Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 09:15   #4231
buu007
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Dzien dobry
Juz myslalam wczoraj ze sie wizaz zepsul bo od 23zadnej wiadomosci

Ewcik duzo zdrowka dla corci,i obys Ty nic nie zlapala

Kasiulka biedaku kuruj sie jak mozesz jakimis domowymi sposobami,i wygrzej sie

Maciejka co za pajac a nie lekarz tak sobie na wakacje pojechalas mam nadzieje ze zlapiesz Twojego gina i on ci powie co i jak

Ewa jeszcze raz gratulujemy Agatki tez duza sie urodzila

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:17   #4232
zielona butelka
Zakorzenienie

Jestem i ja

Ewa- gratulacje i niech Agatka zdrowo rośnie, trzymam kciuki!!
Kasia -współczuję, ja codziennie budze się z zapchanym nosem i się boję, że to jakieś choróbsko, ale nie... to chyba ten ciążowy, bo jak się wysmarkam raz i drugi to już nic nie mam. Herbatkę z soczkiem malinowym i do przodu!

Ewcik - biedna ty, ciekawe czym mała się zatruła. Oby nie wirus jakiś i na ciebie nie przeszło.

Maciejka - to mnie właśnie najbardziej denerwuje. Łażą na tych obchodach, burczą coś sobie pod nosem, zapisują i idą dalej. Ani cześć ani pocałuj w d....

U mnie od wczoraj mocne Braxtony. Brzuch mi sztywnieje tak mniej więcej na 30 sek, potem odpuszcza, ale bez bólów na dole. Nieprzyjemne to jest... a dziś ciężki dzień, bo musimy jechać wybrać M buty ( uznali nam reklamację), po komodę na drugi koniec miasta a wieczorem przychodzą znajomi, więc będzie intensywnie.

Mala a ty jak po s... ? Coś się ruszyło?
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:21   #4233
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Laski ja umieram. Mam taaaaaki katar, bol gardła i głowy. Brat mnie zaraził. Z chora cora jestem w domu od tygodnia ale nic sie nie działo. Brata cos wzięło ze 3 dni temu i ja tez juz mam. Głowa mi odpada... Nie mogę jutro rodzic, cesarka za pasem a ja na oczy nie widzę
Akurat teraz musiało się przyplątać ;/ Kuruj się kochana, grzej ile wlezie, może będzie lepiej
Stary 2015-01-24, 09:22   #4234
Asia1105
Wtajemniczenie

Moja noc też w miarę przespana

Ewa gratulacje

Maciejka jakiaś masakra, po kiego wała Cię trzymają? !?!

Ewcik zdrowia dla córci

Kasieńka kurcze, współczuję. Kuruj się jakoś domowymi sposobami może albo lepiej do lekarza, póki bardziej się nie rozwinęło

Aggo u mnie nie sprawdzi się i ten podkład z Ikea. Ja tak śpię, że i prześcieradło z gumką ściągam, ale dzięki
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:29   #4235
1141655
Zakorzenienie

Asia ja tez juz nic nie podkladam pod przescieradlo probowalam,ale podobnie jak u Ciebie, ląduje wszędzie
stwierdziłam, że chlustu filmowego chyba nie zalicze
a na materacu i tak mamy taki ochraniacz na gumki zalozony,wiec moze nie bedzie duzej draki A jak bedzie duza draka to bedzie nowy materac Mam takie samo podejscie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość

U mnie od wczoraj mocne Braxtony. Brzuch mi sztywnieje tak mniej więcej na 30 sek, potem odpuszcza, ale bez bólów na dole. Nieprzyjemne to jest... a dziś ciężki dzień, bo musimy jechać wybrać M buty ( uznali nam reklamację), po komodę na drugi koniec miasta a wieczorem przychodzą znajomi, więc będzie intensywnie.

Mala a ty jak po s... ? Coś się ruszyło?
Ohohoh tzn,ze ja tego jeszcze nie mialam.. nic mi sie nie spina na dluzszy czas .... tzn ze przenosze do marca

Troche dzis sie nachodzisz , oszczedzaj sie ile wlezie

My dzis SR, a potem M chce gdzies jechac na jedzenie nanananana Ja powinnam do Salad story jedynie

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:30   #4236
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziekuje moje mamusie kochane. Bede sie kurowac ile wlezie i niech sie skonczy na samym katarze.

Jeszcze wiesci z frontu wlasnie wylazl mi czop tudziez czesc czopa. Lekko podbarwiony na brazowo.

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:33   #4237
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje moje mamusie kochane. Bede sie kurowac ile wlezie i niech sie skonczy na samym katarze.

Jeszcze wiesci z frontu wlasnie wylazl mi czop tudziez czesc czopa. Lekko podbarwiony na brazowo.
Ohoho, obyś dotrzymała do terminu cc
Stary 2015-01-24, 09:36   #4238
1141655
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiula moze nawet Apap bym wziela przeciwzapalnie w razie W...zeby Cie do tego cc nie rozlozylo mocniej, zeby Ci daty nie przesuneli czy cos
bo ja nie wiem jak to jest w przypadku infekcji :/

Oooo czop wyszedl wowowowow ... niezle

Stary 2015-01-24, 09:39   #4239
zielona butelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Asia ja tez juz nic nie podkladam pod przescieradlo probowalam,ale podobnie jak u Ciebie, ląduje wszędzie
stwierdziłam, że chlustu filmowego chyba nie zalicze
a na materacu i tak mamy taki ochraniacz na gumki zalozony,wiec moze nie bedzie duzej draki A jak bedzie duza draka to bedzie nowy materac Mam takie samo podejscie

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Ohohoh tzn,ze ja tego jeszcze nie mialam.. nic mi sie nie spina na dluzszy czas .... tzn ze przenosze do marca

Troche dzis sie nachodzisz , oszczedzaj sie ile wlezie

My dzis SR, a potem M chce gdzies jechac na jedzenie nanananana Ja powinnam do Salad story jedynie
Salad story mnie zabiło Postaram się oszczędzać, ale w domu mess, coś na wieczór do amku też trzeba zrobić, wiem że M ogarnie, ja będę głównie asystować, ale samo trzymanie pionu czasem już bywa trudne.

Cytat:

U la! Spoko dasz radę, zaciskaj nóżki do cc. Leż w łóżeczku.

Ja sobie kupiłamw rossmanie takie dziecięce podkłady jednorazowe do przewijania i chyba to podłożę... chociaż jakoś tak głupio.
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:40   #4240
1141655
Zakorzenienie

Ok ja ide wstawic wode na kawke, M juz wraca z cieplymi bułeczkami na sniadanko Jest pięknie , ja nie jestem obolała - mam nadzieję, że tak do końca dnia zostanie
na 13 SR , dzis karmienie piersią

Stary 2015-01-24, 09:44   #4241
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Kasiula moze nawet Apap bym wziela przeciwzapalnie w razie W...zeby Cie do tego cc nie rozlozylo mocniej, zeby Ci daty nie przesuneli czy cos
bo ja nie wiem jak to jest w przypadku infekcji :/

Oooo czop wyszedl wowowowow ... niezle
też się zastanawiam czy robią cc przy chorobie

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:46   #4242
meire
Zakorzenienie

Kasiula.. kup sobie apap przeziebienie fast.. jest bezpieczny.. wypij goracy i do lozka.. mnie ostatnio postawil na nogi jak znow zaczynalo mnie rozkladac...
A ja na szczescie pozbylam sie zatokowego kataru dzieki sterydom... wiec zaczynam sie obawiac ze to moze byc na tle alergicznym... ehh... po porodzie umawiam sie do alergologa...

U mnie noc tez obfita w przepowiadacze ale na tym ich rola sie konczy... nic sie nie rozwija.. czekam dalej.. zaraz sie ogarniam i biore za ostre sprzatanie...

Jeszcze mnie kot tak zdenerwowal ze myslalam ze ja zabije... zrobila kupe w lazience na kremowym dywaniku.. nie wspomne o tym, ze kuwete miala zaraz obok... takze jeszcze musze to wyprac ale chyba sie masakra... jaka ona jest ostatnio wredna i glupia to az mnie zadziwia... nigdy taka nie byla... a ostatnio nie mozemy dac sobie z nia rady.. nawet druga kotka sie jej boi i ucieka przed nia... niech mi ktos pomoze... bo jak zrobi cos Malej to nie bede juz nad soba panowac..

Udanego dnia dziewuszki.. ja ide ogarniac chalupke.. moze przy mopie cos mnie ruszy..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 09:51   #4243
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Pewnie przed cc robią badania, morfologię i mocz i jak coś wyjdzie nie tak to może przesuwają termin?

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Kasiula.. kup sobie apap przeziebienie fast.. jest bezpieczny.. wypij goracy i do lozka.. mnie ostatnio postawil na nogi jak znow zaczynalo mnie rozkladac...
A ja na szczescie pozbylam sie zatokowego kataru dzieki sterydom... wiec zaczynam sie obawiac ze to moze byc na tle alergicznym... ehh... po porodzie umawiam sie do alergologa...

U mnie noc tez obfita w przepowiadacze ale na tym ich rola sie konczy... nic sie nie rozwija.. czekam dalej.. zaraz sie ogarniam i biore za ostre sprzatanie...

Jeszcze mnie kot tak zdenerwowal ze myslalam ze ja zabije... zrobila kupe w lazience na kremowym dywaniku.. nie wspomne o tym, ze kuwete miala zaraz obok... takze jeszcze musze to wyprac ale chyba sie masakra... jaka ona jest ostatnio wredna i glupia to az mnie zadziwia... nigdy taka nie byla... a ostatnio nie mozemy dac sobie z nia rady.. nawet druga kotka sie jej boi i ucieka przed nia... niech mi ktos pomoze... bo jak zrobi cos Malej to nie bede juz nad soba panowac..

Udanego dnia dziewuszki.. ja ide ogarniac chalupke.. moze przy mopie cos mnie ruszy..
gdzieś czytałam, że jak koty nagle zaczynają się załatwiać poza kuwetą to może coś się dziać z ich zdrowiem, że niby tak sygnalizują

I łączę się w bólu, wiem co to wredny kot
Stary 2015-01-24, 10:07   #4244
logoasia
Zakorzenienie

Zwierzęta podobno wyczuwaja zmianę sytuacji, więc może być tak że teraz będą się dziwnie zachowywać moja psina też ostatnio niespokojna
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:07   #4245
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Bede sie kurowac ile wlezie i niech sie skonczy na samym katarze.
ja w krytycznych sytuacjach katarowych brałam acatar i mi baaardzo pomagał.
A co do czopa to jedna taka to z dwa tygodnie albo więcej bez czopa chodziła.
Dzięki dziewczynki za życzenia zdrówka dla córci. Na razie od 3 godz Mała nie wymiotowała, udało nam się nawet te 3 godz pospać, Ona jeszcze leży mam nadzieję że już nie będzie zrywać - właśnie wstawiłam pierwszą pralkę prania pościeli.
1141655 zazdraszczam tżta i braku bóli
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:10   #4246
wegielek
Rozeznanie

Hejka
Kasia współczuję:/ zwłaszcza teraz. ..jak coś się zacznie fest to raczej cesarki nie przełożą, no bo przecież Małemu nie każą się cofnąć. ..więc mam nadzieję, że jakoś Twoja kondycja go zniechęci do wyjścia i poczeka jeszcze ten tydzień. ..
Ewcia gratulacje-może dziś do nas zajrzysz Agatka też fajna babeczka
MaladT chyba odpoczywa po nocnych harcach
Buu-dziękuję Mały zadowolony, od razu się domyślił że coś się podziało bo na przedpokoju stoi jego stara komoda...no więc stwierdził, że pewnie ma nowe meble, bo przecież mieliśmy kiedyś zmienić (eh spryciarz mały; )). Ale zadowolony z efektu, po wstępnym rozeznaniu dreptał po pokoju tam i z powrotem, trochę oszołomiony
Aga gratki za dobre samopoczucie
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:12   #4247
Asia1105
Wtajemniczenie

Kasia wowwwwwwww czop!! to się szybko kuruj, chociaż Paulina chodziła bez niego miesiąc

Meire oj tego kota tylko

Aga udanych zajęć w SR i miłego wypadu z mężem

A ja lecę sie ogarniac, bo T przyjeżdżają i oczywiście nie dowiesz się człowieku o której "zadzwonimy jak będziemy jechać", nożesz kur.... Ale już zapowiedziała T, że długo nie będą, bo nie chcą po nocy wracać
Jak dla mnie to mogą zostawic nam obiady i jechać, ja nawet mogę się poświecić i zejść na dół
A tak pewnie będzie oglądania wózka i innych rzeczy, o matko
Mam nadzieję, że przywiozą nianię którą zamówili :P
Stary 2015-01-24, 10:12   #4248
wegielek
Rozeznanie

Ewcia to mam nadzieję, że już tak zostanie i córcia się lepiej poczuje
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:16   #4249
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość

U mnie też sie takie pojawiaja na 30-40 sec, zwłaszcza jak długo jestem na nogach.

Cytat:

oooo No kuruj sie koniecznie bo to teraz nie wiadomo kiedy by sie mogło coś dziać.
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:16   #4250
maladT
Zakorzenienie

Witam i ja. Noc z 2 pobudkami. Do chwili obecnej nie było. Także same mycie okien nic nie dało poza opuchnietymi rękoma, nogami, zakwasami na lydkach i bolących mega plecach.

Kasia zdrowia
Ewa gratulacje narodzin malej
Maciejka u nas w szpitalu podobnie ovbchody i informowanie pacjenta wygląda. Mnie też ciagle pytali dlaczego w szpitalu jestem.kurde oni przecież maja powód przyjęcia to po co się pytają. Może jeszcze sposób leczenia z nimi mam ustalać bo oni nie wiedza co robić. Najlepiej olac

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:20   #4251
maciejka1987
Zakorzenienie

A właśnie dostałam opr za to, że za dużo przytyłam w ciąży - 12. I zakazali mi jeść węgle, same warzywa i owoce.. spadło mi 1,5 kg a oni, że za mało? !

A paulina czuje się ogólnie dobrze,ale głodna była wczoraj bo w czwartek nie dostała nic,a wczoraj mogła tylko wodę, a dziś kleik i Suchary. ... mówiła tez ze macica się jej źle kurczy.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:21   #4252
martu_la
Rozeznanie

A ja juz po sniadanku, zmienilam posciel, wstawilam pranie I zastanawiam sie co robic.
W ogole mam wrazenie ze brzuch mi sie troche obnizyl ale maz mowi ze nie widac nic. Ja w sumie tez to bardziej odczuwam niz widze.
Ewek000 gratki z Ookazji narodzin Agatki!

Maciejkawspolczuje. Najgorszy jest ten brak informacji... Mam nadzieje ze pojawi sie Twoj gin niedlugo.

Kasiulkaduzo zdrowka I trzymam kciuki zebus do terminu dotrzymala.

Ewcik zdrowka dla cory
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:23   #4253
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
A właśnie dostałam opr za to, że za dużo przytyłam w ciąży - 12. I zakazali mi jeść węgle, same warzywa i owoce.. spadło mi 1,5 kg a oni, że za mało? !

A paulina czuje się ogólnie dobrze,ale głodna była wczoraj bo w czwartek nie dostała nic,a wczoraj mogła tylko wodę, a dziś kleik i Suchary. ... mówiła tez ze macica się jej źle kurczy.
że co ? że za dużo? chyba zwariowali.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:23   #4254
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mi noc przeszła jako tako...przed snem wypiłam to paskudztwo od gina na drogi moczowe, a że napisał, ze jak dam radę mam po tym nie sikać strasznie się w nocy męczyłam :/. Nie wytrzymałam, poszłam po 5 siku.
Do tego jeszcze jakieś dziwne nogi mam :/. Bolą mnie.

Cytat:
Ewa urodziła, Paulina do niej pisała, ale pisała, że o 15 i waga 3950... takie info dostałam.

Ja żyję i się denerwuje, bo ci lekarze to nic nie wiedzą. Chodzą po obchodzie I nawet nie zerkną w kartę porządnie tylko tak lapu capu. I ciągle nie wiem czy oni się o mnie boją, czy o dziecko. A dziś jeden powiedział -wręcz z wyrzutem- co ja tu robię. A inny wyniki ma pani ok....to skoro ok to po co mocz powtarzała i dietę mi dali? Oby mój gin gdzieś był w weekend to go zaczepie i popytam.
Brawo dla Ewy

Współczuję Ci byc w takiej nieświadomości . Jeszcze Cię tam jabłkami faszerują :/. Wytrzymaj jeszcze troszeczkę

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na echo serca płodu i u mojego gin w szpitalu.
Na pierwszym badaniu spędziłam prawie 1,5 h! Lekarka bardzo dokładna, opowiadała wszystko ze szczegółami, sprawdzała po kilka razy.
I mam rozbieżności w wielkości dziecka- tak ok. 2 tygodnie.

A waga dziecia na podstawie pomiarów to 3 300! Mój przyrost z kolei bez butów (i bez torebki ) to 7 kg.

Lekarka (i potem mój lekarz) powiedzieli, że waga Dziecia jest tylko przybliżona...

I aż się przeraziłam tą wagą... Z czego to wynika? Nie jem fastfooda, czipsów, gotowego ciasta, chrupek. Słodycze dozowałam sobie bardzo oszczędnie. (Przed ciążą też, żeby nie było pochodzę z "cukrzycowego" domu, więc mam sporo nawyków mimowolnie )
I z tego wszystkiego Mąż mi kupił rurki z kruchego ciasta z bitą śmietaną. Zjadłam jedną z takim smakiem, jakbym nic lepszego nie jadła.

Cały dzień miałam zalatany, teraz przygotowywałam jeszcze rzeczy do pracy na jutro. Ale już dopiłam herbatę, więc czas spać
Brawo, ze lekarz tak Cię dokładnie zbadał . Jak mówią to przybliżona waga +/- . Najważniejsze, ze zdrowe

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
No i powtorka z rozrywki. Corcia obudzila sie i chcialam przeprowadzic Ją do sypialni no i siebie bo lezalam obok kanapy na podlodze no i znowu zwymiotowala. OMG ja chce spac. No i od nowa powrot na kanape, goraca herbatka i bajki. Oczywiscie Tż spi :-(
zdrowia dla córci.

Cytat:
Laski ja umieram. Mam taaaaaki katar, bol gardła i głowy. Brat mnie zaraził. Z chora cora jestem w domu od tygodnia ale nic sie nie działo. Brata cos wzięło ze 3 dni temu i ja tez juz mam. Głowa mi odpada... Nie mogę jutro rodzic, cesarka za pasem a ja na oczy nie widzę
biedna, leż, wygrzewaj się, kuruj się. Zdrowia Ci życzę.
I czop odszedł za dotrwanie do terminu

Aga, super masz tego meża. Ciepłe bułeczki mniam.
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:25   #4255
martu_la
Rozeznanie

Cytat:

Co za buce! Przeciez 12 kg to w normie jest! Ja mam 14 na plusie.
Pozdrow Pauline I Madzie. A co wtedy robia jak macica sie zle kurczy?
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:26   #4256
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:

przecież na samych warzywach i owocach człowiek długo nie "pojedzie" . Przecież dziecko musi rosnąć, dlatego stąd te kg. ehh Maciejka, czekaj na swojego gina, ciężko jak cholera tam masz:/.

Trzymam kciuki za Paulinę, zeby wszystko w końcu było dobrze.
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:30   #4257
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:

Przecież 12 kg to mało, wydziwiaja, chyba nie wiedzą do czego sie przyczepić eh.

Pozdrów Pauline

U mnie sypie śnieg, 1 raz od 3 tygodni chyba

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2015-01-24 o 10:35
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:37   #4258
AGATA2605
Rozeznanie

Hej mamuśki,

Kasiulka22
- kuruj się, pogoda też taka jest fatalna(przynajmniej u mnie) że wszyscy chorują. Dużo zdrówka życzę

Ewka- gratuluję jeszcze raz Córy czekam ze zniecierpliwieniem na dalsze wieści

Edytowane przez AGATA2605
Czas edycji: 2015-01-24 o 10:43
AGATA2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-24, 10:49   #4259
Asia1105
Wtajemniczenie

Maciejka Ty weź uciekaj z tego szpitala! Przecież to jakieś jełopy!
Stary 2015-01-24, 10:52   #4260
AGATA2605
Rozeznanie

Dla mnie też to jest niezrozumiałe że czepiają się strasznie wagi, 12 kilo to jest przecież chyba normalne Mój Gin też dogłębnie obczaja moją wagę za każdym razem jak jestem na wizycie.

Ogólnie w ten zimowy czas to przynajmniej dla mnie ciężko jest być
w ciąży, ciągłe przeziębienia, dołująca pogoda chyba to wyczekiwanie na Małą i ta aura za oknem powoduje że mam jakiś spadek formy.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości