Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-27, 15:41   #4231
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
madzik ma do wszystkiego gotową teorię. absolutnie wszystko jest u niej wytłumaczalne, kupowanie sukni na alliexpress, żebranie o kamerę, gównoburza na jutubie i tutaj, wszystko ma podstawy.

a że ogólnie ciary żenady, to inna kwestia.
mnie rozwala to jej gadanie, że coś tańszego jest lepsze niż droższe. ona tego nie miała, ale wie. tak samo pędzle ril tekniks- ona wie, że są takie same jak oryginały, bo ona DOTYKAŁA u kogoś.
z tym alliexpres i podróbami, które masowo się tam sprzedaje to jest jakaś masakra. Pół biedy z pędzlami czy innymi akcesoriami, ale masa dziewczyn kupuje podrobione kosmetyki, chwali się 'bogatym' wyposażeniem kufra i ładuje to ludziom na twarz
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 15:44   #4232
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A z jakiego miasta jesteś? Mnie się wydaje, że trzeba szukać szkółki jogi, na zajęcia z jogi na siłownię bym nie poszła, nie wiem, nie przekonuje mnie taka forma. W szkole jogi, przynajmniej w tej mojej, panowała świetna atmosfera, całe miejsce było takie klimatyczne.
Ja akurat chodzę na zajęcia z jogi na siłowni, gdzie prowadzonych jest też mnóstwo innych zajęć. Fakt, że w typowej szkole jogi może być bardziej relaksująca atmosfera (wystrój, światło, kadzidełka itp.), ale ja też jestem zadowolona z zajęć u siebie, instruktorka zawsze przygasza światła na sali, puszcza jakąś relaksującą, orientalną muzykę i jest miło i spokojnie. Za ścianą dziewczyny ćwiczą na sprzętach, ale nie słychać tego w sali zajęciowej i nie przeszkadza mi to specjalnie, do tego instruktorka jest świetna.
d357993fb563d96255a580a524765665475ea94f_5ff3ac0237767 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 15:45   #4233
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
z tym alliexpres i podróbami, które masowo się tam sprzedaje to jest jakaś masakra. Pół biedy z pędzlami czy innymi akcesoriami, ale masa dziewczyn kupuje podrobione kosmetyki, chwali się 'bogatym' wyposażeniem kufra i ładuje to ludziom na twarz
tanie sztuczne chińskie rzęsy do przedłużania
Stary 2016-01-27, 15:46   #4234
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
A z jakiego miasta jesteś? Mnie się wydaje, że trzeba szukać szkółki jogi, na zajęcia z jogi na siłownię bym nie poszła, nie wiem, nie przekonuje mnie taka forma. W szkole jogi, przynajmniej w tej mojej, panowała świetna atmosfera, całe miejsce było takie klimatyczne, prowadzący, sama właścicielka, która też ma zajęcia, no po prostu klimat, sprzęt, wegańskie jedzonko domowej roboty można kupić, różne warsztaty i dodatkowe zajęcia.
Jestem z Krakowa, jest tu trochę tych szkół więc nie wiem czy na coś szczególnie zwrócić uwagę czy kierować się tylko opiniami w necie co nie do końca mi odpowiada. Tak jak piszesz, zajęcia w klubach fitness odpadają
Stary 2016-01-27, 15:47   #4235
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie. Nie potrafię zrozumieć osób, które kupują tam podróbki i się jeszcze tym chwala. Osobiście bardzo dużo rzeczy stamtąd zamawiam ale głównie są to akcesoria do wędkowania dla mojego faceta. Najśmieszniejsze są dziewczyny, które kupują tam Korsy i inne Chanele-przeciez to z daleka widać, że oryginał to to nie jest..

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 15:48   #4236
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iamdanifromcalifornia Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za rady, w takim razie zacznę od zajęć z instruktorem.
Jakieś porady co do wybrania odpowiedniej szkoły, instruktora? Na co powinnam szczególnie zwrócić uwagę?
Warto poczytać jakieś opinie w internecie na temat szkół w Twoim mieście. Wiadomo, że zawsze bierze się tez pod uwagę godziny zajęć i odległość szkoły od naszego domu, bo dojeżdżanie po nocach na drugi koniec miasta może jednak zniechęcić.

Najważniejsza jest nie tyle szkoła, co odpowiedni dla nas nauczyciel. Trzeba pójść na zajęcia i zobaczyć czy między Tobą, a nauczycielem "zaskoczyło". Jeśli Ci się nie spodoba, to nie zrażaj się do jogi, tylko idź na zajęcia do innej osoby, aż w końcu znajdziesz swojego ulubionego.
W wielu szkołach pierwsze zajęcia są bezpłatne, więc możesz nie kupować od razu karnetu, tylko pójść w kilka miejsc i wybrać takie, które Ci najbardziej odpowiada.

EDIT: teraz doczytałam, że jesteś z Krakowa - ja też! Zerknij sobie na Meli Melo na Krowoderskiej, ja tam chodzę

EDIT2: jeśli chodzi zajęcia na siłowni, to nie mówię nie... Ale! Trzeba sprawdzić, czy nauczyciel jest prawdziwym nauczycielem jogi, czy tylko trenerką fitness, która dodatkowo sobie robi jogę, bo to duża różnica. Prawdziwy nauczyciel wie o jodze dużo więcej, niż tylko pokazanie pozycji. No i w siłowniach jest też problem z ilością osób - jak chodzę czasem na pilates to potrafi być 30 osób na sali i wtedy wiadomo, że prowadząca nie podejdzie do każdego. A w mojej szkole jogi jest max 6 osób na zajęciach. Nauczycielka ma czas dla każdego, z każdym się zna, wie na jakim jest poziomie itp.

Edytowane przez mangosteen
Czas edycji: 2016-01-27 o 15:55
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 15:48   #4237
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
madzik ma do wszystkiego gotową teorię. absolutnie wszystko jest u niej wytłumaczalne, kupowanie sukni na alliexpress, żebranie o kamerę, gównoburza na jutubie i tutaj, wszystko ma podstawy.

mnie rozwala to jej gadanie, że coś tańszego jest lepsze niż droższe. ona tego nie miała, ale wie. tak samo pędzle ril tekniks- ona wie, że są takie same jak oryginały, bo ona DOTYKAŁA u kogoś.
Hm a o jaką suknie chodzi? Bo nie jestem w temacie :-P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 15:54   #4238
201607131110
Konto usunięte

[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;54631361]Ja akurat chodzę na zajęcia z jogi na siłowni, gdzie prowadzonych jest też mnóstwo innych zajęć. Fakt, że w typowej szkole jogi może być bardziej relaksująca atmosfera (wystrój, światło, kadzidełka itp.), ale ja też jestem zadowolona z zajęć u siebie, instruktorka zawsze przygasza światła na sali, puszcza jakąś relaksującą, orientalną muzykę i jest miło i spokojnie. Za ścianą dziewczyny ćwiczą na sprzętach, ale nie słychać tego w sali zajęciowej i nie przeszkadza mi to specjalnie, do tego instruktorka jest świetna.[/QUOTE]

No tak, to prawda, zależy, co kto lubi, ja nie lubię samych siłowni - szatni, sal, sporej ilości ludzi, moja szkoła jogi dawała mi spokój i intymność, a tego właśnie potrzebowałam ; )
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:00   #4239
201607231711
Konto usunięte

Rachel Aust
GETTING LEAN: PCOS + Home VS Gym + Get more workout

Three Healthy Snack Recipes | AD | ViviannaDoesFood

nissiax
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:02   #4240
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość

Madzik kupiła na swój ślub suknie z alli za 200 zł twierdząc, ze jest identyczna jak inna z salonu.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:07   #4241
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Madzik kupiła na swój ślub suknie z alli za 200 zł twierdząc, ze jest identyczna jak inna z salonu.
Waaaaat?! Hahahaha No nieźle.. akurat sobie przeglądałam jej zdjęcia z IG i ona niezbyt dobrze w niej wyglądała. Po drugie przy jej wymiarach (nie, nie mam nic do ludzi "większych", sama do nich należę) nie porywałabym się na kupno SUKNI ŚLUBNEJ na Ali. Przecież wiadomo jak wyglądają chińskie rozmiary a po drugie to taką suknię chyba lepiej przymierzyć i zobaczyć jak się w niej wygląda..
Ale skoro Madzik twierdzi, że to ta sama co w salonie to wychodzi na to, że nie tylko RT ma dwie linie produkcyjne xDD
Stary 2016-01-27, 16:10   #4242
201607231711
Konto usunięte

Agnieszka - pędzle do podkładu

Doncia

Edytowane przez 201607231711
Czas edycji: 2016-01-27 o 16:16
201607231711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:12   #4243
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Waaaaat?! Hahahaha No nieźle.. akurat sobie przeglądałam jej zdjęcia z IG i ona niezbyt dobrze w niej wyglądała. Po drugie przy jej wymiarach (nie, nie mam nic do ludzi "większych", sama do nich należę) nie porywałabym się na kupno SUKNI ŚLUBNEJ na Ali. Przecież wiadomo jak wyglądają chińskie rozmiary a po drugie to taką suknię chyba lepiej przymierzyć i zobaczyć jak się w niej wygląda..
Ale skoro Madzik twierdzi, że to ta sama co w salonie to wychodzi na to, że nie tylko RT ma dwie linie produkcyjne xDD

Ależ zakup tej sukni był podparty całą linią argumentacji: bo to była TA SAMA suknia co włoska suknia z salonu, bo ta suknia z Włoch, to była z Chin, Madzik wie, bo przecież przymierzała włoską suknie z Chin a miesiąc pózniej przysłali jej chińską suknie z Chin i no I-DEN-TY-KO.

It's legit, b*tch!
Stary 2016-01-27, 16:16   #4244
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:

Ślubną

btw madzik pokazała zdjęcia w tej sukni?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2016-01-27 o 16:18
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:18   #4245
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wlaczylam karoline. Naprawde nie wiem dlaczego ona sobie robi takà szpachle. Ciasto na calym nosie, nawet pod nosem nad ustami. Bardzo czesto to u niej widze nawet na zwyklym malym okienku youtube
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:19   #4246
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Warto poczytać jakieś opinie w internecie na temat szkół w Twoim mieście. Wiadomo, że zawsze bierze się tez pod uwagę godziny zajęć i odległość szkoły od naszego domu, bo dojeżdżanie po nocach na drugi koniec miasta może jednak zniechęcić.

Najważniejsza jest nie tyle szkoła, co odpowiedni dla nas nauczyciel. Trzeba pójść na zajęcia i zobaczyć czy między Tobą, a nauczycielem "zaskoczyło". Jeśli Ci się nie spodoba, to nie zrażaj się do jogi, tylko idź na zajęcia do innej osoby, aż w końcu znajdziesz swojego ulubionego.
W wielu szkołach pierwsze zajęcia są bezpłatne, więc możesz nie kupować od razu karnetu, tylko pójść w kilka miejsc i wybrać takie, które Ci najbardziej odpowiada.

EDIT: teraz doczytałam, że jesteś z Krakowa - ja też! Zerknij sobie na Meli Melo na Krowoderskiej, ja tam chodzę

EDIT2: jeśli chodzi zajęcia na siłowni, to nie mówię nie... Ale! Trzeba sprawdzić, czy nauczyciel jest prawdziwym nauczycielem jogi, czy tylko trenerką fitness, która dodatkowo sobie robi jogę, bo to duża różnica. Prawdziwy nauczyciel wie o jodze dużo więcej, niż tylko pokazanie pozycji. No i w siłowniach jest też problem z ilością osób - jak chodzę czasem na pilates to potrafi być 30 osób na sali i wtedy wiadomo, że prowadząca nie podejdzie do każdego. A w mojej szkole jogi jest max 6 osób na zajęciach. Nauczycielka ma czas dla każdego, z każdym się zna, wie na jakim jest poziomie itp.
Meli Melo właśnie brałam pod uwagę bo mieszkam kilka minut pieszo od tej szkoły

Cytat:

No tak, to prawda, zależy, co kto lubi, ja nie lubię samych siłowni - szatni, sal, sporej ilości ludzi, moja szkoła jogi dawała mi spokój i intymność, a tego właśnie potrzebowałam ; )
No właśnie ja tego też oczekuje od takich zajęć. Odpowiedniej, intymnej atmosfery, klimatu.
Stary 2016-01-27, 16:19   #4247
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ślubną

btw madzik pokazała zdjęcia w tej sukni?

Chyba są na Insta.
Stary 2016-01-27, 16:39   #4248
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

I woski z fabryki świec w porównaniu z yankee! Bo są za zlocisza
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:48   #4249
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
I woski z fabryki świec w porównaniu z yankee! Bo są za zlocisza
Weź mi nie przypominaj o tych "woskach".. Kiedyś, kieeedyś jak ją oglądałam to właśnie przez nią natknęłam się na te woski i po kilku miesiącach zamówiłam kilka sztuk dla mnie i dla dziewczyny brata. Takiego g*** to ja dawno nie miałam, zero zapachu a jak już był to zapach palonego plastiku, rozłamać tego na pół się nie dało. Aż wstyd mi było, że dałam to komuś. Nigdy więcej. Jednak wolę zapłacić te 8-9 zł i mieć normalny wosk, który da się pokruszyć i można odpalać kilka razy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 16:50   #4250
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

jest Słoń i Lew jest tez Wąż i Małża
stylizacje: https://www.facebook.com/stylizacje/...type=3&theater
Stary 2016-01-27, 16:52   #4251
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

"zawsze mówimy do siebie wąż i małża"

O infantylizacji youtuberow chyba prędzej można doktorat napisać niz o nas.
Stary 2016-01-27, 16:53   #4252
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
No proszę..mały zwierzyniec nam się robi. Jak na moje to trochę dziecinne.
Stary 2016-01-27, 16:55   #4253
201605301111
Konto usunięte

Ja tan częściej w ich blogach słyszę "darek" i #karo/karolina", no ale skoro twierdza ze waz i malz

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
No proszę..mały zwierzyniec nam się robi. Jak na moje to trochę dziecinne.

Określenia jak określenia, ale sposób przekazania tego jak dla mnie gimbaza. Moze ze dwie klasy wyżej niż Oleska ale still
Stary 2016-01-27, 16:56   #4254
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Ja tan częściej w ich blogach słyszę "darek" i #karo/karolina", no ale skoro twierdza ze waz i malz

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Określenia jak określenia, ale sposób przekazania tego jak dla mnie gimbaza. Moze ze dwie klasy wyżej niż Oleska ale still
Dokładnie. Ja pierwszy raz "słyszę", że oni niby do siebie mówią Wąż i Małża..
Stary 2016-01-27, 16:56   #4255
201606201142
Konto usunięte

Cytat:
o Bożeno, to brzmi okropnie i przede wszystkim dwuznacznie. Mnie się to bardzo brzydko kojarzy...
201606201142 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:58   #4256
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Pisałam o tym parę dni temu. Tam są podróby absolutnie wszystkich topowych kosmetyków. Ciekawe ile jutuberek zaopatrzyło się tam w kosmetyki
Po co ja kupowałam sobie paletkę do konturowania z ABH, skoro tam można ją dostać na 11 dolców. Pewnie z tej samej fabryki
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 16:58   #4257
Munkaa
Zakorzenienie

Podkład i BB mam już -podkład ma jakieś jasne tony, ale czy one są różowe - nie sądzę, na pewno nie jest to klasiko żółty podkład, jak Healthy Mix, ale nie ciemnieje, nieźle wygląda na twarzy, choć myslę, że będęgo mieszała z total żółtym AA i wtedy będzie perfekto. W każdym razie - nałożony Beauty Blenderem wygląda jak marzenie, druga idealna skóra - cudowność A na to MAC Mineralize Skinfinish Natural i jestem zadowolona 200%. Dziękuję za wszystkie polecenia i przekonywanie mnie - dobrze wydany pieniądz!

Czym najlepiej myć Beauty Blender? Jakieś pielęgnacyjne rady?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 17:00   #4258
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Pisałam o tym parę dni temu. Tam są podróby absolutnie wszystkich topowych kosmetyków. Ciekawe ile jutuberek zaopatrzyło się tam w kosmetyki
Po co ja kupowałam sobie paletkę do konturowania z ABH, skoro tam można ją dostać na 11 dolców. Pewnie z tej samej fabryki
Wiadomo, ze z tej samej fabryki! Tylko z innej linii produkcyjnej xD Madzik z pewnością potwierdzi :P
Stary 2016-01-27, 17:14   #4259
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość
o Bożeno, to brzmi okropnie i przede wszystkim dwuznacznie. Mnie się to bardzo brzydko kojarzy...

Jezu, dopiero teraz o tym pomyślałam, dzieki ;-;

Mam jutro egzamin z socjolingwistyki, poza pytaniami musze tez zrobić polgodzinna prezentacje. Szkoda, ze wczesniej nie wpadłam na pomysł żeby ja zrobić o języku jutuba :c
Stary 2016-01-27, 17:18   #4260
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Podkład i BB mam już -podkład ma jakieś jasne tony, ale czy one są różowe - nie sądzę, na pewno nie jest to klasiko żółty podkład, jak Healthy Mix, ale nie ciemnieje, nieźle wygląda na twarzy, choć myslę, że będęgo mieszała z total żółtym AA i wtedy będzie perfekto. W każdym razie - nałożony Beauty Blenderem wygląda jak marzenie, druga idealna skóra - cudowność A na to MAC Mineralize Skinfinish Natural i jestem zadowolona 200%. Dziękuję za wszystkie polecenia i przekonywanie mnie - dobrze wydany pieniądz!

Czym najlepiej myć Beauty Blender? Jakieś pielęgnacyjne rady?
Ja myje zwyklym szamponem ale jestem w mniejszosci jest czysta mimo uzywania colorstaya. Jak na swieta bylam w domu i w lazience obok siebie moja i mojej siostry - nowka, to nie dalo sie odroznic na pierwszy rzut oka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości