![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Nie mam kasy.Na nic,kurcze no
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
Jest mi żle czuje sie samotna brak faceta (z nimi źle bez nich jeszcze gorzej) przyjaciołki tez maja jakies tam zajecia i nie możemy sie zgrać -kazdy gdzies tam pędzi, nie mam na nic ochoty (no może oprocz jedzonka)
![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Zle...Jak zwykle, z czyjego powodu? FACET. Jest dla mnie wstretny, czesto mowi i robi rzeczy, ktore mnie rania, a mimo to go kocham! DLACZEGO dziewczyny?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
siedze calymi dniami w domu nie mam gdzie wyjsc kolezanki powyjezdzaly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Wtajemniczenie
|
Moje dzisiejsze powody do użalania się:
1.Jestem chora na grype żołądkową nie moge ruszyć się z domu. ![]() 2. Tęsknie za moim facetem. 3.Chciałabym kupić sobie nowy telefonik ale musiałam dzisiaj zapłacić czesne za szkołe i kupić bilet lotniczy i nici z nowej komóreczki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Dzis mialo byc tak przyjemnie urodziny itp a siedze zaryczana przy kompie a TZ przed telewizorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Rozeznanie
|
Urodziny, o ktorych praktycznie nikt nie pamieta... byly TZ ktory pamietal, przyszedl z roza, ale oczywiscie skonczylo sie na drobnej, ostrej wymianie zdan, i rozdrapywaniu ran... czuje sie samotna, niekochana, brzydka i glupia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
A mnie męczy chyba jesienna depresja :/ nic mi sie nie chce. Nie chce mi się już studiować, uczyć. Mam napisać licencjat i nawet nie wiem jak się do tego zabrać
![]() ![]()
![]() |
#4239 |
Wtajemniczenie
|
Moze to troche niewpunkt, ale w kazdym razie z calego serca, ja Miss Seepy zycze ci, by najwiecej w twoim zyciu bylo chwil radosnych, szczesliwych, spelnienia marzen... Glowa do gory!Takie dni sie zdarzaja kazdemu... nawet w urodziny, co powoduje ze te same rzeczy doskwieraja nam dwa razy mocniej, bo jest w nas wewnetrzne przekonanie ze urodziny to z reguly dzien udany i wyjatkowy."klapoluchy:Gdy juz pomyslisz sobie, ze nawet w dniu urodzin zostales zapomniany i opuszczony przez wszystkich, dwaj przyjaciele przyniosa ci w prezencie baryleczke po miodzie i pekniety balonik."
#4240 |
Zakorzenienie
|
jestem chora, a musze siedziec w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
BAN stały
|
Pisałam już w innym wątku-dzień kupym,ale tu też napisze mam małego dołka bo tęsknie bardzo za tż i wizja tego,że za dwa tygodnie go zobacze mnie dobija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
Jestem chora i mam 2 tygodnie siedzieć w domu :[.
Nie mam powodzenia u chłopaków i mam tego dość ;(.
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
![]()
nie mam nikogo, jestem sama i za dużo mam problemów przytłaczających mnie z którymi sobie nie radze..
![]()
#4244 |
Zakorzenienie
|
Jak co roku mniej wiecej o tej samej porze moj TŻ zrobil mi "niespodzianke". Mianowicie w tamtym roku dostal mandat za przejechanie na czerwonym swietle, a w tym dokladnie wczoraj wymusil pierwszenstwo. Jak twierdzi po prostu nie widzial tego samochodu w ktory uderzyl.Chyba byl wielkosci biedronki, skoro go nie zauwazyl. Mam juz dosc tego cholernego samochodu i jego.
![]() |
#4245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że wiem jak się czujesz. Trzymaj się cieplutko...
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
#4247 |
Zakorzenienie
|
eh... nie powinnam się nad sobą użalać, bo niczego mi nie brakuje. ale... skoro mogę: nie lubię swojego nosa (tak, tak... ile osób tak myśli o swoich), nie potrafię przekonać taty, że alkohol zniszczy mu zdrowie (nie jest alkoholikiem, ale jak już pije to za duzo :/), czasami najpierw mówie, a pozniej mysle...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
![]()
sorceress, phoebe - od następnego roku będzie lepiej, musi być !
![]()
#4250 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
od jakiegos czasu mam wielgachnego dola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
|
pojutrze wigilia...22 grudnia dzisiaj mamy jeszcze przez nie cala godzine..CZAS UBIERANIA CHOINEK..DEKOROWANIA DOMU.. PAKOWANIA PREZENTOW BLABLABLA BLA!!! wszyyscy zestresowani krzycza na siebie nawet o to kto ma dostac jaka czekolade do prezentu...no porostu jakis absurd...zauwazylam ze pawam do świat uczucia typowo ambiwalentne...naprwde... bardzo mnie to przeraza...ale coz... moze cynzim jest juz wrodzony w te pokolenie...?oddalam prace licencjacką...ale po co........?czy ja napewno chce studiowac to cholerne prawo....?pewnie bedzie 10000000000 bledów w jednym akapicie..juz moja szanowana pani promotor sie oto postara...Mam since pod oczami...no mam je cholera noo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Moj nos i cienie pod cozmai doporowadzaja mnie do szału
![]() chlopak ktory m isie podobal i z ktorym sie spotykalam, ma inna ![]() Jestem nieszczesliwa z własnej winy głownie i nie tlyko... To tyle
#4254 |
Rozeznanie
|
![]()
Zaczoł sie nowy rok a ja jakos niemam na nic sily ccierpie przez chlopaka ktory ma juz dziewcyn i jest chyba szcześliwy ;( chce mi sie płakac kazdy mi mówi ze bedzie lepiej ze jestems ładna ale ja niepotrafie w to uwierzyć na sylwestra byłam z kolega lubie go on cierpi przez swoja ex i ja tez cierpie ale nic wiecej doniego nie czuje nasza sytuacji jest niby jasna czysto kolezenska ale troche sie boje ze go skrzywdze , widze tyle szczesliwych par w oku i jest mi smutno ze ja czekam na kogos a on nieprzychodzi , gdy kłade sie spac patrze w sufit łzy same mi lecą z oczu dziwny stann
![]()
#4255 |
Zakorzenienie
|
jestem chora, najpierw brałam antybiotyk, pomogło ale za kilka dni mnie rozłozyło całkiem znowu i to trwa do dziś.
gardło napi******* cały czas.ja płukam, ssam, no wszystko zjadam co moge i nic.Ze już nie wspomnę o kaszlu. czuje że jestem coraz słabsza kaszana normalnie ![]()
#4256 |
Zakorzenienie
|
Od końca grudnia porządnie sie nie wyspałam i jak na razie sie nie zanosi.A na dodatek duuużo nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
wszytsko się na mści....
wylączyli mi gaz na dwa tygodnie - nie mam co jeść i lodowata woda ![]() rzucilam chlopaka, z ktrym bylam 5 lat i teraz mam ochote rzucic siebie z balkonu teraz tyle zaliczen i zaraz zaczyna sie sesja - a ja nie moge przestac plakac oczu mi nie widać!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Wtajemniczenie
|
to, ze ciagle sie nakrecam perspektywa terminow/zaliczen, ile mam do zrobienia, ile mam na to czasu... staje sie spanikowana i w rezultacie tkwie w martwym punkcie... co gorsze, mam swiadomosc tego ze to moja wina... mam czasami wrazenie ze nie nadaje sie do niczego :/
#4259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Ku*ewsko mi wstyd
![]() Neva agejn.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.