|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
hej, dzięki za gratulacje
![]() ![]() Widziałam, że była mowa o tangu na pierwszy taniec... mi się wydaje, że to nie jest odpowiedni taniec dla PM... kiedyś ktoś mi powiedział, że ten taniec to alegoria zawodu miłosnego ![]() o wiem, miałam jeszcze napisac o zbieraniu na wózek! Otóż z tż jako jedyni nie wzięliśmy udziału w tej "zabawie" na weselu u kuzynki, ponieważ nie wiedzieliśmy o jej istnieniu i nie wzięliśmy ze sobą żadnych pieniędzy. Poczułam się lekko zażenowana. Kuzynka oczywiście obgadała mnie na prawo i lewo ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-15 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszt super Jaka to miejscowość? Kompletnie nie wiem jak to wszystko ogarnąć Może Ty mi powiesz na ile kasy mamy się nastawiać na 2 osoby, niedługo, jakieś 7-8 dni (bo po drodze chcemy coś jeszcze zwiedzić, Wiedeń, może Praga lub Budapeszt zależy którędy pojedziemy). Oczywiście chcielibyśmy zaliczyć też Plitvice. Ta knajpka to tylko jedna, czy jest tam coś więcej? [/QUOTE] Jeśli chodzi o koszt wakacji w Chorwacji my wydaliśmy ok. 1600/łebka za wszystko ![]() ![]() Jedzenie - dużo rzeczy wzięliśmy z Polski takich jakiś śniadniowych i do picia jakiś zapas. Także śniadania i kolacje zawsze jedliśmy w domu (wyczailiśmy świetną piekarnię i codziennie rano mieliśmy stamtąd świeży chrupiący chlebek coś jak prawdziwy polski swojski chleb), a obiady to różnie. Jeśli chodzi o ceny w marketach - wcale nie jest jakoś bardzo drogo. powiedziałabym, że minimalnie drożej niż w Polsce Mieliśmy auto więc bez problemu mogliśmy podjechać do dużego hipermarketu (w miejscowości gdzie byliśmy był tylko markety małe). Byliśmy na południu Chorwacji w rejonach Makarskiej Do Dubrovnika stamtąd blisko, a o Plitvickie można zahaczyć w drodze powrotnej ![]() [QUOTE=KaEs;40319719]ja najchętniej ominęłabym tą część, ale moi rodzice w życiu na to by się nie zgodzili Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakieś takie dziwne filozoficzne rzeczy ![]() dziś piękna pogoda była ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||
Zakorzenienie
|
Ja byłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pisałyście o majówkach ... Ja majówkę spędzam w pracy. Nie dostałam urlopu bo pół obsady jest prawosławna i mają 5 maja Wielkanoc, więc dziewczyny pobrały wolne. Tż tez ma święta,a co za tym idzie ma Wielki Tydzień, więc chlanie gdzieś na domkach odpada ![]() W wakacje też się pewnie nie zgramy z urlopem i tyle z wyjazdów. Zostają weekendowe wypady. Mamy to szczęście, że w sobotę rano możemy zapakowac się w samochód, 100km i jesteśmy nad jeziorami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Witam się po weekendowej nieobecności
