|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=Amorcio;39766701]Olivka, super zareagowalas
, moj nie gryzie, uwielbia ludzi i inne psy ale sam wybiera komu da sie poglaskac, najbardziej wkurzaja mnie ludzie ktorzy wchodzac do domu i witajac sie z czyims malym czy to szczeniakiem czy doroslym psem biora go na rece!! dla psa to jest tragedia, stres straszny. ja na spacerach zawsze mowie, zeby nie glaskac mojego psa bo obcych psow sie nie glaszcze i juz, nawet gdy wygladaja jak zywe maskotki---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
No cycunie napewno ładne wyjdą i masz racje tam u góry musi ktoś mnie pilnować. Ja w takich sytuacjach myśle zawsze o moim tacie zmarł jak miałam 19 lat i bardzo mi go brak. On nie pozwoli mnie skrzywdzić
|
|
#4232 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny,no to jade....
![]() ![]() ![]() ![]() ....
|
#4233 |
|
Zadomowienie
|
Jedź i wracaj ze ślicznymi cycuszkami
Obyś była tak szczęśliwa jak chiquitkaa
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
Wracaj szybciorkiem do nas z nowymi cycuszkami , bedą piękne , powodzenia
|
#4235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kto pozna czuje sie swietnie sama wstaje od soboty juz z dnia na ddzien coraz lepiej naprawde ale jak wstaje to musze chwile siasc bo mnie tak przytyka ale po minicie wszystko wraca do normy... sama sie kapie myje glowe dzis nawet pierogi pomagalam lepic![]() Margo juz nie moge sie doczekac jak bedziesz po! Wstawilam na wasza prosne zdjecie z przodu hiho
|
|
|
#4236 | |
|
Zadomowienie
|
Margo,
kciukasy już trzymam!!! Ty masz jakoś wyjątkowo późno tą operację?! Malach, Tobie gratuluję-widzisz-strach ma wielkie oczy,a stwierdzenie doktorka,ze potrwa to dla Ciebie 3 minuty jest rewelacyjne!!! Bo w sumie faktycznie tak to wychodzi ![]() Amorcio, widzę,ze jednak...trzymaj się Kochana ciepło-trzymam kciuki zeby szybko Wam te choróbska przeszły...a Pani doktor ma urlop w przyszłym tygodniu-mówiła Ci?? Ja myślałam,zeby isć jutro na kontrolę z Młodym ale widze ze u niego duża poprawa ![]() Niestety u córci mam taki brzydki kaszel,ze do wymiotów prowadzi:-( Ale dziś słyszałam,że to ostantie podrygi zimy i wiosna już puka gawisz, dobrze zrozumiałam,ze masz operację dzien później??znaczy 20go? Edzia, niechę zmieni w wyliczance,bo Ty teraz pierwsza w kolejności [QUOTE=Saba08;39767537]ale ostatnio złapałam się na tym, że oglądam piersi aktorek w filmach itp i żałuję, że u mnie się takiego efektu nie osiągnie. Sabciu, a ja myślałam,ze po operacji ta obsesja przechodzi z obserwacją innych... Kurka,a ja mam też tak że tylko wyhaczam coraz to ładniejsze cycuchy w telewizji ![]() A co masz na myśli dokładnie pisząc ,ze nie masz efektu jak aktorki?? ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Chiquitka, widziałamfajnie się zapowiadają Twoje cycuchy-sądząc po Twojej wyjściówce to rozumiem,ze rodziłaś...czy może się mylę? Pytam,bo podobną mam...przypomnij swoje wymiary?
|
|
#4237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=jusi84;39762120]dziewczyny a po jakim nim więcej czasie się wybijają piersi?? [COLOR="Silver"]
ja po 4 msc kupilam 2 staniki-teraz wystaja mi sutki ![]() wiec urosly fajnie
|
|
|
|
#4240 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=iloona79;39768369]Margo,
kciukasy już trzymam!!! Ty masz jakoś wyjątkowo późno tą operację?! Malach, Tobie gratuluję-widzisz-strach ma wielkie oczy,a stwierdzenie doktorka,ze potrwa to dla Ciebie 3 minuty jest rewelacyjne!!! Bo w sumie faktycznie tak to wychodzi ![]() Amorcio, widzę,ze jednak...trzymaj się Kochana ciepło-trzymam kciuki zeby szybko Wam te choróbska przeszły...a Pani doktor ma urlop w przyszłym tygodniu-mówiła Ci?? Ja myślałam,zeby isć jutro na kontrolę z Młodym ale widze ze u niego duża poprawa ![]() Niestety u córci mam taki brzydki kaszel,ze do wymiotów prowadzi:-( Ale dziś słyszałam,że to ostantie podrygi zimy i wiosna już puka gawisz, dobrze zrozumiałam,ze masz operację dzien później??znaczy 20go? Edzia, niechę zmieni w wyliczance,bo Ty teraz pierwsza w kolejności Cytat:
![]() kiedyś miałam ladne C ale przez m,oje odchudzanie zmalaly i została skora a po cyckach ani sladu heh![]() wymiary : wzrost 170 , pod biustem 68 cm , w bisucie 2 dni temu było 88cm o ile dobrze zmierzyłam heh i waga ok 51 kg( w sumie teraz z cycuchami tyo prawie 52 haha)
|
|
|
#4241 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do drugiego pytania, że po prostu nie dało się uzyskać takiego "wysuniętego" efektu, więc dekolt nie jest tak fajny jak widzę w filmach![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oszczędzaj się, słuchaj zaleceń a nim się obejrzysz będziesz świecić cycuszkami w bikini
|
|
#4243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Nasza Margo to pewnie już sobie śpi z nowymi cycuszkami ![]() Właśńie wróciłam od kosmetyczki , a ze zdecydowałam się na serię delikatnych kwasów to wyglądam mało atrakcyjnie ale czegóż się nie robi dla pięknej buźki
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-03-14 o 21:30 |
|
|
|
|
#4244 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=chiquitkaaa;3977041 4
nie kochana ja nie rodziłam heheh ![]() kiedyś miałam ladne C ale przez m,oje odchudzanie zmalaly i została skora a po cyckach ani sladu heh![]() wymiary : wzrost 170 , pod biustem 68 cm , w bisucie 2 dni temu było 88cm o ile dobrze zmierzyłam heh i waga ok 51 kg( w sumie teraz z cycuchami tyo prawie 52 haha) O Matko! To na czym Ty tak schudłaś?! Ja jestem ciut niższa,ale "większa",bo 61kg i 75cm pod biustem, ale rodziłam 2 razy...
|
#4245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaa,oglądasz może teraz Kuchenne Rewolucje?? Było spotkanie w PetitParis w Sopocie-jak tż wróci to musze go koniecznie tam zaciągnąć...trza dać mu powód do jego gadki-przynajmniej niech będzie obżarstwo z klasą
|
|
#4249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, musze zalapac sie na powtorke
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I znasz właściciela-to ten kucharz francuski?? Pytam,bo on tam się wypowiadał...a powtórkę będziesz miała w sobotę o 18ej
|
|
#4251 |
|
Wtajemniczenie
|
wlascicieli jest dwoch, p. Ph to nadety bufon a p. K przesympatyczny, skromny i jak sie okazalo mieszka "po sasiedzku" i jezdzi "moim" autkiem. Na imprezy menu jest inne ustalane i akurat na komunie bardzo fajnie wychodzi cenowo, do tego smaczne, podoba mi sie lokal, obsluga, super miejsce, po drugiej stronie park i morze, do kosciola mam dobry dojazd
|
|
|
|
#4252 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
tak w biegu sobie podczytuję starsze części forum i widzę ,że fajne z Was babki....czemu ja tu wcześniej nie weszłam......tyle ciekawych tematów
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Ilonko te nasze chłopy często chcą to czego nie mają. Mój też chciałby, żebym wyglądała tak jak wtedy, gdy się poznaliśmy, z tym, że u mnie to było 15 kg więcej. Przez okres 1-1,5 roku ważyłam o tyle więcej przy odstawianiu leków. Później z powrotem spadło. Chciałabym ważyć może nie te 65kg, ale z 60kg teraz, tylko przytyć nie mogę. Mój to narzeka, że ja za szczupła jestem, ale jak mu na kolana usiądę to nagle staje się ciężką krową
I jak tu takiemu dogodzić.
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Może my powinnyśmy tak zacząć narzekać jacy to oni byli kiedyś młodzi, piękni i wysportowani.....tylko słuchamy tych "głupich dziadów" i się zamartwiamy jak im dogodzić
|
|
#4256 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ja już po konsultacji i jestem prze szczęśliwa lekarz wybrany i termin ustalony
|
|
#4257 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i.... chwali gdy sie obstroje a gdy wygladam byle jak to nie komentuje---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
kurcze zasypiam na siedzaco ale mialam nadzieje, ze jeszcze sie odezwiesz i na Margo czekam, moze jaki sms skrobnie po nocy hi hi no dzien pozniej i w urodziny mojego TZ miala bys operacje Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-14 o 23:21 |
||
|
|
|
#4258 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam już, bo jutro mam cieźki dzień.... Dobranoc
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- [QUOTE=Amorcio;39776688]moj mi mowi, ze sam Pittem nie jest i.... chwali gdy sie obstroje a gdy wygladam byle jak to nie komentuje---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- No to jeden z niewielu mądrzejszych- fajnie Do jutra
|
#4259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4260 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
no to powiedz,ze cycuchy tyle ważą ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
no własnie mojemu to chyba "na starość" odbiło,bo w sumie zawsze był niczego sobie a że ambitny chłop mój to już do biegów doszła siłownia,a jak nie ma okazji to sam stara się ćwiczyć regularnie i normalnie nie uwierzycie,ale sam siebie wręcz ogląda z podziwem z lusterko-oczywiście dalej narzekając i zaczyna w związku z tym wymyślać,az mnie zaczął się czepiać nieważne,ze mam na głowie dom,dzieci i związanych z tym masę zajęć,a 10lat w końcu też robi swoje...a ja żyłam dotąd w przekonaniu-dumna z siebie,ze potrafię dbać o ciało i regularnie chodzić na fitness przy tylu obowiązkach i co...jeden komentarz sprawił,ze zostałam sprowadzona do parteru!!!---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Dawaj jakieś szczegóły!!! Z Kuleczką się spotkałaś??
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

, moj nie gryzie, uwielbia ludzi i inne psy ale sam wybiera komu da sie poglaskac, najbardziej wkurzaja mnie ludzie ktorzy wchodzac do domu i witajac sie z czyims malym czy to szczeniakiem czy doroslym psem biora go na rece!! dla psa to jest tragedia, stres straszny. ja na spacerach zawsze mowie, zeby nie glaskac mojego psa bo obcych psow sie nie glaszcze i juz, nawet gdy wygladaja jak zywe maskotki

okragle silimed 425ml