|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Gianna, nie wiem czy chcecie z Kluską tego słuchać..
Iza, obejrzyj na spokojnie Dominika, po dotykaj, zobacz czy reaguje płaczem jak Go gdzieś dotkniesz
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Ziajka ale poszalalas kolorystycznie z maniciurem fiu fiu
ja wczoraj w koncu dorwalam mietowy lakier alez sie ciesze, tylko juz wczoraj sil mi braklo na malowanie,dzis sobie pierdykne a co![]() PannaMagda o losie to eks przyjezdza czy wraca czy co?pewno psy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Lila brawo dla Natanka za przewrot ![]() Kami z tym oddaniem malej na 5min to mam podobnie, musze ja dac chociaz na chwile zeby zlapac oddech i zaraz jest ok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Gianna nie wiem, napisał mi że przyjeżdża na 2 tyg.. jutro. I że pod koniec lipca przyjdzie po karton z rzeczami, z jednej strony chcę, żeby przyszedł, żebyśmy pogadali a z drugiej go tak nienawidzę, że chce żeby zabrał swoje rzeczy i psa i zniknął z mojego życia
I mam głupie przeczucie, że on wraca na stałe.. A we wtorek mojego lekarza nie ma.. także będzie ciekawie..
|
|
#4234 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry! dziewczyny czuję się jak wielbłąd i wieczorami nawet go trochę przypominam, gromadzę zapasy wodne
Ewcia z tą pieprzoną nogą i @ nie martw się, mi popękała skóra na stopach i zrobiły mi się za☠☠☠iaszcze odciski, także chodzę jak kaleka jedna nie mówiąc o tym, że skwar tak daje w kość, że.... no Gianka no miałaś koszmarny dzień, ale zawsze jakiś w tygodniu musi się znaleźć, nie załamuj się, trzymam kciuki za wizytę u lekarza ![]() Iza niech ucho w końcu wraca do zdrowia. Mysia pewnie jesteś w pracy, także udanego dnia ![]() Ciekawe czy u Tasi coś się ruszyło, czekam na info |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia nie gadaj glupot!ja wam to sie tak lubie wygadac z nikim tak szczerze nie rozmawiam jak z wami
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
Madzia niech lepiej spakuje swoje graty, później sam się kapnie co stracił.
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu juz Olusia sie przekreca matko alez te dzieciaki u nas silne wszystkie
![]() Kluska to Hanula juz wstaje? To jest mala akrobatka strasznie sprytna z niej dziewczynka i bardzo szybko sie rozwija ciagle cos nowego ja nie moge uwierzyc ze tak szybko u was wszystko idzie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Madzia niech zabiera graty i spierdyla z twpjego zycia i swiata! Dasz rade i wytrzymasz to a jeszcze mu pokazesz na co cie stac i co stracil baran jeden! Coffee kochana taka pogoda na koncowce to horror pewno:/ wyobrazam sobie, musisz duzo lezakowac i duuuzzzooo pic teraz a wlasnie zaraz napisze esa do tasi![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisaj padam na twarz, mały nie dał mi w ogóle spać, całą noc mamrotał, wiercił się, a od 4 regularna gadka.. ja już nie wyrabiam
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Lila ja sie zastanawiam wlasnie co sie tym dzieciom porobilo z tymi nocami!!!???czy te upaly czy co no ja juz sama nie wiem;/ moja wlasnie ma drzemke przy odkurzaczu ktory chodzi juz pol godziny, sasiedzi pomysla ze jestem oomylona pedantka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka ja nie mam wyjscia i musze sobie radzic.
Madziu musisz dac rade a ten pajac niech spada. Jak bedziesz miala chwile slabosci a na pewno taka bedzie to przypomnij sobie ze to dzieki niemu wyladowalas na kozetce u doktorka. Izka jak nie placze i jest radosny to sie nie martw. A on spal jak go zostawilas? Teraz jak pelza juz lepiej go na lozku nie zostawiaj. Coffe ja po porodzie przez tydzien mialam tak opuchniete nogi ze jak balony wygladaly.tasia znowu milczy niespomne O tym ze Rossa wczoraj byla ale sie nie odezwala. Zbieram sie do sprzatania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Iza na czolo czy na tyl glowy? czolo jest najtwardsze. wez latarke poswiec o oko czy zmienia sie zrenica /jesli tak to dobrze, 3h nie daj mu zasnąć i obserwuj. czy nie ma goraczki, wymiotow, czuje sie dobrze, nie placze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Lila, Gianka pogoda na pewno robi swoje bo Kostek takie akrobacje robi ze szok. Spi tak kak Pyza Klusi z dupcia w gorze jak do raczkowania i to jeszcze w poprzek lozeczka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4243 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza spokojnie, jak masz wysoko, spadł ma dywan czy podłogę? Płacze? Zwymiotował?
Zbadaj całe ciałko i główkę czy ma siniaka, guza, obdarte. Podotykaj i patrz ja reaguje czy płacze , krzywi się przy dotyku. I niech nie zasypia przez 3 godziny. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie w czym spia teraz wasze maluchy?u nas tylko body z krotkim rekawkiem i cienki kocyk na nozki i tyle a mimo to sie rozkopuje caly czas.
I jeszcze jedno pytanie powiedzcie mi jak w ciagu dnia wasze maluszki spedzaja czas tzn w czym, bo natka np najchetniej to by caly dzien w foteliku samochodowym siedziala bawi sie w nim i tylko tak jej najlepiej troche sie boje czy moze tamntyle czasu spedzac:/ jest na macie tez no albo na rekach ale fotelik dla niej najlepszy i wrecz placze jak ja zabieram:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka raczej sie wspina, zobaczysz w sb
![]() wchodzimy na szczepienie
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#4246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super, może Tasia się odezwie, jestem ciekawa. |
|
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia napisala ze jest ok, dzis ma wizyte i postara sie pozniej wejsc i zdac relacje, skurczy jej przybywa i ma sis brzuchatke
w odwiedzinach, a Pawelek potrzebuje wiecej uwagi teraz. To tak w skrocie bo mi dzidka wstala, ide dzialac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważaj na siebie, żeby tej nogi nie nadwyrężać.
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianka Natka dała w kość, kochana , normalne że masz dość. Zrób sobie chwilę dla siebie. Ja cały czas sama, jdyne wyjście to spacer. Wsadzam Małego on ogląda świat aż zasypia , a jak wyłączam mózg i ide... bardzo to mi potrzebne, nie muszę pilnować Małego bo siedzi bezpiecznie.
Kuba śpi w upał w body, jak chłodniej ro pajacyk ale taki cieniutki i przykrywam tulko pieluszką flanelową, którą i tak skopie I spędza czas w huśtawce jak jem, a tak to mata, łóżko, kocyk,łóżeczko ewentualnie na ręce wieczorem jak już marudny i chce się poprzytulać Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-17 o 09:43 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam w K.
Spadam, bo nie mam ochoty na nic, a mam takiego wkur.wa, że chciałabym wyjść i wykrzyczeć wszystko, zdrzeć gardło, pier.dolę nie tańczę jak powiada mój kolega .. Nie wiem czy będę muszę ochłonąć
|
#4251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy wysoko.Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od kiedy wasze maluchy w spacrowkach jezdzily?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
ruda współczuje bólu.
iza dziewczyny juz wszystko napisały,poobserwuj. gianka no i mnie czasem napadaja takie mysli,ale jeszcze nie jest tragicznie bo mała nawet grzeczna ostatnio,a moja spi w bodach krótkich i skarpetkach, tez kocykiem nozki nakrywam i tez sie rozkopuje. a co do dnia, to troche na rekach jak marudna,duzo lezymy ostatnio i rozmawiamy,z gołą pupcia,troszke w lezaku jak jemy albo mam zajecie, a reszte to w spacerówce na spacerku. coffee o biedna ty nasza cieżaróweczko,jeszcze troszke wytrzymaj. u nas taki skwar ze szok!!! ogarnełam deko mieszkanko,musze w pokoju podkurzac,spróbuje jak Lenka wstanie,pewnie bedzie wrzask. co do tescia no skończa się %,dziewczyny znalazły tyle butelek ze monopolowy mozna by otwierac,nie zdawałąm sobie sprawy ze jest tak zle.
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Coffee, Giannka, Ewcia.. On jest spakowany cały czas
nie rozpakowywałam go nawet, więc jego ciuchy od roku leżą w kartonach. Dzięki za wsparcie
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko a w spacerowce to na plasko?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka ja Kostka starym przeacieradlem na ktorym ja jako mala spalam przykrywam. Moj Syn na etapie Natki duuuzo czasu spedzal z lezaczku.
Madzia po to tu jestesmy. Arletka to juz syndrom alkoholika jak chowal wszedzie wode. Dziewczyny... Noga mnie nie boli. Az dziwne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ruda no akloholik niestety,tylko wez mu powiedz,jak on najmądrzejszy,najpieniejs zy i nie da sobie nic powiedziec, była u niego wczoraj córka, zjechała go to sie nic nie odzywał,stulił uszy.
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubulek dziś ma pół roczku
Nie wierzę, że tak szybko to zleciało, taki duży i rezolutny z niego chłopczyk. Jestem ale co chcę odpisać to muszę do Małego, bo kręci się na macie, co chwilę do puzzlu piankowych podciąga się i zjada, a to sznurek od balona wyciągnął, to firankę, podkładki ze stołu bierze do buzi . Redbula wypił czy jak Gianka jutro idę po spacerówkę, teraz w foteliku jeździł. Chciałam dziś ale nie dam rady. Jak ty masz siedzisko od spacer. t jest tam jakaś wkładka czy coś? Wydawało mi sie, że coś mi brakuje, bo ostatnio jak posadziłam Kubę to w nim zginął. Lila Madzia nie daj się eks, pokaż mu co stracił, niech żałuje. Niech bierze rzeczy i spada, a ty zamkniesz rozdział. Ewcia oj dał Kostello popalić mamusi, bo bliźniak przyjdzie go ustawić do pionu, niech włączy tryb Czarodzieja i przestanie gwiazdorzyć. Coffee bidulo, już niedługo. Doskwiera końcówka, moja dawna sąsiadka już ostatni tydzień ma i tak się męczy przez pogodę, więc wyobrażam sobie co czujesz. Ale ale Madzik coraz bliżej, wynagrodzi Ci Kluska za szczepienieMysiu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Kluseczko pytałaś o apetyt Domisia więc od wczoraj jest lepiej
Na mleczko dalej nie bardzo ma ochote,ale zjada całą porcje kaszki,obiadku i deserku.Wczoraj kupiłam blender stołowy i deserki bede mu sama robić.---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
dla czarodzieja
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

ja wczoraj w koncu dorwalam mietowy lakier alez sie ciesze, tylko juz wczoraj sil mi braklo na malowanie,dzis sobie pierdykne a co
nie mówiąc o tym, że skwar tak daje w kość, że.... no 
taka pogoda na koncowce to horror pewno:/ wyobrazam sobie, musisz duzo lezakowac i duuuzzzooo pic teraz a wlasnie zaraz napisze esa do tasi

a wysoko macie z lozka?moze do pediatry by podejsc do przychodni?
dla czarodzieja