Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-15, 19:04   #4231
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
to chyba byłam ja, ale muszę grubo poszukać tego linka, bo ja funkcjonuję na 3 komputerach
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja podawałam chyba Dietetycznie Siostro oraz Dietetyczne Fanaberie.

Z tych dietetycznych to moje ulubione.
Merci
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:10   #4232
Kate Noir
Zakorzenienie

hej, dzięki za gratulacje Firma jak na tą chwilę jest super (jak zobaczyłam listę naszych kontrahentów to prawie spadłam z krzesła z wrażenia - nie cytować)

Widziałam, że była mowa o tangu na pierwszy taniec... mi się wydaje, że to nie jest odpowiedni taniec dla PM... kiedyś ktoś mi powiedział, że ten taniec to alegoria zawodu miłosnego Nie wiem ile w tym prawdy bo nie jestem aż tak z tym obeznana. O tu o tym jest http://maxidance.pl/tag/zawod-milosny/

o wiem, miałam jeszcze napisac o zbieraniu na wózek! Otóż z tż jako jedyni nie wzięliśmy udziału w tej "zabawie" na weselu u kuzynki, ponieważ nie wiedzieliśmy o jej istnieniu i nie wzięliśmy ze sobą żadnych pieniędzy. Poczułam się lekko zażenowana. Kuzynka oczywiście obgadała mnie na prawo i lewo W sumie to oni zbierali na Kanary, ale z tego co wiem to wszystko przepili/przejedli.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-04-15 o 19:12
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:13   #4233
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Ines
Kroliczek

jeżeli chcesz, mogę polecić wam fajny nocleg koszt ok. 30 euro za noc (za dwie osoby), w pobliżu fajna restauracja, 5 km do plaży
To zwykły pokoj, czy pokój + jakaś kuchenka, czy jak?
Koszt super Jaka to miejscowość?
Kompletnie nie wiem jak to wszystko ogarnąć
Może Ty mi powiesz na ile kasy mamy się nastawiać na 2 osoby, niedługo, jakieś 7-8 dni (bo po drodze chcemy coś jeszcze zwiedzić, Wiedeń, może Praga lub Budapeszt zależy którędy pojedziemy). Oczywiście chcielibyśmy zaliczyć też Plitvice.
Ta knajpka to tylko jedna, czy jest tam coś więcej? [/QUOTE]

Jeśli chodzi o koszt wakacji w Chorwacji my wydaliśmy ok. 1600/łebka za wszystko jechaliśmy samochodem przez Słowację i Węgry (taniej wyszło, bo na Węgrzech nie ma winiet) a czasowo podobnie. Spaliśmy w apartamentach - każdy miał aneks kuchenny i potrzebne sprzęty, własną łazienkę, duży balkon i oczywiście klimę Do plaży mieliśmy 5-10 minut z buta.

Jedzenie - dużo rzeczy wzięliśmy z Polski takich jakiś śniadniowych i do picia jakiś zapas. Także śniadania i kolacje zawsze jedliśmy w domu (wyczailiśmy świetną piekarnię i codziennie rano mieliśmy stamtąd świeży chrupiący chlebek coś jak prawdziwy polski swojski chleb), a obiady to różnie. Jeśli chodzi o ceny w marketach - wcale nie jest jakoś bardzo drogo. powiedziałabym, że minimalnie drożej niż w Polsce Mieliśmy auto więc bez problemu mogliśmy podjechać do dużego hipermarketu (w miejscowości gdzie byliśmy był tylko markety małe).

Byliśmy na południu Chorwacji w rejonach Makarskiej Do Dubrovnika stamtąd blisko, a o Plitvickie można zahaczyć w drodze powrotnej

[QUOTE=KaEs;40319719]ja najchętniej ominęłabym tą część, ale moi rodzice w życiu na to by się nie zgodzili

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zdarzyło wam się zrezygnować z uczestnictwa w zabawie po tym jak zapoznałyście się z ich zasadami??[/QUOTE]

raz musiałam być rurom a Tż tańczył wokół mnie, nie mieliśmy na takie coś ochoty, więc zwyczajnie tańczyliśmy razem śmiać mi się chciało, bo wszystkie starsze pray nam kibicowali i nagle ktoś krzyknął: CZARNA DAJESZ - rozumiecie jakaś starsza kobitka haha niestety nie wygraliśmy, a starsi ludzie nie kryli oburzenia

zdasz na konsultacjach z tą babeczką

Mam nadzieję, że będziesz bardziej zadowolona z hp niż ja

dlaczego? Przez pieniądze??

