![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 - część V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
No mój jak mnie tam wczoraj zbadał, to dziękuję, ale generalnie jest delikatny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Wtajemniczenie
|
Wspolczuje wam zlych doswiadczen z lekarzami. Czlowiek idzie do specjalisty, bo MUSI, a nie dla przyjemnosci.
Dziewczyny kupilam jakas pizze diavolo plus dolozylam jalapenio, swiezego ananasa nie kupilam mam w puszcze, moze tz upoluje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Wam, że ja wolę ginekologów facetów, wczoraj poszłam do gościa, który robił mi CC z córką 7 lat temu i byłam w szoku jak u niego jest "miło". Zaczęłam zalowac, że nie prowadziłam u niego ciąży. Pomagał mi nawet z fotela się podnieść, no serio. Tak spokojnej i rzetelnej wizyty jeszcze nie miałam. Teraz na luzie czekam na CC. Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Owszem nie idę dla przyjemności, ale mógłby sobie darować chamskie komentarze i normalnie odpowiadać jak człowiek. Jak moja mnie bada to też nie jest zawsze przyjemnie, ale przynajmniej nie odzywa się gburowato jakby mi łaskę robiła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Tak myslalam ale jednak nie. 5 minut temu pokazała mi głowę (ew. tyłek) w lewym boku, takze tego.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
#4267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Ja leżę pod ktg, pobrali mi krew i mocz do badania, no i czekam na wyniki. Mówili że póki co ok, ale dobrze że przyjechałam bo faktycznie lewa stopa jest mocno opuchnięta. Teraz sobie słucham jak serducho malej bije
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Właśnie rozmawiałam ze znajomą z pracy. Pytam co tam słychać i okazało się, że zmienili adres miesiąc temu!!!!! No ludzie!!!! Ale się zdenerwowałam. Pisałam z kadrową o dosłaniu dokumentów po porodzie, bo mi przedłużyli tylko do dnia porodu i ani słowa o zmianie adresu!!!
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Nieeee, myślę, że nie bo w drugim boku też mam kulkę, haha
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
#4273 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4274 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |||||
Konto usunięte
|
Byłam na spacerze i serio ja nie wiem czy to rozchodzę, bo mam wrażenie, że mi gorzej się teraz ten brzuch spina, no ale tyłek ruszyć trzeba, bo moje lenistwo mnie przerażą ostatnio.
Cytat:
Oby i ja nie trafiła, też się tego boję. Cytat:
Mi się ostatnio facet w aptece wciskał, a tyle tam stałam, bo babcia przede mną co chwile wychodziła do auta pytać męża czy te czy tamte tabletki czy ta czy tamta maść itd. Już tam nogami przebierałam. Był mały odstęp i stanął facet sobie przede mną. Mówię do niego, że koniec kolejki jest tam, a on, że tylko dwie recepty ma ![]() Cytat:
Ja też omijam facetów. Nigdy nie miałam jakoś szczęścia trafić na kogoś do kogo pochodziłabym więcej niż raz. Cytat:
Kciuki, żeby wszystko było dobrze! Daj znać! Cytat:
To tak jak u mnie. Nic nie dostaję, żadnych informacji, dowiaduję się od innych, jak kogoś spotkam. Edytowane przez e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 Czas edycji: 2019-04-30 o 15:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Wszystko ok, mam tylko bakterie w moczu i antybiotyk muszę wziąć dziś i pojutrze, a za 10 dni powtórzyć analitykę moczu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
taki uprzejmy starszy pan badanie wiadomo miłe nie jest, ale nie jest też przesadnie "brutalny" [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86764392]. Mi się ostatnio facet w aptece wciskał, a tyle tam stałam, bo babcia przede mną co chwile wychodziła do auta pytać męża czy te czy tamte tabletki czy ta czy tamta maść itd. Już tam nogami przebierałam. Był mały odstęp i stanął facet sobie przede mną. Mówię do niego, że koniec kolejki jest tam, a on, że tylko dwie recepty ma ![]() [/QUOTE] dobrze, że zwróciłaś uwagę, no co za bezczel! ja nie mogę, spałam dziś z godzinę w dzień, zmyłam tylko podłogę i padam ![]() już mnie wkurza ten brzuch i ten ogólny brak siły ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zadomowienie
|
Agadzie, to dobrze, że nie ma białka. Mnie dzisiaj facet w mięsnym przepuścił w kolejce i kobieta w galerii w łazience.
Cały dzień dziś mnie mdli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86764392] Mi się ostatnio facet w aptece wciskał, a tyle tam stałam, bo babcia przede mną co chwile wychodziła do auta pytać męża czy te czy tamte tabletki czy ta czy tamta maść itd. Już tam nogami przebierałam. Był mały odstęp i stanął facet sobie przede mną. Mówię do niego, że koniec kolejki jest tam, a on, że tylko dwie recepty ma ![]() [/QUOTE] Ostro to załatwiłaś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lekarz na obchodzie kazał mi iść spać i powiedział, że w nocy rodzimy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Ja za młodego jak miałam infekcje to poszłam z 3 raz do gościa a on do mnie, że za naukę bym się wzięła a nie szukanie chorób i wystawianie cipki. Potem właśnie podczas porodu taki cham mnie badał, bo poród to ma boleć i że gdzie ja mam te niby śmieszne skurcze. No i dzisiaj znowu
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4283 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
O.kurde ale cham nieskrobany... Masakra. Ja w Polsce teraz w tej ciąży znalazłam.mega lekarza i jak tylko będę przyjezdzac to na pewno kontrole wszelkie u niego. Ta poporodowa też.
Też się cieszę że to tylko bakteria, nic powazniejszego, wezmę ten antybiotyk i dobra. Miałam też to samo na początku ciąży, jakoś w 9 tygodniu chyba. Ten sam antybiotyk dostalam i wszystko było ok. USG zrobili, mała w porządku, nie wiem ile waży, nie mówili a ja zapomniałam zapytać 🤪 obstawiam jakieś 2,5 kg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
To oby szybko przeszło. Cytat:
Ja poczułam, bo przestało mnie uciskać pod biustem. Mój też raz na prawej, raz na lewej i nie czuję, kiedy się przemieszcza. Jak byłam na USG to lekarka do mnie, że ciągle na prawej leży to żebym ja leżała na lewym boku, żeby go nie uciskać. Przyszłam do domu i leżę na tym lewym boku, nagle górka już na lewej, no i co ja się przestawiam i on też ![]() Cytat:
Ale masakra, toś trafiłaś gorzej niż ja. U mnie były tylko komentarze o moim wieku i braku dzieci, jakby to był obowiązek i powinność każdej kobiety po 20tce. No bo potem nikt mnie już nie zechce, albo nie uda mi się zajść. W ogóle to się boję podobnych komentarzy przy okazji porodu odnośnie mojego wieku i tego, że to moje pierwsze dziecko. Takie komentarze są dla mnie bardzo nie na miejscu, bo nikt z nich nie wiedział, jak się potoczyło moje życie i że może w pewnym wieku posiadanie dziecka nie było szczytem moich marzeń ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86764683] Ale masakra, toś trafiłaś gorzej niż ja. U mnie były tylko komentarze o moim wieku i braku dzieci, jakby to był obowiązek i powinność każdej kobiety po 20tce. No bo potem nikt mnie już nie zechce, albo nie uda mi się zajść. W ogóle to się boję podobnych komentarzy przy okazji porodu odnośnie mojego wieku i tego, że to moje pierwsze dziecko. Takie komentarze są dla mnie bardzo nie na miejscu, bo nikt z nich nie wiedział, jak się potoczyło moje życie i że może w pewnym wieku posiadanie dziecka nie było szczytem moich marzeń ![]() Daj spokój, gadasz jakbyś po 50-tce to pierwsze dziecko rodziła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
Juz napisałam do szefowej, że szkoda ze mnie nijt nie raczył poinformować i proszę o podanie nowego adresu. Ciekawe co ze zwolnieniem lekarskim skoro miałam wystawione na stary adres firmy!
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po 50tce bałabym się iść rodzić do szpitala ![]() ![]() ![]() I jeszcze egzamin z kursu mi wyznaczyli na 13.05, a miał być w kwietniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
O w dupe. No pół dnia walczę żeby Was przeczytać nadrobić. Udało się. Internet zadziałał
Napisałam taaaaki post. Zresetowal mi się telefon no co za los. No nic. Napiszę tylko Elsabel i Absolwentce bo mamy wspólne podrowko szpitalne że na brak komentarzy co do wieku nie można liczyć na borowskiej. Tam moja 29kolezanka rodzsc 1wsze usłyszała że boli bo tak to jest jak taka stara do porodu przyjeżdża. ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- U nas ok. Mała daje czadu (nie śpi, cycek 3h, te sprawy) ale zwalam na wody. Wystarczy zrobić "ciii" i się uspokaja ale jednak nocą co 45min się budzilam.. Odespalaam jak był mąż ![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.