Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz. 22 ! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 08:22   #4231
extassy
Zakorzenienie

Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Dzień dobry już się zbieram na busa. Trzymajcie kciuki żeby udało mi się wszystko załatwić
Stary 2012-08-16, 08:26   #4232
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz

witam się z wami z rana, dziś jeszcze do pracy a później na te kajaki. Dobrze że pogoda się zrobiła choć na pewno mnie tak nie rozpieszcza tak jak was z tymi temperaturami. Ide na kawe
Stary 2012-08-16, 08:27   #4233
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
witam się z wami z rana, dziś jeszcze do pracy a później na te kajaki. Dobrze że pogoda się zrobiła choć na pewno mnie tak nie rozpieszcza tak jak was z tymi temperaturami. Ide na kawe
ale fajnie, szczerze mowiac ejszcze nigdy nie plywalam na kajakach
ja juz po kawce zbieram sie powoli do lekarza juz mi slabo jak sobie pomysle ile sie tam wysiedze

http://www.nayadine.pl/gallery/show/id=161

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-08-16 o 08:37
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 08:53   #4234
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
ale fajnie, szczerze mowiac ejszcze nigdy nie plywalam na kajakach
ja juz po kawce zbieram sie powoli do lekarza juz mi slabo jak sobie pomysle ile sie tam wysiedze

http://www.nayadine.pl/gallery/show/id=161
Piękna Napewno się wysiedzisz jak będa starsze babki to one do lakarza jak do księdza na spowiedź mam nadzieje że szybko sie wyrobisz, a jak nie kup sobie jakąś gazete żebyś Ci się aż tak nie nudziło

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:00   #4235
tajeczka
Zadomowienie

Witam się i ja z rana poszłam spać w środku nocy i myślałam, że może dłużej pośpię a tu nic.. nie mogę oddychać... mieliśmy do Tżta jechać ale chyba jednak sam pojedzie, jeszcze zajdzie mi do apteki po jakieś dodatkowe leki (akatar i flegamine) może to mi pomoże
i pytanie z innej beczki, ma może któraś z Was tablet?? i jak się spisuje?
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:00   #4236
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Piękna Napewno się wysiedzisz jak będa starsze babki to one do lakarza jak do księdza na spowiedź mam nadzieje że szybko sie wyrobisz, a jak nie kup sobie jakąś gazete żebyś Ci się aż tak nie nudziło
wystarczy mi net w telefonie

bylam ostatnio na poczcie, teraz sa te automaty do numerkow. Oboko mnie siedziala babcia i marudzila ze jak tego nie bylo to stawala gdzie chce i szybko sprawe zalatwila myslalam ze ja ludzie pozabijaja za ten tekst
Stary 2012-08-16, 09:07   #4237
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
wystarczy mi net w telefonie

bylam ostatnio na poczcie, teraz sa te automaty do numerkow. Oboko mnie siedziala babcia i marudzila ze jak tego nie bylo to stawala gdzie chce i szybko sprawe zalatwila myslalam ze ja ludzie pozabijaja za ten tekst
No chyba że tak, a nie pada Ci szybko bateria w fonie?
No nie dziwie się haha ale trzeba przyznać babcia odważna;

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 09:08   #4238
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
No chyba że tak, a nie pada Ci szybko bateria w fonie?
No nie dziwie się haha ale trzeba przyznać babcia odważna;
ładuej co drugi dzien

byla bardzo zbulwersowana ze wogole musi czekac
Stary 2012-08-16, 09:20   #4239
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Boję się kajaków

A tak w ogóle,to witam się sennieco za dzień!
Stary 2012-08-16, 09:32   #4240
perfuzja
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
i pytanie z innej beczki, ma może któraś z Was tablet?? i jak się spisuje?
Moja mama ma ipada i jest super do przegladania internetu, ogladania filmow w samolocie itp. Da sie nawet na nim bazgrac rozne rzeczy Ale zdecydowanie tylko jako uzupelnienie glownego laptopa, nie jako jedyny komputer.
Stary 2012-08-16, 09:36   #4241
cowie
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
U mnie teraz 27, a w dzień pot sie lał z czoła...
Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
To u mnie jest lepiej 30
W dzień zarejestrowaliśmy aż 37
Dziewczyny jak Wy ciepło macie! Ja właśnie siedzę w biurze opatulona w ponczo i z głową nad parującym kubkiem herbaty. Strasznie zimno. W biurze wyłączyli ogrzewanie, na dworze nie przyjemnie i jedyne co to bym sobie mogła klimę włączyć

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
uf, zrobiliśmy dzisiaj pięciokilometrowy spacer, normalnie by mi nic nie było, ale przez zmieniony środek ciężkości nogi mi do tyłka wlażą
Cytat:
ja pamiętam jak znajoma była po terminie porodu i żeby urodzić to przeszła się z domu do szpitala (znajdujący się na takiej górze trochę) 3km. Jak tam doszła to jej wody odeszły
ludzie to mają pomysły :-D
więc uważaj bo może coś w tym jest. Lepiej się nie przemeczać
Dokładnie to chciałam napisać. Ja bym chyba nie łaziła tak dużo ze strachu, że wywołam poród. Także się nie przemęczaj

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie chcę halki i chcę już kolorowe buty, więc ja nie. Ale jakbym miała mieć buty neutralne to taka halka naprawdę super wygląda!

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Moim zskromnym zdaniem wyglądasz najlepiej w tej ostatniej i w Maggie tez ładnie wyglądasz
Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to maggie sottero na Tobie jest obłędna Ewentualnie Herms
Cytat:
Napisane przez anemonka99 Pokaż wiadomość
ale figura !!

ta jest super :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1345029011

i ostatnia też bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
mam ten sam problem
a co do sukienek ja jestem za ostatnią, bo wygladasz w niej super
Mi się Maggie podobała jak mierzyłam. W lustrze nie mogłam wzroku oderwać, ale na zdjęciach już mnie nie piorunuje. Cena jest straszna, więc niestety odpada.
Modeca też mi się strasznie podobała, ale ruchu w niej za bardzo nie miałam.
Chyba naprawdę mi ostatnia zostaje, bo cenowo się zdecydowanie wyróżnia no i bardzo dobrze się w niej czuję.
Popłakałam się wczoraj jak mi mama zaczęła wytykać co w niej źle wygląda, więc chyba po reakcji mogę wnioskować, że uznałam ją już za tą moją jedyną

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-16, 09:37   #4242
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Boję się kajaków
Ja bym nie wsiadła za nic na świecie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:40   #4243
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Dlaczego? Kajaki sa spoko, tylko potem rece strasznie bola
Stary 2012-08-16, 09:42   #4244
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

Moja mama ma ipada i jest super do przegladania internetu, ogladania filmow w samolocie itp. Da sie nawet na nim bazgrac rozne rzeczy Ale zdecydowanie tylko jako uzupelnienie glownego laptopa, nie jako jedyny komputer.
mamy laptopy, ale właśnie tak się zastanawiamy ja często samolotami latam, czy jak gdzieś jedziemy, teraz jak byliśmy w tej Kudowie to akurat by się przydało dodatkowo jeszcze na uczelnię... Kumpel ma i mu odpada płacenie za wszystkie wydruki i xera nie jest mi potrzebny jakiś super i licząc ile wydajemy na xero itd. to po 1 semestrze by mi się zwróciło

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
ja kiedyś pływałam, ale teraz też bym już nie wsiadła...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:50   #4245
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Dlaczego? Kajaki sa spoko, tylko potem rece strasznie bola
Bałabym się, że się przewróci dnem do góry i się utopie :P

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:54   #4246
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Perfuzja, a nie korcą Cię Wiedeńskie salony? Ja bym nie wytrzymała, tam na pewno są dostępne modele niedostępne w Polsce. Np. Marchesa
oj zakochałam się w jednej sukni marchesy i już nawet obmyślałam jakby mi ją teściowa mogła sprowadzić

Dzień dobry
ostatnio przesadziłam z niezdrowym jedzeniem - 3 dni pod rząd frytki, smażona ryba, cheeseburger i tłuste placki ziemniaczane mojego taty - i od dwóch dni cierpię, boli mnie żołądek, mam kolkę i rewolucje
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 09:58   #4247
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
oj zakochałam się w jednej sukni marchesy i już nawet obmyślałam jakby mi ją teściowa mogła sprowadzić

Dzień dobry
ostatnio przesadziłam z niezdrowym jedzeniem - 3 dni pod rząd frytki, smażona ryba, cheeseburger i tłuste placki ziemniaczane mojego taty - i od dwóch dni cierpię, boli mnie żołądek, mam kolkę i rewolucje
Pokaz!

Wspolczuje, mnie zawsze na takie przejedzeniowe sprawy pomaga raphacholin.
Stary 2012-08-16, 10:04   #4248
asia_28w
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Boję się kajaków

A tak w ogóle,to witam się sennieco za dzień!
Ja też !Boję się właśnie, że kajak się wywróci a ja się z niego nie wydostanę i się utopię

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Mi się Maggie podobała jak mierzyłam. W lustrze nie mogłam wzroku oderwać, ale na zdjęciach już mnie nie piorunuje. Cena jest straszna, więc niestety odpada.
Modeca też mi się strasznie podobała, ale ruchu w niej za bardzo nie miałam.
Chyba naprawdę mi ostatnia zostaje, bo cenowo się zdecydowanie wyróżnia no i bardzo dobrze się w niej czuję.
Popłakałam się wczoraj jak mi mama zaczęła wytykać co w niej źle wygląda, więc chyba po reakcji mogę wnioskować, że uznałam ją już za tą moją jedyną
To znak, że masz brać ostatniąJa się właśnie trochę boję chodzenia za suknią z mamą, bo ona może kręcić nosem na każdą

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
mamy laptopy, ale właśnie tak się zastanawiamy ja często samolotami latam, czy jak gdzieś jedziemy, teraz jak byliśmy w tej Kudowie to akurat by się przydało dodatkowo jeszcze na uczelnię... Kumpel ma i mu odpada płacenie za wszystkie wydruki i xera nie jest mi potrzebny jakiś super i licząc ile wydajemy na xero itd. to po 1 semestrze by mi się zwróciło
Ja właśnie teraz się zastanawiałam nad kupnem. Mega sprawa przy pisaniu pracy, jeszcze jak ktoś robi badania, można od razu wklepać wyniki do excella czy od razu pokazać promotorowi co się zrobiło
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:09   #4249
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
To znak, że masz brać ostatniąJa się właśnie trochę boję chodzenia za suknią z mamą, bo ona może kręcić nosem na każdą

Ja właśnie teraz się zastanawiałam nad kupnem. Mega sprawa przy pisaniu pracy, jeszcze jak ktoś robi badania, można od razu wklepać wyniki do excella czy od razu pokazać promotorowi co się zrobiło
Co do kupowania z mamą - moja uważa, że ona jak nikt inny powie mi prawdę jeszcze przed zakupem I lepiej od niej to usłyszeć niż żeby mnie potem obgadywali
Ale w zasadzie już postanowiłam. Pójdę z nią, żeby mogła zobaczyć suknię na żywo. Ja ją założę jeszcze raz na spokojnie. Jak dalej mi się będzie podobała to wezmę

Co do tabletów - fajne i wygodne, ale jak przychodzi do pisana na ekranie dotykowym to
Już bym wolała netbooka

18.05.2015
Leoś
Stary 2012-08-16, 10:10   #4250
asia_28w
Zakorzenienie

W ogóle to wczoraj zaginął pies TżtaJeździliśmy wieczorem i go szukaliśmy wszędzie, ale nie znalazł się. Strasznie mi smutno bo on taki spokojny i pocieszny byłNie wiem czy sam uciekł...czy ktoś go ukradł.

No i potem do Krk pojechaliśmy, żeby w końcu skończyć ten remont, dziś skoczymy do Ikei i poprzykręcamy półkiA teraz czeka mnie układanie ubrań w szafie
Stary 2012-08-16, 10:11   #4251
marta1881
Zakorzenienie

Kajaki wydają się być niestabilne,wywrotne i za blisko wody jak się w nich siedzi w dodatku tam w środku gdzie się wsadza nogi moga być pająki i inne robale
Stary 2012-08-16, 10:14   #4252
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Co do kupowania z mamą - moja uważa, że ona jak nikt inny powie mi prawdę jeszcze przed zakupem I lepiej od niej to usłyszeć niż żeby mnie potem obgadywali
Ale w zasadzie już postanowiłam. Pójdę z nią, żeby mogła zobaczyć suknię na żywo. Ja ją założę jeszcze raz na spokojnie. Jak dalej mi się będzie podobała to wezmę
Moja też tak uważa, tylko niekiedy nasze gusta się mijają...Generalnie jak jej pokazują jakąś suknię w internecie to bardzo jej się podobają moje wybory, ale lubi się przyczepiać do szczegółów i często jest tak, że coś mi się podoba, a mamie nie i wytyka błędy. Później ja i tak to kupuję i często jestem mega zadowolona z wyboru

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Kajaki wydają się być niestabilne,wywrotne i za blisko wody jak się w nich siedzi w dodatku tam w środku gdzie się wsadza nogi moga być pająki i inne robale
O to to ! Pająki
Stary 2012-08-16, 10:17   #4253
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to wczoraj zaginął pies TżtaJeździliśmy wieczorem i go szukaliśmy wszędzie, ale nie znalazł się. Strasznie mi smutno bo on taki spokojny i pocieszny byłNie wiem czy sam uciekł...czy ktoś go ukradł.

No i potem do Krk pojechaliśmy, żeby w końcu skończyć ten remont, dziś skoczymy do Ikei i poprzykręcamy półkiA teraz czeka mnie układanie ubrań w szafie
Może się jeszcze znajdzie. Już bywały takie przypadki.

Ja pamiętam jak nam raz podczas imprezy pies zaginął. Nigdzie w mieszkaniu go nie było, więc uznaliśmy, że wyleciał jak ktoś wchodził/wychodził z mieszkania. Chodziliśmy, jeździliśmy, wołaliśmy po całej okolicy. Zrezygnowani wróciliśmy do domu, impreza się skończyła, a okazało się, że pies schował się w szafie i się nie odzywał bo tam miał ciszę i spokój
W ogóle mój pies się nie odzywa jak się go gdzieś zamknie, woła itd

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Moja też tak uważa, tylko niekiedy nasze gusta się mijają...Generalnie jak jej pokazują jakąś suknię w internecie to bardzo jej się podobają moje wybory, ale lubi się przyczepiać do szczegółów i często jest tak, że coś mi się podoba, a mamie nie i wytyka błędy. Później ja i tak to kupuję i często jestem mega zadowolona z wyboru
Tu nawet nie chodzi o wzór, szczegóły czy cokolwiek. Sukienka jej się bardzo podoba, ale mówi, że miejsce na cycki za duże i nawet poprawki tego nie zmienią
Ale po mierzeniu iluś sukien mam pogląd na to, że na mnie zawsze w biuście są za duże

18.05.2015
Leoś
Stary 2012-08-16, 10:22   #4254
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Może się jeszcze znajdzie. Już bywały takie przypadki.

Ja pamiętam jak nam raz podczas imprezy pies zaginął. Nigdzie w mieszkaniu go nie było, więc uznaliśmy, że wyleciał jak ktoś wchodził/wychodził z mieszkania. Chodziliśmy, jeździliśmy, wołaliśmy po całej okolicy. Zrezygnowani wróciliśmy do domu, impreza się skończyła, a okazało się, że pies schował się w szafie i się nie odzywał bo tam miał ciszę i spokój
W ogóle mój pies się nie odzywa jak się go gdzieś zamknie, woła itd
Tylko on właśnie nigdy raczej nie uciekał...Są psy, które tylko czekają, żeby wybiec przez uchyloną bramę. A przy nim zawsze się wyjeżdżało autem a on sobie leżał obok przy bramie i nawet go nie ruszało żeby gdzieś wyjść. Wczoraj rano Tż zobaczył, że jest otwarta tylnia brama podwórka i psa nie ma....I albo pracownik nie domknął bramy i faktycznie sam sobie poszedł albo go ktoś ukradł ?

I najlepsze jest to, że my mieszkamy pod miastem...Siostra Tżta zaraz puściła w obieg info na fb, ludzie zaczęli udostępniać i pojawiły się 2 telefony, że pies widziany był w mieście...więc bardzo daleko zaszedł i się obawiam, że może nie trafić do domu.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:

Tu nawet nie chodzi o wzór, szczegóły czy cokolwiek. Sukienka jej się bardzo podoba, ale mówi, że miejsce na cycki za duże i nawet poprawki tego nie zmienią
Ale po mierzeniu iluś sukien mam pogląd na to, że na mnie zawsze w biuście są za duże
A co mówiła Pani w salonie? Że są w stanie dopasować w biuście i będzie dobrze? Szczerze mówiąc na zdjęciu nie wygląda, żeby była tak bardzo na Ciebie za duża.
Stary 2012-08-16, 10:24   #4255
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko on właśnie nigdy raczej nie uciekał...Są psy, które tylko czekają, żeby wybiec przez uchyloną bramę. A przy nim zawsze się wyjeżdżało autem a on sobie leżał obok przy bramie i nawet go nie ruszało żeby gdzieś wyjść. Wczoraj rano Tż zobaczył, że jest otwarta tylnia brama podwórka i psa nie ma....I albo pracownik nie domknął bramy i faktycznie sam sobie poszedł albo go ktoś ukradł ?

I najlepsze jest to, że my mieszkamy pod miastem...Siostra Tżta zaraz puściła w obieg info na fb, ludzie zaczęli udostępniać i pojawiły się 2 telefony, że pies widziany był w mieście...więc bardzo daleko zaszedł i się obawiam, że może nie trafić do domu.
No jak długo było otwarte to mógł sobie wyjść Albo jakiegoś kota, innego psa zobaczył?
Ale jak był widziany to jest nadzieja! Może ktoś go znajdzie, weźmie i zadzwoni. Może po telefonie, że był widziany uda Wam się go znaleźć w danym miejscu.
Ja trzymam

18.05.2015
Leoś
Stary 2012-08-16, 10:25   #4256
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry już się zbieram na busa. Trzymajcie kciuki żeby udało mi się wszystko załatwić

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość

Dzień dobry
o kurcze... co za dużo to nie zdrowoja nie mogę za dużo tłustego jeść bo zaraz tez mam rewolucje w żołądku i brzuch strasznie boli no a teraz mnie trzustka boli od nocnego tłustego jedzenia i jutro idę na usg
Cytat:
szkoda psiakaMam nadzieję, ze się znajdzie

Co do kajaków to ja bardzo lubięchoć nie miem pływać

Dzień dobry
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:27   #4257
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
A co mówiła Pani w salonie? Że są w stanie dopasować w biuście i będzie dobrze? Szczerze mówiąc na zdjęciu nie wygląda, żeby była tak bardzo na Ciebie za duża.

Ona jest ogólnie taka, że jej się dekolt wysoko kończy. Na zdjęciu jest mniej więcej tak jak może być po poprawkach, bo babeczka mi trzyma z tyłu tą sukienkę. Być może mamie to się wydaje nieproporcjonalne, bo biust wydaje się sporo większy w tej sukience, do czego ona nie jest przyzwyczajona.
Nie wiem, pojedziemy i się dowiem co można z nią zrobić.

18.05.2015
Leoś
Stary 2012-08-16, 10:28   #4258
extassy
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-08-16, 10:29   #4259
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

Jej ja nie mogę czytać takich rzeczy bo zaraz mi smutno Ostatnio widzieliśmy u Nas mieście ogłoszenia, że zaginął labrador i Tż wczoraj widział jak po jego ulicy szwędał się jakiś labrador, cały mokry tak jakby wpadł do wody. Poxniej poszliśmy na spacer i zaszliśmy tam gdzie to ogłoszenie było i zadzwonił, żeby o tym powiedzieć ale okazało się, że pies się znalazł ale podobno komuś znowu zaginął labrador
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:38   #4260
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Jej ja nie mogę czytać takich rzeczy bo zaraz mi smutno Ostatnio widzieliśmy u Nas mieście ogłoszenia, że zaginął labrador i Tż wczoraj widział jak po jego ulicy szwędał się jakiś labrador, cały mokry tak jakby wpadł do wody. Poxniej poszliśmy na spacer i zaszliśmy tam gdzie to ogłoszenie było i zadzwonił, żeby o tym powiedzieć ale okazało się, że pies się znalazł ale podobno komuś znowu zaginął labrador
O kurczeNo właśnie już są rozwieszone ogłoszenia wszędzie, i policja też wie w razie gdyby jakiś patrol go widział...Najgorsze, że siostra Tżta zdjęła mu niedawno obrożę z danymi właścicieli...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości