|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017 cz. VIII
Ejda ja mam skip hopa i jest ok, ale tak jak pisałam nie wiem czy będzie mi teraz potrzebny bo valco ma te duze kieszenie z tyłu a ja nie biore ze soba dużo rzeczy na spacer, przynajmniej teraz zimą bo nie wychodzę na długo. Ale ogólnie przydaje się taka torba na dzieciowe rzeczy.
Nowa, Ala też często budzi się na brzuchu albo podciagajac się na łóżeczku. Może im się śni raczkowanie ![]() My wlaśnie wyjeżdżamy Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ejda ja tez nam skip hopa i druga od wozka baby design.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
I ja mam skip hopa ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dziecko pogardzilo jaglanka ż borówkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój dzieć ten nie lubi borówek , a latem mu pomrozilam.
Widzę , że skip hopy królują , muszę je obczaić My byliśmy z Frankiem w termach Chochołowskich i było super Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Ejda właśnie w tamte tereny chce;D
Skip hop fajne ale duża jest;-) tzn to i olus i minus. Ale wydaje mi się że nekrsz nie trzeba takiej dużej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4266 |
|
Zadomowienie
|
Co do torby to mnie sie wydaje, ze fajnie mieć taka większa, bo przydaje sie na wyprawy, gdy trzeba wziąć coś do jedzenia, ubranka, pieluchy. Na godzinny spacer ja nie biorę praktycznie nic, wiec nie mam potrzeby brać torby od wozka. Z kolei jak sie gdzies wybieram na pół dnia to moja torba wozkowa jest trochę mała i wtedy przydałby sie np taki skip hop
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia dokładnie. Moj skip hip jest wypchany do granic mozliwosci zazwyczaj jak gdzies jedziemy i szczerze nie uważam ze jest jakas duza;p moze dlatego ze ładuje w nia rzeczy dla dwojki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie zastanawiam nad torbą do spacerówki, z jednej strony wolałabym coś małego ale z drugiej wożę że sobą pół dobytku więc może przydałaby się taka skip hop
![]() Nowa, my się będziemy wybierać na festiwal pizzy, polaczymy nasze styczniowe urodziny i będzie pretekst 😂 Maja odkąd zaczęła się obracać to gorzej śpi bo się obraca na brzuch, robi czworaki, obija się o szczebelki i ryk bo nie ogarnia przez sen. W ogóle dziś całą noc spala z nami i jak zazwyczaj leżała tak jak się ją położyło (ewentualnie na brzuch się obracała) to teraz wędruje już po całym łóżku. Spala dziś w poprzek i my już w ogóle miejsca dla siebie nie mamy 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4269 |
|
Zadomowienie
|
Sun, u nas tez spanie w poprzek to norma 🙄 Z kolei Rysio jeszcze nigdy przez sen nie obrócił sie na brzuch, jedynie boczki zmienia albo śpi na plecach.
Moje dziecko od kilku dni wali głowa w podłoże leżąc na brzuchu. Jak robi to na macie lub łożku to pół biedy. Wczoraj jednak tak przywalił w panele, ze ma guza na czole
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Skip hop do pakowania granic możliwości jest super ;D a na taki zwykły spacer wystarczyłoby mk taki organizer
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Sun ja w tygodniu chce jechać się "pobawić " Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
Ejda ja też polecam skip hopa 😎 jak mroziłaś borówki ? Ja mam chyba z 3kg zamrożone ale jak wyjęłam ostatnio jedną porcje to taka rozpaćkana była😣Mam w woreczkach zamrożone.
Tymek chyba wczoraj coś załapał w przychodni bo kaszle więcej niż przed wizytą 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero co Wam pisałam że pozycja do raczkowania i jakieś proby podjęte, a dziś przeżyłam szok. Wlączyła się piosenka w drugim pokoju, moje dziecko sie zerwało i poszło
Dopiero w pokoju zorieentowal się ze jest sam i zaczął nawoływać ha
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Nowa to gratki dla Leosia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa, Leos pędzi jak szalony! Gratki dla niego
![]() Sandrita, zdrówka dla Tymka! Natalka juz przestawiona na jedną drzemkę, bo dziś znowu jedna. I odpowiada mi to Zdziwiłam się tylko, bo niecały miesiąc temu przedstawiła się na dwie, a nagle jedna.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4275 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też dziś jedna drzemka i tak już od świat jest . Koniec spokoju dla Matki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Wózek przetestowany , jestem bardzo zadowolona, a Franko chyba też Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Dziś ja niosłam wózek z auta , a TŻ śpiącego Franka w foteliku i on miał zdecydowanie gorzej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Ejda, pamiętam, że Frankowi juz się wcześniej zdarzala jedna drzemka
ale szczerze to ja teraz bardziej odpoczywam niż wcześniej, bo Natalka śpi cięgiem 1,5-2h, a jak miala 3 drzemki po pół h to to była jakaś masakra, nie zdążyłam dobrze śniadania zjeść.Haha Twoj mąż miał zdecydowanie gorzej, wózek lżejszy od Franka, a gdzie jeszcze fotelik 😂 Mąż dzisiaj jechał pierwszy raz wózkiem i tez zadowolony ale też stuknął raz nogą w koło. Ty stukałaś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
Sandrita, oby sie Tymek nie pochorowal
![]() Nowa, Leoś jest niemożliwy! Ile znaczy dobra motywacja ![]() Ejda, Zuzolka, cieszę sie, ze jesteście zadowolone z wózków
|
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję w imieniu Tymka ☺ już chyba lepiej jest.
U nas też jedna drzemka prawie 2h z tego 1.5h przytulony do mnie na fotelu podwieszanym który się fajnie kołyszę w sam raz do spania 😴 Brawa dla Leosia 😊 Tymek z dnia ma dzień coraz mądrzejszy się robi i coraz więcej rozumie i psoci na potęge. A jak wie że źle robi to tylko patrzy na nas i śmieje się w głos. Dla dziadków myślę mad fotoksiążką, poduszkami a ostatecznie mogą też być pralinki 😁do jutra chcę wybrać żeby doszło na czas. A u Was prezenty wybrane ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa, brawa dla Leosia
nic dziwnego, że spać chłopak nie może jak tu takie postępy! Ejda, super ze jesteś zadowolona z wózka ja jutro będę testować jak pogoda pozwoliMy już w domu. Jestem tak zmęczona że chyba zaraz pójdę spać. Ala naprawdę jest mega złotym dzieckiem W tamtą stronę mieliśmy 1 postój, zjadła tubke z owocami i dalej w drogę. Z powrotem jechaliśmy bez przerwy i prawie całą drogę spała. I co najważniejsze zrobiła przez cały dzień 1 kupę i to przed wyjazdem a miałam stres ze walnie gdzies po trasie i nie będzie gdzie przebrać. Na miejscu u teścia też była gwiazdą, tyle nowych osób, z rąk do rąk i cały czas zadowolona a w domu i padła do spania. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
Copy, extra, zawsze stres, a potem złote dziecko!
Sandrita, u nas niewybrane, ale nie wiem kiedy się wybieramy do dziadków, byliśmy dopiero na święta i muszę psychicznie odpocząć tzn.kupimy coś na pewno tylko nie wiem kiedyWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Zuzolkaa Czas edycji: 2018-01-06 o 22:46 |
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Zuzolka dobrze że macie daleko 😎tak by wymówki nie było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Sandrita a wy nie macie daleko?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2017 cz. VIII
Gratki dla Leosia
Ejda super ze wózek fajny ![]() Sandrita u nas tez jeszcze prezenty nie wybrane i tez chce to dzisiaj ogarnąć ale nie mam koncepcji.. ![]() Wczoraj tz miał urodziny i imieniny i mieliśmy szalony dzień nawet nie miałam czasu pomyśleć nad czymś ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Ejda ja jakbym nie miała do kompletu to tez wzięłabym skip hop ![]() Ja mogę polecić za to mommy bag. Dostałam pod choinkę i to chyba najbardziej trafiony prezent dla mnie w tym roku ❤️ Franka bym do niej spokojnie zmieściła ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Megi obczailam tą torbe i wg mnie tak właśnie powinna wyglądać torba matki do wózka, czyli tak jak torba podróżna czyli żeby rzeczy układać na poziomo. W tych torbach od wozka wkurza mnie, że one są na pionowo i gorzej sie wsadza rzeczy i robi sie burdel. Takze fajny prezent.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzolka właśnie w mojej torbie od wózka mam wszystko wrzucone i taki burdel ze jak coś potrzebuje to muszę się niezle naszukać
dlatego to mommy bag rewelka Czy u Was tez dzisiaj tak szaro? Normalnie czuje się jak pod kopułą zamknięta ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Megi u nas masakra. Taka szarowa.
Zazdroszczę torby! Też ja obczajalam ale ona już w ogóle wersja big? na wyjazd Super! Co do właśnie pionowego pakowania to prawda ale skip hop przez to że ma dużo przegród da się fajnie spakowac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Copy widzisz jak Ala super zniosła! Mały zuch ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do drzemek to Franio miał 2 a nawet czasem 3 drzemki - jedna ta długa która została 2h i jeszcze dwie po 1h bądź jedna 1,5 h więc haj lajf 😁 ale za to duuuuzo gorzej spał w nocy także wolę teraźniejszy układ Np. wczoraj miał drzemke od 12:30 do 15 , na noc zasnął trochę po 20 i przespał całą noc do 8 to że się nie obudził w nocy jest dziś wyjątkiem ale ta jedna pobudka też jest do przeżycia bo trwa 7 minut (haha kilka razy spojrzałam na zegarek wstając i spowrotem się kładąc :p) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Sandrita u nas to samo - śmiech niemożliwy jak czegoś zabraniam ... Z psem mnie to wkurza bo zaczął go bić i ciągnąć specjalnie żebym zwracała uwagę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Megi wygląda na bardzo praktyczna ta torba 👍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
My dziś pospalismy do 10.00
Chyba przez to, ze tak ciemno na zewnątrz i ponuro.Copy, to Ala pięknie współpracowała na wyjeździe, brawo ![]() Megi, świetna jest ta Mommy bag
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia o 10 to moje dziecko szlo już na drzemkę hahaha;D
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Megi, szaro nie, ale mokro
![]() IMG_20180107_110800_810.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

a miałam stres ze walnie gdzies po trasie i nie będzie gdzie przebrać. Na miejscu u teścia też była gwiazdą, tyle nowych osób, z rąk do rąk i cały czas zadowolona
i padła do spania.

dlatego to mommy bag rewelka 

Chyba przez to, ze tak ciemno na zewnątrz i ponuro.