Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-04, 14:40   #4231
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Hej

Własnie spijam kawusie zbożowa
toż to mój jedyny napój oprócz wody od chwili porodu

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Pracuję. A raczej wypoczywam w pracy, bo w domu Igor chory, więc tu mogę w spokoju posiedzieć 8 godzin. generalnie został mi katar i kaszel. Gorączka i bóle mięśni przeszły.

Wczoraj umówiłam się na koniec października na USG połówkowe - ale czas leci.
matko, to już połowa??????? boziu faktycznie czyjaś ciąża szybko leci a moja piękność w sobotę skończy 3 tyg też nie wiem kiedy to zleciało

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Mogę się pod tym podpisać... Do tego nie wypaliło coś na co liczyłam i z kasą tak krucho że rozważam rezygnację z przedszkola jak nie znajdę pracy lub nie zdobędę uczniów na korepetycje do końca października...
aż tak źle oby się chętni znaleźli
wszędzie chyba taka kicha z pracą...a jak człowiek ma to na nią narzeka
A my po spacerze - udało sie z tż przed pracą wyskoczyc, później on wrócil z Isią do domu a my z kubim jeszcze godzinkę na placu zabaw, po powrocie zjadł talerz kalafiorowej i poszedł spać - znowu zasnął sam może już tak zostanie Isia też śpi najedzona,w ięc jeszcze może z 1,5 h mam luzu poprasowałam, powiesiłam nowe pranie, może coś zjem
Jutro idę na kontrolę do przychodni z Isią, może dostanę jakąś maść na to jej ropiejące oczko, bo przemywanie nie pomaga martwię sie, że ma zatkany kanalik łzowy

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 14:40   #4232
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Asiulek, czyli make dodalas do masy na ciasto? no to wyjdzie , no chyba ze sie myle . Moze nie zachoruje.
Moj maly tez lubi kasze z sosem za to mlody nie, ostatnio z placzem jadl troche i mu podarowalam .
tak, do masy na ciasto i do kruszonki dałam tylko krupczatkę. Ale cukru mi zabrakło wiec czekam az tz wróci z pracy, po drodze ma kupić

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:09   #4233
lindsley
Zakorzenienie

Oglądam porodówkę i boli mnie jakbym sama miała zaraz urodzić

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:23   #4234
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
nie jedziecie do Asi?

ja wole nie ogladac tego:P
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:38   #4235
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
t
Jutro idę na kontrolę do przychodni z Isią, może dostanę jakąś maść na to jej ropiejące oczko, bo przemywanie nie pomaga martwię sie, że ma zatkany kanalik łzowy
bAO.. mICHALINA MIAŁA OD POCZATKI ROPIEJĄCEOCZKO... NAJPIERW OKULISTA DAŁA MAŚC I KROLEPKI JAK PO MISIĄCU NIE PRZESZŁO - A NIE PRZESZŁO TO SKIEROWANIE DO szpitala i termin - miesięczny- na odtykanie .. i zgoda anestozjologa jakby płakała bardzo to by usypiali.. i Michalina miała zabieg 4 sierpnia czyli 4 msc miała i była pierwsza ze wszystkich dzieci w tym dniu.. i rodzicó nie wpuszczali na sale.. przyniesli mi ja zapłakana.. ale powiedzieli że była na tyle dzielna że nie musieli usypiać..
Odtykanie polega na wkładaniu igły w kanalik i płucza.. nie musze chyba nic więcej dodawac jak oboje przezywaliśmy

ale słyszałam że czasami nie pomaga po jednym razie i kilka razy płucza.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:43   #4236
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Nataszka jak na pietnascie dni w tygodniu nie jest zle dlatego sie zdecydowalam
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:45   #4237
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
bAO.. mICHALINA MIAŁA OD POCZATKI ROPIEJĄCEOCZKO... NAJPIERW OKULISTA DAŁA MAŚC I KROLEPKI JAK PO MISIĄCU NIE PRZESZŁO - A NIE PRZESZŁO TO SKIEROWANIE DO szpitala i termin - miesięczny- na odtykanie .. i zgoda anestozjologa jakby płakała bardzo to by usypiali.. i Michalina miała zabieg 4 sierpnia czyli 4 msc miała i była pierwsza ze wszystkich dzieci w tym dniu.. i rodzicó nie wpuszczali na sale.. przyniesli mi ja zapłakana.. ale powiedzieli że była na tyle dzielna że nie musieli usypiać..
Odtykanie polega na wkładaniu igły w kanalik i płucza.. nie musze chyba nic więcej dodawac jak oboje przezywaliśmy

ale słyszałam że czasami nie pomaga po jednym razie i kilka razy płucza.

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-04, 15:48   #4238
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Plus taki ze to praca drWi obok naszyxh drzwi
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:51   #4239
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już musisz oglądać, to chociaż nie mów o tym... please. Ja oszukuję siebie, że mnie to nie dotyczy
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:56   #4240
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Bao koleżanki córa miała ropiejące oczko i co chwila jakieś antybiotyki w kropelkach dostawała i po chwili znowu to samo. Poszła za swoją kase zrobiła wymaz z oczka dokładnie jaka bakteria i było wiadomo jaki antybiotyk podać, ale też jej płukali

monka zapomniałam wcześniej pisac ale mój też miał nocną wpadkę. I dokładnie jak u was najpierw był sikać w nocy, a za 3-4 godziny drze się że ma łóżko mokreTz czyścił łóżko ja młodego obrobiłam chusteczkami nawilżanymi i ciuchy świeze. Do rana spał z nami bo jego materaz schnął. No niestety raz w miesiącu mniej więcej mu się takie coś wydarzy. Dziwi mnie troche że to po sikaniu nocnym co nocnik pełny, to on jeszcze ma się czym tak zlać że od stóp do szyjipo kilku godzinkach co nic nie pił.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 15:59   #4241
madziwnia
Zakorzenienie

Dziewczyny własnie wróciłam z pola.. nie dośc że mokro i ziemniaki oblepione.. to chcielismy jak nawiecej zrobić a tu kropic zaczeło a że juz 2 rządki rozkopał to trzeba było zebrać.. potem worki pochować i zebrac kosze i wiadra.. TAAK ZACZEŁO LAĆ.. normalnie oberwanie chmury... nie uciekniesz bo ziemniaki wazniejsze...

Michaska sie cieszyła.. przewracała sie w błocie bo ledwo nogi podnosiła takie bagno.. i spacerkiem do domu juz nam było wsio jedno.. jedyna sucha rezc to stanik-- chyba.. reszta totalnie zmoczona nie miałam kaptura......
Od razu babcia zrobiła gorącej herbaty z malinami i syropkiem z mniszka:d pychaaaaa mi tak nie wychodzi jak jej.

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-04, 16:58   #4242
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ale ja nie krytykuję absolutnie. Ale dopiero zaczęłam się zastanawiać, przecież to inne życie.
To zupełnie inne życie i chętnie bym trochę popracowała dla "odpoczynku"

Asia Ty to masze jeszcze lepsze przeboje z ciastem

Wiesz że to tak może być że ona woli spacery jak jest pochmurno. Wyszłyśmy w końcu oczywiście sposobem, zahaczyłyśmy 2 placyki, jazdę po lesie i nieplanowaną wizytę w Biedronce i po pieczywo. Ledwo wracała na tym rowerku taka była zmęczona. Na szczęście Tż wracając z pracy zgarnął nas z ulicy a właściwie z chodnika
Stary 2012-10-04, 17:00   #4243
madziwnia
Zakorzenienie

Dziewczyny pysznaaaaaaaaaaa zapiekanka!!!!!!!!!
POLECAM!!

Sok pomidorowy zmieszany z mięsem doprawiony mega tymiankiem sola i pieprzem plus czosnek !! no cud

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-10-04, 17:18   #4244
monka23
Zakorzenienie

Madzi hahaha moja zara pojdzie do piekarnika , mowisz mega tymianku dac? dalam prawie cala glowke czosnku a co raz sie zyje hehe.
Ile ci warst wyszlo? bo ja nawet nie patrzylam czego ile dac hehe , dalam pol kg miesa ale wolowego, 2 puszki pomidorow bo nie mialam soku, prawie wparowalo , no i ser to na oko daje .
Az sie podekscytowalam mam nadzieje ze moja tyz bedzie taka

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Przerobilam troche ta zapiekanke, bo po podgotowaniu tej cukinie , malo mi sie wydaje, to na szybko obralam 3 male ziemniaki , pokrojone w talarki wsadzilam do piekrnika, troche sie podpieka , zmiekna i wtedy wymieszam z cukinia . Zrobie warstawmi jak w przepisie , cukinia z ziemniakami. No trudno , tz zapomnial dokupic mi cukinie .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 17:34   #4245
madziwnia
Zakorzenienie

jaką ty masz cukinię?? kupna te małe?..
ja mam takie t wielkie prosto od rolników:d anie te pypcie hihi wiec jedna to max aż! daj znac jak samkowało 2 warstwy jak w przepisie

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-10-04, 17:40   #4246
monka23
Zakorzenienie

No wlasnie te male mam 3 , bo tz osatnio kupil i dzis mial jeszcze doookupic ,ale zapomnial wtedy by mi styklo.
Tak ,ta duza by mi wystarczyla w zupelnosci . Nie wiem jak dlugo mam te ziemniaki piec zeby byly miekkie i potem na te 30 min jeszcze do piekarnika , zeby doszly .

To twoja wina kwitne w kuchni i zgaduje, juz czy nie juz
Stary 2012-10-04, 18:02   #4247
madziwnia
Zakorzenienie

hyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jakie ZIEMNIAKI?????

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2012-10-04, 18:41   #4248
monka23
Zakorzenienie

Dodalam ziemniaki bo za malo cukini bylo i bylo by samo mieso . JUz zapiekanki nie ma , zjedli i reszte tz zabral do sklepu .
Stary 2012-10-04, 19:28   #4249
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
nie jedziecie do Asi?
Byliśmy byliśmy... Michał zrobił takiego wstydziocha że sama w szoku byłam. Dawno się tak nie zachowywał... to pewni "końske zaloty" Bawili się ładnie, pogadali sobie w końcu trochę, na koniec Wercia wycałowała Miśka (w międzyczasie mnie też)

Misiek już wykąpany Miki ogląda...

Cytat:
Jak już musisz oglądać, to chociaż nie mów o tym... please. Ja oszukuję siebie, że mnie to nie dotyczy
ok ok Nie martw się, dzieci przecież bocian przynosi

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Zapomniałam dodać że Weronika coraz bardziej do tatusia się robi podobna - dziś tym bardziej mogłam porównać bo tz Asi był chwilę w domu

Michaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-04, 20:09   #4250
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy byliśmy... Michał zrobił takiego wstydziocha że sama w szoku byłam. Dawno się tak nie zachowywał... to pewni "końske zaloty" Bawili się ładnie, pogadali sobie w końcu trochę, na koniec Wercia wycałowała Miśka (w międzyczasie mnie też)

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Zapomniałam dodać że Weronika coraz bardziej do tatusia się robi podobna - dziś tym bardziej mogłam porównać bo tz Asi był chwilę w domu
no to super, ze spotkanie udane
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 20:20   #4251
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
monka zapomniałam wcześniej pisac ale mój też miał nocną wpadkę. I dokładnie jak u was najpierw był sikać w nocy, a za 3-4 godziny drze się że ma łóżko mokreTz czyścił łóżko ja młodego obrobiłam chusteczkami nawilżanymi i ciuchy świeze. Do rana spał z nami bo jego materaz schnął. No niestety raz w miesiącu mniej więcej mu się takie coś wydarzy. Dziwi mnie troche że to po sikaniu nocnym co nocnik pełny, to on jeszcze ma się czym tak zlać że od stóp do szyjipo kilku godzinkach co nic nie pił.
Mojej też niestety zdarza się raz na jakiś czas. tzn od czasu jak śpi bez pieluchy (czyli około 2 miesięcy) to zdarzyło jej się 2 razy w nocy. Czyli też wypada raz w miesiącu Nowe łózko już ochrzczone ale mnie to nie załamuje, bo wiem, że jeszcze długo jej się może zdarzać. I tak jestem z niej bardzo dumna. Jakiś tydzień już w ogóle nie budziła się na siku. Dopiero robi jak wstaje. A wieczorem w wannie w kąpieli

Cytat:

Dziś wyjątkowo ładnie się bawili i ładnie się dogadywali- dosłownie Misiek "oddał" się układaniu puzzli. Werka go usilnie wołała do swojego pokoju "Michalek, chodź do mnie się bawić" czekając na niego na swoim łóżku ale on twardy jest. Nie poszedł Puzzle wygrały. Werka poodstawiała swoje wygibasy połączone z gadaniem chyba po chińsku
Milo było Takie "dorosłe" już te nasze dzieci...

Poczęstowałam gości szarlotką... hmmm... lind niech oceni co mi z tego wyszło... hehehe

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2012-10-04, 20:26   #4252
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Skoro podałaś jako poczęstunek to z pewnością była udana
Stary 2012-10-04, 20:31   #4253
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Skoro podałaś jako poczęstunek to z pewnością była udana
Wyciągałam przy gościach wiec nie wiedziałam jaka jest Ale Misio nawet poprosił o jeszcze

Szok, właśnie sobie uświadomiłam, że moje dziecko dziś ani razu mnie nie zdenerwowało, nawet ociupinkę

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-10-04 o 20:32
Stary 2012-10-04, 20:40   #4254
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Mojej też niestety zdarza się raz na jakiś czas. tzn od czasu jak śpi bez pieluchy (czyli około 2 miesięcy) to zdarzyło jej się 2 razy w nocy. Czyli też wypada raz w miesiącu Nowe łózko już ochrzczone ale mnie to nie załamuje, bo wiem, że jeszcze długo jej się może zdarzać. I tak jestem z niej bardzo dumna. Jakiś tydzień już w ogóle nie budziła się na siku. Dopiero robi jak wstaje. A wieczorem w wannie w kąpieli

Dziś wyjątkowo ładnie się bawili i ładnie się dogadywali- dosłownie Misiek "oddał" się układaniu puzzli. Werka go usilnie wołała do swojego pokoju "Michalek, chodź do mnie się bawić" czekając na niego na swoim łóżku ale on twardy jest. Nie poszedł Puzzle wygrały. Werka poodstawiała swoje wygibasy połączone z gadaniem chyba po chińsku
Milo było Takie "dorosłe" już te nasze dzieci...

Poczęstowałam gości szarlotką... hmmm... lind niech oceni co mi z tego wyszło... hehehe
Ech no zapomniałam
Pyszna ta szarlotka... lepsza niż ta sypana co ostatnio robiłam bo taka lekko chrupiąca kruszonka (moja mokra papka była) Misiek uwielbia szarlotki i zjadł oczywiście dokładkę

Tak, Wercia gadająca po chińsku + wygibasy + śmiechy = świetna zabawa... nie mogliśmy przestać się śmiać

Michaś widocznie nie myśli jeszcze o amorach, chłopcy później dojrzewają No i on kocha puzzle a już jak zobaczył Boba i Miki to się im całkowicie oddał...

Michaś
Stary 2012-10-04, 20:40   #4255
megi-megi
Zakorzenienie

Lind - Ty mi podpadasz....

Madziwnia - co Ci się stało? Oglądałaś perfekcyjną ?
Ja jak mam napady gotowania, to później nie zjadamy i kicha... dzisiaj gotuję bigos. Miała być sałatka jarzynowa, ale obrałam marchewki i wszystkie na surowo zjadłam

Izz - dzisiaj mi kierowniczka w pracy mówi o zwolnieniu lekarskim, a ja jej, że nie ma mowy, ja chcę w pracy poodpoczywać :P Więc tymczasowo mnie nie wyganiają Nawet zasugerowali, żebym sobie czas pracy zmieniła, ale tak miło wyjść o 15, że nie.

Jutro psycholog odpada, bo się rozchorował. Ale temat Igora przerabiałam z dziewczyną, która piszę magisterkę o autyzmie i wg niej nie ma mowy. Mówi, że autyzm jest teraz modny wśród psychologów i często szukają go u dzieci.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 20:47   #4256
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lind - Ty mi podpadasz....

Ja tak reaguję na stres którego mam sporo ostatnio

Michaś
Stary 2012-10-04, 20:50   #4257
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Megi jak Ci dobrze w robocie to odpoczywaj. Oni mają obowiązek dogodnych godzin pracy i lżejszych obowiązków

Lind mi ta szarlotka też bardziej smakuje jak sypana. Teraz będę taką robiła
Stary 2012-10-04, 20:58   #4258
lindsley
Zakorzenienie

Megi jak CI tam dobrze to siedź w pracy... Fajna firma że bez problemu na rękę idą.

Michaś
Stary 2012-10-04, 21:29   #4259
libra777
Zakorzenienie

Megi kilka domów ode mnie mieszka babka co ma chłopca z autyzmem, nie wiem być może są różne oblicza ale ten chłopiec ma całkowicie swój świat i u nich od razu na pierwszy rzut oka widać że coś nie tak z dzieckiem,bardzo im współczuję bo na prawdę mają ciężko widzę nie raz go na spacerze.Mam szczerą nadzieję że to Igusia Twojego slicznego nie spotka
Lind współczuję problemów , życzę żeby wam wyjrzało słońce

Czyżbyście pisały o tej szarlotce co dawałam przepis prawda że boska i wszystkim wychodzi PoP robiłaś?

Zapiakanki to chyba moje ulubione dania ,można tam wsadzić wszystko co się ma pod ręką.
Mam w planie wypróbować nowy przepis.Dynia,orzechy, makaron i to w serowym sosie,można też mięso dodać.

Dzisiaj u nas akcja węgiel Nie wiem co z ubraniami Mika zrobić ,mam nadzieję że to mi puści w waniszu wyglądał jakby z komina był wyciągnięty ,jeszcze deszcz trochę siąpił (później się rozpadało na dobre).
Latał z taczką swoją oczywiście,woził węgiel aż się kurzyło za nim,starszy brat już bez takiego entuzjazmu
Mały padł wieczorem jak pluto.
Co do sikania. To zaczęłam z powrotem pampka na noc zakładać co prawda wstaje suchy ale 2 razy mi się zdarzyło przebieranie łóżka i jego w nocy ,to podziękowałam.
Dzisiaj też numer odwalił , byliśmy u siostry mojej ,on stoi przy stoliku bawi się nagle patrzymy a kałuża pod nim ,ale aż się sam ździwił no tak to już dawno nie było.Na szczęście miałam ciuchy na przebranie bo dalej się ciągam z całym majdanem.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-04, 21:29   #4260
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Witam

Co do zazdrości dzieci, to u mnie prawie 6 lat różnicy między dziećmi, ale w pewnych sytuacjach tą zazdrość widać. Są to takie momenty zalezne od humoru starszego. Młodszy nigdy nie był zazdrosny. Szwagierka ma dzieci rok po roku, to u niej ta zazdrość była widoczna jak młodsze było takie małe że na rączkach, jak już później zaczeli się bawić to biją się straszliwie i kłucą, ale zazdrości nie widać. Pilnują oczywiście przy np urodzinach jednego żeby i drugie coś w prezencie dostało

:
Moje się barszo często tłuką lub o coś kłócą , ale często też bardzo ładnie się razem bawią .

Cytat:
Napisane przez BeataR89 Pokaż wiadomość
O to fajnie,będzie trzeba się kiedyś umówić

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

A ja w piątek chyba idę na rozmowę bym się opiekowała 8 miesięcznym chłopcem od lutego 2-3 razy w tygodniu po 9 godzin tylko ona mi proponuje 4 zł ja myślę że 6zł/h to tak minimum
4 zeta to chyba jakaś pomyłka

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A moje dziecko dziś ma super "zdrowy" obiadek- pizze mini dla dzieci z dr Oetkera a co- niech ma czasem coś od życia

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Nieeeeeee... zalamie się za chwilę. zamiast do kruszonki to do tej masy dałam mąkę krupczatkę co teraz?? wylezie coś z tego??
Pop- chyba Cie pobiłam w robieniu ciast
Kurde a moje dzieciaki to dziwaki . Nie lubią pizzy ja nie wiem dziwne to jakieś , bo ja będąc dzieckiem za pizze to bym się dała pociąć .
Szymek z mc donalda to jeszcze do niedawna jadł tylko frytki . Ostatnio wyjadł mi całą kanapkę i chciał jeszcze więc postępy chłopak robi .
Ale frytki to w każdej ilości zjadają .

Leje u nas
W niedzielę pierwszy raz Olkę do kina zabieram , ciekawe czy wysiedzi , ale może nie będzie tak źle .

Megi dobrze że w pracy o ciebie dbają . Ja w sumie też miałam spoko , bo mi szef sam proponował pójście na wolne . chyba przez to że jego żona całą ciążę przeleżała , więc wiedział że czasem potrafi być niebezpiecznie .

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości