|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Witajcie Dziewczęta...
Ja od niepamiętnych czasów ostatnie dwa dni spędziłam na buszowaniu po galeriach ,bo w najbliższym czasie mam Komunię św.najmłodszego chrześniaka i ślub koleżanki... Udało mi sie kupić naprawdę wygodne wyższe buciki (3 pary )...i białe spodnie z typu cygaretek (a dla mnie akurat długie z racji mojego niższego wzrostu )... bo moje białe ulubione sprzed lat nie mogłam ostatnimi czasy spokojnie dopiąć ,a przecież nie będę na uroczystościach się katować ....ostatnio i tak mało na nie chodzę...I tym sposobem rozmiar 40/42 rozgościł się na dobre w mojej szafie....i nie daję się zwariować.... Lyrcia....już widziałam na fejsie informację o Gabisia odejściu ![]() Tymczasem z racji zaplanowania większej ilości wolnego ,w drugiej połowie maja, w ten niby dłuugi majówkowy weekend będę więcej pracowała ... Zakupy spożywcze spore też zrobiłam,ale w menu bez większych zmian....jak dotychczas,waga też stabilnie stoi ![]() Bez wzgledu na wszystko....pieknej majówki Wam zyczę
Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2018-04-28 o 14:50 |
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
Oo eliza skad ja to znam.... jakby ktos w twarz strzelil ale czasen taki zimny kubel jest swietnym motywatorem...
Nie mialm o 19 czasu na kolacje.. wlasnie zurek wypijam tz zrobil pyszny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko- znam to uczucie , jak w pracy idę czasem korytarzem mam wrażenie że ludzie którzy np dawno mnie nie widzieli , patrzą na mnie ze zdziwieniem...
Basiu- ja też na komunię dorwałam białe, choć nie jest to idealna biel a raczej jasno kremowe cygaretki- i na mnie też z racji wzrostu są długie.Do tego mam fajną bluzkę z lejącego się przyjemnego materiału - w prążki wiec nie pogrubią No to zaszalałaś z bucikami, ja może w niedziele się przejadę na galerię ,żeby jakieś sandały kupić.No to widzę że część pracująco a część wolne.A Basia schudła i mało pisze
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-04-27 o 21:42 |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tyle fajnych ciuchów leży w szafie oczywiście bo na mnie nie leżą
![]() czas się do nich dopasować
|
#4236 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Piękne słonko świeci mi w oczy więc czas wstać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja idę do pracy 2.05. Na poniedziałek zaplanowałam pracę na warsztacie bo umówiłam też firmę do prania samochodu, potem w domu mają mi wyprać kanapy i fotele bo swój kolor zagubiły dawno temu. Więc dopiero 4.05 mam wolne - syn ma urodziny więc może coś wymyślimy. Cytat:
Basiu fajnie że Ci się zakupy udały- nawet jak nam nic nie trzeba fajnie jest mieć coś nowego. Ja ostatnimi czasy poza szpilkami kupiłam sobie dwie pary białych trampek takich wygodnych do latania. Cytat:
To nie tak coś mi apka szwankuje nie dostaje powiadomień a potem jak wejdę to widzę dopiero że piszecie ... Fakt schudłam troszkę- od kilku dni Libra pokazuje mi wagę w normie. Jeszcze pół kg brakuje mi by zobaczyć 6 z przodu. Ale ja jeszcze jej pokaże że ją zobaczę może nawet i dwie .Natchniona Milenką zrobiłam sobie na próbę post owocowo warzywny przez 5 dni - trochę spadło a potem wyjechałem na weekend i jadłam wszystko co niedozwolone- no i wróciło. Ale postanowiłam zawalczyć tak na 100 % i mi się udaje. Nie jestem głodna, nic mi nie dolega więc trwam. No i odnotowuje spadki. Nawet mój szef mi dziś powiedział że schudłam od zimy miło mi się zrobiło - bo ja jeszcze nie widzę i nie czuje tego.Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#4237 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Moja waga w nocy przed wyjazdem pokazala 70.4 i mam nadzieje ze z taka wroce lub nizsza (pomarzyc wolno....) Kawka w Orlowie zaliczona i w droge dalej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Asia udanego urlopu Milenko mogła byś pisać nam co jesz na poście
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu-wypoczywaj i pozdrów morze ode mnie ,za rok ja je odwiedzę mam nadzieje.
Elizko -będę pisać
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu udanego wypoczynku - pozdrów morze od nas
|
|
|
#4241 | |
|
Zadomowienie
|
Życzę udanego wypoczynku i długich spacerów przy zachodzie słońca nad morzem.
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- LyraBea - jeszcze raz wyrazy współczucia. Niestety takie są prawidła życia i nie mamy na to wpływu ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Niestety mnie wczoraj dorwał jakiś wirus i to tak okropny, że wyłączył mnie ze świata na przeszło 12 godzin. Dobrze, że dzisiaj już troszkę puściło i mogę jakoś funkcjonować. Wspaniała pogoda , słonko świeci, ciepełko grzeje, a tu jakieś chorubsko próbuje mnie szufladkować. Brrr Ugotowałam rosołu, na pewno to nie jest zupa dietetyczna, ale na chorubska moim zdaniem najlepsza. Teoretycznie cały przyszły tydzień mam wolny, ale ponieważ ja do pracy potrzebuję jedynie telefonu i lapka, to pewnie moi współpracownicy nie dadzą się mi nim nacieszyć. I będzie jak zwykle.
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka ,dobrze że już ciut lepiej. No więc u mnie tak: Śniadanie-świeżo wyciśnięty sok z jabłka,marchewki i grapefruita II Śniadanie -sałatka z pekińskiej, pomidora,ogórka,rzodkiewk i,szpinaku -zjadłam jedną porcję i wywaliłam taka ohydna wyszła. Obiad-zupa krem z jarzyn z włoszczyzny z dużą ilością kalafiora posypanej koperkiem-też mnie nie porwała ale była na kolację też i sok taki jak rano. Ogólnie boli mnie głowa ale głodna nie jestem.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-04-28 o 20:48 |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko za dużo to nie zjadłaś dzisiaj.Pewnie dlatego boli Cię głowa chociaż dziewczyny na wątku pisały,że to normalne i chyba przechodzi po kilku dniach.
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Elizko-plan zakładał dużo więcej ale nie mam w ogóle apetytu więc zmuszać się nie będę, pewnie mnie trzyma po wczorajszym obżarstwie jeszcze
Jedyne co mi smakuje to sok, rozważam zrobienie jednego dnia tylko o sokach różnej maści.
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
No może Cię jeszcze trzyma
![]() Ja byłam kiedyś na diecie od dietetyczki.Chyba z 12 lat temu i ona zalecała w tygodniu 2 dni diety owocowo warzywnej.Tylko te dni nie jeden po drugim.Czułam się fajnie wtedy i schudłam ładnie,ale jak to u mnie bywa zaprzepaściłam wszystko.
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was niedzielnie z potwornym bólem łba
Myślałam że dziś ciut lepiej będzie a rąbie bardzo, no nic trzeba przetrzymać,wczorajszy wieczór cały przespałam , szybko odpadłam. Teraz piję potężną szklankę świeżego soku z buraka, jabłka, szpinaku i marchewki + lód- w końcu mi coś bardzo smakuje Za chwilę zbieram się do Biedry dokupić marchwki i jabłka bo źle obliczyłam zapasy + ser na sernik-dla małża ofkors, jutro także w planach pieczenie pizzy-eh cieżko będzie choć nie spróbować ale dam radę.Miłego dnia
|
#4247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta....
Poszłam po rozum do głowy....i wróciłam na basen (po zimowym przespaniu i braku motywacji).... .Dzisiaj dodatkowo tak się wychłostałam biczami wodnymi,że aż barki mnie bolą .Tak apropo....Lyrcia się dziwiała swojego czasu,że ludziska w piękne dni na basen walą.....??....ale w końcu ten basen to godzina/półtora a wena na cały dzień ,że jest i chęć do pracy i spacerowania Basia.... z butami to fakt,mam ich sporo (no ale bez przesady),nie zawsze kupuję bo muszę....ale spodnie białe wyjściowe kupiłam ,bo te co niby miałam ubrać wyjściowo kupiłam na komunię św.chrześniaka,który tego roku kończył 20 lat,to i chyba czas było je wymienić....chociaż gdyby się luźno dopinały,to chętnie bym jeszcze je ponosiła... ![]() Fakt tego roku sporo białych sportowych w sprzedaży....mi sie marzyły na platformie...i takie upolowałam : .Komp mi pada....są dni kiedy nie mogę sie zalogować do niego wcale ?? a z komórki jeszcze gorzej z Wami sie połączyć ...no to poczytuję Was jak już sie uda ...Pięknego weekendowania.... p.s. Lyrcia,Basia...też miło wspominam nasze forumowe spotkania....i chętnie bym się spotkałą jeszcze,ale tego lata raczej wiekszość czasu spędzę z mamą na wsi,bo moje siostry coraz rzadziej na wieś przyjeżdżają... ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
w końcu ryby i lody to samo białko ....zatem niech nadzieja sie spełni i dla Ciebie To tyle w temacie dietowania się nagadałam....ale żeby dietować...to inne sprawy w głowie też muszą być uporządkowane przecież,żeby wena była ....he,he
Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2018-04-29 o 15:51 |
|
|
|
|
#4248 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kupiłam rolki !!! Mam własne nowiutkie ze sklepu sportowego, buciki wygodne i kolor mi odpowiada czarny z miętową wstawką. Tylko jest jeden problem.
W ogóle nie umiem jeździć Dzisiaj w sklepie spróbowałam czy dobre, mąż mnie asekurował i było oki, ale na chwilę się zagapił i zaliczyłam stojak z ubraniami, które oczywiście musiały pospadać. Sprzedawca od razu wyposażył mnie w ochraniacze przynajmniej na nadgarstki i zasugerował leginsy, pod które wcisnąć należy poduszkę na siedzenie i ukryć pod dłuższą bluzą. Oj będzie się działo. ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Milenka, kiedyś przerabiałam dietę owocową warzywną. Głowa chciała mi trzasnąć przez pierwszy tydzień, później pojawił się taki tępy ból jakby za oczami. Wytrzymałam dwa tygodnie. A potem wrzuciłam więcej niż miałam przed dietą. Mam nadzieję, że Tobie pójdzie dużo lepiej.
|
#4249 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie. W nocy wróciłam ze zlotu. Ale piękny jest ten Przemyśl... Biesiadowaliśmy przy tej twierdzy, cudownie. ale mniej cudownie wyglądała moja dieta
no ale cóż, zlot to zlot, liczyłam się z tym. Teraz cza się wziąć w garść. pogoda też dopisała, słonko prażyło, nochal mam czerwony niczym Rudolf ale wszystko co dobre szybko się kończy jutro qrwa do roboty
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka- no to będziesz śmigać teraz -super
![]() Nie strasz mnie że to będzie tydzień trwało bo właśnie za oczami też mam taki ból.Masakra jakaś, mam nadzieje że już jutro zelży choć... Stylowa- fajnie że miło spędziłaś dzień , niestety szara rzeczywistość jutro , dla mnie też.
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki niedzielne
Ja dziś pobiegałam po sklepach- kupiłam farby planuje odświeżyć pokój- potem może kuchnię. Chciałabym fotele i ławę wymienić na stół- może coś z tego wyjdzie. Dietetycznie nadal grzecznie - dziś wyciągnęłam białe spodnie z dna szafy - jedne kupiłam za małe jakieś dwa lata temu drugie ulubione lniane w które od dwóch lat się nie wbijałam. I dziś w obie pary weszłam- do tych nowych jeszcze że dwa kilo i będą git- a moje lniane są nawet lekko luźne więc mam dalszą motywację bo jeszcze trochę ciuchów w rozmiarze mniejszym mam w szafie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Malinka ochraniacze i kask podstawa- podobno nie jest trudna jazda. Dla mnie problem hamowanie. Ja swoje kupiłam trzy lata temu - są prawie nowki - bo po kilku jazdach zaliczyłam tyką glebę że trzy tygodnie udo leczyłam , w następnym roku więcej jeździłam ale już bardzo ostrożnie, w zeszłym roku też- częściej wyciąga mnie mąż na rower. Ale nie poddaję się będę jeździć i w tym roku - uświadomiłaś mi że jeszcze nie rozpoczęłam sezonu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl o tych spodniach jak będziesz mieć ochotę na lodzika
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mając chęć na loda będę racjonalnie myśleć
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
ale dasz radę, tyle już wytrzymałaś bez to nie dasz się byle pokusie
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie leniwa niedziela na tarasie pogoda piękna Z grzechów to połowa loda (resztę wywaliłam) pół piwa. Basiu fajne buciki Basiu fajnie,że ciuszki coraz lepiej leżą Milenko nie ciekawie z tym bólem,ale mam nadzieję że się nie poddasz musi w końcu odpuścić.A na rolkach boję się jeździć.Myślę,że zaliczę taką glebę,ze walnę łbem o asfalt
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absolutnie nie myślę się poddać.Ciekawie tak z ty lodem i piwem że połówkowo
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko ano tak wyszło lubię lody owocowe a kupiłam z automatu i połowę wywaliłam.A piwko z mężem na pół to dla jego dobra ![]() Idzie burza i deszcz
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

)...
....ostatnio i tak mało na nie chodzę...

.

Jedyne co mi smakuje to sok, rozważam zrobienie jednego dnia tylko o sokach różnej maści.
.
a z komórki jeszcze gorzej z Wami sie połączyć
pomyśl o tych spodniach jak będziesz mieć ochotę na lodzika
Absolutnie nie myślę się poddać.