|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Ooo to dobrze wiedzieć może jakieś akcesoria upoluje ;D Mam w koszyczku taki wkład do wanienki różowy ❤️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Xxboo tam są 2 typy laktatora. Jeden ma taką fioletowa "falbankę" a drugi nie. Czy polecasz któryś bardziej? To jest tylko taka poduszeczka dla wygody czy ma jakąś inną funkcję?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka ma czarny wózek i mówiła, że nie widać plam (ale nie balios)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam najbardziej okrojona wersje czyli na 1 cyca, bez tej żelowej nakładki bo czytałam ze w ogóle nie wiadomo po co to ![]() Taki gadżet niby ma bodajże po odciąganiu „relaksować” piersi czy coś ale czy to w ogóle działa to nie wiem, ostrożnie podchodzę do takich wynalazków wiec nie brałam tego. Ja właśnie oglądam torby do wózków i jestem w szoku jeśli chodzi o ceny ...... 150-400 zł ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4265 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4266 |
Rozeznanie
|
A ja sobie stoję w autobusie, wypinam brzuch, ale nikt mi nie ustąpi. A biegną wszyscy zająć miejsce jakby zmęczeni byli po przebiegnięciu maratonu...
A w ogóle u mnie od dwóch dni pada. Ciurkiem.
#4267 |
Jedi
|
A ja akurat wczoraj oglądałam na youtubie filmiki o tym, czego nie kupować na ali i wszyscy zdecydowanie mówią, żeby nie kupować nic co ma kontakt z jedzeniem
![]() albo rzeczy, które się daje małym dzieciom. I teraz nie wiem, bo się nasłuchałam w jakich warunkach to może być produkowane i jak przechowywane i to od osób mieszkających w Chinach.. Bo chciałam ten laktator kupić, ale no on w końcu ma bezpośredni kontakt z mlekiem. ![]() Wiecie coś na ten temat więcej? Czy ten laktator to jest jakiejś firmy czy to taki typowy No Name z ali? Bo o tym, jak są produkowane kosmetyki No Name by aliexpress w piwnicy u Changa to już dokumenty oglądałam i widziałam na własne oczy ![]() Xxboo i gdzie kupisz taką torbę? Ja właśnie też nie wiem, bo też nie chcę tyle wydać :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to .... tez się poruszam komunikacja miejska ..... nigdy nikt mi miejsca nie ustalił. Nawet ostatnio jak takie upały były ... żałosne. Dlatego teraz jak jestem już np w przychodni u endokrynologa a kolejki tam są na 30 minut to po prostu mam to w d. I idę sobie od razu do okienka. Kiedyś mi to dziewczyna z wózkiem właśnie w przychodni powiedziała ze jak sama o siebie nie zadbam to nikt tego nie zrobić i żeby normalnie podchodzić i się o swoje upominać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
To jest laktator Real bubbee, angielski. Ja słyszałam same pozytywne opinie i multum ludzi kupiło je a dzieci żyją wiec chyba wszystko jest ok. Proponuje po prostu go wcześniej umyć w tych płynach do dezynfekcji albo wyparzyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() Xxboo przy wózkach zazwyczaj jest torba i ona na początek wystarczy. Ja mam torbę z babymoov i w podróżach jest niezastąpiona. Choć teraz nie zastanawiam czy jej na olx nie wystawić bo kusi mnie ten plecak z ali. Dużo osób go chwali. A przy moim podwójnym wózku ciezko będzie jakąkolwiek torbę wozić. Hm... Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki plecak ? Pochwal się. No właśnie taki problem ze przy cybexach nie ma żadnego dodatkowego wyposażenia, w tym właśnie organizera/torby. Wiec muszę czegoś poszukać bo sama nienawidzę nosić torebki i zazwyczaj nosze plecaczek to chciałabym wszystko pakować do tej woskowej ![]() W koszyku pies będzie jeździć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4271 |
Rozeznanie
|
A ja mam dziś gorszy dzień. Wstałam rano z okropnym bólem głowy. Do tego mam jedno ucho zatkane i słabo na nie słyszę. Nie mogę tego zlikwidować. Pojawiły się zachowania równowagi.... czuje sie generalnie słabo. Energii brak.. A chciałam jakieś fit ciasto zrobić po tym urlopie żeby się trochę lżej poczuć. Tak więc kładę się na jakąś godz. Może potem przejdzie.
Macie jakieś sposoby a to ucho ? Woda utleniania już robiłam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://s.aliexpress.com/V7RbqaUn?fromSns=Tapatalk Nie wiem czy dobrze wstawiłam link ![]() Sa tez tańsze te plecaki Ale akurat ten link mam z polecenia. Wysłane z mojego HTC Desire 10 lifestyle przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4273 | |
Jedi
|
Cytat:
W sensie ten do zestawu? Bo ja w sumie nie wiem co warto zamówić do tego :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieeee , nie zamawiam śpiworka żadnego, tylko kombinezonik zimowy + kocyk zimowy i tyle ![]() Cytat:
Woooow, ten plecach pomieściłby całe moje życie ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ojjj bardzo współczuję. Zwłaszcza, że były takie upały. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie tez nie lubię. Bo nie lubię się dopominać, prosić itd ale no czasem na prawdę ciężko mi ustać szczególnie jak jest taka duchota jak ostatnio .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Ja mam w planach po odciągnięciu pokarmu przelewać go do woreczków specjalnych wiec mam nadzieje ze będzie ok. Zdezynfekuje ten laktator na ile się będzie dało. Na babyboom na pazdziernikowkach multum osób go zamówiło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Raczkowanie
|
Jutro mam wizytę
![]() A tymczasem kciuki za mwmwm91, ona chyba wizytuje dzisiaj. Czekamy na dobre wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Rozeznanie
|
Kciuki za wizyty dziś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czas wstawać z łóżka i pomyśleć o śniadaniu. Ostatnio korzystam, kiedy młoda dłużej spi i sama nie zrywam się z samego rana. Jeszcze 4 miesiące i się zacznie wstawanie w nocy. Szok, zostały 4 miesiące ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Raczkowanie
|
Wszystkie kupujecie laktator? Jak czytalam na ten temat to zdania sa podzielone.. Sama mam metlik w glowie..
#4283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Współczuję wizyty tym bardziej że to kilka dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uff nadrobiłam, ![]() ![]() Dobra na tą chwilę to Tyle, miałam wam jeszcze napisać jak mnie siostra wkurzyła ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Czytam właśnie o znieczuleniu zzo i jestem
Mega ciekawa czy będę mogła mieć ze względu na tatuaż kończy się akurat w pasie (jest wzdłuż kregoslupa). Opinie są mega podzielone jedni mówią ze to jest przeciwwskazanie a inni ze mit ..... mam nadzieje ze mój akurat kończy się w takim miejscu ze wbicie jest niżej ..... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do kontaktu z mlekiem hmm bardzo duzo osób to poleca, dzieci żyją więc nie dajmy sie zwariować, większość sprzętu jest made in china i nikt sie tym nie przejmuje ![]() ![]() ![]() wlasnie wrocilam z glukozy, pilam zwykłą, troche mdliło ale ogolnie do przeżycia, moglam sobie polezec i po godzinie juz bylo ok ![]() Edytowane przez wiola_p Czas edycji: 2018-06-12 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Rozeznanie
|
Co do laktatorow to we Francji ponoc sie je wypozycza w aptece. Ja raczej bede sie musiala zaopatrzyc, wiec fajnie ze jest taka opcja.
Cytat:
A co do wozkow to mi sie totalnie nie chce studiowac i wybierac, zostaje przy yoyo, wszyscy mowia, ze super i sie nadaje swietnie na takie warunki jak nasze.
![]() |
#4288 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A na wizycie mam nadzieję, że mały pokaże buźkę na usg, bo na połówkowym nie chciał ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie wiem. Przecież jak jest jakaś operacja ratująca życie która trzeba wykonać ze świadomym pacjentem to chyba nie wybrzydzają ze tatuaż ..... mnie to trochę śmieszy w tych czasach. Rozumiem ze świeży tatuaż jest przeciwwskazaniem. Ale żadna ciężarna swiezego przecież nie ma bo nie robiłaby sobie tatuażu w ciąży ![]() Jak ja byłam na szwie to pielęgniarki ciagle latały i mi mówiły ze czemu mam paznokcie pomalowane u rak i nóg ze trzeba zmyć itd. Anestezjolodzy (a miałam ich 3) nie zwrócili na to w ogóle uwagi !!!!! Gadali tylko ze mam ładny kolor włosów i pytali o tatuaże - pewnie żeby stres rozładować, kochani ludzie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.