![]() ![]() Aleście napisały ![]() ![]() ![]() say-hello ![]() Nigdy nie miałam większych problemów z cerą ale ostatnio zauważyłam, że w niektórych miejscach na policzkach rozszerzyły mi się pory ![]() ![]() ![]() Tak piszecie o tym olejowaniu, że chyba też zacznę (chociaż raz w tygodniu). Tylko najpierw muszę bardziej zapoznać się z tematem missmalezji ![]() Tycikata ![]() karolinuuusia ![]() Blondi ![]() A ja chyba wolałabym zdjęcie grupowe niż z każdym z osobna… Z tortem na waflu raz się już spotkałam (kuj-pom.), ale nie wiem czy chciałabym tak u siebie ![]() romantyczka fajna piosenka – w ucho wpada ![]() missmalezji widziałam już kiedyś ten teledysk jak para tańczy walca i powiem szczerze, że zrobił na mnie ogromne wrażenie! Tycikata moja koleżanka też blondynka zrobiła sobie jaśniejsze, cienkie pasemka i wyglądało to ŚWIETNIE ![]() swiat_katarzyny ![]() ![]() ![]() Ha, wydaje mi się, że zaklaskałam całego posta (a przynajmniej połowę) ![]() romantyczka aaaaaaa…. jakie świetne zaproszenia ! ![]() Mój Tż jest moim pierwszym narzeczonym, a ja Jego pierwszą narzeczoną ![]() ![]() ![]() ![]() docik masakra, ja nie wiem jak ludzie mogą takie rzeczy wyprawiać na tak eleganckiej uroczystości. Dla mnie to ani śmieszne ani zabawne. Żenada, Ohyda, Fuj! ![]() dotka zabawa w "test znajomości" pary młodej też mi się podoba. Na razie spotkałam się z nią tylko raz (na weselu kuzynki Tż), wiem, że ta zabawa będzie też u Tż brata (wesele w tym roku), ale w mojej rodzinie jeszcze tego nie było więc pewnie my będziemy mieć. Tym bardziej, że z mojej str. będzie więcej gości ![]() Jeśli chodzi o tekst do zaproszeń to będzie albo „Zakochani i świadomi…” albo: Kilka lat temu rzecz się ta działa, dziewczyna piękna Panna Młoda chłopca poznała. Chłopak - przystojniak w nią zapatrzony Pan Młody powiedział sobie: "Chcę takiej Żony!" Chodził, przytulał, kwiatki kupował, kochał namiętnie, w rękę całował. Dziewczyna dłużną nie zostawała, miłość do chłopca odwzajemniała. Jak zwyczaj każe się zaręczyli, ślub i wesele w mig ustalili Teraz przed Bogiem ślubować będą miłość, wierność i uczciwość małżeńską!!! A ceremonia miejsce mieć będzie w kościele p.w. Św. ……… dnia 16 sierpnia 2014r. o godzinie 16.00 By blasku dodać uroczystości, pragniemy widzieć wśród naszych gości! Sz. P. ............. A tuż po ślubie już jako Państwo X w Domu Weselnym Y podejmiemy Was – Gości. Co do zabaw weselnych jeszcze to prawda, że prawie na każdym weselu jest zabawa w zoo, karetę albo "przynieś fant i zajmij krzesło" więc i my będziemy chcieli raczej z tego zrezygnować. Justynkie a o zabawie z „workiem” to nie słyszałam jeszcze. Może być ciekawie ![]() kulbensikowa fajny pomysł z tym foto w rocznicę ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-04-15 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja za to robię ciuchowe zapasy... W minionym tygodniu kupiłam chabrową spódnicę, a dziś sukienkę ![]() ![]()
![]() |
#4237 |
Rozeznanie
|
Piszę jedną rzecz więc Was tylko podczytuję jednym okiem, widzę gadacie o zabawach weselnych
nasz dj ma na swojej stronę kopalnie pomysłów w tej materii, linka kopsam http://www.wodzirej.djaxel.com.pl/atrakcje.php |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokażesz? Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-15 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, u mnie nie za dobrze.
Narazie wycofuję się z wątkowego życia, ale będę was podczytywać. Nie wiem co ze ślubem w tej sytuacji. ![]() nie cytujcie Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2013-04-15 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | ||
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czytam tak wasze posty o zabawach i chyba muszę się dokształcić, bo na wesela nie chadzam i nie znam żadnej ![]() A chłop mi w ogóle oświadczył, że on nie chce żadnego kawalerskiego, o! ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-04-15 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loczku, nie podgrzewam olejku, on wcale gęsty jakoś strasznie nie jest ![]() ![]() ![]() A co do tej Chorwacji, to 1600 to niedużo. Ale jechaliście we dwoje? Bo tu się jeszcze o koszty paliwa rozchodzi. Wiadomo, że podzielone na 4 znacznie zmniejszają ogólny koszt wyjazdu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Rozeznanie
|
Witam się
![]() ![]()
#4243 |
Zakorzenienie
|
missmalezji, strasznie mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Angel, a gdzie jedziesz? Chyba przegapiłam! missmalezjii trzymaj się Kochana ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-15 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że ten walc jest bardzo popularny tu na wątku, a ja nie potrafię obejrzeć tego filmu do końca...denerwuje mnie ta para ![]() Też mi się mega podobają! ![]() Loczek_brown cieszę się, że i do Polski wiosna przyszła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() missmalezji już doczytałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-04-15 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
już wrzucam, oczywiście na szybko zrobione zdj. Najpierw kupiłam dla koleżanki na urodziny, potem wróciłam i zakupiłam dla siebie
![]() ![]() ![]() co byś poradziła osobie, która dopiero zerwała zaręczyny? I myśli, że to koniec świata? missmalezja Kochaana wiem co przeżywasz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia ![]() Cytat:
![]() mój TZ też nie chce kawalerskiego a jak już to paintbola pewnie ![]() Cytat:
![]() missmalezji strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Rozeznanie
|
missmalezji bardzo mi przykro
![]() ![]() Kate Noir do Anglii ... jedziemy szukać szczęścia ![]() ![]()
#4251 |
Rozeznanie
|
A ten filmik ze ślubem/weselem na plaży jest MEGA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
nigdy o tym OCM nie słyszałam
#4253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Rozeznanie
|
bardzo dziękuje
![]() ![]()
#4255 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny podziwiam Was, że mieszkacie zagranicą, że w ogóle podjełyście taką decyzję o wyjeździe! Ja jestem tchórzem! Boję się ryzyka... Boję się opuścić rodzinę, przyjaciół... Nawet nie wiem jakby było źle w Polsce chyba nie zdecydowałabym się na taki krok... a jeszcze pamiętam, że jedna z Was wyjechała do stanów... trzeba byc naprawdę odważnym
![]() ![]() ![]() Edit: uciekam podreptać w miejscu oglądając tv ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-04-15 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Kate Noir poniżej
![]() ![]() Spódnica Sunieknka Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do Chorwacji: 7 EUR winiety Słowacja 120 HRK winiety Chorwacja 300 HRK paliwo + paliwo kupione w PLN ale nie mam tu zapisane ile to było :/ ale coś około 100-120zł (chyba) z Chorwacji: 350 HRK winiety + paliwo Na Słowację już nie trzeba było winiet, bo ta za 14EUR jest miesięczna. tak teraz patrzę, że chyba brakuje mi jeszcze jakiegoś zapisu o paliwie w drodze powrotnej, bo coś mało wyszło ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
BAN stały
|
missmalezji trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Blond forever!
|
missmalezji - zdrówka dla taty!
A dla Ciebie i całej rodziny dużo siły, aby przetrwać to razem ![]()
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
wróciłam bo zapomniałam Wam napisać, co mój tż wyliczył
![]() Pobawił się w numerologię (swoją drogą żadne z nas wcześniej w to nie wierzyło i o przeczytaniu co to oznacza nadal nie wierzę) "Aby przekonać się, z kim stworzysz najbardziej udany związek, musisz przede wszystkim poznać tzw. sposób liczenia portretu, a dokładniej swoją liczbę urodzenia. O co dokładnie chodzi? Liczba urodzenia, zwana również liczbą przeznaczenia, powstaje z zsumowania daty urodzin i zredukowania wyniku do jednej cyfry. " Tż policzył nasze daty urodzenia i obojgu nam wyszła ósemeczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ósemka z Ósemką To układ pełen pasji " - i właściwie to narazie tylko tyle się zgadza ![]() No to teraz uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.