![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Co się kończy zazwyczaj tym, że papierosa w biegu gasić muszę, bo mi zbóje dwa demolują wystrój kuchni, albo na rodzicielską plazmę wchodzą, ew. wiszą na firankach! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Przede wszystkim to ja go z Lublina przywiozłam
![]() Ale jeżdził już nieraz z nami w tą i z powrotem, bardzo grzecznie znosi podróże to go zabieramy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój się próbuje nauczyć pelzac do przodu ale mu nie idzie więc jest sfrustrowany i się drze ![]() Wczoraj mimo niepewnej pogody robiliśmy grilla (moich rodziców nie ma więc wykorzystaliśmy ogród ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nabrałam ochoty na zrobienie szwedzkiego ciasta - po tym jak jadłam w knajpce. Moje klimaty. Kompletnie nie było słodkie. Zaznaczam, że nie znam wersji z Ikea. ![]() Oł gad, czy tylko ja nie ogarniam tego konkretnego przepisu? ![]() dobra już ogarniam, tylko o ile zmniejszyć cukier, hmmmm. A może pominę tę wywrotkę na cukrowo blache? Chyba nic się nie stanie? Of kors przy kremie nawet nie zamierzam udawać, że się za niego wezmę jak piszą, ot zrobię budyń ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-08-07 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() tę wywrotkę na blachę posypaną cukrem bym sobie darowała bo się może połamać - po zdjęciu z blachy połóż po prostu papierem do dołu na czymś zimnym na chwilę , papier powinien odleźć bez problemów . Na 4 białka daj 10 dkg cukru , mniej się nie da , bo beza się nie ubije , a jak dasz te 12 co jest w przepisie , będzie mocno słodkie . I przy ubijaniu odrobinę białka posól , piana będzie sztywniejsza . Zapisz
Zapisz Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-08-07 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale thnx, bo każda rada na wagę złota. To nie smakuje do końca jak makaronik, tylko jak biszkopt. Z tych migdałów jest mąka. Bo to do lodówy idzie na jakiś tam czas i mięknie. Dla mnie bomba! Makaroniki są właśnie za słodkie. Zrobię normalny budyń z odrobiną masła ![]() Senkju. Tylko najpierw małż musi upolować migdały huehue - bo mam ino płatki jak się okazało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero wstałam, wrócilysmy o siódmej ![]() A jakie wzięcie miałam ![]() Wypróbowałam te swoje nowo nabyte ruchy i to działa ![]() Aż za bardzo, tańczę sobie z jednym, jedna piosenka, druga, wywijam niczym w rumbie, koleś w końcu: Lubisz tańczyć? Baaardzo! - A ja średnio. I sobie poszedł ![]()
![]() |
#4240 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale że jak, co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak
![]() Bo z początku coś mi tam bajerowal, że mu się podobam, czy chce potańczyć, że lubi obracać i takie tam.. No to mu poobracalam i powywijalam tak, że przestał kozaczyc ![]()
#4243 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Powiem swojemu instruktorowi, że stworzył potwora
![]()
#4245 |
Panaroja
|
Majuta
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Nindżopesz
|
Maja, kupiłam Lacalut White, używam od dwóch dni i wow! Bez kitu, zeszły mi niektóre przebarwienia! Jaram się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie próbowałam, ja mam zwykły lacalut, dobrze mi na wrażliwe zęby i dziąsła robi ![]() A tez dobrze czyści
#4248 |
BAN stały
|
Abstrachując od zębów - nie idźta z ekotorbą śmierdzącą jak broń chemiczna do sklepu, bo nie dość, że już po drodze będzie wam niedobrze, to przy kasie zaczyna się prawdziwa ekwilibrystyka, bo "ja torbę przy podłodze trzymam, tak jest mi naprawdę wygodniej, to tylko tak głupio wygląda..." (tak, wyprałem ją tydzień temu, bo już wtedy waniała jak nieboskie stworzenie, ale matka wepchnęła ją nazad do szafki wypełnionej naftaliną...)
![]() ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- A z rzeczy pozytywnych - tylko do kuchni wszedłem, kotełki już były za mną, choć sekundę wcześniej spały jak te przysłowiowe aniołki ![]() ![]() Kajtuś jest tak kochany, że to aż nieprawda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
niecnotliwa dziewica
|
![]() |
#4250 |
Nindżopesz
|
Nastawiłam jarlowi film - pranie w pralce i mam dwie godziny luzu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Panaroja
|
snad wypicia kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() ![]() Moje dziecko wstalo o 6.30 po to żeby mi teraz na klacie spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Nindżopesz
|
Jednak niestety, znudził się po napisach początkowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Panaroja
|
Nie darmo poranki dla dzieci miały filmiki tylko 10-minutowe
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Nindżopesz
|
Taa... a w ogóle musiałam mu zrobić kojec z dmuchanego basenu bo się wszędzie rozłaził... Kurde, już zapomniałam jaki to problematyczny etap.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
BAN stały
|
![]() ![]() A wiesz, że pięć razy chyba czytałem ten wyraz, bo coś mi nie pasowało? To wszystko przez tych vlogerów z yt, Abstrachui (-jów?), których co prawda nie oglądam, ale nazwa utkwiła mi gdzieś w głowie ![]() Cytat:
![]() Na tego ostatniego czekaliśmy dobrych pięć lat chyba, więc co to jest jeden rok poślizgu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.