyś cos niedukanowego jadła. Wydaje sie być wszystko w porządku.
Na pewno nie jadam nic niedukanowego tego jestem pewna.
Wszystkie produkty są albo wskazane, albo przynajmniej dozwolone - czasem skrobia kuku, czy kakao
WrednaZ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 11:34   #4254
PatikB
Przyczajenie

Witam... musze Wam powiedziec, ze jestem rozczarowana mocna ta dieta... bo nie mam pojecia, co moglabym robic nie tak.... Ale po 7 dniach samych protein, bialka, nic waga nie drgnela, nic a nic, jedynie brzuch zrobil mi sie bardziej plaski .... Generalnie to mysle, ze sama dieta nic nie zdzialam, zwlaszcza jak szkonczylam 30-stke, bo ponoc przemiana materii sie zwalnia... a na bialy ser juz nie moge patrzec.... .... chyba sie poddam....
PatikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 11:38   #4255
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez PatikB Pokaż wiadomość
Witam... musze Wam powiedziec, ze jestem rozczarowana mocna ta dieta... bo nie mam pojecia, co moglabym robic nie tak.... Ale po 7 dniach samych protein, bialka, nic waga nie drgnela, nic a nic, jedynie brzuch zrobil mi sie bardziej plaski .... Generalnie to mysle, ze sama dieta nic nie zdzialam, zwlaszcza jak szkonczylam 30-stke, bo ponoc przemiana materii sie zwalnia... a na bialy ser juz nie moge patrzec.... .... chyba sie poddam....
A mięcho jesz? Mięcho to podstawa, a nie biały ser. Nabiał jest na 2 miejscu, przede wszystkim białko z mięsa i ryb. Napisz dokładnie co jesz, ile, jak przeprowadziłaś uderzeniówkę. Nie poddawaj się od razu, pomożemy w miarę możliwości.
Stary 2011-05-12, 11:38   #4256
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
podaj wage wzrost i przykladowy jadlospis. Robilas test?

Stary 2011-05-12, 11:40   #4257
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Generalnie to mysle, ze sama dieta nic nie zdzialam, zwlaszcza jak szkonczylam 30-stke, bo ponoc przemiana materii sie zwalnia... a na bialy ser juz nie moge patrzec.... .... chyba sie poddam....
Mam 32 lata.
Ponoć nie jest dobrym argumentem.
Podaj swój jadłospis.
Stary 2011-05-12, 12:47   #4258
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Fenris fajnie ze wracasz a nadwyżka szybko spadnie
Mam taką nadzieję
Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Też się czuję jak "monster" i jakby mnie z buszu wypuścili. Ale od jutra wszystko wróci do normy
Cytat:
OK, widocznie źle odebrałam i się uniosłam, ale na mnie właśnie jak płachta na byka podziałało zdanie, że się nad sobą użalam i pomyślałam, że chcesz ze mnie zrobić głupka.
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Jestem już jestem , nerwy zajadłam.

Pfff
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:50   #4259
beta29
Raczkowanie

Smile Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Witam wszystkie dukanki!
Dla większej motywacji dla tych co się wahają lub grzeszą pokazuję swoje zdjęcia
1 to sylwester 2009/2010 waga okoo110 kg
2 to maj 2011 waga 66 kg
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo ja nadal walczę!

Edytowane przez beta29
Czas edycji: 2011-05-14 o 11:49
beta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:53   #4260
Haneczka
Raczkowanie

hej! czy mogę tego słodzika:
http://www.hipernet24.pl/nowy/prodin...86&body_hide=1
dać do pieczenia sernika?
Ale mi się zrymowało
A propos pewnej wypowiedzi o czasie trwania I fazy 10 dni to to jest masakra jakaś,no ale cóż my możemy zrobić?Na upór nie ma lekarstwa niestety.Wg testu moja I faza kończy się w sobotę bo trwała 6 dni-z 93kg/172wzrost,marzę o 70-72kg.Jaki schemat II fazy radzicie na moje gabaryty?

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez beta29 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dukanki!
Dla większej motywacji dla tych co się wahają lub grzeszą pokazuję swoje zdjęcia
1 to sylwester 2009/2010 waga okoo110 kg
2 to maj 2011 waga 66 kg
Pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo ja nadal walczę!
czyli dla chcącego nic trudnego!!!Gratuluję sukcesu.A propos-w Inwałdzie byłaś?
Haneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości