|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Witojcie!
Cytat:
Cytat:
Ja mam bordowe buty do sukni i ostatnio moja tesciowa oglądala moją suknię i pyta się mnie - a jakie ty będziesz miala buty? ja na to, ze takie jak szarfa -bordo. A ona - oj nie! jeszcze wystawisz przez przypadek stopę zza sukni i ktoś zobaczy, że masz bordowe!!! ![]() padlam. Mowie - ależ wlasnie o to chodzi! mają widzieć! a ona - jak to widziec? to ty specjalnie je zakładasz? myslalam,ze dlatego,ze nie masz innych. Ogolnie moja suknia, moje buty, moj slubny image nie podoba sie wcale rodzinie TŻ, krytykują niemal wszystko. A jak jego bratowa poszła do ślubu w sukni obwieszona wszystkim, co się da - koronk (duużo)i, hafty, sztuczne róze, cyrkonie, jakies cekinki powszywane na całej długości, białe rękawiczki,. to wszyscy uznali, ze wyglądała cudnie jak księzniczka. |
||
|
|
|
#4232 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Tez mam czerwone buty i każdy dziwnie patrzy. Teściowa nic nie mówi ale chyba jej sie ten pomysł nie podoba stwierdzam że i tak wszystkim sie nie dogodzi i tak zostane obgadana obojętnie co ubiorę![]() Niestety jeszcze jest takie przekonanie wśród starszych pokoleń, że im więcej tym lepiej, jak najwięcej koronek, cekinów, kwiatów mojej babci sie treny nie podobają a ja chce mieć długi Niedawno spotkałam sie z bratem TŻ i jego żoną, brali slub z 7 lat temu. Zaproponowała czy będe mieć cos pozyczonego, powiedziałam że tak, pożyczam podwiązke od koleżanki. Powiedziała że szkoda bo może mi pozyczyć swoje rękawiczki kiedyś rękawiczki były bardzo modne, kiedyś strasznie mi się podobały a teraz to za nic bym nie ubrała
|
|
|
#4233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jak nie to i tak dziękuję I co sądzicie? Pasuje ten bukiet? Będzie gitara z nim?:P ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ---------- no dzi, spia wszystkie
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
. A kicia zaraz napisze ci pw. |
|
|
|
#4236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wstalam wczesniej zeby popracowac... i siedze na wizazu
|
|
#4237 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie chcesz.. Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym chciała jakieś frenche, migdałki chyba z cyrkoniami gdzieniegdzie Cytat:
Cytat:
![]() Hej! Ale wcześnie wstałam.. Wróciłam od TŻ, przekimałam się godzinkę i muszę jechać jeszcze do labo siku oddać bo zapomniałam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4238 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki obudził mnie dzisiaj telefon dzwoniła moja przyszła teściowa że mojego TŻ siostra leży w szpitalu bo wyrostek miała.. wczoraj w nocy karetka ją zabierała... miałam dzisiaj plany dalej robić kotyliony ale muszę jechać do niej bo to dzieciak z gimnazjum.. (teściowa mnie poprosiła żebym z nią posiedziała dopóki ona nie przyjedzie bo jest w pracy)
jakoś źle się czuje ciągle brzuch mnie boli... to napewno nie @ bo ostatnio miałam ehm.. |
|
|
|
#4239 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo ładneCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. chyba że zapomniałaś zawieźć, a nie oddać
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2012-05-08 o 08:06 |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie.. a no, byłam rano w wc. ![]() To tylko jakieś badanie ogólnie, nie wiem co tam badają. Czy białka nie ma i innych pierdół chyba
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dzisiaj jadę po pracy do kwiaciarni coś uradzić z bukietem. Chyba będą cantandeski w odcieniu pomarańczy/rudości, złamane bielą i zielenią. Tak mi się wydaje, że to będzie dobra opcja, bo jestem farbowany rudzielco-miedziany ludek ![]() A tak w ogóle to się dziaj dowiedziałam, że kumpel, do którego mamy jechać z zaproszeniem, zostanie tatą... Minus tego jest taki, że termin mają 7 sierpnia, więc jego obecność na weselu robi sie wątpliwa. Kurczaczki, nie wyobrażam sobie, że go nie będzie. To on nas wyswatał ![]() Cytat:
Może powinna stworzyć jakiśklub z jajeczną sąsiadką
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny Wpadlam sie tylko przywitac i prosic o kciuki
za godzine mam egzamin kilianna normalnie padnac idzie z ta rodzinka Tz a tesciowa na czele ok lece papa
|
|
#4244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do butów.. moja teściowa by się chyba przewróciła, jakbym wyskoczyła w kolorowych ale pewnie by się nie odezwała przy mnie.
|
|
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry we wtorek
![]() U mnie zimno, deszcz i wieje....brrrrt Madzia i Ewunia piekne relacje, przecudnie wygladalycie... Ach... Ja tez juz chce wreszcie ten slub! Wiktusiaczu bidulko ty moja, ciagle jakies przygody zdrowotne, mam nadzieje ze juz lepiej z twim brzuszkiem. Wensday21sliczne zestawienie, i widze ze plnujesz taki sam toczek jak ja bedziesz piekna panna mloda ![]() Kotek6sweterek boski, gdzie kupilas? Maja moze zolte? mama sie nie przejmuj, powiedz ze nie bedziesz go zakladac zeby sie nie martwila, a i tak zbierz go ze soba, na weselu nawet sie nie zorientuje ze masz go na sobie a tym bardziej na sesji, zreszta i tak nie bedziesz go zakladac do wszystkich zdjec tylko najwyzej do kilku marzenia trzeba spelniac
|
|
|
|
#4246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze że zapytała a nie wcisnęła Ci w rękę stówę i nie powiedziała: masz dziecko kup sobie ślubne buty jak nie masz i musisz iść w bordowych
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojajeego ale pyszne kanapki sobie na śniadanko zrobiłam ![]() a do pracy z sałatą, serem, pomidorem i ogórkiem
|
|
|
#4248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale w efekcie będę zamawiać białe taneczne.A z rękawiczkami miałam identyczną sytuację!!! Byliśmy z zaproszeniem u kuzynki mojego TŻta, którą widziałam dosłownie 3 raz w życiu. Jest bardzo fajna, ale mieszkają daleko i dlatego rzadko się widują. I ona do mnie: "mam jeszcze swoje rękawiczki, pomyślałam, że może dam ci je na ślub". Normalnie mnie zatkało, a głupio było mi powiedzieć, że mi się to w ogóle nie podoba. Uratowało mnie to, że miała je w kolorze ecri, a ja mam białą suknię. ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Zainspirowaly mnie zdjecia zrobione w Zamosciu przez nasza Kasienke - a konkretnie fryzura swiadkowej
Zastanawiam sie czy taka by pasowala do mnie, do sukni... Jak myslicie? Bo jest bardzo fajna, wlosy sa jednoczesnie spiete i rozpuszczone Wygladaja bardzo naturalnie Nie przepadam za fryzurami na bok, bo czuje sie w nich jakbym tylko z jednej strony wygladala dobrze ale ta mi sie wyjatkowo podobaMam nadzieje Kuku ze nie bedziesz miala nic przeciwko ze wykorzystam tutaj fragmenty Twoich zdjec
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
oki dziewczynki uciekam do szpitala a i zostawiam wam stronę z paznokietkami troche tam tego jest do przeglądania
jak coś wam się spodoba to dajcie znać![]() http://tipsy.sosnowiec.pl/podstrony/...apyt=wszystkie |
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie z Wami i wpadam tylko na chwile.
audrey- mialas zajecia moze z niejaka Tere sa O lenska P.?
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
Mielismy z TŻetem długi weekend od soboty do wczoraj, wiec przy kompie mnie nie było i nie nadrobie Was Poczytam w wolnej chwili, ale w dyskusje się juz raczej nie wbiję...Za to mam dla Was historie o dekoracji koscioła, która tutaj tak wczesniej przezywałam Wczoraj rano pojechalismy do ksiedza dowiedzieć się czegoś o tej dekoracji kosciola. Wnerwilam sie strasznie Ona sie na stronie reklamuje, że dekoruje ten koscioł i od poczatku czułam, że cos jest nie tak. Zadzwonilismy do niej, zeby obczaic czy stroi kosciol w tym dniu i o tej godzinie przed nami. To ta też nie chciala nic powiedziec. Kreciła tak, że masakra. I jeszcze powiedziała, że za dekoracj "full wypas" Pojechalismy zaplacic zaliczne za hotel. Zobaczyc czy moje buty slizgaja sie na sali, zobaczyc pokoje - piekne sa, a nasz najpieknieszy Siedlismy do neta i zaczelismy szukac kwiaciarni w Oswiecimiu, zeby kogos znalezc do tej dekoracji, kto sie zgodzi zrobic tak szybko. Nic nie bylo w necie, wiec pojechalismy pojezdzic po miescie. I tutaj FUKS nad fuksy. Nie mielismy kasy na parking, poszlismy rozmienic do zakladu fotograficznego za rogiem i TŻet zapytał pani czy nie zna kogos kto stroi koscioly w miescie. Pani dala nam wizytowke, poszlismy i trafilismy na super ludzi !!!! Potwierdzili nasza teorie spisowa, baba ma znajomosci w kosciele, i ksieza tak robia, zeby ona na tym badziewiu zarabiała. Do tego podobno ciezko sie jej pozbyc jak wchodzi inna firma dekorowac na inny slub. Specjalnie zostawia te badziewia z tylu kosciola, zeby na zlosc zrobic, wolno je zbiera, zeby drudzy nie mogli zalozyc itd. Ołtarz bedzie dekorowany przez siostre zakonna, z ktora ta nasza firma ma dobry kontakt i podobno tam bedzie ładnie. W niedziele sa komunie, wiec pewnie na biało. Ustaliłam, że oni zrobią nam pokrowce na klecznik i krzesła. Przywioza juz swoje krzesła przystrojone, zeby było szybko, bo będą miec 15 min na zmianę dekoracji. Do tego na ławkach będą rozki z kwiatami, tez juz tak przygotowane, zeby było super szybko. Ustaliliśmy, że jak ta baba swoich badyli nie zabierze szybko, to nasi znajomi to wyniosa A mam taką koleżanke, która jej skutecznie wytłumaczy gdzie jej miejsce, a chlopaki złapią i wyniosą raz dwa ![]() Także dziewczyny, partyzantka pełną parą, ale wolę tak, niż mieć albo łyso, albo brzydko do obrzygania. Od tych ludzi dowiedzielismy się, ze ryżem nie wolno sypać, bo się gołębie zlatuja i srają, a kwiatkami też nie bardzo, bo trzeba sprzatac. Ale zaproponowali nam w ramach dekoracji, ze po nas posprzataja więc ich uwielbiam jeszcze bardziej Zapłacę 200zł plus tyle ile wyjdzie za żywe kwiaty. Przypuszczam, że max 300zł. Ufff ![]() Aaaaa i był mój wieczór panieński. Jak chcecie wrzucę relację
|
|
#4253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z dekoracją kościoła niezłe jaja... U nas też jest taka sytuacja, tyle, że ksiądz pod żadnym pozorem nie wpuści firmy z zewnątrz
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O braku fryzjerki i kosmetyczczki śniło się mojej mamie
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co racja, to racja. Nie ma co płacić za jakiś stary badziew. Niech się baba buja. Jakbym miała mieć jakieś stare śmiecie, to wolałabym nie mieć żadnych dekoracji.No i dawaj relację z panieńskiego |
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas w kosciele jest ta sama historia ha ha ha wysmialam ich!! Jak moga robic monopol w kosciele??!! Co wiecej te kobiety biora 1100 zl za kosciol + dywan gratis Wiem wiem, oszukiwanie ksiedza to zuuuoo ale nie mialam innego wyjscia!! Nie zaplace 1100 zl za jakies sztuczne 20 letnie badziewia i stary brudny dywan !! No i ksiadz wikary sie na razie zgodzil, mowi ze musi jeszcze poinformowac o tym proboszcza mam nadzieje ze im sie nie odwidzi
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może teściowa trafiła na nieskorumpowanego księdza
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie zobaczymy dekoracje i oczywiście relację z wieczoru panieńskiego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

sukienkę mam prostą koronkową coś jak rozszerzana rybka 

stwierdzam że i tak wszystkim sie nie dogodzi i tak zostane obgadana obojętnie co ubiorę

. 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

za godzine mam egzamin 

ha ha ha