|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Witam
Cytat:
![]() Nie świruj,to o niczym nie świadczy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
#4234 |
Konto usunięte
|
Agatka idź na bete i lepiej już nie rób testów co się tylko denewujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pocieszam się tym że wczoraj na USg dr powiedziała że endo poszerzone i chyba coś tam już dostrzegła ale powiedziała po chwili a nie będę jeszcze nic mówić, niech się kluje bo jeszcze za wcześnie ![]()
![]() |
#4236 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() oby dobry, bo póki co to normalnie czuję się jakbym była w 2 a nie w 8 miesiącu ciąży - tak mnie mdli od rana, że chyba zaraz... no wiecie... ![]() Jakieś wieści od Zeberki macie??? Dzisiaj będzie mieć ponowne usg? czy mi się coś pomyliło? Cytat:
http://www.babydesign.eu/produkt/id/65 http://www.camarelo.pl/w4.html http://www.mamokupmi.pl/p150,wozek-g...a-gratisy.html Dla mnie istotne jest aby był na pompowanych kołach a gondola miała regulowane oparcie. Co do fotelika to zależy czy kupimy wózek w opcji 3w1. Jeśli nie to wtedy osobno fotelik, ale raczej taki który będzie można wpiąć w stelaż wózka w razie potrzeby. My do szkoły rodzenia planowaliśmy pójść w lutym, ale tż kończył akurat wtedy ważny projekt i nie mógłby chodzić ze mną, więc został marzec. Agatko ja o początku tylko w brzuch. Staraj się robić tam gdzie możesz złapać jakąś fałdkę z tłuszczykiem, wtedy mniejsze ryzyko siniaków. Choć ja miałam i nadal mam ich sporo, ale i tak najgorsze są zrosty... Na początku nie powinniście mieć problemów ze znalezieniem miejsca, wiadomo, najlepiej nie trafić tam gdzie już się biło, ale biorąc pod uwagę że robi się je codziennie przez ok. 250dni to różnie bywa. Tylko Alfa chyba miała ten "luksus", że kłuła się co drugi dzień. Robisz sama czy z pomocą tż? Cytat:
![]() Agata skoro już zrobiłaś to zaciskam kciuki za wyniki!!! O której mogą być wyniki?? a siekańcem się nie przejmuj i nie wpadaj więcej na takie pomysły - czego jak czego, ale kochana dodatkowych stresów Ci teraz nie potrzeba! Kucyku oby badania wyszły dobrze!!! ![]() Wczoraj dostałam od mojego męża poduchy ![]() ![]() Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2014-02-28 o 16:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Konto usunięte
|
tylko się nakręcach - niepotrzebnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam chyba z 10 testów i sprawdzałam kreski
![]() ![]() Ale nuuuda.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Tak, mam dzisiaj przyjść z wynikami które wczoraj zlecił zrobić. Między innymi badania wątrobowe, nerki...Chyba szuka jakieś ukrytej infekcji.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiem, niepotrzebnie zrobiłam ale nawet (.)(.) przestały mnie boleć ![]() Cytat:
![]() Bo poszłam myśleniem że skoro ostatnio już taka kreska dośc widoczna wyszła to dziś powinna być bardziej widoczna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Anitka super poduchy!! A TY wyglądasz kwitnąco!! Piękny brzuszek masz!! ![]()
![]() |
#4240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do bólu piersi to po zrobieniu bety i testu u mnie wszystkie objawy ustąpiły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | ||||||
Zakorzenienie
|
trzymamy, trzymamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Anitka biorę o 20 wieczorem, chociaż chyba głupio zrobiłam bo ani wyjść ani nic....
#4243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gryzelda88jak u Ciebie? ja miałam teraz sporo problemow-wielismy sie wprowadzac we wtorek a tu agnecja nagle kazala mase rzeczy doniesc ![]() ![]() ![]() była u mnie polozna,mowi ze jestem miesiac po stracie i moge sie juz starac,pojawił mi sie nawet sluz jak na płodne ale poczekamy z miesiac na wyniki genetyczne
Julia Renata 28.01.2014 11:30 ![]() Nataniel 16.06.2009r. ![]() Marzec 2015- 29 tydz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Konto usunięte
|
Lejdi Aga dzięki, że pytasz. Ja właśnie jestem po wizycie.
Dostałam antyki na 2 mce, żebym przypadkiem nie zaszła w ciążę, bo jest większe ryzyko poronienia. @ ma przyjść za ok. miesiąc, tabletki mam zacząć brać ok. 3 dnia cyklu i po wybraniu 2 opakowania do kontroli i na cytologię. Na ten moment wszystko jest ok, wszystko się wyczyściło. Z baraszkowaniem mam poczekać do pierwszej @ i chyba tyle. TSH kazał mi skontrolować dopiero na początku przyszłej ciąży, mówił, że jakbym nawet miała ok. 3-4 to przez betę powinno się obniżyć, także jeśli mój wynik był 2,84 to raczej nie miało wpływu, tym bardziej, że to nie było na początku ciąży robione. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() umówiłam nas do pediatry na poniedziałek na 11:40 z tym oczkiem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
ale mnie wszyscy w.kur.
![]() matka dzwoni i w kółko pyta o to samo.ile można?? wyniki mam wszystkie dobrze. jedynie magnez cały czas leci w dół mimo że biore 6 tabsów dziennie. Lekarz skwitował:ciekawe co by było jakby Pani w ogóle nie brała. Moje wczorajsze skurcze olał.myślałam że sprawdzi co sie dzieje i czy sie dalej nie skróciła szyjka... Powiedział że za tydzień zobaczymy, bo jak nie ma krwawień to spoko luz ![]() W ogóle nawet mojej kartoteki nie otworzył, nie wiedział po co przyszłam itd. Ale tak to jest.6 pacjentek w poczekalni, dwie godziny opóźnienia więc trzeba szybko załatwić. Siedziałam półtorej godziny w poczekalni żeby te durne wyniki omówić. Znowu mam skurcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
Pani- nie kupiłam w koncu tej mufki. Zrobiło sie ciepło
![]() Anitka, ale fajny brzunio ![]() A poduchy tez fajne, slodkie takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Anita:
fajne poduchy ![]() Poduszki do karmienia używałam bardzo krótko, może 2-3 tygodnie, póki Kacper był "wiotki" a ja nie nauczona jego obsługi. Teraz jest mi wrecz niewygodnie. Kupiłam w Biedronce termofor z pestkami z wiśni (15,99) tak w razie czego (np. na bolący brzuszek). Perse: kupiłam herbatkę BD - musiałam isc do większego Rossmanna, bo w mniejszym nie było. btw ostatnio były wkładki laktacyjne w promocji - chyba 5zł z kartą Rossnę. Teraz mam z Tomee Tippee i jestem bardzo niezadowolona - są za duże, niewyprofilowane, marszczą się, rozwalają ... fuuu Podoba mi się w nich tylko to, że są płaskie i bez problemu mieszcza się w zwykłym usztywnianym staniku (BD są dla mnie do takiego za grube). Jak narazie wygrywają J&J, ale w Hebe widziałam chyba Hipp - znacie? I w Lidlu były niedawno w gazetce (nie wiem, czy sa w stałej ofercie ![]() No i zapomniałam powiedziec pediatrze i tym pochrapywaniu Kacpra ![]() Neurolog kazała obserwowac język, bo się jej nie podoba ze czasem nim "mieli".... no kuźwa, czy dziecko nie może ruszac językiem? Ja wiem, ze to moze być oznaką jakis zaburzeń, ale na dobrą sprawę, to do wszystkiego by się można było przyczepić. USG głowy wyszło w porządku, nastepna kontrola u neurologa za 2 miesiące.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
Hej
Jak ja mam za wami nadarzyc. Dziewczyny takich rak jak ja nie ma ani jedna z was. Przez prace mam pozadzierane skorki, polamane paznokcie normalnie nie moje lapki. Jana trzymam mocno kciuki Zeberko trzymaj sie kochana wszystko bedzie dobrze. Kucyku odpoczywaj duzo. Agatko suuuuuppppppeeerrr ale fajna wiadomosc. Czekam z Toba na wynik bety. Tez bym zrobila drugi test, nie dziwne to kazda z nas szuka caly czas potwierdzenia. Waderko gratuluje serduszka.
#4250 |
Raczkowanie
|
A ja zrobilam swoje pierwsze w zyciu pączki wstawiam fotke
#4251 |
Konto usunięte
|
daj jednego.... wyglądaja pysznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Moja beta z dziś to 125!! uffff!!!!
TSH 1,19 FT4 1,34 więc chyba OK???
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-02-28 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Konto usunięte
|
no widzisz - wszytsko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Jakie pyszne
![]() No widzisz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja mam taki sam brzuszek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak masz obawy to lepiej na IP podjedź i nawet skłam że cię boli mocniej niż jest naprawdę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
Agatko ladnie rosnie.
Lejdi o wyniki musisz sama dopytywac. Zadzwon moze juz sa. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Anitko ladny masz ten brzuszek. Berbi pochwal sie swoim.
#4257 |
Zakorzenienie
|
Maga rozdrabniam czosnek i daje na talerzyk. Karmiac Kamila obiadkiem na co druga lyzeczke maczam w czosnku żeby tylko troszkę go nabrać. I tak po trochę daje ale jak zmieszam od razu z zupa to nie bardzo bo Kamilowi niby nie przeszkadza ale czasami gdzieś go przygryzie i szczypie więc później nie chce jeść.
Waderka bardzo się cieszę z serduszka! Anitka aż mi serce zaczelo mocniej bić jak napisałas ze nic nie masz. Bierz się do roboty! Bo dzidzia ma prawo pojawić się w 37tygodniu ![]() No i wooow już 34tc, padłam Kucyku oodpoczywaj, musi być dobrze ![]() Hosenka mialas krople tobrex? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
u zeberki ok. są w domu
#4259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne poduchy ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Luna:
miałam jako pierwsze i nic nie dały. Teraz mamy Chibroxin i oko mniej ropieje.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.