Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X ! - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-24, 11:08   #4231
BlueSky14
Zadomowienie

Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Aaaa roztapiam się, jest gorzej niż wczoraj

Ale wiecie o czym marzę - o porodzie w ciemną noc najlepiej jeszcze w burzę z piorunami

Ja od 3 dni nie wstaję w nocy siku..mam nadzieję, że to nie jakiś znak

Przyszło łóżeczko dla córy

Kattoo ta pogoda też nie wpływa za dobrze na humor
Oby synuś nie był dziś za bardzo absorbujący

Aclerya cudny gest męża

Agloo czyli możesz już spokojnie rodzić

BluSky współczuję tych bóli..możę coś się szykuje?

Kattoo mój synuś wybitnie tatusiowy..pasje łączą..ja mogę na rok wyjechać, a Tż nie może na 5 minut wyjść bez niego..

Arida nadmierna senność synku przy żółtaczce to norma na szczęście..dobrze, że teraz wam wykryli - w razie co ponaświetlają go i będzie ok..nam wyszła po 2 tygodniach od powrotu do domu i było duże ryzyko powrotu na oddział - na szczęście jakoś udało się obyć bez tego..

Mezzaluna
ale pozytywnie u was

Co do wujka Google to ja mam inne podejście..już wam pisałam, że dzięki niemu uratowałam mamę przed śmiercią z zagłodzenia i wycieńczenia...warszawski e szpitale nie umiały postawić diagnozy mimo licznych badań krwi i nawet tomografu..a w googlach po objawach znalazłam bardzo rzadką chorobę i prywatnie robiąc 1 tylko badanie owa diagnoza moja i wujka google potwierdziła się..mama już po zabiegu i znów może jeść i nawet już zdążyła przytyć
Ucieszylabym sie, ale mam chatę rozkopana i nie moge. Robotnicy byli dzisiaj na 2h tylko. Ja pójdę rodzic a oni nie skończą jeszcze a prosilam... bez łazienki jestem juz 3 tygodnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:09   #4232
kattoo
Zakorzenienie

Dot.: Porodów już oczekujemy, w torby z Biedry się pakujemy! Lipcówki 2016 część X !

Pszczolinka zazdroszcze tej klimy w szpitalu. U mnie brak i z pewnoscia jest niesamowity ukrop w salach
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:10   #4233
eskav8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kattoo Pokaż wiadomość
Nie chce wzbudzac sensacji ale chyba mnie cos bierze.

Skurcze delikatnie bolesne ale niezbyt czeste. Ida od dolu w gore. Wzielam dwie nospy i pije kawe

Uspilam Gabiego to moge obserwowac. Niestety nie daje mi dzis taryfy ulgowej i jeszcze ugryzl mnie mocno w przedramie. Sobie pomysla ze mnie bija w domu
Kattoo trzymam kciuki żeby poszło po twojej myśli a noz coś się zacznie

Ja prasuje sterte prezentowych ciuszków, kocykow i i pieluszek
eskav8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:10   #4234
kattoo
Zakorzenienie

Pszczolinka a jak wychodza Ci badania? Robia czesto usg i ktg?
Stary 2016-06-24, 11:11   #4235
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Kebab Amritt

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Aaa to nie kojarzę
Ale i tak pewnie nie jest całodobowy?

Cytat:
Napisane przez pszczolinka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, kolejny dzień upływa mi na patologii, ale nie narzekam. Klima działa, więc w sali mamy przyjemne 23 st, po obiedzie wychodzę sobie do parku obok szpitala na spacerek, a tak, to laptop i darmowy internet szpitalny jest, więc filmy sobie oglądam. Wczoraj jak przyjechał mój mąż, to stwierdził, że on by się z
chęcią ze mną zamienił
Położne są naprawdę uprzejme i pomocne, było spotkanie o karmieniu i opiece nad noworodkiem. Co dla mnie nowość, to że teraz jak dzidziuś się obudzi karmimy z jednej piersi, potem zmiana pampka i dostawiamy do drugiej i maluch ma jeszcze trochę dopić.

Munia, Ja na diecie cukrzycowej przytyłam ledwo 7 kg, a w ramionach i na buzi wręcz schudłam.
Gratulacje dla dzojsticzek i super, że kolejny zdrowy maluch się pojawił.
Arida, dzielna jesteś, jeszcze trochę i będziecie w domku.

Ja leżę na sali z dwoma dziewczynami, które są już po terminie i powiem Wam, że chyba nie ma nic bardziej stresującego jak to oczekiwanie kiedy w końcu się zacznie. Pozakładali im baloniki i czekają.
Powolutku zleci Ci czas

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Aaaa roztapiam się, jest gorzej niż wczoraj

Ale wiecie o czym marzę - o porodzie w ciemną noc najlepiej jeszcze w burzę z piorunami

Ja od 3 dni nie wstaję w nocy siku..mam nadzieję, że to nie jakiś znak

Przyszło łóżeczko dla córy

Kattoo ta pogoda też nie wpływa za dobrze na humor
Oby synuś nie był dziś za bardzo absorbujący

Aclerya cudny gest męża

Agloo czyli możesz już spokojnie rodzić

BluSky współczuję tych bóli..możę coś się szykuje?

Kattoo mój synuś wybitnie tatusiowy..pasje łączą..ja mogę na rok wyjechać, a Tż nie może na 5 minut wyjść bez niego..

Arida nadmierna senność synku przy żółtaczce to norma na szczęście..dobrze, że teraz wam wykryli - w razie co ponaświetlają go i będzie ok..nam wyszła po 2 tygodniach od powrotu do domu i było duże ryzyko powrotu na oddział - na szczęście jakoś udało się obyć bez tego..

Mezzaluna
ale pozytywnie u was

Co do wujka Google to ja mam inne podejście..już wam pisałam, że dzięki niemu uratowałam mamę przed śmiercią z zagłodzenia i wycieńczenia...warszawski e szpitale nie umiały postawić diagnozy mimo licznych badań krwi i nawet tomografu..a w googlach po objawach znalazłam bardzo rzadką chorobę i prywatnie robiąc 1 tylko badanie owa diagnoza moja i wujka google potwierdziła się..mama już po zabiegu i znów może jeść i nawet już zdążyła przytyć
Super że się udało zdiagnozować, jednak jesteś tą jedną z niewielu... Ja tam nigdy nie szukam bo tylko się denerwuje, ale mój mąż i koleżanka to ciągle mają raka przez te google
Cytat:

Skurcze delikatnie bolesne ale niezbyt czeste. Ida od dolu w gore. Wzielam dwie nospy i pije kawe

Uspilam Gabiego to moge obserwowac. Niestety nie daje mi dzis taryfy ulgowej i jeszcze ugryzl mnie mocno w przedramie. Sobie pomysla ze mnie bija w domu
W razie w relacja na FB na żywo ma być!
Cytat:
Sama nie wiem. Porod z mezem kuszacy ale koniec okresu bycia sloniem rowniez. Oba bardzo kuszace 😂
Hahaha, ah te dylematy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:13   #4236
MuniaMusia
Zadomowienie

GG do MuniaMusia

Cytat:
Napisane przez pszczolinka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, kolejny dzień upływa mi na patologii, ale nie narzekam. Klima działa, więc w sali mamy przyjemne 23 st, po obiedzie wychodzę sobie do parku obok szpitala na spacerek, a tak, to laptop i darmowy internet szpitalny jest, więc filmy sobie oglądam. Wczoraj jak przyjechał mój mąż, to stwierdził, że on by się z
chęcią ze mną zamienił
Położne są naprawdę uprzejme i pomocne, było spotkanie o karmieniu i opiece nad noworodkiem. Co dla mnie nowość, to że teraz jak dzidziuś się obudzi karmimy z jednej piersi, potem zmiana pampka i dostawiamy do drugiej i maluch ma jeszcze trochę dopić.

Munia, Ja na diecie cukrzycowej przytyłam ledwo 7 kg, a w ramionach i na buzi wręcz schudłam.
Gratulacje dla dzojsticzek i super, że kolejny zdrowy maluch się pojawił.
Arida, dzielna jesteś, jeszcze trochę i będziecie w domku.

Ja leżę na sali z dwoma dziewczynami, które są już po terminie i powiem Wam, że chyba nie ma nic bardziej stresującego jak to oczekiwanie kiedy w końcu się zacznie. Pozakładali im baloniki i czekają.
To full wypas macie w tym szpitalu. W PL jestes? ;D
Ja też w ramionach i nogach schudlam, tylko brzuch wielki. Wygladam jak gruszka na zapałkach

Mój blog szyciowy

Szczęśliwa żonka [od 10.09.2011]
Kierowczyni [od 26.09.2011]
Tymoteusz [12 lipiec 2016]

MuniaMusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:17   #4237
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Pszczolinka zazdroszcze tej klimy w szpitalu. U mnie brak i z pewnoscia jest niesamowity ukrop w salach
Jak byłam u siebie na porodowce to było tak gorąco już na korytarzu, że myslalam, że zemdleje...
Aż się boję co to będzie jak na prawdę będę rodzic w 40 stopniach. Na szczęście T zgodził się na rodzinna sale ( chociaż 3 dni ) więc będę mogła sobie otwierać okno kiedy chce.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ja bym chciała schudnąć z nóg są takie ogromne :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-24, 11:18   #4238
cala_w_kwiatkach
Wtajemniczenie

Kattoo nie możesz dziś rodzić, nie chcę być czarownicą!
Jak urodzisz, to będę się bała zasypiać

Munia gruszka na zapałkach mnie rozbawiła
Stary 2016-06-24, 11:18   #4239
kattoo
Zakorzenienie

Ja i tak bede okna otwierac i nie bede dyskutowac z babiszonami. Przeciez to mozna zemdlec w tym zaduchu
Stary 2016-06-24, 11:20   #4240
aclerya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
Oooo czyżby koleżanka w podobnym fachu jak ja? Ja też mam zboczenie z tymi naklejkami
A jaki masz fach?

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Lepiej nie...
Potem będzie na mnie

Też bym zjadła... Gdyby mój cudowny mąż mi wczoraj kupił

Zna się któraś na power bankach?? Muszę sobie kupić z myślą o szpitalu, bo mój telefon mimo że mam od grudnia krótko trzyma, a ja nie dam rady rodzić bez telefonu w ręku na allegro są takie z 20000 czegoś tam, nie wiem czy to dużo?

Ja się znam :p 20000 to duzo, ale jaka firma? Tyle starczy na jakieś 8-10 doładowań telefonu.
Ogólnie polecam Ci kupić Power bank firmy xiaomi - 16000 Mah albo 10400 Mah. Ten 16tys jest dwa razy większy i dość ciężki, większy od telefonu nawet, teraz przymierzam się do kupna mniejszego właśnie tego 10 tys. Ten duży starcza na jakieś 8 doładowań telefonu, a mniejszy 5.

Obudziłam sie przed chwila i chyba idę spac znowu. Boże muszę się przestawić na tryb nocny, z mężem zamiast iść spac o tej 23 czy którejś to do 2 siedzimy :/ ja to jeszcze mogę się wyspać a on do pracy na 7.30
aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:22   #4241
kattoo
Zakorzenienie

Aclerya a kto zajmuje sie corka jak Ty tak zalegasz?
Stary 2016-06-24, 11:24   #4242
kulkatm
Raczkowanie

O Kattoo a co to takie wpychanie się przed szereg? :-P a mąż kiedy przyjedzie?
Obserwuj się i w razie w to szybkiej i sprawnej akcji życzę :-*

U mnie po calonocnej burzy w koncu jest czym oddychać, wiec ja dzis żyje po slonko schowane za chmurką i normalne powietrze, zobaczymy na jak długo ;-)

Ja jak zobaczyłam moją porodowke to zwatpilam gdzie wchodze. Pokoj różowy, lozko małżeńskie na srodku co by mąż mógł byc przy porodzie i jeszcze mu wygodnie było, wanna wielka różowa! Z boku, drabinki, piłki i co kto chcę. Po zobaczeniu tego czegoś już wiedziałam ze tu to ja mogę rodzić ;-) Zrobie wam zdjecie jak w koncu i u mnie zacznie sie akcja :-P
kulkatm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:29   #4243
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulkatm Pokaż wiadomość

U mnie po calonocnej burzy w koncu jest czym oddychać, wiec ja dzis żyje po slonko schowane za chmurką i normalne powietrze, zobaczymy na jak długo ;-)

Ja jak zobaczyłam moją porodowke to zwatpilam gdzie wchodze. Pokoj różowy, lozko małżeńskie na srodku co by mąż mógł byc przy porodzie i jeszcze mu wygodnie było, wanna wielka różowa! Z boku, drabinki, piłki i co kto chcę. Po zobaczeniu tego czegoś już wiedziałam ze tu to ja mogę rodzić ;-) Zrobie wam zdjecie jak w koncu i u mnie zacznie sie akcja :-P
Maz dopiero 7 lipca Najwyzej przyjedzie juz do swojej trójeczki
Stary 2016-06-24, 11:33   #4244
aclerya
Raczkowanie

Cytat:
Aclerya a kto zajmuje sie corka jak Ty tak zalegasz?

Przedszkole
Kocham najbardziej na świecie tą moją mała diablice ale jakbym miała byc z nią teraz w domu to bym padła ona ma tyle energii ze oboje z mężem nie jesteśmy wstanie za nią nadążyć. Wiesz ona juz ma 3,5 roku to w przedszkolu ma lepsze atrakcje niz tu ze mną w domu
aclerya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:33   #4245
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulkatm Pokaż wiadomość

Jakie luksusy. A ja myslalam, że u mnie luksusem jest możliwość zrobienia cc na lozku na którym się rodzi. W nagłych wypadkach oczywiście.
Stary 2016-06-24, 11:33   #4246
BlueSky14
Zadomowienie

Katoo jak tam przechodzi czy nie?

BlueSky14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:38   #4247
kattoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
Przedszkole
Kocham najbardziej na świecie tą moją mała diablice ale jakbym miała byc z nią teraz w domu to bym padła ona ma tyle energii ze oboje z mężem nie jesteśmy wstanie za nią nadążyć. Wiesz ona juz ma 3,5 roku to w przedszkolu ma lepsze atrakcje niz tu ze mną w domu
Powiem Ci ze teraz sobie pluje w brode ze nie zapisalam mlodego do zlobka. Nawet to 500zl/mc byloby warte tego sw spokoju.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez BlueSky14 Pokaż wiadomość
Katoo jak tam przechodzi czy nie?

Wyciszaja sie wiec raczej falszywy alarm. Ale od rana mnie tak spinalo wiec licze ze szyjka krotsza bedzie.

Za to msm zgage po nospie fu :/
Stary 2016-06-24, 11:39   #4248
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olutka Pokaż wiadomość
O szpitalu, w którym chcę rodzić dokładnie takie same opinie...
Chyba o każdym tak mówią we wrocławskich podobno to samo - opieka przy samym porodzie w większości dobra, po porodzie - tragedia, za mało położnych, za dużo pacjentek.

Cytat:
Napisane przez MuniaMusia Pokaż wiadomość
Dieta dla cukrzycy ciążowej
Od początku ciąży jestem na +3 kg

Cytat:

No to trzymamy kciuki!

Melduję się po wizycie dobrze mi się zdawało, że Filip fiknął głową w pozycji do startu, niestety przez to ciśnie mi na kręgosłup i stąd bóle. Ale już chyba wolę, żeby bolało, niż żeby przestało, bo fiknął gdzie indziej
Z szyjki zostały mi resztki - 6 mm, chciałam panikować, ale lekarz uspokoił, że już na tym etapie starczy. Nawet całkiem dobrze, że bezboleśnie poszło, przy porodzie szybciej pójdzie. Trochę mnie tym pocieszył
Wagowo wyszło 2700, ale Mały podobno skręcony jest w serdelek i to dość orientacyjny pomiar. Lekarz kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie, podobno w kościach czuje, że to już będzie ostatnia, mam się nastawiać raczej na poród przed terminem. No to poprosiłam o zwolnienie i będę leżeć kopytkami do góry z czystym sumieniem i na koszt ZUS
Stary 2016-06-24, 11:43   #4249
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci ze teraz sobie pluje w brode ze nie zapisalam mlodego do zlobka. Nawet to 500zl/mc byloby warte tego sw spokoju.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Wyciszaja sie wiec raczej falszywy alarm. Ale od rana mnie tak spinalo wiec licze ze szyjka krotsza bedzie.

Za to msm zgage po nospie fu :/
No tak. Narobila emocji i się wycofuje :P

W sumie jeszcze masz czas poczekaj na męża

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Chyba o każdym tak mówią we wrocławskich podobno to samo - opieka przy samym porodzie w większości dobra, po porodzie - tragedia, za mało położnych, za dużo pacjentek.

No to trzymamy kciuki!

Melduję się po wizycie dobrze mi się zdawało, że Filip fiknął głową w pozycji do startu, niestety przez to ciśnie mi na kręgosłup i stąd bóle. Ale już chyba wolę, żeby bolało, niż żeby przestało, bo fiknął gdzie indziej
Z szyjki zostały mi resztki - 6 mm, chciałam panikować, ale lekarz uspokoił, że już na tym etapie starczy. Nawet całkiem dobrze, że bezboleśnie poszło, przy porodzie szybciej pójdzie. Trochę mnie tym pocieszył
Wagowo wyszło 2700, ale Mały podobno skręcony jest w serdelek i to dość orientacyjny pomiar. Lekarz kazał przyjść na wizytę za 2 tygodnie, podobno w kościach czuje, że to już będzie ostatnia, mam się nastawiać raczej na poród przed terminem. No to poprosiłam o zwolnienie i będę leżeć kopytkami do góry z czystym sumieniem i na koszt ZUS
Super wieści!
W takim razie gratuluję i czekamy na akcję
Stary 2016-06-24, 11:46   #4250
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aclerya Pokaż wiadomość
A jaki masz fach?

Ja się znam20000 to duzo, ale jaka firma? Tyle starczy na jakieś 8-10 doładowań telefonu.
Ogólnie polecam Ci kupić Power bank firmy xiaomi - 16000 Mah albo 10400 Mah. Ten 16tys jest dwa razy większy i dość ciężki, większy od telefonu nawet, teraz przymierzam się do kupna mniejszego właśnie tego 10 tys. Ten duży starcza na jakieś 8 doładowań telefonu, a mniejszy 5.

Obudziłam sie przed chwila i chyba idę spac znowu. Boże muszę się przestawić na tryb nocny, z mężem zamiast iść spac o tej 23 czy którejś to do 2 siedzimy :/ ja to jeszcze mogę się wyspać a on do pracy na 7.30
Po Chińsku Cię zrozumiałam.
Nie patrzyłam na firmę, wpisałam w allegro, zaznaczyłam wg popularności i wyskoczył ten:
http://allegro.pl/bateria-power-bank...680075892.html
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:47   #4251
kulkatm
Raczkowanie

Super że sie Filipek obrócił i jakie dobre wieści dzis z rana.

Do 7 to jeszcze troche, dzidzia by już sporo się zmieniła od czasu porodu to niech lepiej jeszcze poczeka bliżej terminu powrotu tatusia zeby się mógł takim małym szkrabem nacieszyć
kulkatm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:50   #4252
piwn00ka
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, widzę, że jestem już zaginioną mamusią no tak nie do końca mogę się z tym zgodzić bo was podczytuje tylko nie piszę ;p ogólnie dopadło mnie życie i mimo przebywania na zwolnieniu chorobowym permanentny brak czasu i masa spraw do załatwiania każdego dnia. Mogę śmiało powiedzieć, że dobrze się stało że jestem w ciąży bo tak to nie mam pojęcia jakbym ogarnęła swoje, nasze życie
Gratuluje wszystkim dziewczynom, które już urodziły i trzymam kciuki za udane porody wszystkich pozostałych.

piwn00ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:52   #4253
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwn00ka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, widzę, że jestem już zaginioną mamusią no tak nie do końca mogę się z tym zgodzić bo was podczytuje tylko nie piszę ;p ogólnie dopadło mnie życie i mimo przebywania na zwolnieniu chorobowym permanentny brak czasu i masa spraw do załatwiania każdego dnia. Mogę śmiało powiedzieć, że dobrze się stało że jestem w ciąży bo tak to nie mam pojęcia jakbym ogarnęła swoje, nasze życie
Gratuluje wszystkim dziewczynom, które już urodziły i trzymam kciuki za udane porody wszystkich pozostałych.
Dobrze, że się odzywasz
Rozumiem, że wszystko jest ok z Wami ale nie masz czasu
Stary 2016-06-24, 11:53   #4254
Iza0808
Rozeznanie

Tutaj tez się pochwale a co! Mam i ja 😁
Mama Niny coś pięknego, dziękuję bardzo!

Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 11:54   #4255
Iza0808
Rozeznanie

1466765654188.jpg
I jeszcze załącznik!

Iza0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:00   #4256
piwn00ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Dobrze, że się odzywasz
Rozumiem, że wszystko jest ok z Wami ale nie masz czasu
Tak z nami cały czas wszystko ok, w marcu spędziłam tylko trzy dni na patologii ciąży bo miałam jelitówkę i bałam się odwodnienia. A tak we wtorek byliśmy na wizycie i mała waży prawie 2900 więc jest całkiem spora. W przyszłym tygodniu zamykamy ostatnie sprawy związane z kredytem na mieszkanie i mam nadzieję, że będę mogła trochę zwolnić, odpocząć oraz urodzić. Bo dopóki nie mamy wszystkiego załatwionego na 100% z kredytem to zaciskam nogi ;p

piwn00ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:01   #4257
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Wyję, nie zobaczę córki na zakończeniu roku. Mąż mi przysłał smsa, że na. Sali gimnastycznej jest upiornie. Wiatraki tylko na występujące dzieci skierowane.

Modlę się dzisiaj o cierpliwość, bo zabiję teściową i mój syn urodzi się w więzieniu.

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:02   #4258
olutka
Zakorzenienie

Elrosa, czas i pora trochę skorzystać z opłacania składek zus

Piwn00ka, kciuki za kredyt! Wpadaj jak będziesz miała możliwość.

Rolety zamknięte od 3 godz i zupełnie inny świat, można żyć

Ciasto zaraz idę piec
Bo na sprzątanie weny nie mam
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-24, 12:03   #4259
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Wyję, nie zobaczę córki na zakończeniu roku. Mąż mi przysłał smsa, że na. Sali gimnastycznej jest upiornie. Wiatraki tylko na występujące dzieci skierowane.

Modlę się dzisiaj o cierpliwość, bo zabiję teściową i mój syn urodzi się w więzieniu.

Ooo No współczuję

Cytat:
Napisane przez piwn00ka Pokaż wiadomość
Tak z nami cały czas wszystko ok, w marcu spędziłam tylko trzy dni na patologii ciąży bo miałam jelitówkę i bałam się odwodnienia. A tak we wtorek byliśmy na wizycie i mała waży prawie 2900 więc jest całkiem spora. W przyszłym tygodniu zamykamy ostatnie sprawy związane z kredytem na mieszkanie i mam nadzieję, że będę mogła trochę zwolnić, odpocząć oraz urodzić. Bo dopóki nie mamy wszystkiego załatwionego na 100% z kredytem to zaciskam nogi ;p
No to super
Trzymaj trzymaj nie ma co się spieszyć
Stary 2016-06-24, 12:04   #4260
olutka
Zakorzenienie

MamaNiny, jesteś i tak mega dzielna!! Nie masz piwnicy żeby tam teściową zatrzasnąć?
olutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości