A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 15:59   #4231
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a tu cos dla dziewczyn, które mają alergie na kwiaty (wiem, że są takie wśrod nas)
cudo

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:01   #4232
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

bardzo ciekawy i oryginalny bukiecik
Stary 2011-05-06, 16:11   #4233
sloneczko_light
Przyczajenie

taki inny ten bukiecik ale ma cos w sobie

sloneczko_light jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:20   #4234
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Słońce świeci i zrobiło się cieplutko, mimo, że rano było bryyyy ziuziy

Powodzenia dla wszystkich garniakowych grouperek. Trzymam żebyście upolowały super wdzianka dla Waszych TŻ-ów.

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

To jest nas już trzy Z tym, że u mnie to głównie zajęcie. Cały weekend będę oczywiście zakopana w big projekcie na poniedziałek. A dziewczyny, mam takie zawodowe pytanie do Was, czy któraś używa Tradosa? Bo jeśli tak, to miałabym małe techniczne pytanko.
Jeszcze się nie dorobiłam Tradosa, ale bardzo bym chciała.
Nie mam jeszcze tylu zleceń, żeby mi się inwestycja szybko zwróciła.

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Hellow Dziewczęta )
U mnie nareszcie (nie zapeszając) zaświeciło słoneczko ... w poniedziałek moja mama będzie podpisywac umowe o rezerwacje nowej sali ...zdjęcia wkleje wam jak już ta umowa bedzie ok? juz sie troche uspokoiłam bo wczesniej to....wrrr...
w przyszłym tygodniu jeszcze zarezerwujemy grajków i bedzie chyba ok...
a i jeszcze fotograf....no i to bedzie chyba jak narazie wszystko.
Pomalutku się wszystko wyklaruje Powodzonka z grajkami i foto.

Cytat:
a tu cos dla dziewczyn, które mają alergie na kwiaty (wiem, że są takie wśrod nas)
Jezu Nena I U. Gdzie to znalazłaś? Super jest i mój kichający nochal będzie happy.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
i tak mi nie wychodzi bo ja bym nie chciala miec tego calego adresu suwaczka tylko np nasz slub klikam na to i jest suwaczek
Kamisiaa, wpisujesz w podpisie, to co chcesz np. Nasz Ślub
Zaznaczasz ten tekst, tak jak zaznaczasz tekst w wordzie na stronkach do kopiowania. Jak masz zaznaczony to klikasz na ikonkę z globusem (link). Pojawi się miejsce do wpisania adresu Twojego suwaczka.
Dasz radę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:23   #4235
nena1984
Zakorzenienie

Górska kozica - no niestety na zagranicznym portalu stylemepretty.com (to moja biblia ślubnego image), ale mysle ze nie byłoby problemu cos takiego zrobić z kwiatowych broszek, których pełno na all. A to Ty pisałaś, że szukasz alternatywy dla kwiatowego bukietu? bo pamiętam, że ktoś pisał

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:29   #4236
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ladny Ale jednak wszystko ciesze sie, ze sposrod tylu alergii, ktore mam, tej kwiatowej nie mam, bo nie wyobrazam sobie slubu bez slubnej wiazanki
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 16:29   #4237
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Górska kozica - no niestety na zagranicznym portalu stylemepretty.com (to moja biblia ślubnego image), ale mysle ze nie byłoby problemu cos takiego zrobić z kwiatowych broszek, których pełno na all. A to Ty pisałaś, że szukasz alternatywy dla kwiatowego bukietu? bo pamiętam, że ktoś pisał
Dokładnie. Ja pisałam, że szukam alternatywy dla prawdziwego bukietu
Stary 2011-05-06, 16:55   #4238
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Bardzo ladny Ale jednak wszystko ciesze sie, ze sposrod tylu alergii, ktore mam, tej kwiatowej nie mam, bo nie wyobrazam sobie slubu bez slubnej wiazanki
oj ja chyba bym oszalała
Stary 2011-05-06, 16:59   #4239
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A mi się nie spodobał tak po prostu

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:12   #4240
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
i tak mi nie wychodzi bo ja bym nie chciala miec tego calego adresu suwaczka tylko np nasz slub klikam na to i jest suwaczek

Musi ci wyjść. Bo sztuczce się udało i ja tak też mam. Widać nie doczytałaś słów "zaznaczyć tekst" np ślub i potem klikasz na ta kule ziemską dajesz adres i tyle
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-06 o 17:13
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:16   #4241
jagodzia133
Zakorzenienie

cześć
zacznę od tego wczoraj mnie nie było wieczorem bo byłam wściekła wracaliśmy z tżtem z nauk i naszło mojego tżta na piwko więc kupił dla siebie i dla mnie wracaliśmy przez osiedle domków jednorodzinnych o na nasze nieszczęcie z naszj uliczki wyjechała straż miejska no i przylukali i dostaliśmy po 100zł mandatu razem 200 i oni powiedzieli że przeze mnie bo się wypierałam. I nawet nie dało się ich ubłagać o jeden wspólny mandat. Chuje jak już wypisywali mandaty to powiedziałam że jesteśmy tyko ludźmi i że każdy z nas kłamie. A do tżta powiedziałam : dobra już nic nie mów nie wart rozmawiać. A na koniec niech się cieszy urząd miasta może w końcu za naszym wsparciem finansowym drogi polatają zamiast balangi urządzać bo co 2 dzień trzeba amortyzatory wymieniać. Tż się bał że mi wlepią drugi mandat. I tak oto dostałam pierwszy w życiu mandat ale tż go zabrał i powiedział że zapłaci bo to przez niego. Nie chce ale nie miałam jak go zabrać bo schował do kurtki ;/
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ależ jestem wściekła przykro mi nie mogę wam powiedzieć czemu bo to osobista sprawa musiałam po prostu to z siebie wyrzucić
biedna
Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Odbiegając od tematu
w mojej miejscowości jest taki zwyczaj, że goście weselni kupują takie pamiątki ślubne (kartki z życzeniami) gdzie podpisują się i wkładają pieniądze jeżeli prezent dają w tej formie.
Ostatnio dowiedziałąm się od dziewczyny mieszkającej pod wschodnią granicą, że u nich absolutnie nie podpisuje się kopert. Po co mają wiedzieć młodzi kto ile dał itp. itd.
Ciekawa jestem jak to wyglada w innych regionach Polski. Przypomnę, że ja mieszkam na południu
u mnie się nie podpisuje a szkoda
Cytat:
a to kilka propozycji ode mnie:

1.
Prawda to wszystkim dobrze znana, że nasze śluby pobiją ten Kate i Williama - PM 2012, czV

2.
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012, czV

3. Pierwsze suknie w wątku to jest znak, że już w przyszłym roku powiemy TAK! - PM 2012, czV
jak dla mnie 1 i 3 fajny
Cytat:
Napisane przez sloneczko_light Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie PM 2012 też planuje ślub w tym roku, czy mogę się do was przyłączyć? : *
witaj
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-06 o 17:18
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 17:35   #4242
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
cześć
zacznę od tego wczoraj mnie nie było wieczorem bo byłam wściekła wracaliśmy z tżtem z nauk i naszło mojego tżta na piwko więc kupił dla siebie i dla mnie wracaliśmy przez osiedle domków jednorodzinnych o na nasze nieszczęcie z naszj uliczki wyjechała straż miejska no i przylukali i dostaliśmy po 100zł mandatu razem 200 i oni powiedzieli że przeze mnie bo się wypierałam. I nawet nie dało się ich ubłagać o jeden wspólny mandat. Chuje jak już wypisywali mandaty to powiedziałam że jesteśmy tyko ludźmi i że każdy z nas kłamie. A do tżta powiedziałam : dobra już nic nie mów nie wart rozmawiać. A na koniec niech się cieszy urząd miasta może w końcu za naszym wsparciem finansowym drogi polatają zamiast balangi urządzać bo co 2 dzień trzeba amortyzatory wymieniać. Tż się bał że mi wlepią drugi mandat. I tak oto dostałam pierwszy w życiu mandat ale tż go zabrał i powiedział że zapłaci bo to przez niego. Nie chce ale nie miałam jak go zabrać bo schował do kurtki ;/
Też bym się wściekła. Wam mandat wlepili, bo jesteście zwyczajni i sie nie bali podejść Ale tam gdzie trzeba to nigdy nie interweniują.
Stary 2011-05-06, 17:41   #4243
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Kamisiaa, wpisujesz w podpisie, to co chcesz np. Nasz Ślub
Zaznaczasz ten tekst, tak jak zaznaczasz tekst w wordzie na stronkach do kopiowania. Jak masz zaznaczony to klikasz na ikonkę z globusem (link). Pojawi się miejsce do wpisania adresu Twojego suwaczka.
Dasz radę
staram sie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Musi ci wyjść. Bo sztuczce się udało i ja tak też mam. Widać nie doczytałaś słów "zaznaczyć tekst" np ślub i potem klikasz na ta kule ziemską dajesz adres i tyle
jeden mi wyszedl reszta jakos nie
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:42   #4244
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jagodzia przykro mi z powodu mandatu, ale realia są takie, że za picie na ulicy trzeba płaci. I to zazwyczaj łapią małe niegroźne grupki, bo się nie boją, a do bandy pijaków i awanturników nie podejdą, bo jeszcze by w głowę butelkami dostali. Niestety trzeba zacisnąć żeby i zaczekać z piwkiem aż się do domu wróci... takie realia, system jest jaki jest i ciężko nam z nim walczyć.

Oczywiście mi łatwo mądrować, bo nie raz uniknęłam takiego mandatu za picie piwka na ławce w parku, ale znam paru strażaków miejskich i zawsze się na nich powołuję. Coś typu " A Robert ma tez dzisiaj służbę?? Jeśli tak, to pozdrówcie go od Gosi ...". I w tym momencie popuścili.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 17:57   #4245
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym się wściekła. Wam mandat wlepili, bo jesteście zwyczajni i sie nie bali podejść Ale tam gdzie trzeba to nigdy nie interweniują.
dokładnie o to samo się wściekłam idzie para spokojnie romawiają trzeźwi i wogóle a jak siedzi grupa kolesi czy coś to kończy się na upomnieniu i weź tu się nie denerwuj
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-06, 18:06   #4246
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziu zaczęły się juwenalia więc wolą wlepić mandat dwójce spokojnie zachowujących się ludzi niż bandzie pijanych studentów a normy wyrobić trzeba. U nas straż miejska to fikcja. O monitoringu już nie wspominając. U nas to w sumie na legalu chodzą piją od rana do wieczora a policja siedzi w radiowozach i nic nie robi. Typowe.

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-06 o 18:07
Stary 2011-05-06, 18:06   #4247
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej A ja jak dziś przyszłam na egzamin to babeczka powiedziała: "a co Was tak dużo przyszło? Nie mówiłam, że parę osób jest zwolnionych?" hehehe i byłam jedną z nich jupi Jak z czerwcowego egzamu dostanę drugą 5 to będę mieć najwyższe stypendium naukowe = extra kaska na wesele

Cytat:
kochana...mam coś dla Ciebie

suknia to Oscar de la Renta model z kolekcji spring 2010. Ostatnie zdjęcie 0 z pokazu. Po raz pierwszy muszę stwierdzić, że suknia wygląda sto razy lepiej na PMce niż na modelce, co nie zmienia faktu że suknia jest przecudowna, a ta dziewczyna - przepiękna
Ojej Ty to nena zaprawiona jesteś w boju z tym wyszukiwaniem Uwielbiam Cię laseczko Aczkolwiek i tak jedyne co mogę zrobić to się poślinić na widok tej kiecki Nie zdobędę jej ni ch*** no chyba, że wygrałabym w totka (ale nie gram bo szkoda mi kasy na głupoty ;p) Ach tylko Tobie się tak poszczęściło z Twoją Wymarzoną...

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Może akurat jakiś salon ma tą suknię ja akurat znalazłam na tej stronie w fotorelacjach tą moja sukienkę justin alexander
http://www.przewodnikmp.pl/sonda/thu...ander%2002.jpg
miała tam jedna z PM ta suknię, a w Polsce już kilka PM ją miały więc jest do spełnienia marzenie jeżeli chodzi o posiadanie
Jak wyżej A nawet gdyby któryś polski salon ją miał to pewnie i tak cholernie droga aaaj No a Twoja jest niestandardowa, ciekawa i bardzo elegancka

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Hehe, ja jestem skorpionem, ale widzisz - wiedziałam, że gdzieś blisko siebie mamy urodziny Super, że rozpoczynacie nowy kurs tańca. My po przeprowadzce zapewne zmienimy szkołę tańca na jakąś bliższą. I pewnie też wybierzemy jakiś bardziej sprofilowany kurs niż towarzyskie czy sama salsa. Trzeba się rozwijać A dla Ciebie powodzenia też z mgr!
...a to mnie zaskoczyłaś Jedna skorpionka tak mi zaszła za skórę, że nie chcę jej znać
...ale wierzę w wyjątki od reguły Hehe No właśnie kursem jaram się niesamowicie (zaraz lecę pod prysznic przygotować się do dzisiejszej latynoskiej imprezy!) i super, że zaczyna się już w poniedziałek! Kocham bachatę & kizombę Oj Wy jak takie taneczni wymiatacze to pewnie macie teraz wymagania, no ale pewnie - nie ma to jak mieć satysfakcję z nowych kroków i stylów Aj i nie-dziękuję za tą mgr Robi mi się słabo na samą myśl więc każde wsparcie docenię jak najbardziej!

Ach i witam wszystkie nowe dziewuszki Nie ma się co źle nastawiać - jak się teraz zmobilizujecie to na pewno coś fajnego wynajdziecie (nawet jeśli Wasze początkowe typy już ktoś zajął) i zdążycie ze wszystkim na czas

Oki to życzę wszystkim miłego wieczoru a ja biegnę pod strumień gorącej wody i czekoladowego żelu pod prysznic
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:26   #4248
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej

...a to mnie zaskoczyłaś Jedna skorpionka tak mi zaszła za skórę, że nie chcę jej znać
...ale wierzę w wyjątki od reguły Hehe No właśnie kursem jaram się niesamowicie (zaraz lecę pod prysznic przygotować się do dzisiejszej latynoskiej imprezy!) i super, że zaczyna się już w poniedziałek! Kocham bachatę & kizombę Oj Wy jak takie taneczni wymiatacze to pewnie macie teraz wymagania, no ale pewnie - nie ma to jak mieć satysfakcję z nowych kroków i stylów Aj i nie-dziękuję za tą mgr Robi mi się słabo na samą myśl więc każde wsparcie docenię jak najbardziej!

ja też jestem zadziorny skorpionek

no to udanego wieczoru

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

no i znowu się zaczyna weekend kolejne śluby

całe piętro TŻ przystrojone balonami jego sąsiadka się hajta.... miałam o tym nie mysleć ale jak tu o tym zapomnieć jak sezon w pełni??

JA CHCE MÓJ LIPIEC

Stary 2011-05-06, 18:56   #4249
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

[/COLOR]no i znowu się zaczyna weekend kolejne śluby

całe piętro TŻ przystrojone balonami jego sąsiadka się hajta.... miałam o tym nie mysleć ale jak tu o tym zapomnieć jak sezon w pełni??

JA CHCE MÓJ LIPIEC
Ja już się nie mogę doczekać. Jak tu wytrzymać ponad rok. Jajo zniosę normalnie
Sezon ślubów się zaczął i co sobotę słyszę trąbiące auta. A kiedyś nawet na to uwagi nie zwracałam. Oj zboczenie przedślubne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 19:17   #4250
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już się nie mogę doczekać. Jak tu wytrzymać ponad rok. Jajo zniosę normalnie
Sezon ślubów się zaczął i co sobotę słyszę trąbiące auta. A kiedyś nawet na to uwagi nie zwracałam. Oj zboczenie przedślubne
a mój TŻ mieszka koło kościoła więc co godzinę słychać

Stary 2011-05-06, 19:53   #4251
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Za chwil parę będzie TŻ Szykuje kolacyjkę i zmykam. Papatki
Stary 2011-05-06, 20:02   #4252
malwus20
Wtajemniczenie

Jestem już dziewczynki kochane.
Narazie napisze w skrócie. Byłam w 3 salonach Lissie i dwóch sąsiednich. Kicia na pewno wie o co chodzi bo te 3 salony sa prawie jak przez sciane. Mam sporo zdjęc bo w dwóch salonach mogłam je zrobic. W tym którym była kicia rzecz jasna nie. Nie życze nikomu takiej obsługi ( a właściwie jej brak) jak tam.
Teraz musze pójśc sie szybko wykąpac i wracam tu za 20 min i wstawię zdjęcia.
Stary 2011-05-06, 20:25   #4253
jagodzia133
Zakorzenienie

(kicia) a wiesz że o tym samym pomyślałam.... ile podczas juwenalii jest kradzieży pobić itp a o piciu nie powiem a oni miodu szukali na spokojnym osiedlu.
malwus20 wstawiaj kochana wstawiaj
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-06, 20:38   #4254
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
(kicia) a wiesz że o tym samym pomyślałam.... ile podczas juwenalii jest kradzieży pobić itp a o piciu nie powiem a oni miodu szukali na spokojnym osiedlu.
malwus20 wstawiaj kochana wstawiaj
Tylko długo mi załaczniki ładuje, trzeba strasznie długo czekac.
Cierpliwości dziewczyny.
Jakies błedy mi wyskakują ze zdjecie nie moge wystawic.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-05-06 o 20:39
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:44   #4255
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
a mój TŻ mieszka koło kościoła więc co godzinę słychać
Całe szczescie ze my meszkamy zdala od koscioła ale w polsce w moim miescie to pewnie bym slyszala jak jada i trabia...i bym sie wkurzała że moj dopiero za rok... ja mysle codziennie i nie ma siły chyba bedzie to trwało az do ślubu i jeszce dlugo po slubie podejrzewam ....

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-05-06 o 20:45
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:46   #4256
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Jestem już dziewczynki kochane.
Narazie napisze w skrócie. Byłam w 3 salonach Lissie i dwóch sąsiednich. Kicia na pewno wie o co chodzi bo te 3 salony sa prawie jak przez sciane. Mam sporo zdjęc bo w dwóch salonach mogłam je zrobic. W tym którym była kicia rzecz jasna nie. Nie życze nikomu takiej obsługi ( a właściwie jej brak) jak tam.
Teraz musze pójśc sie szybko wykąpac i wracam tu za 20 min i wstawię zdjęcia.
w la femme super obsługa jest

a LillYes ma takie dobre opinie na stronie chyba same sobie pisały je

Cytat:
Cierpliwości dziewczyny.
może pomniejsz je bo są za duże

Stary 2011-05-06, 20:46   #4257
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Cierpliwości dziewczyny.
nie stresuj nas/// hi hi hi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 20:50   #4258
malwus20
Wtajemniczenie

Chyba nie wstawie dziś zdjęć, jakiś błąd techniczny musi być na forum.
Sprawdzałam już wszytko, żadne zdjecie nie chce mi sie załadować. Wielkośc jest ok.
Stary 2011-05-06, 20:50   #4259
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Cierpliwości dziewczyny.
zmniejsz rozmiar, ja dzis miałam to samo, też bląd, po zmniejszeniu weszły, ach nie mogę się doczekać

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 20:54   #4260
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie wstawie dziś zdjęć, jakiś błąd techniczny musi być na forum.
Sprawdzałam już wszytko, żadne zdjecie nie chce mi sie załadować. Wielkośc jest ok.
a to nie dobry wizaż

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości