|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
168 cm - 46,5 kg
![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z biiibiii
siedze sama w domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogole lepiej sie ostatnio czuje, atrakcyjniej, bo sie opalilam i jakos tak nogi ladniej wygladaja ![]() ja tez niestety nie moge sie zwazyc bo odkad zepsula sie waga nie mam na czym ![]() pozdrawiam was wszystkie dziewczynki i chyba ide cos przekasic |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
nati ja też opaliłam trochę nogi i tak samo mi się wydaje, że jakoś tak ładniej wyglądają, jak miałam takie blade, to wyglądały jak z Oswięcimia
![]() virka moje wymiary: 167- 46 kg ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
ja sie niestety nie moge sie opalic bo w tej chorej anglii prawie wogole nie ma slonca;( wczoraj troche cieplej bylo bylam na dworze caly dzien ale musze stwierdzic ze to slonce tutaj chyba nie opala wogole...hehe dziwny kraj
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
Nie wiem ile dokladnie waze bo nie mam u siebie w domu wagi... ale moja waga napewno nie przekracza 40 kg bo ostatio jem jak ptaszek...
Wiecie ze dzisiaj nie zjadlam ani kromki chleba??? Masakra normalnie. Na sniadanie i kolacje zjadlam zupe mleczna z platkami slodkimi. Chleb jest chyba wazny... Jeszcze nie ide spac to moze pojde zrobic sobie kanapke. Ten watek przypomina mi zawsze o jedzeniu ![]()
#4266 |
Raczkowanie
|
169 cm - 49 kg
#4267 |
Zakorzenienie
|
biiibiii, nati360 ja wiem, że każda z nas się stara, próbuję nowego sposobu, może wspólna motywacja coś pomoże. Zawsze w grupie raźniej
![]() Ja też próbowałam wiele sposobów z małym skutkiem (te 6 lat temu), a może za mało się starałam? Z perspektywy czasu uważam, że tak, ale wtedy nie dałabym sobie tego powiedzieć... ![]() Spróbować nie zaszkodzi ![]() ![]() blue_eyes możesz podać jeszcze wzrost? I proszę Cię jedz więcej ![]() ![]() Jeśli chodzi o opalone nogi, to ja również mam opalone i są o niebo lepsze...Ogólnie opalone ciało wygląda "zdrowiej" i ładniej ![]()
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
ja tez sie zapisuje .ale przez to sie zdolowalam
![]() ![]() ![]() ![]() ale poza tym to przeciez my tu od dawna sie motywowalysmy.. z tym,ze nie zapisywalysmy tak oficjalnie wagi. nie chce narzekac,ale zaraz zaczna sie porownania-a Ty nie jestes wcale chuda itd Moje: 160 i dokladnie 40.8 jak na dzis ![]()
#4269 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że cały czas motywujecie się i wspieracie, po to w końcu m.in. jest ten wątek
![]() No i właśnie chodzi mi o to, że może takie podawanie wagi będzie jakimś impulsem, nie chcę żadnego analizowania i porównywania, że ktoś "nie jest chudy" (np. "bo Ty masz taki sam wzrost jak ja, a ważysz więcej"), jak wiemy można mieć taki sam wzrost i wagę i wyglądać baaardzo różnie. Chodzi o podawanie wagi z uwzględnianiem różnic (mam nadzieję tych na plusie ![]() Wydaje mi się, że jeśli komuś się uda, będzie to mobilizacją dla innych. Tego życzę sobie i Wam ![]()
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, niestety podczas upalow nie chce sie jesc bo pobudzony jest osrodek sytosci, ja np. dzisiaj wstalam po 10 i do teraz nie zjadlam nic bo mi sie nie chce...poza tym u mnie z posilkami 5 razy dziennie bedzie trudno bo co zjem to do kibelka od razu i nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam wagi w domu, ale jak się ostatnio ważyłam to było 50kg przy wzroście 169cm.
To jest prawda, że każdy może wyglądać inaczej mając nawet taką samą wagę jak my. Na przykładzie mojej koleżanki. Ona waży 50kg, ja też 50kg tylko, że ona jest trochę niższa chyba ma 167cm wzrostu. I w ogóle inaczej wygląda! Ręce ma grubsze, uda. Wydaje mi się, że ma też po prostu grubsze kości i więcej one ważą. No wiadomo oprócz tego szybka przemiana materii, którą posiadam ![]()
#4272 |
Zakorzenienie
|
Aneth a gdzie ty pracujesz ze musisz siedziec tak dlugo ?
blue_eyes nie mozesz zyc tylko na mleku, jest zdorwe ale samo mleko nie wystarcza! musisz jesc chleb...zrob sobie jakas dobra kanapeczke ![]() u mnie niestety pogoda dzis okropna, od rana leje strasznie. musze isc do sklepu bo nie mam wlansie chleba...ani masla...ani ziemniakow..hehe ale tak leje ze chyba wole glodna siedziec niz wyjsc z domu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
bibi piszesz o deszczu, a ja nie pamiętam nawet kiedy u nas był deszcz
![]() dziś kolejny dzień strasznego upału ![]() ![]() ale przynajmniej trochę się opalę ![]()
![]() |
#4274 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 173 cm wzrostu a ważę raptem 47,8 kg. I dupa. Przytyć nie mogę, a ostatnio nawet schudłam
![]()
#4275 |
Zadomowienie
|
No, zaczelam jesc nareszcie. Przynajmiej sie staram
![]() ![]() ![]() Moj wzrost 158, waga cos ok. 40 kg ![]()
#4276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wroce do kraju to wszyscy beda ladnie opaleni a ja taka blada...hehe Cytat:
ciezki nas los dziewczeta... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biiibiii ja ci na prawde wspolczuje, ale mnie niedlugo tez to czeka...jesli wszystko sie potoczy po mojej mysli to w sierpniu wyjezdzam z TZ na wyspy wiec tez bede musiala znosic ta pogode ![]() ![]() ![]() na sniadanie nie moglam wcisnac zadnych kanapek, nie ma ochoty na chleb rano, zjadlam 2 budynie nha zimno, potem jeszcze jeden, potem drugie danie i znow budyn ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
nati powiem Ci ze nie jest tu az tak kolorowo. Tzn nie jest zle, podoba mi sie ale popierwsze pogoda jest parszywa ze sie nic nie chce, woda okropna (strasznie mi niszczy cere!), jak dla mnie jedzenie okropne, eh ja zyje tu na jajkach, paluszkach rybnych i chlebie, ktory natabene jest 100 razy gorszy niz nasz polski.
Widoki rzeczywiscie sliczne. zwlaszcza w tych bogatszych dzieliniach, czasami jak w bajce o krasnoludkach, takie slodkie te domki ![]() no i nie wszyscy lubia czerwona cegle wszedzie ![]() najlepsze zdecydowanie sa tu wyprzedarze! i tego bede sie trzymac :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem, tylko ja jade do Irlandii a nie do Anglii, tez slyszalam ze woda do du** i jedzenie (ale za to slyszalam ze tuczace - to moja nadzieja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
nati wlasnie u mnie nie ma polskiego sklepu ;/ jutro bedze troche po Londynie biegac wiec moze tam jakis trafie ;/
no a pojechalam sama, jakos daje narazie rade ![]() moj szefu jest kawalerem, ktory ma pieska i wlansie tego pieska kocha ponad wszystko...dogadujemy sie dobrze, jak czegos ne wiem czy nie rozumiem to on mi stara sie jak najlepiej to wytlumaczyc, zawsze mnie poprawia czy slowka czy akcent co mi sie bardzo podoba ![]() teraz go nie ma bo wyjechal an 2 tygodnie..pies jest u przyjaciol wiec jestem tu totalnie sama...heh ale ide wlansie na spacer z takim niemcem ktorego tu poznalam i choc z nim moge teraz pogodac bo tak to bym chyba padla, ehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
ja przez ponad tydzien nic nie jadlam !!! po jogurciku i koniec !;/;/ a ja jem zawsze 6 posiklów, az na wage nei wchodze bo pewnie porazka i nie cwicze juz,
uda mialam 47 nawet czasem 47,5 a teraz ledwo 46 !!! ![]() wzorst 159 waga byla 43-43,5, teraz pewnie mniej ale raz dwa odzyskam to, i bezsens bo wiecej juz przytyc nie moge;/ max 44;|
#4282 |
Zakorzenienie
|
Aguś87 jedz kochana, jeśli jesteś w stanie nadrobić straconą wagę, to na pewno możesz też więcej. Jeśli jadłaś 6 posiłków, to tylko pogratulować
![]() ![]() Ja na razie doszłam do 4 posiłków (sytych), nie liczę przekąsek pomiędzy nimi jeśli takie się zdarzają ![]() Muszę dojść do pięciu, pomału, pomału... ![]() blue ![]() ![]() Musimy porozciągać, te nasze żołądki i przeciwstawić organizmowi na niejedzenie, heh, ale się ostatnio zawzięłam ![]() Jeśli chodzi o tycie za granicą, to ja tak miałam nadzieję, że w Ameryce coś przytyję, przez dwa miesiące....Owszem w pierwszy miesiąc przytyłam, a w drugim schudłam, więc "na szczęście" w bilansie wyszłam na 0, jednak organizm przyzwyczajony do polskiego jedzenia i to bardzo, a chleba polskiego tak brakowało...
#4283 |
Zakorzenienie
|
virka o tak chleba brakuje strasznieee!! ale podbno angielski chleb jest kaloryczny wiec moze cos mi da
![]() ![]() Agus bierz sie za siebie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
Agus ty i tak tutaj najwieksze postepy zrobilas
![]() ![]() ![]() ![]()
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
biiibiii w londynie jest na pewno polski sklep, trzeba tylko dobrze poszukac
![]() ![]() ![]() agus to cwicz cwicz, dobrze ze tobie sie przynjamniej chce, mi sie nie chce strasznie wczoraj bylismy ze znajomymi TZ w takiej knajpie i tak sie zlozylo ze przyszedl tam jego brat ze swoja dziewczyna i znajomymi jej, moimi bylymi kolegami z klasy...strasznie nie cierpimy tej panny bo juz nie raz chciala nas sklocic itd, najezdza na mnie i na niego, ciagle wmawia mi - nie bezsposrednio, ze TZ mnie zdradzil itd....moze ma kompleks bo to jej gosc ja zdradzil, ona mu wybaczyla, ja bym nie potrafila...no ale nie o tym chcialam - chodzi mi o jej wyglad wczorajszy...panna ogolnie jest nizsza ode mnie troszke i duzo duzo grubsza, wazy cos z 60 kilo i strasznie rozbudowana.....wczoraj byla w miniowie krociutkiej, jak to zobaczylam myslalam ze padne!! zreszta nie tylko ja, mowie do TZta ze ona to chyba wogole kompleksow nie ma i ze ja bym chyba z moimi nogami tak nie wyszla ubrana ![]() ![]() zapomnailam dodac ze ta panna to jedna z 2 moich bylych "przyjaciolek" dziewczyny wole byc chuda i miec takie nogi jakie mam niz byc zbyt gruba!! zaczynam nosic spodnice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
blue oby tak dalej
![]() Wiadomo, że lepiej być chudym niż grubym, ale najlepiej być w sam raz ![]() ![]() Dzisiaj byłam u znajomej, która ostatni raz widziała mnie 8 lat temu, czyli w okresie dramatycznym (45 kg) i stwierdziła, że jest super i nie powinnam już chcieć więcej tyć. Może przy porównaniu do tamtej wagi tak to wygląda, ale uważam, że jeszcze conajmniej 3 kg, a optymalnie nawet do 6...ehhh, kiedy to nastąpi ![]() Tymczasem znikam na kolacyjkę, 5 kromeczek czeka ![]()
#4289 |
Zakorzenienie
|
ja dzis kupilam sobie rurki. bardzo dopasowane, fajnie leza na pupie.
na lydkach sa waskie, jak to rurki, ale powiem wam ze przestalam sie chyba tym przejomowac. ta Anglia mi wyleczyla kompleksy chyba...jak sie tu napatrzy czlowiek na niektorych ludzi...;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Przyczajenie
|
heh mam tkai sam problem jak wy a w dodatku wysoka jest
53 kg na 178 cm jem peritol i chyba cos on mi daje bo sie bardzo obzeram ![]() a co do spodni rurek to tez takie nosze sa obcisle ,ale trudno mi sie podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.