podoba mi się

Kupiłam piękne talerze właśnie przed chwilką je doczołgałam do domu
pochwal się

Cytat:
Po olejku się przyciemniają, są zdrowe i sprężyste
Nie potrzebuję dłuższych, bo same w sobie są baaardzo długie, ostatnio tu fotę wrzucałam

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

U nas identycznie
I też mamy dwa auta

Ja nie wiem gdzie pojedziemy na wakacje. Mieliśmy we wrześniu do Chorwacji (na Chorwację) jechać, ale już sama nie wiem, kusi mnie też nasze morze, które kocham, a TŻ nigdy nad nim nie był

a podgrzewasz wcześniej jakoś ten olejek? bo on strasznie gęsty jest :/

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
tak jak u mnie przed nim z nikim nie związywałam się tak na serio, zrywałam po krótkim czasie jak tylko mi się coś nie spodobało

moja koleżanka zerwała z narzeczonym właśnie, jest załamana i przekonana, że już nigdy nikomu tak nie zaufa. Dlatego tak zapytałam, z czystej ciekawości... jeżeli się kogoś wciąż kocha to musi być bardzo trudne podjąć taką decyzja, nawet gdy ta osoba nas bardzo rani...

wiecie co mnie znowu zaczęłoo motywować do ćwiczeń ten teledysk... jestem już po serii ćwiczeń, mam zamiar codziennie ćwiczyć, od dzisiaj, bo miałam chyba miesięczną przerwę... a już naprawde tak dobrze mi szło...
dzisiaj na zajęciach miałam bardzo fajną dyskusję na temat złamanych serc i nieszczęśliwej miłości. Podobno nie ma czegoś takiego jak złamane serce bo jeśli to uczucie nas rani, tzn. że to nie była miłość bo miłość to coś dobrego i pięknego. i że podobno najważniejszą relacją w naszym życiu jest relacja z samym sobą i niby ta nasza druga relacja - czyli miłość jest odzwierciedleniem tej naszej pierwszej relacji.
Jakieś takie dziwne filozoficzne rzeczy

dziś piękna pogoda była a w czwartek 24 stopnie

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:13   #4234
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny czy Wy już kiedyś byłyście zaręczone z innym mężczyzną?
Ja byłam a co

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
anka1897 witaj w klubie, ja też nie lubię kawy i w sumie nie wiem dlaczego... zapach uwielbiam, ale smak tzn. ja piję i uwielbiam tylko kawę mrożoną
Ja lubię kawę, ale dla mnie kawa musi być bez cukru albo z dosłownie szczyptą :P Słodkiej kawy nie przełknę. Za to u tż 2 łyżeczki cukru, pół szklanki mleka-to jego ulubiona kawa Ja wypiję jedną w pracy i wystarczy

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Czy prosicie rodziców o błogosławieństwo? Chodzi mi o to, czy macie jakiś tekst ułożony czy po prostu staniecie i powiedzie "prosimy o błogosławieństwo" spotkałam się z jakimiś przemówieniami młodych a wiem, że nawet słowo prosimy o błogosławieństwo z trudem wypowiem, żeby nie wybuchnąć płaczem
U nas musi poprosić tż bo ja będę ryczała

Pisałyście o majówkach ... Ja majówkę spędzam w pracy. Nie dostałam urlopu bo pół obsady jest prawosławna i mają 5 maja Wielkanoc, więc dziewczyny pobrały wolne. Tż tez ma święta,a co za tym idzie ma Wielki Tydzień, więc chlanie gdzieś na domkach odpada

W wakacje też się pewnie nie zgramy z urlopem i tyle z wyjazdów. Zostają weekendowe wypady. Mamy to szczęście, że w sobotę rano możemy zapakowac się w samochód, 100km i jesteśmy nad jeziorami W tym roku spróbuję namówić tż i znajomych na weekend nad morzem, wyjazd w nocy, spanie pod namiotami
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:13   #4235
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Witam się po weekendowej nieobecności W sobotę szkoła, a wczoraj cały dzień z Tż spacerom nie było końca (wreszcie)

Aleście napisały 19 stron do nadrobienia trochę mi to zajęło, ale melduję, że zadanie wykonane

say-hello A mogłabyś mi na priv napisać jakich kosmetyków do twarzy używasz?

Nigdy nie miałam większych problemów z cerą ale ostatnio zauważyłam, że w niektórych miejscach na policzkach rozszerzyły mi się pory i nie bardzo wiem jak się z nimi rozprawić Mogłybyście coś polecić?

Tak piszecie o tym olejowaniu, że chyba też zacznę (chociaż raz w tygodniu). Tylko najpierw muszę bardziej zapoznać się z tematem

missmalezji
Tycikata
karolinuuusia
Blondi

A ja chyba wolałabym zdjęcie grupowe niż z każdym z osobna…

Z tortem na waflu raz się już spotkałam (kuj-pom.), ale nie wiem czy chciałabym tak u siebie

romantyczka fajna piosenka – w ucho wpada
missmalezji widziałam już kiedyś ten teledysk jak para tańczy walca i powiem szczerze, że zrobił na mnie ogromne wrażenie!
Tycikata moja koleżanka też blondynka zrobiła sobie jaśniejsze, cienkie pasemka i wyglądało to ŚWIETNIE
swiat_katarzyny o kurcze mi też marzy się ślub 16.08. na 16 (u nas parafia mała bodajże 1500 os) mam nadzieję, że się uda. A jak nie to wtedy też pewnie o 17 będzie. Mi piosenka Volveremos kojarzy się niestety ze smutnym wydarzeniem Akurat jak była "moda" na tę piosenkę zginął w wypadku nasz kolega. A że piosenka taka „melancholijna” to słuchałam jej wtedy bez przerwy. Ale to tylko moje skojarzenia… A ozdoba do włosów bardzo fajna

Ha, wydaje mi się, że zaklaskałam całego posta (a przynajmniej połowę)

romantyczka aaaaaaa…. jakie świetne zaproszenia !

Mój Tż jest moim pierwszym narzeczonym, a ja Jego pierwszą narzeczoną

docik masakra, ja nie wiem jak ludzie mogą takie rzeczy wyprawiać na tak eleganckiej uroczystości. Dla mnie to ani śmieszne ani zabawne. Żenada, Ohyda, Fuj!
dotka zabawa w "test znajomości" pary młodej też mi się podoba. Na razie spotkałam się z nią tylko raz (na weselu kuzynki Tż), wiem, że ta zabawa będzie też u Tż brata (wesele w tym roku), ale w mojej rodzinie jeszcze tego nie było więc pewnie my będziemy mieć. Tym bardziej, że z mojej str. będzie więcej gości

Jeśli chodzi o tekst do zaproszeń to będzie albo „Zakochani i świadomi…” albo:
Kilka lat temu rzecz się ta działa, dziewczyna piękna
Panna Młoda
chłopca poznała. Chłopak - przystojniak w nią zapatrzony
Pan Młody
powiedział sobie: "Chcę takiej Żony!"
Chodził, przytulał, kwiatki kupował, kochał namiętnie, w rękę całował.
Dziewczyna dłużną nie zostawała, miłość do chłopca odwzajemniała.
Jak zwyczaj każe się zaręczyli, ślub i wesele w mig ustalili
Teraz przed Bogiem ślubować będą
miłość, wierność i uczciwość małżeńską!!!
A ceremonia miejsce mieć będzie
w kościele p.w. Św. ………
dnia 16 sierpnia 2014r. o godzinie 16.00
By blasku dodać uroczystości, pragniemy widzieć wśród naszych gości!
Sz. P. .............
A tuż po ślubie już jako Państwo X
w Domu Weselnym Y podejmiemy Was – Gości.

Co do zabaw weselnych jeszcze to prawda, że prawie na każdym weselu jest zabawa w zoo, karetę albo "przynieś fant i zajmij krzesło" więc i my będziemy chcieli raczej z tego zrezygnować.
Justynkie a o zabawie z „workiem” to nie słyszałam jeszcze. Może być ciekawie

kulbensikowa fajny pomysł z tym foto w rocznicę
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-15 o 19:30
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:18   #4236
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
uff... właśnie wróciłam z biegania zmęczyłam się jak cholera ale tak jakoś śpiąco mi było więc wolałam się ruszyć niż zmarnować cały dzień

jeszcze pół godzinki hula-hop i siadam do projektu
Ja też chcę!!! Gdy mogłam biegać to wiosna miała w nosie przychodzenie, a jak nie mogę to daje czadu!!! Kocham biegać, a tu z bieganiem muszę poczekać minimum 2-3 miesiące . Ale basenu nie podaruję! Kochana pamiętaj o mnie przy bieganiu I trzymam kciuki za wytrwałość

Ja za to robię ciuchowe zapasy... W minionym tygodniu kupiłam chabrową spódnicę, a dziś sukienkę I to każdą rzecz za 20 zł z groszami + przesyłka (6-8 zł)

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:29   #4237
Ines3037200
Rozeznanie

Piszę jedną rzecz więc Was tylko podczytuję jednym okiem, widzę gadacie o zabawach weselnych
nasz dj ma na swojej stronę kopalnie pomysłów w tej materii, linka kopsam

http://www.wodzirej.djaxel.com.pl/atrakcje.php
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 19:33   #4238
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Już wczoraj ktoś tam ją zgłaszał, jak widać nie dało to za dużo No nabijała absurdalne posty przez jakiś czas, prawdopodobnie korzysta jednocześnie z kont Laska4 i Roksana111, bo ich wpisy pojawiają się w tych samych wątkach, w niewielkich odstępach czasu i jedna broni opinii drugiej Wczoraj napisałam o tym wprost na wątku "Kuzynka ateistka odmówiła udziału w ślubie kościelnym" czy jakoś tak i chyba ją to wkurzyło
moim zdaniem jesteś w błędzie - to nie są te same osoby, kiedyś też tak myślałam, ale w którymś temacie laska zaczęła bluzgać także na roksanę

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Ja za to robię ciuchowe zapasy... W minionym tygodniu kupiłam chabrową spódnicę, a dziś sukienkę I to każdą rzecz za 20 zł z groszami + przesyłka (6-8 zł)
Pokażesz?

Czas edycji: 2013-04-15 o 19:35
Stary 2013-04-15, 19:35   #4239
missmalezji
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, u mnie nie za dobrze.
Narazie wycofuję się z wątkowego życia, ale będę was podczytywać. Nie wiem co ze ślubem w tej sytuacji.

nie cytujcie

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-04-15 o 22:25
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:36   #4240
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
my się zastanawiamy, czy nie wyskoczyć z http://www.youtube.com/watch?v=lVGhlXd3XaE bo to tak jakby "nasza" piosenka może jak chłopaki z zespołu ogarną jakąś mniej trancową wersję to wlepimy na koniec Franka

?
hah my oboje też to uwielbiamy

Cytat:
uff... właśnie wróciłam z biegania zmęczyłam się jak cholera ale tak jakoś śpiąco mi było więc wolałam się ruszyć niż zmarnować cały dzień

jeszcze pół godzinki hula-hop i siadam do projektu
brawo mała Ja zaliczyłam bieganie w sobotę, wczoraj rower a dzisiaj rajd po sklepach jestem bogatsza o nowe buty
A czytam tak wasze posty o zabawach i chyba muszę się dokształcić, bo na wesela nie chadzam i nie znam żadnej swoją drogą chyba przy tym pozostanę, nie kręcą mnie takie rzeczy.
A chłop mi w ogóle oświadczył, że on nie chce żadnego kawalerskiego, o! Chyba po prostu zaprosimy znajomych do pubu na wódkę i tyle

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-04-15 o 19:37
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:42   #4241
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
moim zdaniem jesteś w błędzie - to nie są te same osoby, kiedyś też tak myślałam, ale w którymś temacie laska zaczęła bluzgać także na roksanę
Wiesz.. Schizofrenia to straszna choroba

Loczku, nie podgrzewam olejku, on wcale gęsty jakoś strasznie nie jest Ot, jak oliwa z oliwek Spokojnie go na rzęsy nałożysz, tylko do oka sobie nie nalej, bo to okropne

A co do tej Chorwacji, to 1600 to niedużo. Ale jechaliście we dwoje? Bo tu się jeszcze o koszty paliwa rozchodzi. Wiadomo, że podzielone na 4 znacznie zmniejszają ogólny koszt wyjazdu

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość

Nigdy nie miałam większych problemów z cerą ale ostatnio zauważyłam, że w niektórych miejscach na policzkach rozszerzyły mi się pory i nie bardzo wiem jak się z nimi rozprawić Mogłybyście coś polecić?
Co do rozszerzonych porów: peeling mocny/bardzo mocny z Ziai (do kupienia głównie na allegro albo w sklepach z kosmetykami dla salonów kosmetycznych). Olejek pichtowy + nafta kosmetyczna (przepisy w necie, o proporcjach). No i OCM - olejowe oczyszczanie twarzy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 19:45   #4242
Angel_21_
Rozeznanie

Witam się wreszcie nareszcie coś więcej wiadomo co do naszego wyjazdu za granice już się nie mogę doczekać jeszcze 2,5 miesiąca i wreszcie będę z TŻem
Stary 2013-04-15, 19:46   #4243
Dotka90
Zakorzenienie

missmalezji, strasznie mi przykro
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:46   #4244
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
o tym nie pomyślałam... A co jak ona ma jeszcze trzecie wcielenie i pisze z nami na tym wątku jak gdyby nic?!

Angel, a gdzie jedziesz? Chyba przegapiłam!

missmalezjii trzymaj się Kochana Na prawdę mi przykro.

Czas edycji: 2013-04-15 o 19:47
Stary 2013-04-15, 19:50   #4245
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Dot.: Odp: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość

romantyczka fajna piosenka – w ucho wpada
missmalezji widziałam już kiedyś ten teledysk jak para tańczy walca i powiem szczerze, że zrobił na mnie ogromne wrażenie!

romantyczka aaaaaaa…. jakie świetne zaproszenia !

Podoba mi się bardzo tekst przede wszystkim
Mam zamiar tłumaczenie wydrukować i położyć na stołach...bo u mnie większość osób bez znajomości angielskiego, a chciałabym żeby wiedzieli dlaczego akurat ta piosenka towarzyszyć nam będzie przy pierwszym tańcu

Wiem, że ten walc jest bardzo popularny tu na wątku, a ja nie potrafię obejrzeć tego filmu do końca...denerwuje mnie ta para

Też mi się mega podobają!

Loczek_brown cieszę się, że i do Polski wiosna przyszła U nas od soboty pięknie jest dzisiaj 23 stopnie były

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:53   #4246
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Co do rozszerzonych porów: peeling mocny/bardzo mocny z Ziai (do kupienia głównie na allegro albo w sklepach z kosmetykami dla salonów kosmetycznych). Olejek pichtowy + nafta kosmetyczna (przepisy w necie, o proporcjach). No i OCM - olejowe oczyszczanie twarzy
Dziękuję bardzo za rady na pewno skorzystam

missmalezji już doczytałam przykro mi, ale trzeba być dobrej myśli. Wiem co czujesz, bo mój ojciec chrzestny, mieszkający nieopodal też walczy cały czas z tym paskudztwem i jak na razie nie jest za dobrze ale jak to mówią "nadzieja umiera ostatnia" więc trzeba mieć nadzieję
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-04-15 o 19:56
Stary 2013-04-15, 19:57   #4247
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Romantyczka, o zaproszeniach mówisz, tak?
Nie widziałam, że wklejałaś My się już dawno w nich zakochaliśmy i póki co nic ich nie przebija i wątpię żeby coś takiego się znalazło (w rozsądnej cenie oczywiście, bo dla mnie dawać 16zł za zaproszenie to głupota, bo większość ludzi i tak rzuci to w kąt i tyle).
Uważam tak samo A ta cena mnie bardzo zaskoczyła Piękne i niedrogie to jest to

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 19:59   #4248
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
pochwal się
już wrzucam, oczywiście na szybko zrobione zdj. Najpierw kupiłam dla koleżanki na urodziny, potem wróciłam i zakupiłam dla siebie uwielbiam kubki, więc i je również zakupiłam wszystko zakupione w pepco

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja byłam a co
co byś poradziła osobie, która dopiero zerwała zaręczyny? I myśli, że to koniec świata?

missmalezja Kochaana wiem co przeżywasz przechodziłam przez to samo kilka miesięcy temu. Zawaliłam mnóstwo rzeczy, nie funkcjonowałam normalnie, więc może na czas leczenia warto przełożyć ślub... wiem jak to jest, wiem że cały czas się myśli tylko o jednym, że mało co potrafi sprawić, że się człowiek uśmiechnie. Jeju pisząc to mam łzy w oczach - wszystkie emocje wróciły. Będzie dobrze, musi niech ta myśl Cię nie opuszcza 3mam kciuki bardzo, bardzo mocno za tatę!!! Niec szybko raz na zawsze zwalczy to cholerstwo!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (30,7 KB, 35 załadowań)

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 20:01   #4249
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Ja też chcę!!! Gdy mogłam biegać to wiosna miała w nosie przychodzenie, a jak nie mogę to daje czadu!!! Kocham biegać, a tu z bieganiem muszę poczekać minimum 2-3 miesiące . Ale basenu nie podaruję! Kochana pamiętaj o mnie przy bieganiu I trzymam kciuki za wytrwałość

będę o Tobie pamętać
mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hah my oboje też to uwielbiamy

brawo mała Ja zaliczyłam bieganie w sobotę, wczoraj rower a dzisiaj rajd po sklepach jestem bogatsza o nowe buty
A czytam tak wasze posty o zabawach i chyba muszę się dokształcić, bo na wesela nie chadzam i nie znam żadnej swoją drogą chyba przy tym pozostanę, nie kręcą mnie takie rzeczy.
A chłop mi w ogóle oświadczył, że on nie chce żadnego kawalerskiego, o! Chyba po prostu zaprosimy znajomych do pubu na wódkę i tyle
a no, ja też lubię
mój TZ też nie chce kawalerskiego a jak już to paintbola pewnie

Cytat:
o tym nie pomyślałam... A co jak ona ma jeszcze trzecie wcielenie i pisze z nami na tym wątku jak gdyby nic?!

missmalezji strasznie mi przykro

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 20:01   #4250
Angel_21_
Rozeznanie

missmalezji bardzo mi przykro mam nadzieje że wszystko będzie dobrze

Kate Noir do Anglii ... jedziemy szukać szczęścia
Stary 2013-04-15, 20:06   #4251
aneczka25057
Rozeznanie

A ten filmik ze ślubem/weselem na plaży jest MEGA
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-04-15, 20:08   #4252
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:

nigdy o tym OCM nie słyszałam
Stary 2013-04-15, 20:08   #4253
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość

Kate Noir do Anglii ... jedziemy szukać szczęścia
trzymam kciuki by samo Was znalazło
Stary 2013-04-15, 20:10   #4254
Angel_21_
Rozeznanie

Cytat:
trzymam kciuki by samo Was znalazło
bardzo dziękuje nawet nie wiesz jak te słowa podniosły mnie na duchu
Stary 2013-04-15, 20:16   #4255
KaEs
Wtajemniczenie

Dziewczyny podziwiam Was, że mieszkacie zagranicą, że w ogóle podjełyście taką decyzję o wyjeździe! Ja jestem tchórzem! Boję się ryzyka... Boję się opuścić rodzinę, przyjaciół... Nawet nie wiem jakby było źle w Polsce chyba nie zdecydowałabym się na taki krok... a jeszcze pamiętam, że jedna z Was wyjechała do stanów... trzeba byc naprawdę odważnym i mało tego, że wyjechała to jeszcze odnosi tam sukcesy, pnie się po szczeblach kariery, szacun ogromny! NIECH SIĘ WAM WSZYSTKIM WIEDZIE JAK NAJLEPIEJ, o! i mi przy okazji też

Edit: uciekam podreptać w miejscu oglądając tv dobrej nocy

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-15 o 20:18
Stary 2013-04-15, 20:22   #4256
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Kate Noir poniżej

Spódnica
Sunieknka

Cytat:
będę o Tobie pamętać
mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia
Dziękuję Muszę wrócić, muszę! Przekazuję Ci mojego powera!!!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 20:26   #4257
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
już wrzucam, oczywiście na szybko zrobione zdj. Najpierw kupiłam dla koleżanki na urodziny, potem wróciłam i zakupiłam dla siebie uwielbiam kubki, więc i je również zakupiłam wszystko zakupione w pepco

co byś poradziła osobie, która dopiero zerwała zaręczyny? I myśli, że to koniec świata?

missmalezja Kochaana wiem co przeżywasz przechodziłam przez to samo kilka miesięcy temu. Zawaliłam mnóstwo rzeczy, nie funkcjonowałam normalnie, więc może na czas leczenia warto przełożyć ślub... wiem jak to jest, wiem że cały czas się myśli tylko o jednym, że mało co potrafi sprawić, że się człowiek uśmiechnie. Jeju pisząc to mam łzy w oczach - wszystkie emocje wróciły. Będzie dobrze, musi niech ta myśl Cię nie opuszcza 3mam kciuki bardzo, bardzo mocno za tatę!!! Niec szybko raz na zawsze zwalczy to cholerstwo!
bardzo fajny wzór mają ! choć ja bym wzięła jasne

Cytat:

Loczku, nie podgrzewam olejku, on wcale gęsty jakoś strasznie nie jest Ot, jak oliwa z oliwek Spokojnie go na rzęsy nałożysz, tylko do oka sobie nie nalej, bo to okropne

A co do tej Chorwacji, to 1600 to niedużo. Ale jechaliście we dwoje? Bo tu się jeszcze o koszty paliwa rozchodzi. Wiadomo, że podzielone na 4 znacznie zmniejszają ogólny koszt wyjazdu

jechaliśmy w 4 znalazłam swoje zapiski wydatkowe (takie zboczenie, zapisywałam każdy wydatek ) i mam napisane za przejazd (na 2 osoby):
Do Chorwacji:
7 EUR winiety Słowacja
120 HRK winiety Chorwacja
300 HRK paliwo + paliwo kupione w PLN ale nie mam tu zapisane ile to było :/ ale coś około 100-120zł (chyba)

z Chorwacji:
350 HRK winiety + paliwo
Na Słowację już nie trzeba było winiet, bo ta za 14EUR jest miesięczna.

tak teraz patrzę, że chyba brakuje mi jeszcze jakiegoś zapisu o paliwie w drodze powrotnej, bo coś mało wyszło no ale masz obraz tak mniej więcej

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 20:33   #4258
misiadelko
BAN stały

missmalezji trzymaj się
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 20:35   #4259
Blondi2989
Blond forever!

missmalezji - zdrówka dla taty!
A dla Ciebie i całej rodziny dużo siły, aby przetrwać to razem
Stary 2013-04-15, 20:35   #4260
KaEs
Wtajemniczenie

wróciłam bo zapomniałam Wam napisać, co mój tż wyliczył

Pobawił się w numerologię (swoją drogą żadne z nas wcześniej w to nie wierzyło i o przeczytaniu co to oznacza nadal nie wierzę) "Aby przekonać się, z kim stworzysz najbardziej udany związek, musisz przede wszystkim poznać tzw. sposób liczenia portretu, a dokładniej swoją liczbę urodzenia. O co dokładnie chodzi? Liczba urodzenia, zwana również liczbą przeznaczenia, powstaje z zsumowania daty urodzin i zredukowania wyniku do jednej cyfry. "

Tż policzył nasze daty urodzenia i obojgu nam wyszła ósemeczka i ponoć jak wyjdzie ta sama liczba to ludzie są stworzeni wprost dla siebie to pewnie okaże się po 50 latach małżeństwa, czy tak rzeczywiście będzie wierzę że tak!

"Ósemka z Ósemką

To układ pełen pasji " - i właściwie to narazie tylko tyle się zgadza bo póxniej jest : "który prowadzi do życia w dostatku. Połączone siły dwóch tytanów zapewnią zdobycie każdego celu, jaki sobie wytyczą. O oczywiście ile nie będą trwonić sił na walkę o władzę i mściwe posunięcia."

No to teraz uciekam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości