Panny Młode 2015 cz. 5 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-02, 18:04   #4231
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Joasia mamy prawie takie same laptopixy
lubię acera :d chyba ze pada mu klawiatura zaraz przed sesją :P
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
mnie by to chyba nie wyszło! a papilotów nie posiadam...sama rozumiesz ale chyba kawałek gąbki też by się nadał
ale nie rozumiem tej części o stemplowaniu z tego papilota na kartkę, po co tak?
tak jak viva pisze o stempelkowaniu
i tak jakikolwiek kawałek gąbki :P
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Podejrzewam, żeby usunąć nadmiar lakieru.

Joasia fajnie Ci wyszło, na początku nie wiedziałam które to Twoje, a które te co wstawiłaś z neta
dziękuje :P wtamtym roku to co tydzien malowalam tak paznokcie i jakies lapki malowalam na nich :P ale chyba za duza juz na tojestem :P
Stary 2013-08-02, 18:04   #4232
viva91
na przekór do celu

Ja ogarniam pokój i TŻ wpada, wraca dziś z Wro
Stary 2013-08-02, 18:09   #4233
joasia-a
Zakorzenienie

Oh :P wszystkie coś ! jak nie TŻci wracają to spotkania z koleżankami :P a ja będę się nudzić! :P
To miłych wieczorków dziewczynki ja się z TŻtem zobaczę dopiero albo 12 albo 15sierpnia :P
Stary 2013-08-02, 18:10   #4234
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogarniam pokój i TŻ wpada, wraca dziś z Wro
mnie moja mama właśnie już ukradła tż, oglądają sobie NOWY telewizor co za rodzina
Stary 2013-08-02, 18:20   #4235
viva91
na przekór do celu

Cytat:
mnie moja mama właśnie już ukradła tż, oglądają sobie NOWY telewizor co za rodzina
Ło, to mój dopiero wyjechał z Wro, a Twój już jest

Joasia przyjdzie i na Ciebie kolej
Stary 2013-08-02, 18:31   #4236
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
A po co kupiłaś jak wszystko jest za darmo w internecie?
plotkara jest bardzo wysoko w moim rankingu ulubionych seriali. Kocham Chucka i Blair a gotowe na wszystko tez ogladalismy z tż wszystkie sezony [COLOR="Silver"]
Za lącznie 4 sezony seriali zapłaciłam 15 funtów , więc tanioszka . A jak nie będę mieć neta, to będzie jak znalazł . Plus- jesli mam okazję kupic serial niedrogo, to nieraz wolę mieć po prostu płytkę . Plus ja korzystam tylko z Chomikuj, więc też za transfer muszę płacić, więc wolę płacić za coś, co mi zostanie na dłużej, a nie zajmuje przy tym miejsca na dysku .

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
No przepis tez taki glupi juz sie zrobil :P im wiecej tego tym gorzej
A lekarze to na prawdę przecież płakałam naktórymś odcinku hehe :P

A moje paznokcie to nie mistrzostwo świata :P tylko niechlujny efekt nudy :P
A robie to tak ze najpierw maluję paznokcie na jakiś bazowy kolor później ucinam kawalek gąbkowego papilota ^^ i nakladam na niego jeden bądź 2 kolory lakieru i pierwsza warstwe stemplujenakartce a później tak jakbym stempelki robiła - przykładam do paznokcia :P szybko no aale efekt nie jest taki jak w jakimś salonie :P

P.s.podobają mi się takie ombre french jak w zalączniku :P

miłego!!
Fajnie te paznokcie wygladają! widziałam to nieraz, ale takie trudne się zdawało, a brzmi całkiem prosto .... po moich ukochanych hybrydach spróbuję, bo mam aktualnie TYYYYLE lakierów . Aczkolwiek teraz mam hybrydy, za tydzien w piątek jestem umówiona na nowe hybrydy, a jeszcze przed samym wyjazdem z PL zrobię świeżutkie . Tak, więc aktualnie moje paznokcie są załatwione na najbliższe 1,5-2 miesiące .

W ogóle dziewczyny, właśnie szukam muzyki z myślą "na drogę". Macie jakieś fajne tytuły, luźnych piosenek, przy których się będzie dobrze jechało?

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-08-02 o 18:37
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 19:26   #4237
joasia-a
Zakorzenienie

No niestety TŻ chce ode mnie odpocząć i dokończyć mgr pisać hehe:P bo we wrzesniu obrona chyba :P

A magda naprawde takie odbre są te hybrydy? bo ja po tygodniu już nie mogę wytrzymać jak mam od dołu już paznokieć taki "goły" bez lakieru, bo midość szybko rosną o dziwo ostatnio paznokcie.. i jednak te 2-3 tygodnie to nie wiem czy bym wytrzymala eh.. aczkolwiek chcę wypróbować :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 19:36   #4238
karolkao89
Zadomowienie

zglaszam sie i juz tluamcze, ze wczoraj caly dzien ni emialam neta. To bylo straszne. Ale za to zdazylam namalowac 2 obrazy. Co wiecej jeden chc ekupic jakas zona wiceprezydenta. Ale jestem zaszokowana.

No, my w tygodniu jedziemy w koncu do tego zespolu. Ale sie to ciagnie, no ale oni tez zrobili sobie wakacje. Nie nadrobie was bo mam pelno roboty, a no i moge sie pochwalic, dzis byl moja pierwsza wystawa w zyciu :-D
karolkao89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 19:40   #4239
joasia-a
Zakorzenienie

karolka gratulujęę!!!
Stary 2013-08-02, 19:56   #4240
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety TŻ chce ode mnie odpocząć i dokończyć mgr pisać hehe:P bo we wrzesniu obrona chyba :P

A magda naprawde takie odbre są te hybrydy? bo ja po tygodniu już nie mogę wytrzymać jak mam od dołu już paznokieć taki "goły" bez lakieru, bo midość szybko rosną o dziwo ostatnio paznokcie.. i jednak te 2-3 tygodnie to nie wiem czy bym wytrzymala eh.. aczkolwiek chcę wypróbować :P
Ja jakiego lakieru (z normalnych) bym nie używała, to w maks. 2-3 dni mam już ukruszony lakier/ zadarty, itd. i już mnie to mega wkurza. Nawet jeśli uda się, że wciąż po tych 3 dniach nie wygladają najgorzej, to już są niezbyt ładne, matowe . A z hybrydą- żadnych ukruszeń ani nic takiego, moje już prawie 2 tygodnie są i są cały czas ładne błyszczące . Owszem, paznokcie mi odrosły już trochę- wczoraj próbowałam to "zatuszować" podobnym lakierem i wyglądają całkiem w porządku . Z bliska niestety widać, że mam delikatnie inny odcień przy skórkach, ale ogólnie wygląda naprawdę dobrze- myślę, że bez problemu hybrydki do kolejnego piątku mi wytrzymają .
Stary 2013-08-02, 20:00   #4241
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ja jakiego lakieru (z normalnych) bym nie używała, to w maks. 2-3 dni mam już ukruszony lakier/ zadarty, itd. i już mnie to mega wkurza. Nawet jeśli uda się, że wciąż po tych 3 dniach nie wygladają najgorzej, to już są niezbyt ładne, matowe . A z hybrydą- żadnych ukruszeń ani nic takiego, moje już prawie 2 tygodnie są i są cały czas ładne błyszczące . Owszem, paznokcie mi odrosły już trochę- wczoraj próbowałam to "zatuszować" podobnym lakierem i wyglądają całkiem w porządku . Z bliska niestety widać, że mam delikatnie inny odcień przy skórkach, ale ogólnie wygląda naprawdę dobrze- myślę, że bez problemu hybrydki do kolejnego piątku mi wytrzymają .
A ja kiedyś widziałam jakiś tutoriale jak malować paznokcie :P i przez ostatnie 2 razy tak malowałam że najpierw paznokieć zaczynałam od końcówki malując jakby od tył a potem na boki (nie umiem wytlumaczyc :P) a później dopiero cay paznokieć i tydzień się trzymał lakier ostatnio trzymałby się jeszcze dłużej.. ale nie wiem jakim cudem paznokieć mi się jeden całkiem złamał i zmyłam wszystkie :P

A hybrydy widziałam nawet za 40 zł.. i tak chciałam się skusić i wiecznie nei mam kasy :P bo na slub bym chciala.. ale wczesniej przydaloby sie wyprobowac :P
Stary 2013-08-02, 20:19   #4242
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kiedyś widziałam jakiś tutoriale jak malować paznokcie :P i przez ostatnie 2 razy tak malowałam że najpierw paznokieć zaczynałam od końcówki malując jakby od tył a potem na boki (nie umiem wytlumaczyc :P) a później dopiero cay paznokieć i tydzień się trzymał lakier ostatnio trzymałby się jeszcze dłużej.. ale nie wiem jakim cudem paznokieć mi się jeden całkiem złamał i zmyłam wszystkie :P

A hybrydy widziałam nawet za 40 zł.. i tak chciałam się skusić i wiecznie nei mam kasy :P bo na slub bym chciala.. ale wczesniej przydaloby sie wyprobowac :P
Jak coś to standardowo w Tarnowie polecam p. Korczak . 50zł, ale ma lakiery OPI i widać różnicę . Miałam już robione hybrydy kilka razy, ale zawsze jakimiś lakierami, których nazwy niewiele mi mówiły- przeważnie 1,5tygodnia max (a nieraz niestety nie cały tydzień) i już naprawdę kiepsko to wyglądało . Tym razem, na lakierach OPI, jestem naprawdę zadowolona .
Stary 2013-08-02, 20:27   #4243
Talka_222
Raczkowanie

Ale naskrobałyście ja dziś wróciłam w rodzinne pielesze. Byliśmy z TŻ nad jeziorkiem wykąpać się a teraz czekam kiedy powróci, bo poszedł mojemu ojcu coś tam pomagać. W ogóle moja siostrzyczka ma takiego fajnego kotka, że mam ochotę go zabrać dla siebie ogólnie koty i psy to moja miłość - uwielbiam zwierzęta wszelkiego rodzaju
existence fajnie masz z tym bukieem u nas jest tak, że Pan Młody kupuje swojej lubej i potem jej wręcza. Oczywiście ja chcę bardzo klasyczny bukiet z czerwonych róż. Mają być taki naprawdę czerwone. Ogólnie myślę, że czerwień będzie moim przewodnim kolorem.
Edebedowa no to razem walczymy ze Ewką! ja jutro jak znajdę czas to 3 Skalpel rozpocznę. Jutro będę czarowała przetwory cały dzień w końcu uwielbiam to

TŻ wrócił - jutro resztę nadrobię jak znajdę czas. Miłego wieczoru
Talka_222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 20:29   #4244
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ło, to mój dopiero wyjechał z Wro, a Twój już jest

Joasia przyjdzie i na Ciebie kolej
no pojechał właśnie bo był zmęczony po całym tygodniu nocek ale zaporsił mnie jutro na obiad teściowej spaghetti carbonara
Cytat:
Za lącznie 4 sezony seriali zapłaciłam 15 funtów , więc tanioszka . A jak nie będę mieć neta, to będzie jak znalazł . Plus- jesli mam okazję kupic serial niedrogo, to nieraz wolę mieć po prostu płytkę . Plus ja korzystam tylko z Chomikuj, więc też za transfer muszę płacić, więc wolę płacić za coś, co mi zostanie na dłużej, a nie zajmuje przy tym miejsca na dysku .

Fajnie te paznokcie wygladają! widziałam to nieraz, ale takie trudne się zdawało, a brzmi całkiem prosto .... po moich ukochanych hybrydach spróbuję, bo mam aktualnie TYYYYLE lakierów . Aczkolwiek teraz mam hybrydy, za tydzien w piątek jestem umówiona na nowe hybrydy, a jeszcze przed samym wyjazdem z PL zrobię świeżutkie . Tak, więc aktualnie moje paznokcie są załatwione na najbliższe 1,5-2 miesiące .

W ogóle dziewczyny, właśnie szukam muzyki z myślą "na drogę". Macie jakieś fajne tytuły, luźnych piosenek, przy których się będzie dobrze jechało?
ja już dawno płyt na oczy nie widziałam bo ja mam laptoka ultrabooka i on nie ma napędu chciałam kupić taki na usb ale w sumie nie używam ja ściągam z torrentów seriale i po obejrzeniu odcinka usuwam no ale w sumie jak chcesz mieć pamiątkę to rozumiem tak zapytałam z ciekawości
my lubimy jeździć przy Drzemie i Myslovitzu ale tym starym jeszcze z Rojkiem bo ja zawsze wtedy śpiewam
Cytat:

to studio jest koło nas w krk zobacz sobie cennik
też mam ochotę to wypróbować ale kurcze ja mam takie brzydkie paznokcie nie podoba mi się ich kształt ale jak byś kiedyś chciała iść w krk może mi będzie raźniej to daj znać bo samej to tak jakoś mi się nie chce nigdy

w ogóle to mnie się kiedyś też tak szybko zdzierały paznokcie ale odkąd zaczęłam je dokładnie piłować pilnikiem na całej płytce tak "szlifować" potem nakładać lakier i na to bezbarwną odżywkę to trzymają się aż mi nie odrosną tak, że brzydko wygląda
Stary 2013-08-02, 20:42   #4245
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no pojechał właśnie bo był zmęczony po całym tygodniu nocek ale zaporsił mnie jutro na obiad teściowej spaghetti carbonara

ja już dawno płyt na oczy nie widziałam bo ja mam laptoka ultrabooka i on nie ma napędu chciałam kupić taki na usb ale w sumie nie używam ja ściągam z torrentów seriale i po obejrzeniu odcinka usuwam no ale w sumie jak chcesz mieć pamiątkę to rozumiem tak zapytałam z ciekawości
my lubimy jeździć przy Drzemie i Myslovitzu ale tym starym jeszcze z Rojkiem bo ja zawsze wtedy śpiewam

to studio jest koło nas w krk zobacz sobie cennik
też mam ochotę to wypróbować ale kurcze ja mam takie brzydkie paznokcie nie podoba mi się ich kształt ale jak byś kiedyś chciała iść w krk może mi będzie raźniej to daj znać bo samej to tak jakoś mi się nie chce nigdy

w ogóle to mnie się kiedyś też tak szybko zdzierały paznokcie ale odkąd zaczęłam je dokładnie piłować pilnikiem na całej płytce tak "szlifować" potem nakładać lakier i na to bezbarwną odżywkę to trzymają się aż mi nie odrosną tak, że brzydko wygląda
Mi nieraz wstyd z moimi paznokciami iść do kosmetyczki , bo dla mnie ich zapuszczenie jest nielada wyzwaniem... plus przeważnie mam kiepskie skórki ... no i łamliwe, nieraz rozdwajające się . Aktualnie jestem zadowolona z nich, bo jak na mnie są naprawdę długie, utwardzone, a skórki po dobrym manicure również nie wyglądają najgorzej . Dlatego dla mnie hybrydy to nie tyle co wygoda, bo trzymają się długo, są ładne i błyszczące- a przede wszystkim dzieki nim moje paznokcie wyglądają i są ładniejsze .
Stary 2013-08-02, 20:45   #4246
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nieraz wstyd z moimi paznokciami iść do kosmetyczki , bo dla mnie ich zapuszczenie jest nielada wyzwaniem... plus przeważnie mam kiepskie skórki ... no i łamliwe, nieraz rozdwajające się . Aktualnie jestem zadowolona z nich, bo jak na mnie są naprawdę długie, utwardzone, a skórki po dobrym manicure również nie wyglądają najgorzej . Dlatego dla mnie hybrydy to nie tyle co wygoda, bo trzymają się długo, są ładne i błyszczące- a przede wszystkim dzieki nim moje paznokcie wyglądają i są ładniejsze .
ale jak ja mam takie szerokie paznokcie to kosmetyczka robi takie cuda że one będą ładne? kurde muszę jakiegoś zdjęcia mojej dramatycznej ręki poszukać jak mam nie pomalowane
Stary 2013-08-02, 20:48   #4247
existence
Zakorzenienie

tutaj są lekko pomalowane ale widać ocb...mam takie szerokie i krótkie...nie wiem już jak je piłować żeby były węższe a jak je zapuszczę to i tak są brzydkie bo szerokie, nie lubię ich dlatego dla mnie to chyba tylko żele żeby przedłużyć, ja sama nie wiem :/ bo hybrydowego się nie da na przedłużonych nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7400.jpg (39,9 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-08-02, 20:49   #4248
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak ja mam takie szerokie paznokcie to kosmetyczka robi takie cuda że one będą ładne? kurde muszę jakiegoś zdjęcia mojej dramatycznej ręki poszukać jak mam nie pomalowane
Pokaż, to możemy podyskutować . Myślę, że dobry manicure nikomu nie zaszkodzi, a wg mnie- jeśli masz problemy np. właśnie z łamliwymi paznokciami, cienkimi czy coś w ten styl- hybryda jest super .
Stary 2013-08-02, 20:53   #4249
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż, to możemy podyskutować . Myślę, że dobry manicure nikomu nie zaszkodzi, a wg mnie- jeśli masz problemy np. właśnie z łamliwymi paznokciami, cienkimi czy coś w ten styl- hybryda jest super .
z łamliwością to nie mam, są wytrzymałe ale ich kształt jest dramatyczny moim zdaniem
Stary 2013-08-02, 20:54   #4250
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj są lekko pomalowane ale widać ocb...mam takie szerokie i krótkie...nie wiem już jak je piłować żeby były węższe a jak je zapuszczę to i tak są brzydkie bo szerokie, nie lubię ich dlatego dla mnie to chyba tylko żele żeby przedłużyć, ja sama nie wiem :/ bo hybrydowego się nie da na przedłużonych nie?
Ja nie przedłużałam nigdy paznokci, tylko hybrydą je zapuszczałam . Znaczy się, jak mam hybrydy na paznokciach, to moje paznokcie sa bezpieczne i spokojnie rosną. Zaraz postaram się wrzucić moje hybrydy zaraz na początku, niecałe 2 tygodnie temu (na bardzo krótkich paznokciach), i dla porównania aktualnie spróbuję (gdzie wg mnie widać sporą różnicę na długości). A odnośnie tego, że masz szerokie paznokcie- też tak mam . Jak używałam parę razy "naklejek" na paznokcie, to przeważnie były za wąskie . Piłuj paznokcie prędzej na okrągło, a nie kwadratowo- optycznie będą węższe .
Stary 2013-08-02, 21:14   #4251
magda_mjt
Zakorzenienie

Ok, poniżej w zdjęciach - na dwóch pierwszych, moje hybrydy dość na początku (pewnie 2-3 dzień po nałożeniu), jak widać mega krótkie paznokcie. Ostatnie zdjęcie- moje hybrydy przed chwilą (tydzień i 5 dni od założenia), z nieco koślawym wypełnieniem odrostu (w rzeczywistości aż tak bardzo tego nie widać , tutaj lampa spory kontrast robi ), no i długość jak dla mnie jest super zadowalająca .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo (1).jpg (90,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo.jpg (73,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo (2).jpg (78,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-08-02, 21:18   #4252
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, poniżej w zdjęciach - na dwóch pierwszych, moje hybrydy dość na początku (pewnie 2-3 dzień po nałożeniu), jak widać mega krótkie paznokcie. Ostatnie zdjęcie- moje hybrydy przed chwilą (tydzień i 5 dni od założenia), z nieco koślawym wypełnieniem odrostu (w rzeczywistości aż tak bardzo tego nie widać , tutaj lampa spory kontrast robi ), no i długość jak dla mnie jest super zadowalająca .
fakt też masz troszkę podobną szerokość do moich ale masz jakoś je tak ładnie wypiłowane, że to wygląda fajnie a moje są jak idź stąd i nie wracaj :/ wycinasz skórki czy odsuwasz?
Stary 2013-08-02, 21:28   #4253
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
fakt też masz troszkę podobną szerokość do moich ale masz jakoś je tak ładnie wypiłowane, że to wygląda fajnie a moje są jak idź stąd i nie wracaj :/ wycinasz skórki czy odsuwasz?
Na okrągło . Kwestia była taka, że dokładnie 3 tygodnie temu, tutaj w UK poszłam na hybrydy. Mega się zdziwiłam, bo za 20 funtów po prostu pomalowano mi paznokcie hybrydami i to by było na tyle . Zero, odsunięcia skórek, zero spiłowania płytki...no nic. Stwierdziłam, że pal licho- czasu nie mam, w domu sobie spiłuje i zrobie coś ze skórkami. Ale nie byłam w stanie :/. Z dnia na dzień moje skórki wyglądały jak masakra. Po odsunięciu ich (ponoć wycinanie jest złe, dlatego staram się już tego nie robić ), odsunęłam spory kawałek płytki paznokcia i mimo, że lakier był super, idealnie się trzymał i miał dopiero 3 dni... to wyglądało to tak, jakbym miała 2 tygodniowe odrosty :/... więc w Polsce od razu zapytałam mojej kosmetyczki, czy jest w stanie mi coś ze skórkami zrobić, bo naprawdę wyglądają tragicznie. I co mogła, to zrobiła . Dlatego na pierwszych zdjęciach trochę widać, że są jeszcze nie wygojone . Od tego czasu staram się nie skubać (mój mega zły nawyk), cążkami do skórek odcinam co trzeba, ale już nie wycinam radełkiem. Aczkolwiek też tych patyczków zbytnio nie używam, bo jakoś nie są dla mnie za wygodne . Więc jako tako, to, że aktualnie jestem zadowolona zawdzięczam tylko mojej kosmetyczce, bo naprawdę doprowadziła moje skórki i paznokcie do ładu, a wyglądały tragicznie . Plus, ja nie przepadam za kwadratowym piłowaniem, wolę mieć właśnie zaokrąglone. I też mi się właśnie wydaje, że nieco "zgrabniejsza" taka zaokrąglona płytka wygląda (przynajmniej u mnie).

Ok, dobranoc . Mam na 5 rano do pracy

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-08-02 o 22:23
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-03, 08:14   #4254
Beezee
Zakorzenienie

Witajcie
dobrze, że dużo się nie napisałyście wczoraj. Mnie dziś z deka główka boli ale wypiłam magnez zaraz coś zjem i powinna przestać.
Wczoraj jak wracaliśmy z przyjaciółką i moim bofrendem ze spotkania (przyjechał po nas) to nas złapała policja kumpela nie miała pasów z tyłu zaczęła się szarpać a Ci do niej że oni i tak widzieli, że nie ma. Sprawdzili nam calutkie auto pootwierali do nas drzwi mi sprawdził pasy ale że po pijaku nam się gadka włącza to dawaj, cały czas do nich gadałyśmy i śmiałyśmy i przyłazi policjant mówi: to co, mandacik? A ja głupia: a ma pan jakąś inną propozycje?
i jak go podgadałyśmy to w sumie kazali nam jechać bez mandatu
Stary 2013-08-03, 08:18   #4255
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Witajcie
dobrze, że dużo się nie napisałyście wczoraj. Mnie dziś z deka główka boli ale wypiłam magnez zaraz coś zjem i powinna przestać.
Wczoraj jak wracaliśmy z przyjaciółką i moim bofrendem ze spotkania (przyjechał po nas) to nas złapała policja kumpela nie miała pasów z tyłu zaczęła się szarpać a Ci do niej że oni i tak widzieli, że nie ma. Sprawdzili nam calutkie auto pootwierali do nas drzwi mi sprawdził pasy ale że po pijaku nam się gadka włącza to dawaj, cały czas do nich gadałyśmy i śmiałyśmy i przyłazi policjant mówi: to co, mandacik? A ja głupia: a ma pan jakąś inną propozycje?
i jak go podgadałyśmy to w sumie kazali nam jechać bez mandatu
Haha, dobre . Nieznosze miec zapietych pasów z tylu ...a z drugiej strony z przodu jeszcze nigdy nie jechałam bez pasów :P. Ale niestety spotkanie z wymiarem sprawiedliwości (lol) juz miałam w innej sprawie, tylko zabrakło mi tego zagadania hahah i nie skończyło sie na pouczeniu, a na mandacie .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-03, 08:31   #4256
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, dobre . Nieznosze miec zapietych pasów z tylu ...a z drugiej strony z przodu jeszcze nigdy nie jechałam bez pasów :P. Ale niestety spotkanie z wymiarem sprawiedliwości (lol) juz miałam w innej sprawie, tylko zabrakło mi tego zagadania hahah i nie skończyło sie na pouczeniu, a na mandacie .

A widzisz, ja pasy zapinam zawsze, niezależnie czy jadę z tyłu, czy z przodu. Najczęściej kieruję i mój pierwszy odruch wsiadając za kierownicę to jest zapięcie pasówbez nich czuję się goła.
Nie no zawsze trzeba zagadywać, próba nie strzelba
Stary 2013-08-03, 08:35   #4257
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
A widzisz, ja pasy zapinam zawsze, niezależnie czy jadę z tyłu, czy z przodu. Najczęściej kieruję i mój pierwszy odruch wsiadając za kierownicę to jest zapięcie pasówbez nich czuję się goła.
Nie no zawsze trzeba zagadywać, próba nie strzelba
Z przodu mam dokładnie tak samo- odruch z tylu nie mam tego odruchu, ale moze dlatego, ze jak byłam młodsza i jeździliśmy z Rodzeństwem z tylu to mi przypadał środkowy pas, taki przez sam brzuch (nie ukosny, tylko jak pas w samolocie). Okropnie go nie lubiłam . Na pewno to trauma z dzieciństwa hahaha

Stary 2013-08-03, 08:47   #4258
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Z przodu mam dokładnie tak samo- odruch z tylu nie mam tego odruchu, ale moze dlatego, ze jak byłam młodsza i jeździliśmy z Rodzeństwem z tylu to mi przypadał środkowy pas, taki przez sam brzuch (nie ukosny, tylko jak pas w samolocie). Okropnie go nie lubiłam . Na pewno to trauma z dzieciństwa hahaha

haha nigdy nie leciałam samolotem;p ale wiem o jaki Ci chodzi bo też taki miałam i też za nim nie przepadałam ale pas to pas

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Dzisiaj muszę mojego faceta przycisnąć żeby ze mną siadł i znalazł Dj
Stary 2013-08-03, 08:49   #4259
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
haha nigdy nie leciałam samolotem;p ale wiem o jaki Ci chodzi bo też taki miałam i też za nim nie przepadałam ale pas to pas

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Dzisiaj muszę mojego faceta przycisnąć żeby ze mną siadł i znalazł Dj
Powodzenia! Ja mojego muszę przycisnac, zeby do pewnego (nadprogramowego) fotografa zadzwonił... A właściwie w jego sprawie, ale nie bezpośrednio do niego poza tym oh ah jak sie cieszę- patrze wlasnie na pogodę i jak przyjedziemy do PL bedzie po 30-32 stopnie

Stary 2013-08-03, 08:51   #4260
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia! Ja mojego muszę przycisnac, zeby do pewnego (nadprogramowego) fotografa zadzwonił... A właściwie w jego sprawie, ale nie bezpośrednio do niego poza tym oh ah jak sie cieszę- patrze wlasnie na pogodę i jak przyjedziemy do PL bedzie po 30-32 stopnie

To świetnie w ogóle teraz jest fajna pogoda, jutro jedziemy z tż na kajaki więc musi być ciepluutko jeszcze sie może dopalę a kiedy przyjeżdżacie?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości