Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-20, 14:45   #4261
Naciaaa1991
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
wspolnie?
Tak, a czemu nie? To świetna zabawa dla obojga + wspólne zakupy

Cytat:
Napisane przez aniolka Pokaż wiadomość
Ja i torcik? yyy nie bardzo co najwyżej ciasto francuskie .. z opakowania oczywiście
Myślalam nad prezentem jakims...coś o nas, ale pomysł z albumem niestety się nie sprawdzi, mimo, że jest super Już prędzej kubek ze zdjęciem...jako dodatek do upominku, którego nie mam:P
Nie mówię o takim torcie peeeeełnym kremu jak to zazwyczaj widzi się w cukierniach... Ble Tylko o takim z gotowych krążków, takie placki, do tego kupujesz śnieżkę bądź krem, jakieś rodzynki, wiórki kokosowe itp. Zależy co kto lubi

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 16:54   #4262
aniolka
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Tak, a czemu nie? To świetna zabawa dla obojga + wspólne zakupy

Nie mówię o takim torcie peeeeełnym kremu jak to zazwyczaj widzi się w cukierniach... Ble Tylko o takim z gotowych krążków, takie placki, do tego kupujesz śnieżkę bądź krem, jakieś rodzynki, wiórki kokosowe itp. Zależy co kto lubi
Na urodzinki mu zafundowałam w sumie torcik..sernik na zimno:P a co można kupić na roczek?Dostał ode mnie portfel, kolacje, ksiązki, płyty, maskotke jego ulubionej postaci, krem dla mężczyzn do buzi.
Perfumy raczej odpadają, a karnet na siłownie na roczek raczej głupio:P więc nie wiem co mi zostaje...jejku dziewczynie łatwiej coś kupić:P
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 17:11   #4263
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Na urodzinki mu zafundowałam w sumie torcik..sernik na zimno:P a co można kupić na roczek?Dostał ode mnie portfel, kolacje, ksiązki, płyty, maskotke jego ulubionej postaci, krem dla mężczyzn do buzi.
Perfumy raczej odpadają, a karnet na siłownie na roczek raczej głupio:P więc nie wiem co mi zostaje...jejku dziewczynie łatwiej coś kupić:P
Aha, rozumiem
Więc może... Jakaś fajna koszulka, bluza? Tak o ubraniach akurat pomyślałam. Lub wypad do kina, na jakiś mecz.

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Stary 2009-09-20, 20:34   #4264
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Zbliża się Dzień Chłopaka, więc wypadałoby coś kupić chłopakowi...tylko co? On uwielbia piłkę nożną, grać na gitarze, techno itp muzyke.

Nie wiem kompletnie, co kupić
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-20, 21:42   #4265
katanaka
Raczkowanie

Ja na dzień chłopca kupiłam swojemu Tż bokserki takie śmieszne i zrobię własnoręczną kartkę albo dyplom super chłopaka.

Można kupić breloczek, albo nagrać na płytę jakieś jego ulubione piosenki czy teledyski. Fajne były również te kubki w kształcie piłki nożnej, (były pokazane na poprzednich stornach).
katanaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 08:00   #4266
sylllvia89
Wtajemniczenie

a ja nadal nie mam pomyslu ;/

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 08:09   #4267
Ta jedyna
Rozeznanie

Jako że dzień chłopaka to nie jest jakaś tam strasznie wielka okazja i nie jestem pewna czy on w ogóle o niej pamięta, to postanowiłam upiec mu z tej okazji jego ulubione babeczki albo muffinki (jeszcze się zastanawiam) no i kupić do tego coś drobnego tylko jeszcze nie wiem co.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-21, 13:30   #4268
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

Dziewczyny co jest lepszym pomysłem na dzień chłopaka...

mam dwie opcje do wyboru...

zarezerwować 10-15 minut jazdy na gokartach w klubie imola a Piasecznie (nie wiem czy któras tam była - pono.ć super) + kolacja....

czy

wypad z zaprzyjażnioną parką do kina na film premierowy wiem, że i mój TŻ i jej chciał to zobaczyć...a późneij od razu zabrac ich an kręgle... zamówić pizze jakieś drineczki... dorzuciłabym też wtedy coiś od siebie... oczywiscie jakiś drobiazg... myślałam żeby w ładne pudełko włożyć mu babeczki dr. Oetkera... wczesneij je jakoś ozdobić i na każdej napisac jedna literkę, że ułożyło się "kocham cię" + napewno i do tego i do tego dorzuce kartke wykonana metoda scrapbooking'u z naszymi zdjęciami ... już mam całą koncepcję na nią.

oczywiście i gokarty byłyby niespodzianką bo dowiedziałby sie dopieor o nch w dzień chłopaka - ale niestety na jazde musiałabym sie umówić dopieor pdo koniec pażdzernika bo inny ter,min ani mi anijemu nie bedzie pasował. Natomiast z tymi kręglami to byłoby tak, że umówiłybysmy się z nimi w konkretnym miejscu i o konkrtnej godzinie i to też była by niespodziewajka co do terminu to druga opcja musiałaby być już wykonana 26.09 wiec 4 dni wcześniej bo i tak 30 nie mam możliwości zo0baczenia sie ze swoim.... co o tym myślicie?

to zły pomysł?

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 14:44   #4269
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość

dobry pomysł + po kinie jakies piwko czy coś
chyba właśnie tak zrobię...bo myślę od tygodnie i nic

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:01   #4270
k4rotk4
Rozeznanie

a ja dzisiaj kupiłam świeczki " I <3 You" Upieke babeczki i w każdą babeczkę taką swieczke. Do tego kupiłam czekoldowe serca i rozne posypki. Myślę o takich babeczkach z masą cukrową..żeby były takie kolorowe i duuże

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:19   #4271
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Ps mam pytanie niezwiązane z tematem...tzn. trochę związane jestem nowa ( widać :P ) i chciałabym wiedzieć od czego jest skrót "tż"? Towarzysz życia?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-21, 15:22   #4272
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Ps mam pytanie niezwiązane z tematem...tzn. trochę związane jestem nowa ( widać :P ) i chciałabym wiedzieć od czego jest skrót "tż"? Towarzysz życia?
tak

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 15:36   #4273
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

dzięki za odpowiedź

Ps jakby ktoś chciał...napiszę, co rok temu zrobiłam kupiłam żel pod prysznic, kolorową folię w kwiaciarni, bristol, wstążkę, cukierki ( różne )...z bristolu zrobiłam walec, ale bez dna... Owinęłam to sreberkiem vel folią aluminiową, na to nałożyłam folię kolorową, z 1 strony związałam, wsypałam trochę cukierków na dno, potem do środka włożyłam żel pod prysznic i znowu zasypałam cukierkami. Górę związałam tak jak dół, i powstał cukierek gigant

Mam nadzieję, że mój chaotyczny opis jest dla Was w miarę zrozumiały

Stary 2009-09-21, 16:00   #4274
justyś90
Raczkowanie

dziewczyny, mi sie wydaje ze fajnym prezentem jest maszynka do golenia ale nie taka jedno razowa...tylko taka z gillette np gillette mach 3 turbo albo sa tańsze z tej firmy i dokupic do tego wkłady i prezent gotowy i pożyteczny i sa naprawde fajne i wytrzumuja długo.Mój chłopak jest bardzo zadowolony z tego prezentu a chodzimi 3 lata takze bym poznała jak kłamie :p
justyś90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 16:55   #4275
kingkong
Rozeznanie

Cytat:
Hehehe śmiać mi się chce z nas dziewczynki Niby takie twórcze, chcemy być orygianlne etc ale powody dlaczego kochamy to z neta ściągamy najgorsze jest to, ze pewnie z niektorych skorzystam
U mnie 100 cuksów nie bedzie, będzie mniej, ale to dlatego,ze do cuksa z jednej str dowiąże ładną kartkę a z drugiej kopertę z biletami do kina
haha te ściąganie powodów z internetu rzeczywiście jest zabójcze
czy sądzicie, że jeśli formalnie nie jesteśmy parą, wypada mu kupić dość drogi prezent na Dzień Chłopaka, czy poczuje się przytłoczony? może po prostu teraz kupię coś bardziej symbolicznego(ale co?) a na jego urodzinki, które są już niedługo sprezentuję coś lepszego?
kingkong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 17:24   #4276
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingkong Pokaż wiadomość
haha te ściąganie powodów z internetu rzeczywiście jest zabójcze
czy sądzicie, że jeśli formalnie nie jesteśmy parą, wypada mu kupić dość drogi prezent na Dzień Chłopaka, czy poczuje się przytłoczony? może po prostu teraz kupię coś bardziej symbolicznego(ale co?) a na jego urodzinki, które są już niedługo sprezentuję coś lepszego?
jak dla mnie to nie za bardzo... nawet w 'oficjalnych' parach dziewczyny zazwyczaj traktują dzień chłopaka symbolicznie i nie kupują z tej okazji zbyt drogich prezentów tylko jakieś drobiazgi
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 18:07   #4277
Naciaaa1991
Zadomowienie

A ja dzisiaj rozmawiałam z koleżankami na temat "Dnia Chłopaka".
Powiedziałam,że planuje te cukierki z karteczkami w środku bądź karteczką przywiązaną do cukierka, jakiś ładny cytat czy coś.
A one nic nie odpowiedziały, taka jakby olewka
Według mnie to dobry, niedrogi i oryginalny prezent.
Nie to co jakaś koszulka z przeceny czy perfumy po raz "enty"...
Które pewnie one sprezentują swoim facetom...

Stary 2009-09-21, 18:15   #4278
olaaaa199111
Zakorzenienie

przegladam te forum juz jakis czas... i sama chyba "stworze" takie cukierki na dzien chlopaka wlasnie... ;p
olaaaa199111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 18:35   #4279
kingkong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ..::anvastra::.. Pokaż wiadomość
jak dla mnie to nie za bardzo... nawet w 'oficjalnych' parach dziewczyny zazwyczaj traktują dzień chłopaka symbolicznie i nie kupują z tej okazji zbyt drogich prezentów tylko jakieś drobiazgi
ufff na taką odpowiedź czekałam
a masz może jakiś pomysł cóż takiego bym mogła mu dać?

Naciaaa1991 te cukierki to dobry pomysł, to że koleżankom najwyraźniej się nie spodobał to nieważne. Ważne żeby Tż był ucieszony

Edytowane przez kingkong
Czas edycji: 2009-09-21 o 18:42
Stary 2009-09-21, 18:56   #4280
olaaaa199111
Zakorzenienie

Tak przejrzałam te forum dokładniej i zdecyduje sie chyba na cos takiego:
upieke babeczki i na nich na kazdej napisze 1 literke co da wyraz "kocham Cie". I dam je do pudelka i pomiedzy nie wsypie te cukierki z karteczkami za co go kocham... ;d bo mamy tego samego dnia rocznice mam nadzieje, że to fajnie wyjdzie... jak myslicie? ;D
Stary 2009-09-21, 19:03   #4281
kingkong
Rozeznanie

fajne a nie przytyjecie za bardzo jak tyle słodyczy zjecie?
Stary 2009-09-21, 19:14   #4282
olaaaa199111
Zakorzenienie

jemu to napewno nie zaszkodzi ;D
a jak cos, to może dam same babeczki, albo same cukierki... hmm... tylko na co sie w takim razie zdecydowac? :p
Stary 2009-09-21, 19:19   #4283
Axunia
Zadomowienie

A tam olaaaa199111 się przejmować będziesz fajny pomysł. Ja bym po jakiejś bombonierce, z dużymi dołkami na te babeczki dała, albo kupiła/zrobiła takie pudełeczka, uwzględnij to żeby też było miejsce na cukierki z karteczkami

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 19:23   #4284
kingkong
Rozeznanie

A wiesz, myślę że lepiej żebyś zrobiła to osobno Tzn. na tą okazję, np. cukierki, a na jakąś następną babeczki(zawsze to problem z wymyślaniem prezentów z głowy)
Stary 2009-09-21, 19:30   #4285
olaaaa199111
Zakorzenienie

hmm.. no niby problem z głowy.. ale mysle ze efektownie byloby to połączyć... mam jeszcze troche czasu, więc pomyślę
co do pudelka to myslałam własnie zeby jakies kupic...
Stary 2009-09-21, 19:54   #4286
RedApple
Zakorzenienie

ja mojemu też robię takiego cukierka, owijam to celofanem i jakos ładnie przyozdobię. Ostatnio zrobiłam mu konkurs, miał za zadanie odpowiedzieć jakie słodycze lubi, ja rzucałam nazwy na gg a on: tak lub nie. Heh i mam już wszytsko co trzeba, potem to owinę i gotowe Aa i taką smieszną pierdołkę mu dorzucę z allegro z tego, bedzie troche smiechu i tyle
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 21:38   #4287
ajasiaga
Raczkowanie

Pomocy!! za ponad tydzień 1 października mamy z TŻ-tem 4 latka naszego bycia razem chciałam coś zrobić wyjątkowego od siebie ale nie wiem co?? 1.10 akurat wypada w czwartek więc postanowiliśmy nic w tym dniu nie wymyślać, bo ja będę na uczelni i nie wiem o której wrócę i dlatego planujemy coś na weekend 3-4.10 jakiś wyjazd albo jakąś kolację przy świecach, ale ja chciałabym jeszcze go czymś zaskoczyć niestety nie mam pomysłu a czas goni...
Stary 2009-09-21, 22:18   #4288
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Pomocy!! za ponad tydzień 1 października mamy z TŻ-tem 4 latka naszego bycia razem chciałam coś zrobić wyjątkowego od siebie ale nie wiem co?? 1.10 akurat wypada w czwartek więc postanowiliśmy nic w tym dniu nie wymyślać, bo ja będę na uczelni i nie wiem o której wrócę i dlatego planujemy coś na weekend 3-4.10 jakiś wyjazd albo jakąś kolację przy świecach, ale ja chciałabym jeszcze go czymś zaskoczyć niestety nie mam pomysłu a czas goni...

jeśli tego jeszcze nie robiłaś to zbierz wszyyyystkie zdjęcia jakie masz, możesz podwędzić (lub w spisku z jego siostra/bratem/mama) jego zdjęcia z dzieciństwa. I robiąc taki filmik możesz dac na poczatku Wasze zdjecia z dziecinstwa, potem te np jak sie poznaliscie, jak juz byliscie ze sobą i tak od najstarszych do tych obecnych + podkład muzyczny - Wasze ulubione piosenki. zapewniam w 100 %, ze Twojemu Tz zakreci się łezka w oku a taka pamiatka pozostanie dla Was na cale zycie

a pozatym może jakiś mały striptiz albo pokaz taneczny.. albo wspólne przyżądzenie kolacji, czy wspólny masaz.... sama nie wiem, pewnie po 4 latach bycia ze sobą ciężko jest zaskoczyc swoją drugą połówkę..

powodzenia
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 22:31   #4289
ajasiaga
Raczkowanie

karoolecka dzięki bardzo za pomysł Kiedyś na 2 latka zrobiłam antyramkę z naszymi fotkami od najstarszego zdjęcia i wydarzenia do najmłodszego Zastanawiam się nad tym filmikiem, ale zupełnie niewiem jak to zrobić w jakim programie i jak później podpiąć efekt dźwiękowy? jestem zielona... Karoolecka mimo że jesteśmy ze sobą niecałe 4 latka to potrafimy siebie nawzajem zaskakiwać a miłość kwitnie
Stary 2009-09-21, 23:03   #4290
k4rotk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
karoolecka dzięki bardzo za pomysł Kiedyś na 2 latka zrobiłam antyramkę z naszymi fotkami od najstarszego zdjęcia i wydarzenia do najmłodszego Zastanawiam się nad tym filmikiem, ale zupełnie niewiem jak to zrobić w jakim programie i jak później podpiąć efekt dźwiękowy? jestem zielona... Karoolecka mimo że jesteśmy ze sobą niecałe 4 latka to potrafimy siebie nawzajem zaskakiwać a miłość kwitnie
zwykły movie maker jest chyba najlatwiejszy w tworzeniu tego typu filmików. Jeśli chce Ci się w tym bawić i masz zdolności to polecam sony vegas.

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości