|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Dzien dobry
Juz myslalam wczoraj ze sie wizaz zepsul bo od 23zadnej wiadomosci Ewcik duzo zdrowka dla corci,i obys Ty nic nie zlapala Kasiulka biedaku kuruj sie jak mozesz jakimis domowymi sposobami,i wygrzej sieMaciejka co za pajac a nie lekarz tak sobie na wakacje pojechalas mam nadzieje ze zlapiesz Twojego gina i on ci powie co i jakEwa jeszcze raz gratulujemy Agatki tez duza sie urodzila
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
Ewa- gratulacje i niech Agatka zdrowo rośnie, trzymam kciuki!! Kasia -współczuję, ja codziennie budze się z zapchanym nosem i się boję, że to jakieś choróbsko, ale nie... to chyba ten ciążowy, bo jak się wysmarkam raz i drugi to już nic nie mam. Herbatkę z soczkiem malinowym i do przodu! Ewcik - biedna ty, ciekawe czym mała się zatruła. Oby nie wirus jakiś i na ciebie nie przeszło. Maciejka - to mnie właśnie najbardziej denerwuje. Łażą na tych obchodach, burczą coś sobie pod nosem, zapisują i idą dalej. Ani cześć ani pocałuj w d.... U mnie od wczoraj mocne Braxtony. Brzuch mi sztywnieje tak mniej więcej na 30 sek, potem odpuszcza, ale bez bólów na dole. Nieprzyjemne to jest... a dziś ciężki dzień, bo musimy jechać wybrać M buty ( uznali nam reklamację Mala a ty jak po s... ? Coś się ruszyło? |
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja noc też w miarę przespana ![]() Ewa gratulacje ![]() Maciejka jakiaś masakra, po kiego wała Cię trzymają? !?! Ewcik zdrowia dla córci Kasieńka kurcze, współczuję. Kuruj się jakoś domowymi sposobami może albo lepiej do lekarza, póki bardziej się nie rozwinęło Aggo u mnie nie sprawdzi się i ten podkład z Ikea. Ja tak śpię, że i prześcieradło z gumką ściągam, ale dzięki
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia ja tez juz nic nie podkladam pod przescieradlo
stwierdziłam, że chlustu filmowego chyba nie zalicze a na materacu i tak mamy taki ochraniacz na gumki zalozony,wiec moze nie bedzie duzej draki ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Troche dzis sie nachodzisz , oszczedzaj sie ile wlezie ![]() My dzis SR, a potem M chce gdzies jechac na jedzenie nanananana Ja powinnam do Salad story jedynie
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje moje mamusie kochane. Bede sie kurowac ile wlezie i niech sie skonczy na samym katarze.
Jeszcze wiesci z frontu wlasnie wylazl mi czop tudziez czesc czopa. Lekko podbarwiony na brazowo.
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja nie wiem jak to jest w przypadku infekcji :/ Oooo czop wyszedl wowowowow ... niezle
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się oszczędzać, ale w domu mess, coś na wieczór do amku też trzeba zrobić, wiem że M ogarnie, ja będę głównie asystować, ale samo trzymanie pionu czasem już bywa trudne.Cytat:
Ja sobie kupiłamw rossmanie takie dziecięce podkłady jednorazowe do przewijania i chyba to podłożę... chociaż jakoś tak głupio.
|
||
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja ide wstawic wode na kawke, M juz wraca z cieplymi bułeczkami na sniadanko
Jest pięknie , ja nie jestem obolała - mam nadzieję, że tak do końca dnia zostanie ![]() na 13 SR , dzis karmienie piersią
|
|
#4241 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula.. kup sobie apap przeziebienie fast.. jest bezpieczny.. wypij goracy i do lozka.. mnie ostatnio postawil na nogi jak znow zaczynalo mnie rozkladac...
A ja na szczescie pozbylam sie zatokowego kataru dzieki sterydom... U mnie noc tez obfita w przepowiadacze ale na tym ich rola sie konczy... nic sie nie rozwija.. czekam dalej.. zaraz sie ogarniam i biore za ostre sprzatanie...Jeszcze mnie kot tak zdenerwowal ze myslalam ze ja zabije... zrobila kupe w lazience na kremowym dywaniku.. nie wspomne o tym, ze kuwete miala zaraz obok... masakra... jaka ona jest ostatnio wredna i glupia to az mnie zadziwia... nigdy taka nie byla... a ostatnio nie mozemy dac sobie z nia rady.. nawet druga kotka sie jej boi i ucieka przed nia... niech mi ktos pomoze... ![]() Udanego dnia dziewuszki.. ja ide ogarniac chalupke.. moze przy mopie cos mnie ruszy..
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie przed cc robią badania, morfologię i mocz i jak coś wyjdzie nie tak to może przesuwają termin?
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() I łączę się w bólu, wiem co to wredny kot
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Zwierzęta podobno wyczuwaja zmianę sytuacji, więc może być tak że teraz będą się dziwnie zachowywać
moja psina też ostatnio niespokojna
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do czopa to jedna taka to z dwa tygodnie albo więcej bez czopa chodziła. ![]() Dzięki dziewczynki za życzenia zdrówka dla córci. Na razie od 3 godz Mała nie wymiotowała, udało nam się nawet te 3 godz pospać, Ona jeszcze leży mam nadzieję że już nie będzie zrywać - właśnie wstawiłam pierwszą pralkę prania pościeli. 1141655 zazdraszczam tżta i braku bóli
|
|
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Kasia współczuję:/ zwłaszcza teraz. ..jak coś się zacznie fest to raczej cesarki nie przełożą, no bo przecież Małemu nie każą się cofnąć. ..więc mam nadzieję, że jakoś Twoja kondycja go zniechęci do wyjścia i poczeka jeszcze ten tydzień. .. Ewcia gratulacje-może dziś do nas zajrzysz Agatka też fajna babeczka![]() MaladT chyba odpoczywa po nocnych harcach ![]() Buu-dziękuję Mały zadowolony, od razu się domyślił że coś się podziało bo na przedpokoju stoi jego stara komoda...no więc stwierdził, że pewnie ma nowe meble, bo przecież mieliśmy kiedyś zmienić (eh spryciarz mały; )). Ale zadowolony z efektu, po wstępnym rozeznaniu dreptał po pokoju tam i z powrotem, trochę oszołomiony![]() Aga gratki za dobre samopoczucie
|
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia wowwwwwwww czop!! to się szybko kuruj, chociaż Paulina chodziła bez niego miesiąc
![]() Meire oj tego kota tylko ![]() Aga udanych zajęć w SR i miłego wypadu z mężem ![]() A ja lecę sie ogarniac, bo T przyjeżdżają i oczywiście nie dowiesz się człowieku o której "zadzwonimy jak będziemy jechać", nożesz kur.... Ale już zapowiedziała T, że długo nie będą, bo nie chcą po nocy wracać Jak dla mnie to mogą zostawic nam obiady i jechać, ja nawet mogę się poświecić i zejść na dół A tak pewnie będzie oglądania wózka i innych rzeczy, o matko ![]() Mam nadzieję, że przywiozą nianię którą zamówili :P |
|
|
|
#4248 |
|
Rozeznanie
|
Ewcia to mam nadzieję, że już tak zostanie i córcia się lepiej poczuje
|
|
|
|
#4249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
oooo No kuruj sie koniecznie bo to teraz nie wiadomo kiedy by sie mogło coś dziać.
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja. Noc z 2 pobudkami. Do chwili obecnej
Kasia zdrowia Ewa gratulacje narodzin malej Maciejka u nas w szpitalu podobnie ovbchody i informowanie pacjenta wygląda. Mnie też ciagle pytali dlaczego w szpitalu jestem.kurde oni przecież maja powód przyjęcia to po co się pytają. Może jeszcze sposób leczenia z nimi mam ustalać bo oni nie wiedza co robić. Najlepiej olac
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie dostałam opr za to, że za dużo przytyłam w ciąży - 12. I zakazali mi jeść węgle, same warzywa i owoce.. spadło mi 1,5 kg a oni, że za mało? !
A paulina czuje się ogólnie dobrze,ale głodna była wczoraj bo w czwartek nie dostała nic,a wczoraj mogła tylko wodę, a dziś kleik i Suchary. ... mówiła tez ze macica się jej źle kurczy.
|
#4252 |
|
Rozeznanie
|
A ja juz po sniadanku, zmienilam posciel, wstawilam pranie I zastanawiam sie co robic.
W ogole mam wrazenie ze brzuch mi sie troche obnizyl ale maz mowi ze nie widac nic. Ja w sumie tez to bardziej odczuwam niz widze. Ewek000 gratki z Ookazji narodzin Agatki! ![]() Maciejkawspolczuje. Najgorszy jest ten brak informacji... Mam nadzieje ze pojawi sie Twoj gin niedlugo. Kasiulkaduzo zdrowka I trzymam kciuki zebus do terminu dotrzymala. Ewcik zdrowka dla cory |
|
|
|
#4253 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mi noc przeszła jako tako...przed snem wypiłam to paskudztwo od gina na drogi moczowe, a że napisał, ze jak dam radę mam po tym nie sikać strasznie się w nocy męczyłam :/. Nie wytrzymałam, poszłam po 5 siku. Do tego jeszcze jakieś dziwne nogi mam :/. Bolą mnie. Cytat:
![]() Współczuję Ci byc w takiej nieświadomości . Jeszcze Cię tam jabłkami faszerują :/. Wytrzymaj jeszcze troszeczkę Cytat:
. Jak mówią to przybliżona waga +/- . Najważniejsze, ze zdrowe Cytat:
Cytat:
I czop odszedł za dotrwanie do terminu ![]() Aga, super masz tego meża. Ciepłe bułeczki mniam. |
||||
|
|
|
#4255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrow Pauline I Madzie. A co wtedy robia jak macica sie zle kurczy? |
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Paulinę, zeby wszystko w końcu było dobrze. |
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrów Pauline U mnie sypie śnieg, 1 raz od 3 tygodni chyba Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2015-01-24 o 10:35 |
|
|
|
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki,
![]() Kasiulka22- kuruj się, pogoda też taka jest fatalna(przynajmniej u mnie ) że wszyscy chorują. Dużo zdrówka życzę Ewka- gratuluję jeszcze raz Córy czekam ze zniecierpliwieniem na dalsze wieści
Edytowane przez AGATA2605 Czas edycji: 2015-01-24 o 10:43 |
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka Ty weź uciekaj z tego szpitala! Przecież to jakieś jełopy!
|
|
|
|
#4260 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie też to jest niezrozumiałe że czepiają się strasznie wagi, 12 kilo to jest przecież chyba normalne
Mój Gin też dogłębnie obczaja moją wagę za każdym razem jak jestem na wizycie. Ogólnie w ten zimowy czas to przynajmniej dla mnie ciężko jest być w ciąży, ciągłe przeziębienia, dołująca pogoda
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

kuruj sie jak mozesz jakimis domowymi sposobami,i wygrzej sie
tak sobie na wakacje pojechalas mam nadzieje ze zlapiesz Twojego gina i on ci powie co i jak
tez duza sie urodzila

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czekam dalej.. zaraz sie ogarniam i biore za ostre sprzatanie...
nie wspomne o tym, ze kuwete miala zaraz obok...
masakra... jaka ona jest ostatnio wredna i glupia to az mnie zadziwia... nigdy taka nie byla... a ostatnio nie mozemy dac sobie z nia rady.. nawet druga kotka sie jej boi i ucieka przed nia... niech mi ktos pomoze... 

oooo No kuruj sie koniecznie bo to teraz nie wiadomo kiedy by sie mogło coś dziać.