Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 08:31   #4231
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
znów jestem ANITKA hihi
Beta zrobiona ale do wyniku to chyba jajko zniosę

Co jest ze mną?? Zawsze mi się mylicie Ale nie obraź się..Moi bracia mają imiona na tą samą literę i ich też mylę

No to czekamy na bete
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:34   #4232
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Witam
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki

Zaraz mnie coś trafi... Wieczorem dostałam skurczy, jakoś mnie tak dziwnie cisneło, promieniowało do pośladków. Wzięłam dwie nospy forte w odstępach paru godzin. Dzisiaj lepiej ale jak szłam do labu to znowu to parcie i ciśnienie czułam Co się dzieje..? Miałam wczoraj dwa wymazy brane i może od tego te skurcze?
Czekam na wynik krwi i jak już będą to mam się zgłosić do ginekologa. Powiem mu o tym co się działo. Może znowu szyjke sprawdzi... Zwariuję

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Spokojnie
Cytat:

Dziś mam zjazd ;( w nocy na sikanie nie wstawałam gdzie codziennie to czyniłam na szczęście nic mi się nie śniło....ale rano sikłam testa a tam jaśniejsza kreska niż 2 dni temu [COLOR="Silver"]
Nie świruj,to o niczym nie świadczy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:42   #4233
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a test był z tej samej firmy???

Jojla....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:45   #4234
201704210903
Konto usunięte

Agatka idź na bete i lepiej już nie rób testów co się tylko denewujesz
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:47   #4235
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka idź na bete i lepiej już nie rób testów co się tylko denewujesz
już zrobiona!!

No pocieszam się tym że wczoraj na USg dr powiedziała że endo poszerzone i chyba coś tam już dostrzegła ale powiedziała po chwili a nie będę jeszcze nic mówić, niech się kluje bo jeszcze za wcześnie ale tak patrzyła i dała do zrozumienia że coś tam widać ale nie chciała jeszcze mówić....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-28, 08:51   #4236
anitaxas
Zadomowienie

Dzień dobry
oby dobry, bo póki co to normalnie czuję się jakbym była w 2 a nie w 8 miesiącu ciąży - tak mnie mdli od rana, że chyba zaraz... no wiecie...

Jakieś wieści od Zeberki macie??? Dzisiaj będzie mieć ponowne usg? czy mi się coś pomyliło?

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
to powiedz jaki masz wózek wybrany? jaki fotelik?
w naszym szpitalu mówią, żeby na szkołę rodzenia nie przychodzić wcześniej niż w 28 tc.
Barbi w kwestii wózka to podobają nam się a takim stylu: http://www.roan.pl/#teo.html
http://www.babydesign.eu/produkt/id/65
http://www.camarelo.pl/w4.html
http://www.mamokupmi.pl/p150,wozek-g...a-gratisy.html
Dla mnie istotne jest aby był na pompowanych kołach a gondola miała regulowane oparcie. Co do fotelika to zależy czy kupimy wózek w opcji 3w1. Jeśli nie to wtedy osobno fotelik, ale raczej taki który będzie można wpiąć w stelaż wózka w razie potrzeby.

My do szkoły rodzenia planowaliśmy pójść w lutym, ale tż kończył akurat wtedy ważny projekt i nie mógłby chodzić ze mną, więc został marzec.

Cytat:
dziewczyny w brzuch dajecie to clexane??
Agatko ja o początku tylko w brzuch. Staraj się robić tam gdzie możesz złapać jakąś fałdkę z tłuszczykiem, wtedy mniejsze ryzyko siniaków. Choć ja miałam i nadal mam ich sporo, ale i tak najgorsze są zrosty... Na początku nie powinniście mieć problemów ze znalezieniem miejsca, wiadomo, najlepiej nie trafić tam gdzie już się biło, ale biorąc pod uwagę że robi się je codziennie przez ok. 250dni to różnie bywa. Tylko Alfa chyba miała ten "luksus", że kłuła się co drugi dzień.
Robisz sama czy z pomocą tż?

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość

u mnie znów zjazd formy więc nie będę psuła tych szczęśliwości, które się tu dzieją trzymajcie się
Renia ejjj... nie mów tak i rób tak! Pisz tu natychmiast co się dzieje!

Cytat:
Beta zrobiona ale do wyniku to chyba jajko zniosę
Agata skoro już zrobiłaś to zaciskam kciuki za wyniki!!! O której mogą być wyniki?? a siekańcem się nie przejmuj i nie wpadaj więcej na takie pomysły - czego jak czego, ale kochana dodatkowych stresów Ci teraz nie potrzeba!

Kucyku oby badania wyszły dobrze!!! Czyli dzisiaj będziesz mieć wizytę u gina?

Wczoraj dostałam od mojego męża poduchy ta duża faktycznie przydatna w leżeniu i spaniu, a małą wypróbujemy dopiero przy karmieniu. No i żeby nie było wątpliwości co do mojego stanu to wrzucam na chwilę

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2014-02-28 o 16:52
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 08:51   #4237
201704210903
Konto usunięte

tylko się nakręcach - niepotrzebnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 08:55   #4238
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Ja zrobiłam chyba z 10 testów i sprawdzałam kreski Więc ja Cię kobieto rozumiem

Ale nuuuda.... To ile jeszcze mam tak leżeć..?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dzień dobry
oby dobry, bo póki co to normalnie czuję się jakbym była w 2 a nie w 8 miesiącu ciąży - tak mnie mdli od rana, że chyba zaraz... no wiecie...

Kucyku oby badania wyszły dobrze!!! Czyli dzisiaj będziesz mieć wizytę u gina?
Współczuje

Tak, mam dzisiaj przyjść z wynikami które wczoraj zlecił zrobić.
Między innymi badania wątrobowe, nerki...Chyba szuka jakieś ukrytej infekcji..
Stary 2014-02-28, 09:12   #4239
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko ja o początku tylko w brzuch. Staraj się robić tam gdzie możesz złapać jakąś fałdkę z tłuszczykiem, wtedy mniejsze ryzyko siniaków. Choć ja miałam i nadal mam ich sporo, ale i tak najgorsze są zrosty... Na początku nie powinniście mieć problemów ze znalezieniem miejsca, wiadomo, najlepiej nie trafić tam gdzie już się biło, ale biorąc pod uwagę że robi się je codziennie przez ok. 250dni to różnie bywa. Tylko Alfa chyba miała ten "luksus", że kłuła się co drugi dzień.
Robisz sama czy z pomocą tż?

Agata skoro już zrobiłaś to zaciskam kciuki za wyniki!!! O której mogą być wyniki?? a siekańcem się nie przejmuj i nie wpadaj więcej na takie pomysły - czego jak czego, ale kochana dodatkowych stresów Ci teraz nie potrzeba!
u mnie z fałdką to niema problemu bo oponka jest a zastrzyki robi mi Tż, wczoraj mnie bolało o zgrozo tak szczypało że myślałam że padnę...tylko w przyszłym tyg nie ma Tż ok 3 dni więc nie wiem jak sama dam radę

Cytat:
tylko się nakręcach - niepotrzebnie
wiem, niepotrzebnie zrobiłam ale nawet (.)(.) przestały mnie boleć

Cytat:
Ja zrobiłam chyba z 10 testów i sprawdzałam kreski Więc ja Cię kobieto rozumiem
dobrze że chociaż TY mnie rozumiesz...
Bo poszłam myśleniem że skoro ostatnio już taka kreska dośc widoczna wyszła to dziś powinna być bardziej widoczna a tu no i przez myśl mi przeszło że to ostatnio co wyszło to jeszcze ovitrelle....ale robiłam w 9dFL test i kreska nie wyszła więc to raczej nie może być ovi...no i beta w sumie robiona 13dni po zstrzyku więc chyba to nie może być wynik ovi...

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Anitka super poduchy!! A TY wyglądasz kwitnąco!! Piękny brzuszek masz!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-28, 09:18   #4240
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
u mnie z fałdką to niema problemu bo oponka jest a zastrzyki robi mi Tż, wczoraj mnie bolało o zgrozo tak szczypało że myślałam że padnę...tylko w przyszłym tyg nie ma Tż ok 3 dni więc nie wiem jak sama dam radę

wiem, niepotrzebnie zrobiłam ale nawet (.)(.) przestały mnie boleć
Agtako dasz radę sama - nie takie to straszne a o jakiej porze przyjmujesz?
Co do bólu piersi to po zrobieniu bety i testu u mnie wszystkie objawy ustąpiły ale wiesz kochana to tylko nasza głowa nam robi takie piskusy a my fiksujemy wtedy, ale spokojnie jest dobrze i będzie dobrze!!! Powtarzaj to sobie jak najczęściej!
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:09   #4241
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Ciągle w dwupaku! Nie puszczajcie kciukow please!!!
trzymamy, trzymamy

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość

========================= ======
u mnie znów zjazd formy więc nie będę psuła tych szczęśliwości, które się tu dzieją trzymajcie się

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Postanowiłam prowokować wiosnę i zaszaleć z kolorem lakieru. Modny pastelek.... Raju, mam wrażenie, że jednorożec mi zwymiotował na łapy... na krótkich pazurkach wygląda... hm dziwnie.
Chyba jestem za stara na modę
Pani, rozwalasz mnie swoimi tekstami

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
no co Ty
jak kupiłam sobie kiedyś zestaw szlachetnych fioletów, to moja matka stwierdziła, że mam ołowicę
a takie lekko zielonkawo-szare to jaka patologia?
(mam łapy matki-polk: ślady obierania warzyw na dzisiejszą -wzgardzoną- zupkę, przerośnięte skórki, mega krótkie pazury, łapy świadczące o tym, że często zdejmuję rękawiczki na spacerach)
btw - nabyłaś mufkę?
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
też mam łapy matki polki do tego obdarty lakier (na szczęście nie rzucający się w oczy i do jutra się go pozbedę, bo i kolor mi średnio podszedł)
Dziewczyny, to możemy sobie łapy podać

Cytat:
Zaraz mnie coś trafi... Wieczorem dostałam skurczy, jakoś mnie tak dziwnie cisneło, promieniowało do pośladków. Wzięłam dwie nospy forte w odstępach paru godzin. Dzisiaj lepiej ale jak szłam do labu to znowu to parcie i ciśnienie czułam Co się dzieje..? Miałam wczoraj dwa wymazy brane i może od tego te skurcze?
Czekam na wynik krwi i jak już będą to mam się zgłosić do ginekologa. Powiem mu o tym co się działo. Może znowu szyjke sprawdzi... Zwariuję

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyku, spokój nade wszystko

Cytat:

Wczoraj dostałam od mojego męża poduchy ta duża faktycznie przydatna w leżeniu i spaniu, a małą wypróbujemy dopiero przy karmieniu. No i żeby nie było wątpliwości co do mojego stanu to wrzucam na chwilę
brzusio śliczny
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 10:12   #4242
agatkaa1
Zakorzenienie

Anitka biorę o 20 wieczorem, chociaż chyba głupio zrobiłam bo ani wyjść ani nic....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-28, 10:23   #4243
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
już zrobiona!!

No pocieszam się tym że wczoraj na USg dr powiedziała że endo poszerzone i chyba coś tam już dostrzegła ale powiedziała po chwili a nie będę jeszcze nic mówić, niech się kluje bo jeszcze za wcześnie ale tak patrzyła i dała do zrozumienia że coś tam widać ale nie chciała jeszcze mówić....
trzymam kciukasy....

Gryzelda88jak u Ciebie?

ja miałam teraz sporo problemow-wielismy sie wprowadzac we wtorek a tu agnecja nagle kazala mase rzeczy doniesc dzis przyjezdzaja moi rodzice do UK a my nie wiemy czy dostaniemy klcuze by miec gdzie spac

była u mnie polozna,mowi ze jestem miesiac po stracie i moge sie juz starac,pojawił mi sie nawet sluz jak na płodne ale poczekamy z miesiac na wyniki genetyczne
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 10:59   #4244
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Lejdi Aga dzięki, że pytasz. Ja właśnie jestem po wizycie.

Dostałam antyki na 2 mce, żebym przypadkiem nie zaszła w ciążę, bo jest większe ryzyko poronienia. @ ma przyjść za ok. miesiąc, tabletki mam zacząć brać ok. 3 dnia cyklu i po wybraniu 2 opakowania do kontroli i na cytologię. Na ten moment wszystko jest ok, wszystko się wyczyściło. Z baraszkowaniem mam poczekać do pierwszej @ i chyba tyle.

TSH kazał mi skontrolować dopiero na początku przyszłej ciąży, mówił, że jakbym nawet miała ok. 3-4 to przez betę powinno się obniżyć, także jeśli mój wynik był 2,84 to raczej nie miało wpływu, tym bardziej, że to nie było na początku ciąży robione.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 11:22   #4245
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Ale masz malutki brzuszek:love :

umówiłam nas do pediatry na poniedziałek na 11:40 z tym oczkiem.

Stary 2014-02-28, 12:39   #4246
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

ale mnie wszyscy w.kur.

matka dzwoni i w kółko pyta o to samo.ile można??

wyniki mam wszystkie dobrze. jedynie magnez cały czas leci w dół mimo że biore 6 tabsów dziennie. Lekarz skwitował:ciekawe co by było jakby Pani w ogóle nie brała. Moje wczorajsze skurcze olał.myślałam że sprawdzi co sie dzieje i czy sie dalej nie skróciła szyjka...
Powiedział że za tydzień zobaczymy, bo jak nie ma krwawień to spoko luz
W ogóle nawet mojej kartoteki nie otworzył, nie wiedział po co przyszłam itd. Ale tak to jest.6 pacjentek w poczekalni, dwie godziny opóźnienia więc trzeba szybko załatwić.
Siedziałam półtorej godziny w poczekalni żeby te durne wyniki omówić. Znowu mam skurcze i takie rozpieranie czuje.
Stary 2014-02-28, 12:47   #4247
Kubek29
Zadomowienie

Pani- nie kupiłam w koncu tej mufki. Zrobiło sie ciepło i chyba sobie odpuszcze.

Anitka, ale fajny brzunio
A poduchy tez fajne, slodkie takie
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 13:25   #4248
Hosenka*
Zakorzenienie

Anita:
fajne poduchy
Poduszki do karmienia używałam bardzo krótko, może 2-3 tygodnie, póki Kacper był "wiotki" a ja nie nauczona jego obsługi. Teraz jest mi wrecz niewygodnie.

Kupiłam w Biedronce termofor z pestkami z wiśni (15,99) tak w razie czego (np. na bolący brzuszek).

Perse:
kupiłam herbatkę BD - musiałam isc do większego Rossmanna, bo w mniejszym nie było.
btw ostatnio były wkładki laktacyjne w promocji - chyba 5zł z kartą Rossnę.

Teraz mam z Tomee Tippee i jestem bardzo niezadowolona - są za duże, niewyprofilowane, marszczą się, rozwalają ... fuuu Podoba mi się w nich tylko to, że są płaskie i bez problemu mieszcza się w zwykłym usztywnianym staniku (BD są dla mnie do takiego za grube).
Jak narazie wygrywają J&J, ale w Hebe widziałam chyba Hipp - znacie?
I w Lidlu były niedawno w gazetce (nie wiem, czy sa w stałej ofercie ) - też mnie zaciekawiły.

No i zapomniałam powiedziec pediatrze i tym pochrapywaniu Kacpra Nie wiem, czy po chrapnieciu chwilę nie oddycha czy na tyle cichutko i delikatnie ze ani nie słyszę ani nie czuję pod ręką.

Neurolog kazała obserwowac język, bo się jej nie podoba ze czasem nim "mieli".... no kuźwa, czy dziecko nie może ruszac językiem? Ja wiem, ze to moze być oznaką jakis zaburzeń, ale na dobrą sprawę, to do wszystkiego by się można było przyczepić. USG głowy wyszło w porządku, nastepna kontrola u neurologa za 2 miesiące.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2014-02-28 o 14:11
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:07   #4249
ciociami
Raczkowanie

Hej
Jak ja mam za wami nadarzyc.

Dziewczyny takich rak jak ja nie ma ani jedna z was. Przez prace mam pozadzierane skorki, polamane paznokcie normalnie nie moje lapki.

Jana trzymam mocno kciuki

Zeberko trzymaj sie kochana wszystko bedzie dobrze.

Kucyku odpoczywaj duzo.

Agatko suuuuuppppppeeerrr ale fajna wiadomosc.
Czekam z Toba na wynik bety. Tez bym zrobila drugi test, nie dziwne to kazda z nas szuka caly czas potwierdzenia.

Waderko gratuluje serduszka.
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 14:10   #4250
ciociami
Raczkowanie

A ja zrobilam swoje pierwsze w zyciu pączki wstawiam fotke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-02-28 14.09.20.jpg (75,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2014-02-28, 14:23   #4251
201704210903
Konto usunięte

daj jednego.... wyglądaja pysznie
Stary 2014-02-28, 14:24   #4252
agatkaa1
Zakorzenienie

Moja beta z dziś to 125!! uffff!!!!

TSH 1,19
FT4 1,34 więc chyba OK???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2014-02-28 o 14:27
Stary 2014-02-28, 14:42   #4253
201704210903
Konto usunięte

no widzisz - wszytsko dobrze
Stary 2014-02-28, 15:01   #4254
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Jakie pyszne
Cytat:
No widzisz

Stary 2014-02-28, 15:17   #4255
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
ale rano sikłam testa a tam jaśniejsza kreska niż 2 dni temu
głupota takie robienie testów, tym bardziej że masz który dzień cyklu 27/28? mój lekarz powiedział, że jak chcę grubą kreskę to mam tydzień po spodziewanym okresie zrobić
Cytat:
Barbi w kwestii wózka to podobają nam się a takim stylu: http://www.roan.pl/#teo.html
Dla mnie istotne jest aby był na pompowanych kołach a gondola miała regulowane oparcie. Co do fotelika to zależy czy kupimy wózek w opcji 3w1. Jeśli nie to wtedy osobno fotelik, ale raczej taki który będzie można wpiąć w stelaż wózka w razie potrzeby.
na który się nastawiasz? mi się 3 podoba, ale sobie dokładnie poczytam o wszystkich. kupujesz on-line czy idziesz jeszcze do sklepu?
ja mam taki sam brzuszek

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
ja miałam teraz sporo problemow-wielismy sie wprowadzac we wtorek a tu agnecja nagle kazala mase rzeczy doniesc dzis przyjezdzaja moi rodzice do UK a my nie wiemy czy dostaniemy klcuze by miec gdzie spac

była u mnie polozna,mowi ze jestem miesiac po stracie i moge sie juz starac,pojawił mi sie nawet sluz jak na płodne ale poczekamy z miesiac na wyniki genetyczne
trzymam kciuki za mieszkanie i wyniki genetyczne
Cytat:
ale mnie wszyscy w.kur.
Znowu mam skurcze i takie rozpieranie czuje.
hormony buzują
jak masz obawy to lepiej na IP podjedź i nawet skłam że cię boli mocniej niż jest naprawdę
Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość

Cytat:
Stary 2014-02-28, 16:09   #4256
ciociami
Raczkowanie

Agatko ladnie rosnie.

Lejdi o wyniki musisz sama dopytywac.
Zadzwon moze juz sa.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Anitko ladny masz ten brzuszek.

Berbi pochwal sie swoim.
Stary 2014-02-28, 16:12   #4257
Luna0
Zakorzenienie

Maga rozdrabniam czosnek i daje na talerzyk. Karmiac Kamila obiadkiem na co druga lyzeczke maczam w czosnku żeby tylko troszkę go nabrać. I tak po trochę daje ale jak zmieszam od razu z zupa to nie bardzo bo Kamilowi niby nie przeszkadza ale czasami gdzieś go przygryzie i szczypie więc później nie chce jeść.

Waderka bardzo się cieszę z serduszka!

Anitka aż mi serce zaczelo mocniej bić jak napisałas ze nic nie masz. Bierz się do roboty! Bo dzidzia ma prawo pojawić się w 37tygodniu
No i wooow już 34tc, padłam

Kucyku oodpoczywaj, musi być dobrze

Hosenka mialas krople tobrex?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-28, 16:17   #4258
BERBIE
Zakorzenienie

u zeberki ok. są w domu
Stary 2014-02-28, 16:19   #4259
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:

Lupo ja mam, gdybyś chciała coś konkretnie o nim wiedzieć.

Fajne poduchy

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Neurolog kazała obserwowac język, bo się jej nie podoba ze czasem nim "mieli".... no kuźwa, czy dziecko nie może ruszac językiem? Ja wiem, ze to moze być oznaką jakis zaburzeń, ale na dobrą sprawę, to do wszystkiego by się można było przyczepić. USG głowy wyszło w porządku, nastepna kontrola u neurologa za 2 miesiące.
pewnie coś z tego jest prawdą, ale z drugiej strony nie jest tak że dziecko mlaska, mamle językiem bo przyzwyczajone do ssania cycka non stop, albo smoka?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-28, 16:40   #4260
Hosenka*
Zakorzenienie

Luna:
miałam jako pierwsze i nic nie dały. Teraz mamy Chibroxin i oko mniej ropieje.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości