|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to za miesiąc będziemy miały taką samą wagę ![]() dobrego dnia dziewczyny ![]() przearanżowałam sobie jeden pokój na biuro więc mogę siedzieć teraz na HO do końca życia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
aaa zazdroszczę! U nas pokój "pierdzielnik" zajął mąż i sobie zrobił biuro, a ja siedze w salonie z aneksem kuchennym. nie ma dramy, ale muszę jeszcze załatwić drugi monitor, bo z samym laptopem jest na dłuższą metę okrutnie niewygodnie. tak czy siak, do biura mi się nie spieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie , trzeba się pogodzić , i przeć prosto do przodu , na pewno nam się uda i urodzimy zdrowe bobaski <3 modlę sie też za siostrę przebadani, zdrowi a od 4 lat nie mogą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Raczkowanie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88044242]aaa zazdroszczę! U nas pokój "pierdzielnik" zajął mąż i sobie zrobił biuro, a ja siedze w salonie z aneksem kuchennym. nie ma dramy, ale muszę jeszcze załatwić drugi monitor, bo z samym laptopem jest na dłuższą metę okrutnie niewygodnie. tak czy siak, do biura mi się nie spieszy
![]() my też mieliśmy taki pokój wstydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja na szczęście dostałam monitor z biura ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() niee, ja tyle ważę na co dzień, 48-49kg ![]() Edytowane przez _littleone Czas edycji: 2020-08-04 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Ja ważę 70 kg przy 176cm, chciałabym wazyc 65, ale co bym nie jadła i jak nie cwiczyla to waga mi się trzyma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że zaszła u Ciebie taka zmiana ![]() ![]() Edytowane przez 476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a Czas edycji: 2020-08-04 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie działa już kompletnie dieta, rozważam keto bo mimo diety waga ani drgnie od miesiąca a nawet pójdzie w górę ![]() Dziś mam okresowe badanka, także mam dzien na luzie, i dobrze bo w robocie jest u mnie tragedia, nie wytrzymuję psychicznie... A w sobotę kontrola prolaktyny po 4 dostinexach, mam nadzieję że juz bd wszystko w normie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też powtórzę badania prolaktyny niebawem (ostatni wynik miałam ok 25ng/ml). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zadomowienie
|
No siostra starsza ode mnie 3 lata mówi ze jeszcze może dwa lata i koniec . Założy schronisko i będzie miała full zwierzaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
Awulaz, bardzo dobrze zrobiłaś. Obys teraz czuła się już tylko lepiej
![]() ![]() ![]() ![]() Shadow, złoty strzał w noc poślubna? Wow brzmi idealnie ![]() ![]() ![]() Cichazabawka, Sherlook też piękna data i piękny byłby prezent dla Was ![]() Drzewosandalowe, podziwiam za cierpliwość. Mnie by nerwów zabrakło. Musisz zebrać się w sobie i wyjaśnić z nim te sytuację. Trzymam kciuki, żeby się jakoś ułożyło ![]() Shadow, we wszystkim co nas spotyka jest sens ![]() ![]() ![]() My dalej przytulanki uskuteczniamy. Ael na urlopie ciężko mi obudzić się o 6 żeby zmierzyć temp., więc mierze w kratkę. I jakoś tak nawet nie czuje żebym owu miała więc zaczynam już teraz watpic w owocnosc obecnych starań. No ale nic 🤷☠♀️ Miłego dnia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
Co do wagi miałam 44 to za mało , te 52 to troszkę nie dobrze się czuje a 48 dla mnie jest idealne 🥰
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Malami Spokojnie dasz rade ja uwielbiam warzywa i na keto spokojnie dawałam rade ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Moszka Spokojnie nie myśl tyle kochana , była owu wy działajcie i będzie dobrze . Ja mówiłam ze we wrześniu tez odpuszczę . Znów co dwa dni w Ala najbardziej płodne i znów co dwa dni . Nie bede nic zapisywać , mierzyć , analizować . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Awulaz gratuluję wyniku! Jakby nie to, że przetrwałam na chwilę starania to pomyslalabym, że jestem w ciąży hehe. Wczoraj w pracy marzyłam, żeby zjeść nutelle. Nigdy nie lubiłam nutelli. Mi się niestety ostatnio przytyło. Zawsze byłam szczupła i ważyłam ok. 48 kg, a teraz dobilam do 55kg i czuję się niefajnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4275 | |
Zadomowienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88044242]aaa zazdroszczę! U nas pokój "pierdzielnik" zajął mąż i sobie zrobił biuro, a ja siedze w salonie z aneksem kuchennym. nie ma dramy, ale muszę jeszcze załatwić drugi monitor, bo z samym laptopem jest na dłuższą metę okrutnie niewygodnie. tak czy siak, do biura mi się nie spieszy
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Witam nieśmiało
![]() Widzę, że wątek dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
...
|
Drzewosandalowe podziwiam Cię za cierpliwość. Mój były uskuteczniał podobne rozmowy. Do końca twierdził, że nic się nie wydarzyło, ale ja nigdy nie odzyskałam do niego zaufania. Z resztą wtedy byłam młoda i nie umiałam sobie z tym poradzić. Teraz mam cudownego męża, a i tak jakieś wątpliwości mnie dopadają od czasu do czasu, choć nigdy nie dał mi powodów.
Ja też powiedziałam mężowi, że jak się nie uda to będę zbierać wszystkie bezdomne zwierzaki. Co prawda on próbuje być rozsądny, nie pozwalając mi na razie brać kolejnych, ale w końcu się podda 🤣 Ja mam kilka(naście) kg do zrzucenia, ale jakoś mi nie idzie. Jak miałam rozpisaną dietę to nie byłam w stanie tyle przejeść. Po kwarantannie też przybyło mi kilka i jakoś mimo powrotu do pracy nie chcą zejść. W sumie po ubraniach tego nie widać - ostatnio wymieniałam spodnie i wzięłam rozmiar mniejszy niż nosiłam w lutym. Jedyne, co mi naprawdę przeszkadza to fakt, że zeszło mi trochę z biustu - pierwszy raz w życiu mam miskę w staniku za dużą, a zrobił się odstający brzuch. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
ja po ok. pół roku od odstawienia tabletek zaczęłam się starać o ciążę... mam nadzieję, że ryzyko ciąży mnogiej już spadło bo się zastrzelę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
...
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno tak , Ja mam również podobieństwo ciąży mnogiej ![]() ![]() Sherlook ja również 157 cm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
Mąż już wie
![]() ![]() Po pierwsze szok i niedowierzanie, że udało się tak szybko ![]() Radość mam nadzieję, że przyjdzie w ciągu kilku dni najbliższych ![]() ![]() Co natomiast mnie troszkę zaskoczyło i rozczuliło to już widać, że zaczyna się bardziej o mnie troszyć, od wczoraj przyklejony do mnie i najchętniej nie szedłby do pracy dziś żeby się że mną nie rozstawać 🥰 Ja natomiast czuję się dziś duuuużo lepiej! Powrót do najmniejszej dawki leku i spokojne odstawianie to była dobra decyzja. Dodatkowo czuję się po prostu dużo spokojniej jak mąż jest w domu ![]() Strasznie trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby udało się jak najszybciej zobaczyć te dwie kreski! I mega Wam dziękuję za wszystkie gratulacje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Shadow, tak bardzo mi przykro, naprawdę byłam przekonana, że Wam się teraz uda. Ale tak jak tu pisałyście, nic nie dzieje się bez przyczyny, może akurat noc poślubna będzie Wasza ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też zaliczam się do tych, które przeraża ciąża bliźniacza ![]() ![]() Co do odchudzania, mi też przydałoby się zrzucić kilkanaście, od 2 miesięcy się odchudzam, ale waga spadła tylko o 4 kg ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() awulaz super ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _littleone Czas edycji: 2020-08-04 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Kurcze, jak czytam ile ważycie to mam jeszcze większe kompleksy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
Ojj Karo uwierz, gdybym napisała tu swoją wagę to od razu pozbyłabyś się kompleksów...
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.