|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 6
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
kurde to moje dziecie na chore nie wygląda
![]() idziemy do lakerza ... zobaczymy co powie ![]() do zobaczenia póxniej bo jeszcze muszę coś na obiadek kupić ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- kawa jest bez tylko dziecku tak umilam życie
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
wyżej wymieniana osoba logowała się do forum dziś 7.17
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Milo ze wpadla.
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
osz Ty... biedny Mati... nie chcę sobie nawet wyobrażać kakaa o smaku ryby... już myślałam że moje frytki o smaku kotletów mielonych to hardcore.. ale widzę że się myliłam
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- no bo to czasem dziwne... kaszle dzieko , charcha całą noc.. nie śpisz prawie wcale bo latasz.. postanawiasz że rano trzeba do lekarza.. Ty budzisz się padnięta i mało przytomna a dzieciak z wigorem... i co robić?? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- nie wiem czy wyczaiłyście co powiedział nasz stary/nowy premier... powiedział coś w stylu "nasza koalicja trwa i trwa mać!" "ć" mu sie przestawiło.. ale wyszło jak "k...mać"... myślałam że padnę |
|
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już powiedziałam to: było mi żal jej, bo każdego przecież może spotkać sytuacja ze zdradzającym mężem. Ciąża sprawia, że inaczej patrzysz na drugą osobę, a o pobiciu pracownicy nic nie pamiętam.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to może jakaś inna jestem.. ale chyba w życiu bym się nie chwaliła na forach że mnie mąż zdradza... ciotka męża zawsze powtarza że "nie robi się kupy we własne gniazdo" - i tu ma racje chyba... pewnych rzeczy nie powinno się wynosić na forum... owszem można pożartować o jakiś chwilach z dnia codziennego. Teraz nasz wątek przegląda niewiele osób, ale ogólnie na wizażu jest zalogowanych 15tys wizażanek
|
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj, na tym forum, jedyne co uzewnętrzniam to prośby o poradę. Wiele z Was ma większe doświadczenie,jest mądrzejsze ode mnie i czasami rzucacie nowe światło na sprawę. Tak jak było np z tym domem wczoraj za co bardzo dziękuję
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-10-26 o 10:46 |
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Wrzucam Wam oś co powoduje że mi się od rana paszcza cieszy: Poradnik hodowcy roślin, ssaków i ptaków 1. Dziewica pospolita – roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą. 2. Stara panna – roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim. 3. Kochanka – roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na duże koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą. 4. Żona – pasożytnicze zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści. 5. Kawaler – ptak przelotny. Dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do chwycenia w sidła. 6. Stary kawaler – grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą. 7. Mąż – zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli – nieopłacalny. Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem 8. Rozwódka – należy do owadów występujących w dużych ilościach, znana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju, samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu, zwłaszcza w kieszeni. 9. Wdowa – wierzba z gatunku płaczących. Szybko próchniejąca z braku zdrowego korzenia. Nadaje się do przerobu na fujarki. |
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
#4242 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
no to se pospałyśmy z Klaudią tż nas obudził jak zadzwonił po przerwie o 10:30![]() Tygrysek czyba nie ma tża ![]() Cytat:
Cytat:
biorę pierwszą Cytat:
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Despa, mnie boli wszystko od śmiechu
|
|
|
|
#4244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
a ja w metrze znalazłam cos takiego: Przychodzi kobieta do apteki: -Macie jakiś skuteczny środek na odchudzanie ? -Tak. Plastry. -A gdzie się je przykleja? -Na usta. Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-10-26 o 10:59 |
||
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem jeszcze nie zaręczona. a śmigamy już 5 lat...
Cytat:
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę mi tych wdów szkoda;( Na fujarki? Ale ogólnie
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
kawka wypita
idę ubrać Klaudię, bo już spod kołdry wychodzi i napalić w piecu
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to z rana morda mi sie usmiala ![]() Idę zrobic sobie jakieś kawy albo energy drinka wypije, bo za długo spalam i przymulona jestem
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze coś :
Jaką szkołę musi ukończyć polityk, żeby spełnić wszystkie swoje obietnice? Hogwart. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro m-cznie !! Twój Grek będzie robić za Ciebie wszystko to, na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę. Odbywać poobiednia sjestę. Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Ja juz adoptowałem i mam luz - mogę pracować do rana do wieczora! P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Hej Zenek. Zbieraj się i chodź do mnie, pogramy w szachy. - Nie mogę. Żona mi zmarła. - To dam Ci grać czarnymi. |
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4254 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Tygrysiak nie jest ani zaobrączkowany ani zapierścionkowany przez faceta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
grunt to dobra organizacja poranka![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Paula trzymam kciuki, żebyś dostała ten pierścionek Marta P symbolicznie tzn na koszt przesyłki + piwo
|
|
#4255 | ||
|
szeryfcio
|
Hej, a ja witam z kawką zbożówką
![]() Kupiłam sobie Ineczkę, smaczna jest, na pingwinka czy coś jemu pokrewnego jeszcze nie czas... ![]() Dzisiaj pierwszy raz długo spałam i ... pierwszy raz w końcu coś mi się śniło ![]() Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
I ten wchodzi do gabinetu z salwami kaszlu![]() Oczywiscie idziemy jak jest chory, ale właśnie to tak bywa, że w domu kaszle, potem już nie i lekarz mówi dziecko zdrowe... a ja wiem, ze zdrowe nie jest i chcę żeby był porządnie zdiagnozowany. Wiesz, jamapi, lekarz i tak go osłucha, obejrzy gardło, więc mam nadzieję, że choróbsko (jak jest) znajdzie i tak i tak.
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Robiła któraś z Was sos cytrynowy do ryby?
nastawiam sie zeby dziś zrobic ale nie mam pojęcia jak smakuje, kwasny czy taki stonowany
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Meitso daj znać proszę jak cienie dojdą. Wysłałam je w poniedziałek.
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Szczerze? Ja zawsze kupuję taki w proszku, chyba knorra... Nie mam nidgy weny, bo kilka razy już sos właśnie cytrynowy, bo on na śmietanie musi być zważył i zaniechałam opcji samodzielnego robienia sosu.
|
#4258 | ||
|
Rozeznanie
|
Tyle się nacytowałam i komputer mi się wyłączył, w ogóle jakieś problemy z prądem, może przez to, że tak wieje...
Ja bez mleka poproszę Ale z dużą ilością cukru![]() A co to są te jajniki policystyczne? Nie słyszałam o czymś takim, jakbyś mogła to napisz coś więcej bo dość często mnie bolą.Cytat:
Jak już tak sypiecie opowiastkami to ja wrzucam też coś![]() Żona się uparła, żeby ją Heniu zabrał na dancing. Długo jej tłumaczył, że to bez sensu, że go to nie bawi, ale wreszcie ustąpił. Poszli. Wchodzą do lokalu... - Dzień dobry, panie Heniu! - wita ich w progu portier. Żona zdziwiona. W sali podbiega natychmiast kelner. - Dla pana ten stolik co zwykle? Żona jeszcze bardziej zdziwiona. Mąż tłumaczy, że pewnie go z kimś mylą. Podchodzi kelner. - Dla pana to co zwykle? A dla pani? Żona zaczyna się wściekać. Zaczyna się występ. Striptizerka ma właśnie zdjąć ostatni element odzieży i pyta kto z sali pomoże jej w tym. - He-niu! He-niu! - skanduje sala. Tego już żonie było za wiele. Zerwała się i wybiegła z restauracji. On za nią. Wsiedli do taksówki i jadą do domu. Ona całą drogę robi mu wyrzuty. W końcu kierowca taksówki odwraca głowę i mówi:- Co, panie Heniu, takiej brzydkiej i pyskatej dziwki tośmy jeszcze nie wieźli. Cytat:
Ale patrząc na Mój młody wiek, mogę sobie jeszcze poczekać![]() Koszt przesyłki + piwo mówisz, ale ciekawe jakie, 5litrowe ![]() Nie, nie... Nie chcę jeszcze ciążowego brzuszka, najpierw puste miejsce na palcu musi się czymś zapełnić ![]() Właśnie, muszę usunąć to zdjęcie, wczoraj zapomniałam
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
muszę wyskoczyć z piżam
bo znajoma ma wpaść
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

tylko dziecku tak umilam życie

ale ciężko tu czasem się z podejrzeniami przebić... uwielbiałyście ją mimo że była blokowana za brak kultury i obrażanie forumowiczek- ciężko z takim zapleczem wojować 

tż nas obudził jak zadzwonił po przerwie o 10:30

braklo tematu czy dzien taki
Adam 18.11.2012
nastawiam sie zeby dziś zrobic ale nie mam pojęcia jak smakuje, kwasny czy taki stonowany